Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Aftensol over Sri Lanka
Kontakt
Aftensol over Sri Lanka
Værd at vide
Aftensol over Sri Lanka
Vores historie
Aftensol over Sri Lanka
Bliv en af os
Aftensol over Sri Lanka
Rejsebestemmelser
Aftensol over Sri Lanka
Gavekort
Aftensol over Sri Lanka
Tilskudsmuligheder
Aftensol over Sri Lanka
Pakkeliste

 

Vores historie

Tid til ro blev stiftet i 2012 af Lisbeth Tobiesen, efter at hun selv havde været ramt af klinisk stress. Hun kommer oprindeligt fra rejsebranchen, men har siden 2008 beskæftiget sig med stressforebyggelse og -behandling, dels i psykiatrien, dels som arbejdsmiljørådgiver i det private.

Hun blev uddannet i Diana Jagtrejser i 1997 og har efterfølgende arbejdet 12 år i rejsebranchen, bl.a. i erhvervsrejsebureauet Top Rejser og hos Gate Eleven, der siden blev en del af Spies. Hun har siden suppleret sin kontoruddannelse med en professionsbachelor i ergoterapi samt en stress coaching uddannelse hos Majken Matzau. 

Tid til ro blev skabt ud fra et brændende ønske om at hjælpe så mange mennesker som muligt med at navigere udenom stress. Lisbeth oplevede selv på egen krop, hvad et retræteophold kan gøre for en stressramt, og hun glemmer aldrig, hvad omsorgen gjorde for hende, dengang hun havde allermest brug for den.

 

Vores mission er at hjælpe andre

Hver dag er 30.000 danskere sygemeldt med stress, men derudover antages det, at ca. 450.000 danskere går rundt med svære symptomer på stress uden at være sygemeldt, og at ca. 1,5 mio. danskere jævnligt føler sig stressede. Det er denne alt for store gruppe af mennesker, som vi blandt andet henvender os til med vores retræteophold. Målet er at hjælpe så mange som muligt med at undgå at havne i et decideret stresskollaps. 

Derfor stiller vi alt vores materiale gratis til rådighed for alle, som ønsker at bruge det, uanset om de har rejst med os eller ej. Lisbeth har bl.a. udgivet en meget velskrevet og populær guide til meditation, som guider dig i, hvordan du kommer i gang med at meditere.

Vores rejser henvender sig til alle, som føler sig stressede, eller som har været igennem et stresskollaps, samt alle der arbejder med mennesker eksempelvis HR-medarbejdere, ledere på forskellige niveauer og alle faggrupper inden for omsorg og pleje. Derudover henvender vi os til helt almindelige mennesker, som bare gerne vil leve et mindfuldt liv eller lære nye sider af sig selv at kende.

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen (f. 1975)
Ergoterapeut fra UC Syddanmark, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

'Jeg startede Tid til ro, fordi jeg havde et brændende ønske om at hjælpe så mange som muligt med at få en mindful livsstil og navigere udenom alle de smertefulde ting, som et stresskollaps fører med sig.

Derfor stiller jeg alt mit materiale gratis til rådighed for alle, der kan bruge det enten på sig selv eller til at hjælpe andre.

Ægtefølt omsorg for andre mennesker og et højt fagligt niveau er mine kæpheste. Opgaven kan kun løses, hvis vi brænder for at hjælpe andre, og hvis vi ved, hvad vi har med at gøre.'

Billede af lisbeth tobiesen

Jørgen og Laila

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Merete

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst. Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-) Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

Berit Kannik

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta. En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer. Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Marianne Søndergård

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie -det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN -dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på. Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side? Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

Mette Thorlak

Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte. Kærlig hilsen

Margit og Knud Krogsgaard

Margit og jeg vil endnu en gang udtrykke vores glæde og tilfredshed med den tur – rejse kan man med sindsro kalde den – som vi deltog i på Kreta. Vi kom hjem med nogle indtryk, som endnu ikke helt har bundfældet sig. For mit eget vedkommende var det nysgerrighed, som drev mig. Jeg har da sidenhen med held prøvet at meditere og vil gøre det med jævne mellemrum fremover. Jeg tror, det vil være en af de rejser, som vi begge vil huske i lang, lang tid. Vi vil også huske mange af de andre deltagere, som vi syntes var nogle særdeles dejlige mennesker, samt ikke mindst ledere og personale.


Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.