Mindfulnessrejser med Tid til ro

Rejser med ro, natur, meditationer og vandreture - langt fra civilisationen

Mindfulnessrejser for alle

Forkæl dig selv med en mindfulnessrejse

Vi anbefaler et mindfulnessophold til alle, der lever et liv med høj aktivitet i det daglige. Det behøver ikke være høj fysisk aktivitet. Det kan sagtens være høj hjerneaktivitet. Mindfulness har nemlig den egenskab, at den reducerer mængden af stresshormoner i kroppen og får hjernen til at slappe af.

Derfor er mindfulness populært blandt sports- og erhvervsfolk samt til behandling af stress.

Derudover anbefaler vi vores mindfulnessrejser til alle, der gerne vil bo og leve i pagt med naturen og komme tæt på lokalbefolkningen. På Kreta bor vi langt oppe i bjergene blandt gede- og fårehyrder og landsbyens familier. I Sydafrika bor vi et par timers kørsel ude i den sydafrikanske bush, hvor dagene går med vildtpleje og konserveringsprojekter for truede dyrearter. I Andalusien bor vi på kanten af naturparken 'Sierra de las Nieves', og nærmeste civilisation er den lille landsby, Tolox, der er en af de berømte 'hvide landsbyer' i Andalusien. Alle huse er kalket hvide. Det skete efter, at man havde hørt, at kalk kunne forhindre pesten i at sprede sig. I Thailand bor vi på den lille ø Koh Chang, som også betyder elefantøen. Det er den fjerneste ø med færgeforbindelse i Siambugten. Øen ligger næsten helt ovre med grænsen til Cambodja. På Koh Chang bor vi praktisk talt på kanten af junglen helt ud til mangroven.

Endelig anbefaler vi vores mindfulnessrejser til de mennesker, der bare af en eller anden grund har lyst til at trække stikket for en stund og begive sig ud på et autentisk eventyr med masser af ægthed og substans. Ud hvor man oplever noget nyt, og hvor man samtidig får udvidet sin mentale horisont og lært nyt om både sig selv, men også om andre kulturer.

Skriv til os på post@tidtilro.dk eller ring på 76125251, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner 

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulness instruktør og certificeret stress coach

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen