Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Wellnessrejser i 2024 og 2025

Find ro i krop og sjæl på en wellnessrejse til Thailand. 

Wellness er mere end bare at være sund og rask 

Så hvad er wellness? Mange forbinder wellness med fysisk sundhed. Det er korrekt, men begrebet indebærer meget mere end det. Wellness handler om bevidst at integrere forandringer i dit liv, som vil gøre dig fysisk, mentalt, socialt og spirituelt stærkere. 

Det er en livsstil, hvor du vil opleve en personlig udvikling i de forskellige aspekter af dit liv, som vil fremme den bedste version af dig selv, hvor du vil være i stand til at udleve dit fulde potentiale. 

Udover at du på rejsen kan få gode råd omkring forbedring af dit velvære, kan du også læse om de 8 dimensioner af velvære, hvor små forandringer i disse aspekter af dit liv, også kan hjælpe dig frem til et generelt forbedret velvære.

Oplev wellness på et af vores smukke retreats 

Nu hvor du kender lidt til wellness, vil jeg byde dig varmt velkommen på et af vores smukke retræter, hvor wellness vil være fokus. En rejse du sent vil glemme. I løbet af opholdet vil du få mulighed for at udføre mentale og fysiske aktiviteter samt slappe af og forkæles med massage, meditation, snorkling, spa behandlinger og meget mere. Vi rejser sammen i en gruppe, hvor en af vores danske rejseledere vil være med fra start til slut. 

Rejsen adskiller sig fra de andre rejser vi tilbyder, da vi på denne ikke fokuserer på kun én aktivitet, men kommer lidt om det hele. Vi søger på rejsen at skabe en balance mellem det mentale og fysiske, hvorfor vi kommer til at arbejde på begge aspekter. 

Har du spørgsmål, kan du altid sende en e-mail afsted til post@tidtilro.dk eller ringe til os på nummeret 69162024. 

Kærlig hilsen 

Lisbeth Tobiesen 

Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stress coach 

 

 

 

Yogarejser til Kreta

Wellness i
Thailand
(Halvpension)

Se priser og datoer
Yogarejser til Kreta

Wellness i
Thailand
(Spa All Inclusive)

Se priser og datoer
Yogarejser til Kreta

Explora
Journeys

Se priser og datoer

Oversigt over priser og datoer på wellnessrejser i 2024 og 2025

Hvorfor Thailand?  

Selvom mange forbinder wellness med spasteder i Berlin eller Prag, går alle vores wellness rejser til Thailand. 

Hos Tid til ro søger vi at finde de bedste rejsedestinationer i forbindelse med den givne aktivitet. Det er selvfølgelig også tilfældet, når vi snakker wellness. Det betyder, at vi dermed tilbyder ophold på et af de bedste og mest populære wellness rejsemål, nemlig Thailand. 

Du kender måske til thai massage og thai spa. Det er lige hvad du finder på retrætet, og altid kan tage et smut forbi og opleve. Alle behandlinger bliver udført af certificerede, hvilket vil sige at de også er rigtig gode til arbejdet de udfører. Vores wellness rejsemål er The Spa Koh Chang.

The Spa Koh Chang er et spasted på den lille tropeø, Koh Chang. Stedet består af et stort område med spa- og wellness. Værelserne, poolen og restauranten er bygget rundtom wellnessområdet, så alt ligger i gåafstand. Det vil også sige, at vi på rejsen ikke tager rundt på forskellige hoteller, som ellers kunne have været tilfældet på en wellnessrejse. 

Spaophold for krop og sjæl i Thailand

Såvel som fysiske aktiviteter holder dig fysisk sund, kan mentale aktiviteter holde dig mentalt sund. Når vi er mentalt sunde, nyder vi livet endnu mere, samt menneskerne omkring os. Vi lærer at tage chancer, være kreative og tilegne os ny viden, samt prøve nye ting af. 

Vi glæder os til at få vist dig vejen til et forbedret velvære på en af vores wellnessrejser. Hver dag bliver en oplevelse, hvor vi kombinerer sund mad, fysiske aktiviteter, massage og mental afslapning. En aktiv ferie kombineret med afslapning.

Bliv behandlet med den infrarøde sauna

På retrætet har du muligheden for at blive behandlet med den infrarøde sauna, men hvad er forskellen på denne og en almindelig sauna?

Forskellen på en almindelig sauna og en infrarød sauna ligger i opvarmningsmetoden. Herunder bliver der gjort brug af en ovn til opvarmning af en alm. sauna, hvorimod der i en infrarød sauna er indbyggede carbon paneler, som skaber varme i kroppen, ved at afsende elektromagnetiske bølger. 

Du vil opleve en væsentlig forskel i temperaturen, da en infrarød sauna kører på lavere temperatur end en almindelig sauna. Den kan dog give nøjagtigt samme resultater. Varmen i en infrarød sauna trænger ind i din krop og giver en dybdegående varme, hvorimod der i en alm. sauna vil være varme omkring dig og blot varme overfladen.

Behandlinger med infrarøde stråler har vist sig at være fysisk og psykisk fordelagtige. En fordel er, at varmen i saunaen åbner hudens porer, hvorunder toksiner frigives. Toksiner er, kort sagt, giftstoffer i kroppen, som ved ophobning forårsager skade på cellerne. På denne måde kan en infrarød saunabehandling være til stor gavn for dit helbred på lang og på kort sigt. 

Andre sundhedsmæssige fordele er styrkning af immunforsvar, reducering af muskelsmerter- og spænding, samt akne. Behandlingerne kan også være med til at sænke blodtrykket, samt øge produktionen af hvide blodlegemer. 

Få et urtedampbad

Urtedampbadet har siden oldtiden været praktiseret, og besidder en række sundhedsmæssige fordele.

Nogle af de sundhedsmæssige fordele der er ved et urtedampbad er:

  • udrensning af åndedrætssystemet
  • reducering af forhøjet blodtryk
  • behandling af fedme
  • lindring af ledsmerter og betændelse

Under behandlingen vil du også opleve at dit sind føles mere afslappet og du vil samtidig få en naturlig glød.

Urtedampen bliver fremstillet med blade fra medicinske planter og for at opnå de bedste resultater, bliver bladene først simret i vand. Når det så vurderes at vi, med dampen, vil opnå den effekt vi har behov for, introduceres den din krop. 

Wellness rejser i 2024 og 2025

Wellnessrejser til Thailand 

Rejsen til The Spa Koh Chang, er en absolut enestående oplevelse. Vores wellnessretræte, er et spasted, som ligger på en lille tropeø ved navn Koh Chang, og byder på alt du har behov for, for en afslappende rejse væk fra en hektisk hverdag.

Værelserne, poolen og restauranten er bygget rundtom wellnessområdet, hvilket betyder at alt ligger i gåafstand. På wellnessrejsen, byder vi på massage, meditation, snorkling, spa behandlinger og meget mere. Med så mange aktiviteter og faciliteter til rådighed, bliver det oprigtigt svært at forlade retrætet. 

 

Andet wellnessretræte ligger på Koh Samui. Det er et 5-stjernet hotel, der hedder Anantara Bophut og er et vidunderligt, tropisk rejsemål. Her er der mulighed for alt hvad der hedder af forkælelse, herunder kan du vælge mellem massage, meditation, wellness, spabehandlinger, enestående sandstrande og meget mere. 

Obs: Billetter til Koh Samui ligger desværre ikke klar til salg i øjeblikket. Venter du en rejse dertil, kan du skrive dig op til nyhedsbrevet og få besked så snart de ligger klar til salg. 

En verden af skønne muligheder

Se vores store udvalg af rejser

Yoga, Kreta

Vandring, Kreta

Mindfulness, Kreta



Safari til fods, Sydafrika

Yoga, Zanzibar

Badeferie, Zanzibar

Yoga, Sri Lanka

Yoga, Thailand



Wellness, Thailand

Pool ved stranden med udsigt ud til havet på Thailand

Kultur og oplevelser, Thailand

Mindfulness, Andalusien

Yoga, Andalusien

Yoga, Madeira

Vandring, Madeira

Yoga, Bali

Yoga, Cypern

Vandring, Cypern

Yoga, Hindsgavl Slot


Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.