Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Aftensol over Sri Lanka
Kontakt
Aftensol over Sri Lanka
Værd at vide
Aftensol over Sri Lanka
Vores historie
Aftensol over Sri Lanka
Bliv en af os
Aftensol over Sri Lanka
Rejsebestemmelser
Aftensol over Sri Lanka
Gavekort
Aftensol over Sri Lanka
Tilskudsmuligheder
Aftensol over Sri Lanka
Pakkeliste

 

Tilskud til retræteophold

Man kan søge om tilskud til alle vores rejser gennem 'Foreningen til støtte af erhvervsaktive sygdomsramte borgere', der er en upolitisk og ikke-religiøs forening. Foreningen har til formål at yde tilskud til erhvervsaktive, sygdomsramte borgere, der ønsker at tage på rekreationsophold i forbindelse med afslutningen af et sygdomsforløb.

Foreningen blev stiftet i forbindelse med nedlæggelsen af de gamle sygekasser i 1973 og de tilskud der ydes, finansieres af det afkast, der genereres af foreningens formue.

Det er et krav, at opholdet minimum består af 7 overnatninger. For udlandsophold kan der søges om tilskud på op til kr. 4.000,- pr. person.

 

Hvem kan søge om tilskud?

Alle som er erhvervsaktive, kan søge om tilskud. Det gælder uanset, om man er selvstændig eller lønmodtager, og uanset om man er højtlønnet eller lavtlønnet. Man kan også søge, selvom ens arbejdssituation er afklaret, og man eksempelvis har været i arbejdsprøvning eller på revalidering.

Tilskuddet gives med det formål at hjælpe den sygdomsramte med at komme til kræfter, så vedkommende kan komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Der er tre betingelser, som skal være opfyldt for, at man kan komme i betragtning til et tilskud:

  • Opholdet skal være af rekreativ karakter og være anbefalet af lægen (hospitalets læge, den privatpraktiserende læge, en speciallæge eller virksomhedens bedriftslæge)
  • Opholdet skal være det sidste og afsluttende led i sygdomsbehandlingen, enten i forbindelse med en sygdomsperiode i hjemmet eller et decideret hospitalsophold
  • Ansøgeren skal være erhvervsaktiv, og det er et krav, at ansøgeren efter et reakreationsforløb afholdt i sygemeldingsperioden er i stand til lige umiddelbart efter opholdet at genoptage et arbejde. Det accepteres, hvis ansøgeren har genoptaget sit arbejde nogle få timer ugentligt. Såfremt dette er tilfældet, skal det blot oplyses, hvor mange timer der er tale om og fra hvilket tidspunkt. Det accepteres ligeledes, at opholdet afholdes i en ferie, så længe at ferien ligger før genoptagelse af arbejdet og efter endt sygemelding.

 

Hvordan søger man om tilskud?

For at komme i betragtning til et tilskud, skal der udfyldes et ansøgningsskema. Skemaet kan hentes på foreningens hjemmeside. Man kan også ringe til foreningen og rekvirere et ansøgningsskema.

Link til ansøgningsskema på foreningens hjemmeside

Vejledning til hvordan man søger

Ansøgningsskemaet skal udfyldes både af ansøgeren og af lægen. Det er et krav, at ansøgningsskemaet sendes med almindelig post, da ansøgningen kræver underskrift fra ansøgeren samt erklæring, underskrift og stempel fra lægen.

Det udfyldte skema sendes til:

Foreningen til støtte af sygdomsramte erhvervsaktive borgere
Postboks 846
Brøndbyøster
2605 Brøndby

 

Ansøgningfrist og behandlingstid

Behandlingstiden er 2-6 uger. Alle ansøgninger modtaget inden den 25. i måneden vil blive behandlet, så svar foreligger ca. den 10. i den efterfølgende måned.

Marianne Søndergård

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie -det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN -dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på. Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side? Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

Mette Thorlak

Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte. Kærlig hilsen

Berit Kannik

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta. En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer. Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Jørgen og Laila

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Merete

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst. Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-) Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.


Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.