Yogarejser med Tid til ro

Yogarejser hvor alle kan deltage, begyndere såvel som øvede

Yogarejser til Kreta og Thailand

Hvis du drømmer om en yogaferie, hvor alt er planlagt hjemmefra og hvor det eneste du skal tænke på, er at komme afsted, så har vi to forslag. Det ene er vores yogarejser til Kreta. De foregår oppe i bjergene langt fra civilisationen. Det andet er vores skønne vinterrejsemål Koh Chang i Thailand.

Vi anbefaler vores yogaophold til alle, der har lyst til at kombinere ro og fordybelse med et lærerigt yogaforløb under varme himmelstrøg, og med muligheden for at være en del af et inspirerende fælleskab. Det har stor betydning for de fleste at møde medrejsende, der deler interessen for et bedre velvære.

Del dit ophold med gamle eller nye bekendtskaber

Når vores gæster mødes, er det typisk på tværs af aldersskel og faggrupper, men med en fælles erfaring eller interesse indenfor yoga og mindfulness. Den delte interesse bliver omdrejningspunktet for et fællesskab, der hurtigt føles trygt og kendt.

På den måde er vores yogarejser både til dig, der ønsker at dele oplevelsen med en god ven eller veninde, men også til dig, der rejser alene og måske ønsker nye bekendtskaber.

Kravfrit og valgfrit retræteophold

Det ligger os meget på sinde at retræteopholdet skaber det frirum, som mange af os søger i hverdagen. Derfor er der ingen forventninger om at du deltager i yoga sessionerne, fællesskabet eller de mindfulde aktiviteter. De er blot rammen om dit retræteophold.

Det er altid individuelt hvilke behov vi har, og hvad vi har brug for fra dag til dag. Så det er vigtigt at du selv mærker efter, både hvad du har lyst til, men også hvad du har behov for.

Dagene er planlagt med et forudsigeligt program, med morgenyoga og eftermiddagsyoga de fleste dage. Du kan vælge at deltage i begge sessioner, eller eksempelvis vælge den ene fra og på den måde få muligheden for at vælge noget andet til. Uden at du må vælge yogaen helt fra den pågældende dag.

Daglige yogasessioner

Med undtagelse af rejsedagene inviterer vi hver dag til fælles yoga. De fleste morgener startes med hatha yoga og vi runder eftermiddagen af med yin yoga. Kontinuerligheden i den daglige yoga giver dig et godt udgangspunkt for at få bygget nogle gode vaner op, hvis du selv ønsker at praktisere derhjemme.

I hatha og yin yoga arbejder vi med balance, både den fysiske og mentale, og vi har fokus på åndedrættet og styrker vores kropsbevidsthed.

Vores yogarejser er for alle. Niveauet vil primært være tilpasset begyndere og let øvede.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Kh. Lisbeth Tobiesen, Tid til ro

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen