Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Bøger om mindfulness

Der er skrevet en del bøger om mindfulness gennem tiden, men de fleste er kun udgivet på engelsk. Derudover findes der ikke ret meget litteratur, der inkluderer naturens indvirkning, så hvis vi skulle anbefale én bog om mindfulness, må det være Eva Zelanders 'Mindfulness i naturen'. Den er ualmindeligt velskrevet, og så kommer den hele vejen rundt i forhold til at inddrage naturen i sin egenpraksis. 

'Mindfulness i naturen' af Eva Zelander

En af Tid til ros dygtige instruktører, Eva Zelander, har skrevet en fantastisk bog om mindfulness, om naturens helende kræfter og om de mange gode effekter af at kombinere de to ting og bruge naturen mindfuldt.

Bogen er blandt andet baseret på de værdier og det koncept, Tid til ro arbejder ud fra, og en række af Evas eksempler er hentet fra hendes arbejde som instruktør på Tid til ros rejser og kurser.

Hvis du er interesseret i at købe bogen, kan du bruge vores rabatkode og få kr. 50 i rabat samt fri fragt: MIN-TTR

Bestil bogen nu - klik her!

Lidt om bogen - og hvorfor vi elsker den

Når mindfulness og natur går hånd i hånd, forstærker det effekten af begge dele.

I bogens første del får du - ved hjælp af en lang række eksempler på, hvordan man kan udvikle en mindful hverdag - en fornemmelse af, hvad det vil sige at leve mindfuldt og møde sig selv og andre med kærlig venlighed og compassion.

Den betydning, naturen har for os som mennesker, og den voksende interesse for naturterapi og økoterapi og for naturens rolle for vores velbefindende, er beskrevet ud fra teorier og den nyeste forskning i bogens anden del. Her lærer du om naturens helende kræfter og om, hvordan du ved at opholde dig mindfuldt i naturen kan opleve at være forbundet med den natur, du er en del af, og derved få mere livsglæde og indre ro i dit liv.

I bogens tredje del får du en række naturmeditationer og konkrete øvelser, du selv kan udføre, til at lære at bruge naturen mindfuldt. Øvelserne er tilrettelagt, så du selv kan tage et tæppe under armen og begive dig ud for at opleve alt det, naturen har at give dig.

Rigtig god tur.

Om forfatteren, Eva Zelander

Eva Zelander - mindfulnessinstruktør for Tid til ro

Eva Zelander har været mindfulnessinstruktør for Tid til ro siden vi startede i 2013 og undervist på vores KRON-uddannelser for mindfulnessinstruktører. Hun er uddannet landskabsarkitekt, narrativ psykoterapeut, mindfulness-instruktør og stress coach. Eva holder jævnligt kurser i mindfulness-baseret naturterapi i København. Læs eventuelt mere om kurserne og om Eva her.

Køb bogen nu til rabatpris og få fri fragt

'Mindfulness i naturen' er på 256 sider og fuld af flotte farvefotos af naturen. Den er i stort format (20 x 25 cm) og hardcover. Det er dermed også en oplagt idé som gave.

Bogen koster normalt 299 kr. + fragt.

Når du bestiller den gennem Tid til ro, skal du skrive koden MIN-TTR i feltet ”rabatkode”, når du gennemfører bestillingen. Så får du 50 kr. i rabat og fri fragt. Bogen udkommer officielt 21. september, men hvis du bestiller den her, får du den før alle andre, for så sendes bogen, så snart den kommer fra trykkeriet.

Bestil bogen nu - klik her!

Andre artikler der måske vil interessere dig 

Se liste med alle vores artikler - Klik her!

Meditation til søvn
Gode råd til at styrke din mentale balance
10 gode råd til bedre søvn
Mindfulness i naturen

En verden af skønne muligheder

Se vores store udvalg af rejser

 

Yogarejse til Enagron, Kreta

Vandrerejse til Enagron, Kreta

Mindfulnessrejse til Enagron, Kreta



Mindfulnessrejse til Rhino Lodge, Sydafrika

Yogarejse til Sunshine Marine Logde, Zanzibar

Yogarejse til Talalla Retreat, Sri Lanka

Mindfulnessrejse til The Spa, Koh Chang

Mindfulnessrejse til Cerro de Hijar, Andalusien

Yogarejse til Castillo de Monda, Andalusien

Yogarejse til Pondok Sari, Bali

Mindfulnessrejse til Alam Anda, Bali

Yogarejse til Paradisos Hills, Cypern