Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Rejser i september 2024

Her på siden kan du se listen over alle vores afgange med afrejse i september 2024.

Bliv testperson - klik her!

Alle vores rejser i september 2024

Vi har flere rejsemål i september måned. Vi har vores yoga-, mindfulness- og vandrerejser til Kreta, hvor vi er oppe i de kretensiske bjerge på vores retrætested Enagron. Kreta er helt ideelt sted at rejse hen i september, da der er et behageligt og mildt vejr. 

Det skaber perfekte betingelser for at udforske den uspolerede natur på vores vandrerejser og til at dyrke morgen- og eftermiddagsyoga. 

Et andet rejsemål vi har i september 2024 er til vores dejlige retrætested i Thailand på elefantøen Koh Chang. Her kan du forkæle dig selv med en wellnessrejse. 

På vores retrætested The Spa Koh Chang er der en autentisk og fredelig atmosfære, som skaber nogle gode rammer til en wellnessrejse. Retrætestedet ligger uforstyrret på den østlige side af øen; på kanten af junglen. Man er derfor tæt på den fredlige natur i rolige omgivelser.

Vejret på Kreta i september måned

September måned er officielt en efterårsmåned, men betragtes af grækerne som sensommer, da der stadig er varmt. Selvom dagstemperaturerne stadig er høje midt på dagen, kommer de sjælden over 30° C. og om natten er det noget køligere end i sommermånederne.

I bjergene omkring Axos, hvor vores retrætested Enagron ligger, er temperaturerne 2-4 grader koldere året rundt

Det gør september måned til en meget attraktiv måned at besøge Kreta, og de fleste finder september meget mere behagelig end juli og august.

Der kan også komme en lille meget tiltrængt byge eller to i løbet af september, hvilket bestemt ikke gør noget, da der ellers godt kan være meget tørt.

Badevandstemperaturen omkring øen topper ligeledes i september måned med ca. 24° C. og havet er som regel meget rolig på denne årstid, så for dem der planlægger en tur til stranden for at bade, er september måned vel nok årets aller bedste.

Du kan læse mere om vores rejser til Enagron her - klik her!

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.