Yogarejser med Tid til ro

Yogarejser hvor alle kan deltage, begyndere såvel som øvede

Yogarejser til Kreta, Sydafrika, Thailand og Andalusien

Hvis du drømmer om en yogarejse, hvor alt er planlagt hjemmefra, og hvor det eneste du skal tænke på, er at komme afsted, så har vi tre forslag. Det ene er vores yogarejser til Kreta. De foregår oppe i bjergene langt fra civilisationen. Det andet er vores skønne vinterrejsemål Koh Chang i Thailand. Det tredje er i Sydafrika, midt ude i bushen på en 5-stjernet safarilodge i Limpopoprovinsen.

Vi anbefaler vores yogaophold til alle, der har lyst til at kombinere ro og fordybelse med et lærerigt yogaforløb under varme himmelstrøg og med muligheden for at være en del af et inspirerende fælleskab. Det har stor betydning for de fleste at møde medrejsende, der deler interessen for et bedre velvære.

Yogarejse med gamle eller nye bekendtskaber

Når vores gæster mødes, er det typisk på tværs af aldersskel og faggrupper, men med en fælles erfaring eller interesse inden for yoga og mindfulness. Den delte interesse bliver omdrejningspunktet for et fællesskab, der hurtigt føles trygt og kendt.

På den måde er vores yogarejser både til dig, der ønsker at dele oplevelsen med en god ven eller veninde, men også til dig, der rejser alene og måske ønsker nye bekendtskaber.

På vores yogarejser er alt kravfrit

Det ligger os meget på sinde, at retræteopholdet skaber det frirum, som mange af os søger i hverdagen. Derfor er der ingen forventninger om, at du deltager i yogasessionerne, fællesskabet eller de mindfulde aktiviteter. De er blot rammen om dit retræteophold.

Det er altid individuelt, hvilke behov vi har, og hvad vi har brug for fra dag til dag. Så det er vigtigt, at du selv mærker efter, både hvad du har lyst til, men også hvad du har behov for.

Dagene er planlagt med et forudsigeligt program med morgen- og eftermiddagsyoga de fleste dage. Du kan vælge at deltage i begge sessioner, eller eksempelvis vælge den ene fra og på den måde få muligheden for at vælge noget andet til - uden at du må vælge yogaen helt fra den pågældende dag.

Daglige yogasessioner

Med undtagelse af rejsedagene inviterer vi hver dag til fælles yoga. De fleste morgener startes med hatha yoga, og vi runder eftermiddagen af med yin yoga. Kontinuerligheden i den daglige yoga giver dig et godt udgangspunkt for at få bygget nogle gode vaner op, hvis du selv ønsker at praktisere derhjemme.

I hatha og yin yoga arbejder vi med balance, både den fysiske og mentale, og vi har fokus på åndedrættet og styrker vores kropsbevidsthed.

Vores yogarejser er for alle. Niveauet vil primært være tilpasset begyndere og let øvede.

Alle der har en krop, har en yogakrop

Vores tilgang til yoga er, at den er skabt for os alle. Man skal ikke kunne noget for at dyrke yoga, udover at trække vejret. Man skal ikke have noget bestemt tøj, og man skal ikke have en bestemt krop. Når vi laver vores yogarejser, handler det om noget helt andet. Vi skal bare være.

Derfor vil du opleve den totale kravfrihed på vores yogarejser. Det gælder i alt, hvad vi laver - også når vi ikke er på måtten. Vi inviterer til yoga. Og man behøver hverken melde til eller fra. Hvis man kan mærke, at man har mere brug for at blive på værelset eller gå en tur, så gør man bare det.

Kravfriheden er en del af vores DNA. Sammen med ro, omsorg og natur. På Kreta har vi eksempelvis økologisk, vegetarisk halvpension inkluderet i rejsens pris, men hvis der er nogen, der foretrækker at spise kød, så har vi det på kortet som tilkøb.

Historien om 80% yogien

For noget tid siden stødte jeg på en af de dygtigste yogalærere, jeg nogen sinde har mødt, Helene Thorsen. Jeg husker, at jeg sagde til mig selv: 'Hende vil jeg bare have med i vores team'. Og det fik jeg heldigvis. Siden har Helene og jeg kørt uddannelser sammen, og Helene har undervist rundt omkring i verden for Tid til ro både i mindfulness og i yoga.

På et tidspunkt fortalte hun mig om 80 % yogien. Jeg nød virkelig den historie. Det var så rigtigt og befriende at høre på. Særligt fordi det passede så godt til vores egne værdier om kravfrihed. Historien om 80 % yogien handler om en yogi, der insisterer på at give sig selv lov til 'kun' at gå 80 % af vejen. Det blev illustreret med en lille tændstikmand og ordene 'Yogamåtte - check. Yogatøj - check. Yogasmøg - check.'

Historien om 80 % yogien rammer fuldstændig plet i forhold til vores tilgang. Yoga handler først og fremmest om at have det godt og om at udvikle sig i sit eget tempo - uden at forcere noget. Vores mission er at skabe en ramme, som kan rumme alle og få alle til at nyde at dyrke yoga.

Vi glæder os til at se dig!

 

Kh. Lisbeth Tobiesen, Tid til ro

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen