Retræteophold på
kanten af junglen

Økologisk retræteophold i eksotiske
omgivelser med oplevelser og mindfulness

Se Store billeder

 

Bestil i dag!
-og få gratis opgradering til villa med privat pool!

✅ Gebyrfri ombooking indtil 30 dage før afrejse

 

Toilet villa med privat pool   Pool villa   Pool vila renoveret    

 

NB: Kun tre villaer pr. ankomst til denne pris.
Først-til-mølle. Forbehold for udsolgte rejser. Skal bestilles inden 30. juni 2021.

 

Mindfulness på Koh Chang, Thailand

13 dage med økologisk halvpension, udflugter og mindfulnessaktiviteter

Bestil din mindfulnessrejse til Koh Chang nu - klik her!

Tætte bånd mellem Danmark og Thailand

Danmark og Thailand har en lang tradition sammen. Vores to kongefamilier har jævnligt besøgt hinanden, både officielt og i private sammenhænge. Men der er også tætte erhvervsmæssige bånd, der går helt tilbage til starten af det forrige århundrede, hvor Det Østasiatiske Kompani startede op i Bangkok og begyndte sit eventyr.

Vores egen historie starter 1995, hvor John og jeg besøgte Thailand første gang. Siden har vi besøgt landet mere end 35 gange. Vi elsker det smukke gamle Siam og nyder det, hver eneste gang vi er tilbage. Vores personlige tilknytning til landet kulminerede i 2008, hvor vi blev godkendt som adoptivforældre til en lille dreng fra Bangkok. I november 2008 hentede vi ham på et børnehjem i turistbyen Pattaya, kort tid efter fik han en 'hjemmelavet' lillebror og senere også en lillesøster.

Siden dengang har vi rejst rundt i Thailand med vores børn ved flere lejligheder, dels fordi vi gerne vil vise William det smukke land, han kommer fra, dels fordi vi altid selv kommer i en fantastisk stemning, når vi er på besøg. Thailand er en mystisk blanding af smil, varme, eksotiske krydderier, jungle og tropisk klima.

Da vi i efteråret 2014 fik mulighed for at lave mindfulnessrejser til Thailand, besluttede vi, at det skulle være vores nye vinterrejsemål. Siden har vi haft 6-10 hold afsted hver vinter. Vores nuværende retrætested ligger på øen Koh Chang - helt ude i det østligste af Siambugten tæt på grænsen til Cambodia.

Retrætet hedder The SPA Koh Chang og ligger på østsiden af øen - langt fra turisme og moderne civilisatation. Det ligger ca. 20 minutters kørsel fra færgelejet på øen Koh Chang, og køreturen fra Bangkok til det lille færgeleje er omkring 5 timer, inkl. toiletpauser undervejs. Retrætet har swimmingpool, raw food bar, økologisk restaurant, bibliotek og en større spaafdeling, der tilbyder alt fra massage og dampbad til længerevarende faste- og detoxprogrammer.

 

Oplev Thailand som det var for 30 år siden

Vi lægger ikke skjul på vores egen fascination af Thailand, og vi vil gerne vise vores gæster det smukke gamle kongerige, som det var for 30 år siden. Før turismen for alvor fik fat. Derfor har vi valgt Koh Chang.

Koh Chang er en af mere end 40 småøer, der til sammen udgør 'Mu Ko Chang National Park'. Parken dækker et område på mere end 650 km2, hvoraf ca. 70% er marinepark. Selve Koh Chang består af en række bjerge dækket med jungleskov og omkranset af nogle meget smukke sandstrande.

Vi bor på østsiden af øen, på kanten af junglen lige ud til et stort mangroveområde. Der er mulighed for gratis at låne en kajak og sejle ud i mangroven på egen hånd eller deltage i en guidet vandretur til udsigtspunktet (inkluderet).

Undervejs under opholdet bliver der arrangeret en række udflugter, blandt andet en udflugt til fiskerlandsbyen Salak Kok (inkluderet) hvor vi sejler i mangroven på små thailandske gondoler, en udflugt til en af de smukke uberørte strande på østsiden (inkluderet), samt en landsbytur, hvor vi ser det lokale tempel, samt den lille skole, og får et indblik i hvordan damerne i kokosproduktionen kan forvandle kokosnødder til brugskunst, sæber og olier.

I løbet af opholdet vil der også være mulighed for at tilkøbe et øhop (tilkøb) med havsejlads, snorkling og besøg på to små uberørte strande.

Alle udflugter er med dansktalende rejseleder og thailandsk lokalguide. Det er desuden muligt at blive kørt, enten hele vejen eller noget af vejen på vores vandreture.

På vestsiden af øen ligger de små turistbyer som perler på en snor. Hvis der er nogen, der har lyst til at se noget mere af øen og eventuelt shoppe lidt, arrangerer vi en gratis halvdagstur til den legendariske 'White Sand Beach', der blev nævnt i 'Lonely Planet' for mere end 20 år siden og siden har været en populær strand blandt rygsækrejsende og almindelige turister.

Derudover har vi også inkluderet en halvdagsudflugt til Lonely Beach og fiskerlandsbyen Bangbao.

Vi anbefaler dette retræteophold til alle der har brug for vintersol og -varme, og som har behov for at blive genopladet i en fredfyldt kultur langt væk fra dagligdagen.

Opholdet inkluderer daglige guidede mindfulnessøvelser med meditation og afspænding, samt mindful yoga, velkomstmiddag, afslutningsmiddag, og halvpension alle de andre dage under opholdet på Koh Chang.

Velkommen til Koh Chang!

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig. Telefon 76 12 52 51. Læg en besked, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage til dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

De bedste hilsner 

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stress coach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

Thailand restaurant blå himmel

Hvad siger vores gæster om denne rejse?

Program for rejsen til Thailand (Mindfulnessrejse)

13 dage med 9 nætter på retrætet samt 2 nætter i Bangkok. Dansk rejseleder og dansk mindfulnessinstruktør under hele opholdet.

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Afrejse fra Aalborg, Billund eller Kastrup med KLM. Hele gruppen samles i Amsterdam og rejser videre med samme fly til Bangkok. De af vores gæster, som ønsker at være ledsaget af rejselederen, skal vælge at afrejse fra Kastrup.

Vores bagage tjekkes ind hele vejen til Bangkok, så den skal vi ikke selv gøre noget ved under mellemlandingen. Vi har således god tid til at slappe lidt af og til at finde den gate, vi flyver videre fra.

Flymad og bagage er inkluderet på alle flyvninger, og det er muligt at låne tæppe og pude under flyrejsen.

Dag 2

Blød landing i Bangkok

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

I lufthavnen i Bangkok mødes vi lige udenfor flyvemaskinen og går samlet gennem immigration og bagagehallen. Når alle er samlet, kører vi direkte til vores hotel 'The Cottage', der ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Her har vi mulighed for at få slappet af, få sovet og badet og få den sidste jetlag ud af kroppen. Det er desuden muligt at købe massage til billige penge.

Dag 3

Velkommen til The Spa

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden på 'The Cottage' kører vi til Koh Chang. Turen tager ca. 5 timer til færgelejet, hvor den færgen sejler os det sidste stykke over til øen. Vi sørger for, at der er drikkevarer og snacks i bussen, og der er indlagt passende pauser undervejs.

På retrætet bliver vi budt velkommen af det venlige personale, som hjælper med indtjekning på værelserne. Efter ankomsten inviterer vi til velkomstmøde med efterfølgende rundvisning på retrætets område samt lidt praktisk information.

Når vi har styr på det praktiske, er det tid til at se lidt nærmere på lokalområdet. Vi har arrangeret en vandretur i mangroven for dem, der har lyst. Vi vandrer imellem de imponerende rødder under mangrovens grønne trætoppe. Stien, der ligger i bugtens vandoverflade, er bygget ind mellem de store træer og gør det muligt at opleve rødderne på helt tæt hold.

Vi holder pause halvvejs ved udkigstårnet. Går man op ad trapperne til toppen, er der en helt igennem skøn udsigt over områdets tætte bevoksning af mangrovetræerne langs bugten.

Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at være med, når vores danske mindfulnessinstruktør guider os igennem en afspænding i meditationsrummet.

Til aften byder vi på fælles velkomstmiddag for alle. For dem, der har lyst, spiser vi samlet ved langbord. De øvrige aftener på retrætet kan du vælge at deltage i den fælles aftenbuffet, hvis du har lyst. Morgen- og aftensmaden på The SPA Koh Chang er inkluderet i prisen.

Dag 4

Introduktion til mindfulness og yoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Inden morgenmaden inviterer vi til mindful yoga og meditation, hvorefter endnu en nærende morgenmad står klar til os.

Mindful yoga er en ukompliceret og blid form for yoga, der har en stressdæmpende effekt. Øvelserne er ikke fysisk krævende og kan udføres af alle. Nervesystemet beroliges samtidig med at kropsbevidstheden øges under de langsomme bevægelser.

Herefter er dagen til fri disposition, og du kan gøre lige, hvad du har behov for. Der er mulighed for at tilkøbe behandlinger i spaafdelingen, gå en tur, sole sig ved poolen eller noget helt andet.

Senere på eftermiddagen kan du være med til introduktion til mindfulness, hvor du kan få et indblik i, hvordan du kan bruge mindfulness i det daglige. Mindfulness handler om at være nærværende, i det du gør her og nu, og beskrives som en bevidst tilstedeværelse. Når vi bruger mindfulness i det daglige, kan vi dæmpe tankemylder og bedre være til stede, der hvor vi er.

Dag 5

Mindfulness og halvdagstur til Baluchang Beach

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden og morgenmeditationen er det tid til at nyde de varmere himmelstrøg. Vi inviterer til en halvdagstur til den nærmeste strand, Balichang beach der ligger ca. 6 km fra retrætet.

Stranden er fredelig og næsten ubesøgt.

Vi mødes om eftermiddagen til mindful yoga, for dem der har lyst.

Dag 6

Mindful yoga og meditation

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Inden morgenmaden går vi en tur i mangroven og vores instruktør inviterer til endnu en gang blid, mindful yoga.

Resten af dagen er til fri disposition, og vi lægger op til at nyde retrætets fredelige omgivelser enten ved poolen, i spaafdelingen eller i den lokale landsby. Der er også mulighed for at blive kørt til stranden af retrætets personale mod et mindre beløb.

Vi runder dagen af med en guidet meditation, for dem der har lyst.

Dag 7

Den rolige dag med mindful yoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med en meditation og afspænding for dem, der har lyst.

Efter morgenmaden er dagen til fri disposition med mulighed for ro og afslapning. Dagen kan bruges på retrætet for eksempel ved en af poolens private træterrasser, eller man kan udforske nærmiljøet på egen hånd.

Er man mere eventyrlysten, kan dagen bruges på havet, hvis man tager med på tropisk øhop (tilkøbstur). Sejlturen går til to af de nærliggende øer, der blandt andet er kendt for deres smukke koralrev. Vi gør stop ved begge øer, og der er mulighed for snorkling i det turkisblå hav og afslapning på de hvide sandstrande.

Dag 8

Guidet landsbyvandring i Salak Phet

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med en god morgenmad, hvorefter vi har arrangeret en guidet vandretur i den lokale landsby, Salak Phet.

Landsbyen har en helt særlig charme og autenticitet over sig. Man får en fornemmelse af at træde ind i en anden verden, næsten en hel anden tidsalder. De lokale er ikke præget af turismen og bestemt ikke tynget af stress og jag. Her foregår tingene i et langsommere tempo, og hver ting tager den tid, det nu engang tager.

Vores første besøg er ved Khun Goi, som bor med sin mand og børn lidt uden for landsbyen. Khun Goi byder os velkommen i sit værksted, hvor parret laver forskellige fine kunsthåndværker af kokosnøddeskaller. I hendes lille butik finder vi både smukke lamper, forskellige små skåle og dekorationer samt smykker og hårpynt. Den bæredygtige tankegang, der ligger bag at anvende naturens biprodukter til noget kreativt og funktionelt, er både smart, men også yderst relevant for nutidens miljømæssige udfordringer.

I Salak Phet besøger vi byens smukke og velholdte tempel, der ligger centralt i byen. Ved siden af templet samles landsbyens børn i den lokale skole.

Vores sidste besøg er hos parret, der laver kokosolie fra deres egen lokale kokosnøddeplantage. Her bliver kokosolien lavet efter traditionelle metoder, og parret vil vise os deres værksted, og hvordan de laver sæber af forskellige olier.

For dem, der har lyst, kan frokosten nydes på en af landsbyens eneste spisesteder: en lille fiskerestaurant der ligger ud til bugten. Stedet er indrettet som en hyggelig café med et lille udendørsområde, der minder mest om en kolonihave på en varm sommerdag.

Inden vi kører tilbage til retrætet, er det muligt at gå en tur rundt i landsbyen på egen hånd og opleve følelsen af at blive taget tilbage til en mere simpel tid.

Sidst på eftermiddagen kan de, der har lyst, være med til en guidet afspænding, der beroliger krop og sind.

Landsbypige på Koh Chang Thailand

Dag 9

Udflugt til Bangbao og Lonely Beach

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med en meditation og afspænding for dem, der har lyst.

Efter morgenmaden er dagen til fri disposition med mulighed for ro og afslapning. Dagen kan bruges på retrætet for eksempel ved en af poolens private træterrasser, eller man kan deltage i den inkluderede halvdagstur til den vestlige side af øen.

Vi starter i den lidt større fiskerlandsby Bangbao, som også er trafikknudepunkt for de mange små speedbåde, der betjener småøerne. Her er der gode muligheder for at købe lokal kunsthåndværk og andre souvenirs.

Bagefter kører vi til Lonely Beach, der er en af de mest eftertragtede strande på øen. Her hænger vi ud nogle timer, så vi kan få badet og solet os lidt. Der er et par rigtig gode restauranter, som vi kan anbefale for dem, der gerne vil spise frokost på stranden (for egen regning).

Dag 10

Mindfulness og sejltur til Mangroven

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden inviterer vi på endnu en halvdagstur. Denne gang går turen til Salak Kok, som en den lokale fiskerlandsby. Indbyggerne bor i huse på pæle og har deres fiskebåde liggende lige udenfor. Hele området er omkranset af dyb mangroveskov. Vi bliver kørt til Salak Kok. Herefter stiger vi ombord i en række mindre træbåde, en slags lokale gondoler. Hver båd har plads til fire personer og en skipper, der ror os ud på en smuk tur i stilhed.

Der er mulighed for at spise frokost på den lokale fiskerestaurant i Salak Kok (for egen regning).

Vandreturen er en halvdagstur. Vi kører til Salak Kok efter morgenmaden og vender hjem til retrætet over middag.

Vi runder eftermiddagen af med en stille meditation i mindfulnessværkstedet.

Dag 11

White Sand Beach og afslutningsmiddag

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter endnu en morgen med en behagelig omgang blid mindful yoga efterfulgt af en guidet meditation.

Herefter er der arrangeret en halvdagstur til White Sand Beach, for dem der har lyst. White Sands Beach er øens største og mest populære sandstrand. Den ligger i turistbyen af samme navn, der også har en masse hoteller, butikker, massagesteder og restauranter. Efter hjemkomsten er der mulighed for at deltage i en eftermiddagsafspænding inden The Spa inviterer vi til fælles afslutningsmiddag for alle, så vi kan samles til en hyggelig afrunding.

Bedste strand Koh Chang

Dag 12

Reflektionsdag og afgang til Bangkok

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Formiddagen indbyder til at nyde freden, intetheden og naturen.

Du kan eventuelt reflektere lidt over, hvad opholdet har givet dig, og om der er nogle konkrete teknikker, du kan tage med hjem. Ønsker du at implementere nogle nye tiltag i din egen hverdag, når du kommer hjem, kan det være en god idé at skrive nogle noter herom til dig selv.

Resten af dagen er til fri disposition, inden vi kører mod Bangkok hen på eftermiddagen. Vi ankommer ved aftentid til vores hotel i nærheden af lufthavnen. Her er der mulighed for at få et bad og en god nats søvn inden hjemrejsen næste formiddag.

Dag 13

Hjemrejse til Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi kan sove længe og nyde den sidste tur ved poolen inden vi bliver hentet og kørt til lufthavnen (det tager kun ca. 15 minutter at køre). Vores rejseleder vil være behjælpelig med check-in i lufthavnen i Bangkok. Vores kufferter tjekkes direkte igennem til Kastrup, Billund og Aalborg, men vi skal alle med den samme maskine fra Bangkok til Amsterdam.

Når alle mand er tjekket ind, går vi samlet ud til flyveren. Hvis man gerne vil gå rundt på egen hånd, er det naturligvis også en mulighed. Efter ca. 10 timers flyvning lander vi i Amsterdam. Herfra går turen mod Danmark med forskellige fly. Rejselederen fortsætter til Kastrup.

Efter hjemkomst sender vi dig en e-mail med links til de værktøjer, vi har brugt i løbet af opholdet. På den måde håber vi at gøre det lidt nemmere at fastholde en mindful egenpraksis i din hverdag.

Vi siger tak for en dejlig tur og håber at se dig igen.

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Thailand udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 76125251, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Prisen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup, Billund eller Aalborg til Bangkok t/r
 • Indtjekket bagage og håndbagage
 • Flymad - fire måltider i alt
 • Modtagelse i lufthavnen i Bangkok af vores dansktalende personale
 • Al transport i Thailand iht. program (Bl.a. bus til Koh Chang t/r)
 • Færgebilletter mellem fastlandet og Koh Chang t/r
 • Transport mellem hotellet i Bangkok og lufthavnen t/r
 • Ekstra nat i Bangkok (Blød landing) på The Cottage med morgenmad
 • Ekstra nat i Bangkok (inden hjemrejse) på The Cottage med morgenmad
 • 9 nætter på retrætet The Spa beliggende i naturskønt mangroveområde på tropeøen Koh Chang
 • Indkvartering i Oriental Room med aircondition, køleskab samt bad og toilet
 • 9 gange morgenmad på The Spa (traditionel buffet med vegetariske og raw alternativer)
 • Velkomstmiddag med tre hovedretter og dessert
 • Afslutningsmiddag med tre hovedretter og dessert
 • 7 gange Chef-menu med to retter (alle de øvrige aftener på Koh Chang)
 • Alle måltider på retrætet tilberedes efter thailandske opskrifter, og der anvendes udelukkende friske lokale råvarer, hvoraf de fleste dyrkes økologisk
 • Introduktion til mindfulness og meditation med dansktalende instruktør
 • Daglig afspænding og meditation (guidet) med dansktalende instruktør
 • Tre sessioner med blid mindful yoga og dansktalende instruktør (for alle)
 • Mindful vandretur til landsbyen, Salak Phet, hvor vi besøger det lille tempel og oplever traditionel produktion af kokosolie
 • Mindful vandretur i det fredede mangroveområde med mulighed for at se mangroven fra udsigtsposten
 • Halvdagstur til Salak Kok inkl. sejltur i mangroven med 'lokal gondol'
 • Halvdagstur til Lonely Beach og Bangbao med mulighed for shopping
 • Halvdagstur til Baluchang Beach, en af øens mest uberørte strande
 • Halvdagstur til White Sand Beach med mulighed for shopping
 • Dansktalende instruktør og rejseleder samt thailandsk lokalguide under hele opholdet
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen samt bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, lommepenge, ø-hop, massage og personlige indkøb
 • Måltider udover de beskrevne
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring

 

Se videoen fra Koh Chang, Thailand

Du kan se flere videoer på vores Youtube-kanal. God fornøjelse!

Værelsestyper på Koh Chang

Vi har fire forskellige værelsestyper på Koh Chang. Du kan læse mere om de forskellige værelsestyper nedenfor.

 Oriental room - Standardværelse (ca. 26 kvm)

Standardværelser med eget bad og toilet med føntørre og toiletartikler. Alle værelser har køleskab, elkedel, aircondition, TV og værdiskab. Der er ingen myggenet om sengen.

Værelserne ligger omkring yogasalaen, nogle i 5 meters afstand og andre med op til ca. 30 meter til salaen. Fra værelserne er der ca. 50 meter til restauranten og receptionen, ca. 75 meter til spaafdelingen og ca. 100 meter til poolen.

Værelserne vender ud mod retrætets personaleområde og man skal derfor påregne almindelig snak og nogle gange også musik fra personalehusene. 

NB: Værelserne har ingen udsigt og ingen terrasse. Nogle værelser har enkelte trin ved hoveddøren.

Tropical Villa - To enkeltsenge (ca. 40 kvm)

Stort værelse på to seperate senge i underetagen af et fritstående tropisk hus.

Værelserne ligger ud til haven på en skråning omgivet af jungle. Værelserne har køleskab, elkedel, aircondition, TV og værdiskab samt terrasse. Derudover er der separat badeværelse med badekar, bruser og toilet. Der er føntørre og toiletartikler.

Hvis man rejser alene men ønsker at dele værelset, er det muligt at købe det som deleværelse, med en anden rejsedeltager af samme køn at dele værelset med. Der er ingen myggenet om sengene.

Fra værelserne er der ca. 70 meter til restauranten og receptionen, ca. 100 meter til spaafdelingen og ca. 125 meter til poolen.

NB: Velegnede til gangbesværede, da værelserne ligger lavest (bortset fra Oriental room). Der er dog mellem 20-50 trappetrin til værelserne.

Tropical Villa - King Size dobbeltseng (ca. 40 kvm)

Stort værelse med stor dobbeltseng i et helt individuelt fritstående tropisk hus. Værelserne ligger lidt højere på grunden og har derfor god udsigt over den lille bugt samt til poolen. Udsigten kan dog være begrænset af beplantningen, da værelserne ligger på kanten af junglen, ud mod haven. Der er myggenet om sengen.

Værelserne har køleskab, elkedel, aircondition, TV, værdiskab og terrasse. Derudover er der separat badeværelse med badekar, bruser og toilet samt føntørre og toiletartikler.

To af værelserne deler gangsti og er meget velegnede til to par, der rejser sammen eller to singlerejsende, der rejser sammen, men som ønsker hvert sit værelse. Fra værelserne er der ca. 50 meter til restaurant og reception, ca. 100 meter til spaafdelingen og ca. 125 meter til poolen.

NB: Badekar med høj kant. Ikke velegnet for personer med nedsat mobilitet.

Tropical Villa med privat pool - Nyrenoveret

Vores bedste værelsestype er i virkeligheden en villa med privat pool.  

Villaerne har privat pool og er omgivet af jungle, så udsigten kan være begrænset lidt af beplantningen. 

Alle villaerne har køleskab, elkedel, aircondition, TV, værdiskab og terrasse. Derudover er der separat badeværelse med badekar, bruser og toilet samt føntørrer og toiletartikler. Villaerne har to sengepladser og der er myggenet om sengen.

Privat pool 
Fra villaen er der direkte udgang til privat pool. Alle villaer i denne kategori er nyrenoverede i 2021. 

Fra villaerne er der ca. 50 meter til restauranten og receptionen, ca. 100 meter til spaafdelingen og ca. 125 meter til poolen ved spaområdet.

The Spa Koh Chang Poolvilla

Først og fremmest et spasted

Vores retrætested 'The SPA Koh Chang' ejes af Khun Nuch og hendes familie. De skabte stedet for at tilbyde et autentisk alternativ til de mange turisthoteller i landet. Hotellet fungerer både som spasted med behandlinger og massage, og som retrætested.

Khun Nuch er oprindelig uddannet tandlæge, men ret tidligt i lovet begyndte hun at interessere sig for kost og ernæring. Det har smittet af på retrætets restaurant, der har måske Thailands største udvalg af juicer, rav food specialiteter og veganske retter.

Spaen på The Spa

Der arbejdes med sundhed, velvære og udrensning i retrætets spaafdeling. Her er der både infrarød sauna, dampbad, traditionel thaimassage, aromamassage med olie, diverse spapakker og mulighed for tarmskylning og forskellige fasteforløb.

Vi bor midt i naturen, på kanten af junglen

Naturen og retrætet går ligesom hånd i hånd, og naturens egenskaber bliver respekteret, dyrket og anvendt både i køkkenet og i hele konstruktionen. Husene er bygget op af naturstærke materialer, møblerne er lavet af forskellige træsorter og andre fletmaterialer, og poolen er fyldt op med saltvand.

På kanten af junglen ligger husene i forskellige niveauer med udsigt til mangroven. Stilen i husenes indretning er simpel og rummelig med lyse vægge og mørke træmøbler. Det er hyggeligt, hjemligt og enkelt.

På retrætet er der skabt flere små oaser af fred imellem de funktionelle bygninger, blandt andet er der indrettet flere små træterrasser med et par solstole, bygget lige over vandoverfladen, der giver en skøn følelse af privatliv. Her er der plads til at nyde naturens lydbillede og æstetik.

Åbent mindfulnessværksted

Rammerne på retrætet er helt enestående. De nærmest inviterer til fordybelse og meditation. I vores åbne mindfulnessværksted finder vi endnu en lille oase af ro. Her kan man låne bøger, malegrej og yogaudstyr.

Svært at finde, heldigvis

Stedet er svært at finde og oprigtigt svært at forlade. Efterhånden er der ikke mange steder som dette, der får lov at forblive ubemærket af turismen. Til vores held er det hverken nemt eller hurtigt at komme til Koh Chang. Det passer os rigtig godt. Vores retrætested må hellere end gerne være lidt overset, så stedet kan bevare sin fredfyldthed.

Det er dog langt fra umuligt at finde vej til The Spa. Det kræver blot en køretur til det lille færgeleje fra lufthavnen i Bangkok på 5 timer, der heldigvis foregår på forholdsvis store veje. Ved færgelejet starter vores mindfulde ophold med tid til fred og ro. Med 20 minutter på vandet kan vi læne os tilbage og nyde den kønne udsigt ud over havet og ud til vores grønne, bjergrige Koh Chang.

 

Massage i Thailand
Kajak i mangroven i Thailand

Mindfulness i mangroven

I en lille bugt, omgivet af en imponerende mængde grønne mangrovetræer, danner jungle og en spejlblank vandoverflade rammen om vores skønne retrætested, The SPA Koh Chang.

Når smuk natur forenes med små landsbysamfund, der stadig er forskånet for den moderne civilisation, opstår en forståelse for charmen ved ø-livets isolation og begrænsninger. For det er nemlig her, vi kan mærke roen og fornemme den afslappethed, de lokale har omkring dagligdagens gøremål. Hverdagen leves stille, i ro og mag, og børnebørn lærer af bedstefar i værkstedet og af bedstemor i køkkenet.

Vi befinder os på Koh Chang, der er en af de østligste thailandske øer i Siambugten - helt tæt på søgrænsen til Cambodia. Den lille ø har lidt for enhver smag, alt efter hvilken kystside besøget går til. Vestkysten byder på liv og glade dage med små hoteller og resorts, der indtager de hvide sandstrande.

Østsiden af Koh Chang er derimod som fanget i en tidskapsel fra det Siam, som man kunne opleve for tredve og halvtreds år siden. Her går man på opdagelse og finder øde sandstrande, vilde vandfald gemt i junglens palmer og kunsthåndværk skabt i naturens egne materialer.

Der er kun én landevej på Koh Chang, der gør det muligt at køre fra øst til vest. Vejen løber langs øens kyst, men kun knapt hele vejen rundt. På den sydlige del af øen ender vejen nemlig blindt på begge sider af en uberørt og velbevaret natur. Det betyder, at der ingen smutvej er fra vestkystens turisme til østkystens fredsommelighed. 

Det lille fiskerleje ved mangrovens rødder

I den nærmeste landsby, Salak Khok, kan vi opleve et lille fiskerleje med charmerende blå træbåde og en mindful stemning iblandt de lokale fiskere.

Mangroven vokser langs bugten, og på vej mod den lille landsby er det muligt at se mangroven på helt tæt hold. Der er nemlig bygget en hævet sti over bugtens vand, der gør det muligt at gå side om side med mangrovetræernes imponerende rødder. Halvvejs rundt på stien er bygget et udkigstårn i tre etager, der velsigner den, der tager trappen til toppen med en betagende udsigt over bugtens mange lag af natur.

Landsbyvandring i Salak Phet

Stemningen i den lille landsby er afslappet og autentisk. Der er et personligt bånd imellem de lokale og et sammenhold, der er svært at beskrive. Byen har både et smukt og farverigt tempel, et mindre museum med historier fra gammel tid og en skole, der samler alle landsbyens børn, store som små.

Imellem landsbyens små huse står familiens far i haven og bygger sine egne møbler. Ved nabohuset sidder en mor og fletter sin datters hår, mens hun tager en pause fra havearbejdet. Af en mindre sidegade bor parret, der har deres egen lille kokosnøddeplantage og laver kokosolie på helt traditionel vis, på samme måde som man gjorde, før fabrikkerne tog over. 

Fredelige sandstrande

Lokalområdet lader os opleve en velbevaret kultur og et helt traditionelt øliv, og samtidig kan vi finde mange kilometer af ren natur. Ikke langt fra retrætet kan vi blandt andet finde et lille stykke med strand, der er et skønt område, gemt for offentligheden. Her ligger et lille resort med små bungalows, bygget helt uden luksus og kun tiltrækker dem, der ønsker en mere primitiv overnatningsmulighed.

Vi besøger nogle af østkystens mest fredelige sandstrande i løbet af opholdet. Fælles for flere af strandene i området er den smalle og ujævne grusvej, der fører ned til stranden og mest af alt ligner en privat indkørsel. Det er derfor langt fra hvem som helst, der lige kommer forbi.

 

Om køkkenet

Menukortet på The SPA Koh Chang byder på en masse spændende retter. Både kendte klassikere fra den vestlige verden og det traditionelle thailandske køkken, men også friske og farverige salater og smoothies. Der lægges stor vægt på friske og uforarbejdede råvarer og velværen ved letfordøjelige og nærende måltider.

Økologi og bæredygtighed

På retrætet er man meget bevidst om at skåne miljøet og bidrage så vidt muligt til bevaringen af vores skønne Moder Jord, med et stort fokus på bæredygtighed. Køkkenet gør en særlig indsats for at støtte de lokale bønder og vedligeholdelsen af områdets fint bevarede traditionelle landbrug. Derfor er råvarerne både økologiske og lokale, hvilket opleves i madens friskhed.

Veganske og vegetariske alternativer

Vores ophold er planlagt således, at vi ikke vil gå på kompromis med følelsen af fællesskab imellem vores gæster, men samtidig skal der være plads til personlige valg og fravalg i forhold til måltiderne, som det er med alle vores aktiviteter. Retrætet har nemlig et imponerende stort menukort, hvor omkring halvdelen af retterne er vegetariske, veganske eller raw food, mens der også er retter både fra vesten og det thailandske køkken.

Og netop fordi køkkenet tilbyder så bredt et udvalg af sund og nærende mad, har vi valgt at vores ophold skal være uden frokost. Vi har til gengæld inkluderet morgen- og aftensmaden, så vi kan spise sammen ved langborg, hvis man har lyst.

Sund mad Thailand økologisk hotel

Tilkøbsmuligheder

Vi ønsker, at du får det bedste ud af din mindfulnessrejse og dit ophold på Koh Chang. Programmet for dagene er derfor sammensat således, at der er mulighed for at tilvælge aktiviteter som vandreture og guidede meditationer eller fordybe sig i roen og nyde omgivelserne på retrætet.

Vi giver dig derudover mulighed for at tilvælge lidt forkælelse i spaafdelingen og en udflugt på havet. Læs mere herunder.

Bestilling og betaling skal ske inden afrejse.

 

Spapakke

Spaafdelingen på 'The Spa' byder på mange muligheder for afslapning, genopladning og udrensning. Spaen tilbyder både oliemassage, den klassiske thaimassage, afslappende fodmassage, ansigstsbehandling og anti cellulite massage. Du kan blive forkælet med alt fra en halv times massage til tre timers pakkeløsninger.

Udover diverse massagebehandlinger, kan du sætte forbrændingen i vejret og få løsnet affaldsstoffer i den infrarøde sauna eller i urtedampbadet for eksempel i forbindelse med en blid massage af maven.

Spapakken indeholder:

 • Aromatisk oliemassage (60 min)
 • The Spa ansigtsbehandling
 • Aloe Vera Body Wrap
 • Klassisk thaimassage (60 min)
 • Afslappende fodmassage (60 min)
 • Herbal Hot Compress Massage (90 min)
 • Anti Cellulite Massage (120 min) eller Spa Sport Special Massage (120 min)
 • Daglig brug af urtedampbad eller far infrarød sauna

Specialpris ved forudbestilling: kr. 1.175,- 

Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Ø-hop med snorkling

Vi bliver hentet i bil efter morgenmaden og kørt til den lille havn uden for landsbyen. Herfra sejler vi til to af områdets mest idylliske øer, der ligger lige syd for Koh Chang. Den første ø, vi gør stop ved, er kendt for sine hvide, bløde sandstrande og det klare, tyrkisblå hav. Enkelte små resorts på stranden lokker turister til, og her kan du købe kolde forfriskninger.

Efterfølgende sejler vi til den lille ø Koh Wai, hvor du har mulighed for at snorkle blandt de små eksotiske fisk. Øen er omgivet af fint koralrev.

Pris: kr. 475,-

Prisen inkluderer engelsktalende personale, kørsel til og fra retrætet, udflugt til øerne Koh Lao Ya og Koh Wai, snorklingmaske samt frokost på båden. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 76125251 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Thailand

På flyet til Bangkok vil du modtage en blanket, der er et indrejse-visum (Immigration Card). Den skal udfyldes, inden du lander og bruges i lufthavnen i Bangkok. Ved ankomst i lufthavnen skal du gå til køen ’Immigration’ med dit indrejse-visum og dit pas. Køen kan godt være lang, det er helt normalt. Herefter kommer du til bagagebåndet, og når du har fået dine kufferter, finder du vores lokalguide og dansktalende rejseleder i ankomsthallen.

Når alle gæster er kommet igennem ’Immigration’ og har fået deres kufferter, mødes vi med vores danske personale og vores thailandske lokalguide i ankomsthallen.

Cykler

Det er gratis at låne en cykel til kortere ture. Det er oplagt at tage cyklen eller gå en tur i nærområdet f.eks. til det nærmeste fiskerleje ved Salak Khok, eller til landsbyen, Salak Phet.

Drikkepenge

Møntfoden i Thailand er thailandske baht (THB), hvor 100 DKK svarer til ca. 500-550 THB. I Thailand er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på retrætet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt at lægge lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis du har været tilfreds. Et sted mellem 500-1000 THB den sidste dag er passende eller 50-100 THB per dag. Har du været på heldagstur vil THB 200,- til chaufføren være passende. Spiser du på restaurant uden for retrætet, er det normalt at runde op med 8-10%.


Enkeltværelse

Det er muligt at bestille enkelværelse i retrætets standardværelser (Oriental room) eller i en af villaerne mod enkeltværelsestillæg. Ønsker du en billigere løsning, kan du også vælge at dele et dobbeltværelse med en anden rejsedeltager af samme køn i en af villaerne, der har to enkeltsenge.

Forsikring
Det gule og det blå sygesikringskort er ikke gyldige i Thailand, så det anbefales at tegne en rejseforskring, der dækker ansvar, sygdom og hjemtransport.


Afbestillingsforsikring samt rejseforsikring kan tegnes gennem Tid til ro ApS. Det påhviler kunden selv at fremskaffe dokumentation for sygdom, skade, tyveri m.m. under ferien. Tid til ro ApS har ikke mulighed for at fremskaffe politirapport, lægeerklæring el. lign. efter hjemkomsten.

Gæst i et andet land

Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Thaierne er meget tolerante og tålmodige, og man har stor respekt for kongefamilien og den buddhistiske tro. Når vi besøger templerne, er det vigtigt at klæde sig respektfuldt med dækkede skuldre og dækkede knæ, og vi tager sko og hat af, inden vi går ind.

Her råber man ikke og skælder sjældent ud. Det betragtes nemlig som at tabe ansigt og værende meget uhøfligt, og derfor smiler thaierne meget. De har svært ved at sige nej for ikke at skuffe nogen ved at indrømme, at de ikke forstår eller ikke kan hjælpe. Faktisk findes ordet nej ikke på thai, man siger i stedet ’mai chai’ som betyder ’ikke ja’.

I Thailand giver man ikke hånd, når man hilser, men i stedet samler man sine egne håndflader mod hinanden foran brystet eller hovedet og bøjer sig let forover. Det kaldes en ’wai’. Generelt kommer man langt med smil og venlighed, og det er en god ide at kunne et par enkelte vendinger som f.eks. goddag og tak. Her er der forskel på, om du er mand eller kvinde:

Mænd
Goddag / farvel - Sawadee Kap
Tak - Kap Koon Kap

Kvinder

Goddag / farvel - Sawadee Kaa
Tak - Kap Koon Kaa

På retrætet opleves de lokale thaiers service og adfærd særdeles venlig, imødekommende og gæstfri.

Håndklæder
Alle værelser og lejligheder har ansigtshåndklæder og almindelige håndklæder. Håndklæder til poolen og til stranden hentes i spaafdelingen. Der er håndklædeskift tre gange i løbet af opholdet samt efter behov. Du skal blot lægge håndklædet på gulvet eller give personalet besked.

Læge

Nærmeste hospital, Koh Chang Hospital, ligger på Koh Changs østkyst, ca. 10 km fra retrætet. Et større hospital, Koh Chang International Clinic, findes på vestkysten, ca. 25 km fra retrætet.

Medicin

Medicin udleveres typisk på hospitalet i forbindelse med læge- eller hospitalsbesøg.

Mindful yoga
Den yoga, vi dyrker på retrætet, er en meget blid form for yin yoga. Mindful yoga er teknisk ukompliceret og kræver ikke forhåndskendskab til yoga. Øvelserne fokuserer på åndedræt og kropsbevidsthed og ikke på fysik. Øvelserne kan udføres af stressramte, fordi de ikke er fysisk krævende, men tværtimod har en stressdæmpende virkning.  

Du behøver ikke selv medbringe egen yogamåtte. Vi har alle remedier på retrætet, både måtter, blokke, ryghynder og bælter.

Pas og visum

Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst en måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen.

For rejser til Thailand kræves kun det indrejse-visum (Immigration-card), der udleveres på flyet til Bangkok.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være ekstra visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den thailandske ambassade og i givet fald, om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Prisniveau
Forvent at prisniveauet i Thailand er 32-78 % lavere end i København (nov. 2019).

Påklædning

Selve opholdet handler om at slappe af. En del af det at slappe af handler om at være afslappet klædt. Vi lægger op til praktisk fritidstøj om dagen og ’smart casual’ om aftenen, dvs. polo/skjorte og pæne shorts eller lange bukser til mænd samt skjorte/bluse, shorts/lange bukser eller afslappet uformel kjole/nederdel til kvinder. Vi fraråder højhælede sko eller stiletter på grund af ujævnt terræn.

Selvom nattetemperaturerne ligger på 20-26 grader, kan aftenerne være kølige, så husk at medbringe en trøje. Der er lagt op til afslappet påklædning, og det er en god ide at medbringe sportstøj eller løstsiddende tøj til brug på de dage, hvor der er mindful yoga.

Husk nogle gode vandresandaler, vandresko eller vandrestøvler samt strømper, solcreme og solhat/kasket til vandreturene.

Solbeskyttelse
UV-indekset er højt i Thailand, selv når der er overskyet. Vi anbefaler derfor, at du anvender en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50. Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00. På vandreturene anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til, vælg et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit

Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

På The Spa tilbyder køkkenet et bredt udvalg af vegetariske, veganske og raw food retter fra menukortet.
Har du specielle ønsker eller behov til måltiderne, anbefaler vi, at du vælger direkte a la carte til aftensmaden, da vi ikke kan garantere, at vores tilkøb af fælles aftenbuffet møder dine behov.

Swimmingpool
Retrætets swimmingpool er åben på alle vores afgange. Ved poolen er der gratis solstole og bruser. Der hentes poolhåndklæder i spaafdelingen. Håndklæderne afleveres til vask i spaafdelingen.

Sæson og deltagerantal

Vi rejser til Thailand i de danske vintermåneder, hvor dagstemperaturerne ligger omkring 30-35 grader, og vi har varme aftener med nattetemperaturer på 20-26 grader. Regntiden slutter i oktober, og fra marts begynder temperaturerne at nærme sig 35-40 grader. Retrætet ligger ikke langt fra flere sandstrande, og i denne periode er havet varmt (28-29 grader) og indbydende. Den høje luftfugtighed gør, at man sveder mere end normalt, og det er derfor vigtigt at drikke masser af vand, gerne 2-3 liter dagligt.

Alle rejser gennemføres ved minimum 8 deltagere. Grupperne kan variere i størrelse og være på op til 25-30 personer.

Telefon og netværk

Der er begrænset mobildækning på retrætet.

Tidsforskel

Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er 5 eller 6 timer, da Thailand ikke har sommer- og vintertid. Er det sommertid i Danmark, er Thailand 5 timer foran dansk tid. Er det vintertid i Danmark, er Thailand 6 timer foran dansk tid.

Tøjvask
Det er muligt at få vasket tøj under opholdet. Vasketøjet afleveres i receptionen, der vil sørge for laundryservice. Tøjet afleveres nyvasket, tørret og lagt sammen og kan hentes i receptionen efter 2-4 dage. Laundryservice afregnes direkte med retrætet ved udtjekning.

Vaccinationer

Tid til ro vejleder ikke omkring vaccinationsprogrammer. Vi opfordrer til at kontakte egen læge for råd og vejledning om vaccination i forbindelse med rejser til Koh Chang, Thailand. Normalvis anbefales vaccination mod hepatitis (leverbetændelse) og difteri (stivkrampe).

Valuta

Valutaen i Thailand er thailandske baht (THB). Kursen er ca. 19,08, dvs. at 100 baht svarer til ca. 19,08 danske kroner.

Vand

Vandet på retrætet kan købes på flaske, og der udleveres hver dag en halvliters glasflaske pr. person uden beregning. Derudover er der vand i restauranten til måltiderne.

Personalet på retrætet er meget miljøbevidste, og der opfordres til at spare på vandet, hvor man kan.

Vandresko/-støvler/-stave
Vi anbefaler, at du medbringer et par lukkede vandresko eller vandrestøvler. Åbne vandresandaler kan også bruges, men vær opmærksom på, at man let får småsten i sandalerne, når vi går på de små stier. Til gengæld fylder de ikke så meget i kufferten, og kan være rare at have på i varmen.

Er du glad for at gå med vandrestave, er det en god idé at medbringe dem på rejsen. Vi har desværre ikke mulighed for at stille vandrestave til rådighed, så de skal medbringes hjemmefra.

Værelsets aflevering

Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Værelset skal være klargjort til nye gæster senest kl. 15.00. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen. Sker afrejsen sent på dagen, vil der dog oftest være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi

Der findes gratis trådløs internet i restaurantområdet, der rækker på det meste af retrætet. Vi anbefaler at begrænse brugen af e-mails, SMS og mobiltelefoni på retrætet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man ringer fra sit værelse, går en tur eller diskret sender en SMS.

 

Om flyrejsen til Thailand

Vi flyver med forskellige flyselskaber, blandt andet KLM, Emirates Airlines og Qatar Airways. Flyrejsen til Thailand inkluderer en mellemlanding hver vej i enten Amsterdam, Dubai eller Doha. 

NB: I vinteren 2019/2020 flyver vi med KLM via Amsterdam. Kontakt os pr. telefon 76125251, hvis du ønsker at flyve med et andet selskab, eller hvis du ønsker at flyve business class.

Afrejse fra Kastrup, Billund eller Aalborg

Vi rejser fra Kastrup, Billund eller Aalborg til lufthavnen i Bangkok via Amsterdam, Dubai eller Doha. Mellemlandingen giver os mulighed for at strække ben og mærke jorden under os, inden vi flyver videre det sidste stykke.

hvis man ønsker at følges med rejselederen skal man vælge at flyve fra Kastrup Lufthavn med KLM.

Lufthavnene i Amsterdam, Dubai og i Doha har gratis wifi, flere spisesteder og shoppingmuligheder samt pæne toiletter og mange siddeområder.

KLM Comfort Zone - Opgrader og få ekstra benplads

Som noget helt nyt er det nu muligt at bestille Comfort Zone på alle vores rejser med KLM. Når du bestiller Comfort Zone gennem Tid til ro, giver det dig en række ekstra fordele:

✅ Op til 10 cm ekstra benplads på alle fire flystrækninger
✅ Forhåndsreserverede sæder forrest i kabinen på alle fire flystrækninger
✅ Specielle flysæder der kan tilbagelænes dobbelt så meget som almindelige Economy-sæder
✅ Forhåndsreserverede sæder forrest i transferbussen mellem Bangkok og Koh Chang t/r
✅ Ekstra tomt midtersæde i transferbussen mellem Bangkok og Koh Chang t/r

Pris pr. person kr. 3.675,- t/r

NB: Kan kun bookes på forespørgsel. Ring til os på 76125251 eller lav en forespørgsel sammen med din online-bestilling.

Højt serviceniveau hele vejen rundt

Vi flyver kun med gode og anerkendte flyselskaber. KLM, Emirates og Qatar har alle tre et meget højt serviceniveau. Både på jorden og i luften. De skal have ros for deres gode kabinekomfort med komfortable sæder, fin benplads og behagelig kabinebelysning. Du får desuden altid udleveret et tæppe og en lille pude inden afgang.

Personlig skærm med musik og film

Der er personlige skærme ved alle sæder, og underholdningssystemet byder på et bredt udvalg af film, serier og musik. Du får udleveret hovedtelefoner ombord, der afleveres igen inden landing. Dette gælder alle tre flyselskaber.

Du kan med fordel medbringe dine egne hovedtelefoner, hvis du eksempelvis har nogen der er støjreducerende. Det kræver dog en særlig adapter med dobbelt MiniJack-stik for tilslutning i flysædet.

Varm mad og gratis drikkevarer

Flymad er inkluderet på alle oversøiske rejser, og det er altid muligt at tilvælge vegetariske eller glutenfrie alternativer inden afrejse. På Qatar og Emirates mellem Kastrup og mellemlandingslufthavnen serveres et varmt aftenmåltid, og herfra videre til Bangkok serveres et morgenmåltid. Der serveres ligeledes både et morgen- og aftenmåltid på hjemrejsen.

På KLM serveres aftens et varmt aftensmåltid efter afgang fra Amsterdam. Næste morgen serveres morgenmad inden ankomst til Bangkok.

I løbet af flyrejsen får du serveret gratis drikkevarer flere gange. Derudover er der mulighed for at tilkøbe mad og drikke under mellemlandingen.

Checkin bagage og kabinebagage

På vores rejser til Thailand er der inkluderet 23 kg indtjekket bagage samt 7 kg kabinebagage (55 x 40 x 23 cm) og 1 stk. håndbagage (håndtaske eller kamerataske) pr. passager. Vi henviser til din flybillet for nærmere information om tilladte bagagemængder.

Alt indtjekket bagage tjekkes hele vejen igennem fra din afrejselufthavn i Danmark til Bangkok, så vi ikke skal tænke på bagagen, når vi mellemlander.

 

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.