Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Kurser og KRON®️-certificeringer

I samarbejde med Ledernes KompetenceCenter tilbyder vi et spændende lederudviklingsprogram på Kreta. Derudover tilbyder vi forskellige KRON®️certificeringer for dig, der gerne vil lære nyt i en kravfri ramme, eller arbejde i Tid til ro som rejseleder, yogalærer eller mindfulnessinstruktør.

Et kravfrit undervisningsmiljø

Alle vores KRON®️-certificeringer foregår på et af vores retrætesteder, hvor vi er omgivet af vild natur og masser af 'Soft Fascination'. Naturen er et af de fire grundelementer i KRON, og fordelen ved at vi selv opholder os i naturen mens vi modtager undervisning er, at vi mærker på egen krop, hvilken indvirkning naturen har på vores nervesystem.

Et andet element i KRON er kravfrihed. Den får vi også at mærke, for alle vores KRON®️-certificeringer foregår på den måde, at der er lagt masser af pauser ind i programmet, ligesom det også er frivilligt om man ønsker at deltage i undervisningen. Der er heller ingen krav til at man skal fremlægge noget eller bringe sig selv i spil, hvis man ikke selv ønsker det. På den måde mærker vi hvad kravfriheden gør ved os, præcis som vores feriegæster gør, når de rejser med os.

NB: 'Lederudvikling i vandrestøvler' er ikke kravfrit. På dette kursus er vi afhængige af hinandens deltagelse, så det forventes, at alle deltager aktivt.

Hvem tager på kursus med Tid til ro?

Deltagerne på 'Lederudvikling i vandrestøvler' er fortrinsvis mellem- og topledere fra store og mellemstore danske virksomheder, samt det offentlige.

På vores KRON®️-certificering af yogalærere, er det typisk erfarne og meget erfarne yogalærere, der deltager med henblik på efterfølgende rekruttering i Tid til ro, eller med henblik på at integrere KRON i deres egne yogamiljøer.

Deltagerne på KRON®️-certificeringen for rejseledere er noget mere uhomogen, men fælles for alle er dog en stærk interesse for eventyr, oplevelsesøkonomi og rejseliv. På disse hold er aldersspredningen også stor med yngste deltagere i slutningen af tyverne og ældste deltagere i slut 60'erne eller måske endda ældre endnu.

Vi anbefaler vores KRON®️-certificeringer til alle, der gerne vil arbejde professionelt

KRON®️ tager udgangspunkt i eksisterende evidensbaserede metoder indenfor stressbehandling og -forebyggelse, herunder natur- og haveterapi, mindfulnessbaseret stressreduktion og andre anerkendte studier, der kombineres ud fra en model udviklet af Lisbeth Tobiesen, der er certificeret stress coach og uddannet ergoterapeut og har specialiseret sig i stress, stressrelaterede sygdomme og psykisk arbejdsmiljø.

Reservér en plads på et af vores kurser

Vi kan holde en plads til dig i 24 timer helt gratis og uforpligtende, hvis du har brug for ro til at planlægge. Du går bare ind og bestiller rejsen på normal vis her på hjemmesiden, alternativt kan du ringe til os på 69162024. Så længe du ikke har betalt depositum er din rejse ikke bindende.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser eller andre af vores rejser, er du velkommen til at skrive til os på post@tidtilro.dk eller ringe på 69162024.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Mange kærlige hilsner

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen

Ergoterapeut, mindfulness instruktør og certificeret stress coach

Yogarejser til Kreta

KRON®-certificering for rejseledere

Se priser og datoer
Wellness

KRON®-certificering for yogalærere

Se priser og datoer
Yogarejser til Kreta

KRON®-certificering for mindfulness-instruktører

Se priser og datoer
Yogarejser til Kreta

Strikkekursus med yoga

Se priser og datoer
Yogarejser til Kreta

Retreats med
Bettinna Delfs

Se priser og datoer

Oversigt over priser og datoer på kurser og KRON®️-certificeringer i 2024


Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.