Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Yogarejse til Sri Lanka

12 dages yogarejse med dansk yogalærer og dansk rejseleder

Se store billeder

Talalla Retreat, Sri Lanka

12 dage med farverig tropisk kultur, skønne sandstrande, yoga, dansk rejseleder og dansk yogalærer

Bestil din yogarejse til Sri Lanka nu - klik her!

Vores retrætested, Talalla Retreat, ligger på sydkysten af hovedøen, ca. 60 km øst for Galle. Retrætet ligger helt ud til vandet med privat strand, og både Sea View suiterne og de eventyrlige Bamboo huts ligger så tæt på vandet, at man kan ligge på sit værelse og høre havets brusen.

Retrætet har fire overdækkede yogaområder, en stor udendørs restaurant, hvor der serveres morgen- og aftensmad samt frokost og snacks i løbet af dagen. Der er desuden et surfcenter, der udlejer surfingudstyr og arrangerer surfing for begyndere og øvede.

Læs mere om vores andre yogarejser her!

Et land, der er nemt at rejse i

Når man ankommer til Sri Lanka, vil man bide mærke i, at landets største lufthavn ikke er særlig stor. Den er meget overskuelig, og man mødes med venlighed overalt. Der er ikke en masse aggressive taxa- og tursælgere, som man kender det fra andre steder i Sydøstasien.

Med den nye ekspresvej kommer man hurtig ud af Colombo, og det næste man lægger mærke til er, at landet overordnet set er pænt og rent. En af vores gæster, der har rejst både i Indien og Sri Lanka, ynder at kalde Sri Lanka for 'Lille Indien - bare renere og pænere'.

Jeg er enig.

Det er tydeligt at mærke, på samme tid rart, at man er i et lille land. Befolkningen er meget ligetil og umystiske - og meget venlige. Man møder gæstfriheden alle vegne, og den virker både ærlig, nysgerrig og ægte.

Se priser og datoer - klik her!

Selvstyre og kolonihistorie

Sri Lanka ligger sydøst for Indien og består af en hovedø, hvor hovedstaden Colombo og Talalla Retreat ligger, samt en række småøer.

Landet (det daværende Ceylon) har været under europæisk indflydelse siden 1500-tallet og var en britisk koloni fra briternes besættelse i 1796 og helt frem til 1948, hvor man fik selvstændighed i form af selvstyrerettigheder.

Efter selvstyrereformerne forblev landet dog en del af Commonwealth, og den britiske flåde var da også fortsat tilstede i Ceylon helt frem til midten af 1950’erne.

Først i 1972 trådte Ceylon ud af Commonwealth, og blev i den forbindelse en selvstændig republik. Ved samme lejlighed skiftede landet navn til Sri Lanka.

Sri Lanka har 8 steder på UNESCO’s Verdensarvsliste, bl.a. den historiske handelsby Galle, som vi besøger under opholdet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Sri Lanka og Talalla Retreat til alle, der drømmer om at opleve et smukt og autentisk sted med varme året rundt, eksotiske sandstrande og en meget gæstfri lokalbefolkning.

Velkommen til Sri Lanka!

Kærlige hilsener

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stress coach
 

Yogahold med lavtstående sol
Morgenstund på balkon
Dobbeltseng med insektnet

Hvad siger vores gæster om Tid til ro?

Program for yogarejsen til Sri Lanka

12 dage med 9 nætter på retrætet. Dansk rejseleder og dansk yogalærer under hele opholdet.

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vores dansktalende rejseleder er med hele vejen fra Kastrup og assisterer både ved check-in og ombordstigning, samt ved mellemlanding. Vi flyver med Qatar Airways, Emirates eller Sri Lankan Airlines.

Rejsen begynder allerede, når du ankommer i lufthavnen. Her kan det være en god idé, at du tager dig tid til at sidde og nyde en kop te eller kaffe, så du langsomt kan forberede dig på flyveturen og alle de gode ting, der venter forude.

Ombord serveres der mad med gratis drikkevarer og en valgfri varm hovedret. Efter lidt tid, er der et kort flyskift. Her er god tid til at komme på toilettet, handle lidt taxfree eller sidde i en af de mange små kroge og få sig en kop kaffe.

Gå til bestilling af rejse - klik her!

Qatar Airways til Sri Lanka

Dag 2

Ankomst til Sri Lanka, velkomstmøde og havevandring

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Når vi ankommer til Colombo samler rejselederen gruppen, og vi går samlet igennem immigrationsområdet, hvor vi viser vores indrejseblanket, som først kan udfyldes tre dage før afrejse. Her er et direkte link til indrejseblanketten.

Ved paskontrollen fremvises udskrift af gyldigt ETA sammen med gyldigt pas. ETA (Electronic Travel Authorization) skal ansøges online på http://www.eta.gov.lk/slvisa/ senest 24 timer før afrejse fra Danmark.

Når vi har fået udleveret vores kufferter, kører vi direkte til Talalla Retreat i privat minibus. Køretiden er ca. fire timer.

Efter ankomsten til retrætet får vi serveret lidt friskt at drikke, inden vi bliver indkvarteret i vores værelser. Suiterne er først klar fra kl. 15, men retrætet vil gøre deres bedste, for at vi kan få vores suiter allerede ved ankomst, hvis vi ankommer tidligere end kl. 15.

Først på eftermiddagen er der arrangeret et kort velkomstmøde efterfulgt af en rundvisning på retrætet. Rundvisningen slutter på stranden, hvor der er mulighed for at få en eftermiddagsdukkert.

Aftensmaden serveres fra kl. 19.00-22.00. Klokken 19.00 er der hver aften arrangeret fællesspisning for gruppen ved langbord. Hvis man hellere vil spise alene, sætter man sig bare ved et andet bord.

BEMÆRK: Det ligger os meget på sinde, at alle skal hygge sig og have det godt. Det forventes derfor ikke, at man deltager i fællesspisningen - tværtimod, så er det vores ønske, at alle slapper af, og at der ikke er nogen, der føler sig forlegen ved at vælge fællesskabet fra og spise for sig selv.

Bestil din yogarejse nu - klik her!

Haven på Talalla retreat på Sri Lanka

Dag 3

Morgenyoga, landsbyvandring og introduktion til mindfulness og Yin yoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi mødes til halvanden times blid hatha yoga med fokus på roligt at vække krop og sind og mærke, at vi er et helt andet sted, end vi plejer. Vi begynder med en nærværsøvelse og slutter altid af med en afspænding.

Når vi har vækket kroppen med en omgang yoga, er det tid til at få et nærende måltid. Der serveres morgenmad fra kl. 07.30-10.00. Morgenmaden består af en stor buffet med continental og amerikansk morgenmad. Må vi i den forbindelse reklamere lidt for stedets hjemmelavede passionsfrugtmarmelade: Den er himmelsk!

Buffeten indeholder bl.a. hjemmebagt brød, pandekager, hjemmelavet marmelade, frisk frugt, salat, yoghurt, tørrede frugter, gryn, spejlæg, vand, kaffe og et fint udvalg af te.

Midt på dagen er der mulighed for at tage med rejselederen rundt i lokalområdet, og ellers skal vi dase lidt rundt, mærke den skønne brise, bade, nyde en lille ting i baren måske, få læst en god bog, og bare være, se, føle og sanse den smukke natur med al dens skønne marineliv.

Se priser og datoer - klik her!

Sidst på eftermiddagen er der introduktion til mindfulness og yin yoga. 

Den yoga, vi dyrker på retrætet, er hatha og yin. Der er fokus på åndedræt og kropsbevidsthed, og øvelserne tilpasses den enkeltes niveau, så alle får mest muligt ud af sessionerne. På den måde er opholdet både for begyndere og lettere øvede med interesse for yoga, og samtidig giver det mulighed for at rejse sammen, selvom du og din rejseven eller -veninde ikke er på samme niveau.

I introduktionen til mindfulness kan du lære mere om begreberne og baggrunden for mindfulness. Her kan du bl.a. få et indblik i, hvordan du kan bruge mindfulness i din egen hverdag. Vi har en tendens til at lade tankerne flyve og mentalt hele tiden være et skridt foran, hvor vi fokuserer på det næste, vi skal nå, eller dvæler ved fortiden. Mindfulness beskriver en bevidst tilstedeværelse, hvor du er nærværende i det, du gør her og nu. Det kan f.eks. være så simpelt som at øve sig i at være bevidst tilstede, både med dine tanker og følelser, når du børster tænder, laver mad eller kører bil. Det handler om at være tilstede i det, der sker lige nu samt at få skabt mere nærvær og mindre tankemylder.

Aftensmaden serveres i restauranten ved langbord, for dem der har lyst. 

Gæster i restauranten på Sri Lanka

Dag 4

Morgenyoga og udflugt til Uda Walawe National Park

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden og dagens morgenyoga er der arrangeret en tilkøbstur til Uda Walawe National Park.

Uda Walawe er hjemsted for nogle af landets største flokke af elefanter. Parken ligger ca. 80 km fra retrætet, så vi kommer ud på lidt af en køretur. Undervejs kører vi igennem en masse små landsbyer, hvor vi bl.a. stopper ved en af dem for at holde pause.

Uda Walawe National Park strækker sig over ca. 30.000 hektarer med græs, jungle og tropisk marskland. Der er næsten altid garanti for at se elefanter og herunder flere elefantfamilier.

Gå til rejsebestilling - klik her!

Der er også et utal af forskellige fuglearter og sågar råvildt, krokodiller og - hvis vi er heldige - leoparder. 

Vi er tilbage på retrætet først på aftenen. Aftensmaden serveres som altid kl. 19.00 ved langbord, for dem der har lyst.

Turen til Uda Walawe er tilkøb og koster kr. 675,- pr. person. Prisen inkluderer dansk rejseleder, srilankansk lokalguide, frokost, park ranger, bustransport i privat minivan, safari jeep, parkgebyrer og EU-ansvarsforsikring. Varighed ca. 7 timer. Vi garanterer gennemførelse af udflugten ved tilmelding hjemmefra.

Elefant ved Uda Walawe National Park

Dag 5

Hviledag med Hatha og Yin yoga - og BBQ på stranden

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Morgenkaffe og morgenbuffet er, som det plejer, efter den tidlige morgenyoga.

Dagen er tænkt som en hviledag med mulighed for restitution og afslapning. Derfor er der ingen aktiviteter planlagt før om eftermiddagen, så vi anbefaler at bruge dagen på at nyde omgivelserne på og omkring retrætet eller gå en tur hen til landsbyen.

Man kan også tage en tuk-tuk fra retrætet til handels- og surferbyen Matara. Den ligger ca. 30 minutters kørsel fra, hvor vi bor. En tuk-tuk koster ca. kr. 30,- hver vej og har plads til 2-3 personer.

Yogarummet og mindfulnessværkstedet er åbent, hvis man har lyst til selv at lave lidt yoga, eller hvis man har brug for at låne en bog, et puslespil eller nogle refleksionskort. (Bemærk venligst at yogarummet kan være forhåndsreserveret af andre gæster.)

Har du brug for en dag med selvforkælelse, har retrætet et spa-område, hvor man kan bestille forskellige behandlinger og massage.

Om aftenen dyrker vi blid yin yoga, inden der serveres aftensmad på stranden til lyden af bølgerne, hvor retrætet har arrangeret BBQ specielt for os.

Bestil din yogarejse nu - klik her!

Dag 6

Hval- og delfinsafari - og eftermiddagsyoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

For dem, der har lyst, har vi arrangeret en tilkøbstur til Mirissa, hvor vi skal på hval- og delfinsafari på Det Indiske Ocean. Vi starter dagen tidligt med en kort køretur på ca. 50 minutter til havnebyen Merissa. Her mødes vi med besætningen fra 'Raja and The Wales' inden vi stævner ud i morgensolen.

Vi har valgt 'Raja and the Wales', fordi at de følger WDC (Whale and Dolphin Conservation) regler og guidelines for en ansvarlig og bæredygtig hvalsafari.

Farvandet syd for Merissa er fyldt med delfiner og hvaler, og forhåbentlig får vi de smukke væsener at se på nært hold. Vi er tilbage på retrætet hen på eftermiddagen.

Dagen rundes af med yin yoga inden aftensmaden, der som altid serveres ved langbord, for dem der har lyst.

Turen til Merissa er tilkøb og koster kr. 825,- pr. person. Prisen inkluderer dansk rejseleder, srilankansk lokalguide, morgensnack, frokost, bustransport i privat minivan, sejlads med 'Raja And The Wales' og EU-ansvarsforsikring. Varighed ca. 7 timer. Vi garanterer gennemførelse af udflugten ved tilmelding hjemmefra.

Gå til bestilling af rejse - klik her!

Dag 7

Fordybelsesdag med yoga morgen og eftermiddag

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Morgenkaffe og morgenbuffet er, som det plejer, efter den tidlige morgenyoga.

Dagen er tænkt som en fordybelsesdag. Derfor er der ingen aktivitet før om eftermiddagen, og vi anbefaler, at du bruger dagen til at reflektere over dit ophold, og hvad det har givet dig at tage med hjem. Har du f.eks. lyst til at integrere nogle af yogaøvelserne eller afspændingsmetoderne i din dagligdag, kan det være en god ide at få skrevet nogle noter til dig selv, mens det endnu er frisk i hukommelsen. På den måde kan du bedre holde fast i den gode følelse omkring dine nye og givende tiltag.

Yogarummet og mindfulnessværkstedet er åbent, hvis du har lyst til selv at lave lidt yoga, eller hvis du har brug for at låne en bog, et puslespil eller nogle refleksionskort. (Bemærk venligst at yogarummet kan være forhåndsreserveret af andre gæster.)

Har du brug for en dag med selvforkælelse, er spa-området åben for massage.

Om eftermiddagen dyrker vi blid yin yoga inden fællesspisningen.

DAGENS TIP: Måske er det i dag, du skal prøve kun at gøre det, som du har brug for. Virkelig mærke efter og være bevidst om, at det man har lyst til, ikke altid er det samme, som det man har brug for.

Gå til rejsebestilling - klik her!

Solen over Sri Lanka

Dag 8

Morgenyoga og udflugt til Yala National Park

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med hatha yoga efterfulgt af morgenmad.

Efter morgenmaden er der arrangeret en tilkøbstur til Yala National Park. Yala National Park er en af Sri Lankas største naturseværdigheder og landets næststørste nationalpark (97.900 hektar). Egentlig består parken af fem sektioner, men det er kun de to, der er åben for publikum.

Yala National Park er den mest besøgte nationalpark i Sri Lanka og grænser op til Det Indiske Ocean. Parken består af fem blokke, hvoraf to nu er åbne for offentligheden og også tilstødende parker.

Parken er kendt for sit rige dyreliv og sine mange bevaringsprojekter for den srilankanske elefant, den srilankanske leopard og en række sjældne vandfugle.

Vi er tilbage på retrætet først på aftenen. Aftensmaden serveres som altid kl. 19.00 ved langbord, for dem der har lyst.

Turen til Yala National Park er tilkøb og koster kr. 675,- pr. person. Prisen inkluderer dansk rejseleder, srilankansk lokalguide, frokost, park ranger, bustransport i privat minivan, safari jeep, parkgebyrer og EU-ansvarsforsikring. Varighed ca. 7 timer. Vi garanterer gennemførelse af udflugten ved tilmelding hjemmefra.

Se priser og datoer - klik her!

Yala National Park

Dag 9

Yoga og udflugt til den historiske by Galle, samt Koggala Turtle Farm

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Morgenkaffe og morgenbuffet er, som det plejer, efter den tidlige morgenyoga.

Efter morgenmaden har vi arrangeret en udflugt til den historiske by Galle, hvis gamle bydel er på UNESCO's verdensarvsliste (Udtales 'Gorl' eller 'Gaulle' som i 'Charles de Gaulle'. Det kommer lidt an på hvem man taler med).

Her er der tid til at gå rundt på egen hånd, spise frokost, shoppe lidt og se det berømte Galle Fort. 

Efter Galle kører vi videre til Koggala Beach, hvor vi besøger et bevaringsprojekt for havskildpadder. Her får vi mulighed for at følge det kæmpe arbejde, som de mange medarbejdere og frivillige gør for at beskytte bestanden - og hvordan de tager sig af havskildpadder med handicap og skader, som ikke kan klare sig i naturen.

For dem der hellere vil blive på retrætet og slappe af, er mindfulnessværkstedet er åbent, hvis du har brug for at låne en bog, et puslespil eller nogle refleksionskort. (Bemærk venligst at yogarummet kan være forhåndsreserveret af andre gæster).

Om eftermiddagen dyrker vi blid yin yoga inden fællesspisningen.

Bestil din yogarejse nu - klik her!

Koggala Turtle Farm

Dag 10

Morgen- og eftermiddagsyoga, bobler og solnedgang

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagen i dag byder på masser af tid til fordybelse.

Mindfulnessværkstedet er åbent, hvis man har brug for at låne remedier (malergrej, bøger etc.). Ellers lægger vi op til, at dagen bruges til bare at være uden at skulle noget.

Vi har ingenting på programmet i løbet af dagen udover morgenyoga og eftermiddagsyoga. Ved solnedgang inviterer vi på et glas bobler.

Dagen er din. Grib den <3

Dag 11

Afrejsedag med morgenyoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden og opholdets sidste yogasession er det tid til at få pakket, afregnet og sagt farvel, inden vi kører til lufthavnen sidst på eftermiddagen.

Vores dansktalende rejseleder tager med i lufthavnen og er med hele vejen til Kastrup. 

Gå til bestilling af rejse - klik her!

Yogasalen ved Talalla retreat på Sri Lanka

Dag 12

Hjemkomst til Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter en kort mellemlanding, hjemkommer vi til Kastrup lufthavn. 

Tak for denne gang.

Sri Lanka strand og aftensol

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Sri Lanka udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer for yogarejser til Sri Lanka

Har du problemer med at bestille, så ring til os på 69162024, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, halvpension, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser. Alle rabatter er fratrukket i de viste priser.

 

Garanteret afgang
Vi garanterer at vi er nok deltagere til at gennemføre alle vores flyrejser.
Vi lægger nemlig ikke flere rejser op, end vi ved vi kan sælge.

Hvis vi aflyser af andre årsager, får du alle dine penge tilbage - kontant indenfor 14 dage!

 Vi aflyser automatisk, hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser.

 

Priserne inkluderer:

 • Dansk rejseleder hele vejen fra Kastrup til Sri Lanka (hjælper med check-in og flyskift undervejs)
 • Fly fra Kastrup til Colombo t/r med Qatar Airways (Udrejsen mellem Kastrup og Doha flyves af Finnair)
 • Indtjekket bagage samt håndbagage
 • Transfer fra lufthavnen i Colombo til retrætet t/r
 • Indkvartering i eksotiske og komfortable værelser med eget bad og toilet
 • 9 overnatninger
 • 9 gange morgenmad
 • 9 gange aftensmad
 • Velkomstmøde efterfulgt af rundvisning på retrætet
 • Vandretur til den lokale landsby
 • Introduktion til Yin yoga, mindfulness og meditation
 • Daglige yogasessioner med meditation, hatha eller yin yoga og afspænding
 • 8 yogasessioner af halvanden time med hatha yoga (begynder og let øvet) og afspænding
 • 6 yogasessioner af halvanden time med yin yoga (begynder og let øvet) og afspænding
 • Udflugt til Galle og det historiske Galle Fort samt Koggala Turtle Farm
 • Solnedgangsmeditation med bobler
 • BBQ-aften på stranden
 • Mulighed for at tilkøbe udflugt til Yala National Park (Kr. 675,- pr. person), Uda Walawe National Park (Kr. 675,- pr. person) og Mirissa hval- og delfinsafari (Kr. 825,- pr. person)
 • Dansk yogalærer under hele opholdet
 • Yogaen er tilrettelagt, så alle kan være med og udvikle sig. Begyndere kan få en god start, og de øvede vil blive udfordret
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, frokost og a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu), lommepenge og personlige indkøb
 • Ekstra aktiviteter (massage, udflugter, surfing etc.)
 • Rejseforsikring, afbestillingsforsikring og vaccinationer

 

Videoer fra Talalla, Sri Lanka

Her kan du visuelt danne dig et indtryk af retrætet og værelserne vi har at byde på.

God fornøjelse!

              

Værelsestyper på Talalla Retreat

Vi har flere forskellige værelsestyper på Talalla Retreat. Alle værelser ligger i den store tropiske have, men de er vidt forskellige i størrelser og i beliggenhed i forhold til stranden.

Vi har vores 'Deluxe Villa', med god plads og skøn beliggenhed ud til poolen, eller vores 'Sea View Villa', der ligger med udsigt til stranden.

For vores eventyrlystne gæster har vi 'Bamboo Huts' som er store bambushytter med eget bad og toilet beliggende ud til haven tæt på havet.

Du kan læse mere om de forskellige værelsestyper nedenfor.

Standardværelse i hovedbygningen

Retrætets hovedbygning, 'Big House', ligger tilbagetrukket på grunden og består af 8 standardværelser, alle med king size-seng med myggenet samt badeværelse med bruser, håndvask og WC.

LIGE NU: Opgraderingstilbud

Bestil din rejse i dag og få en gratis opgradering fra standardværelse til Deluxe Suite. Ønsker du direkte havudsigt, kan det tilkøbes for kun kr. 2.000,- for hele opholdet (pr. værelse).

Begrænset antal. Først-til-mølle. Forbehold for udsolgte opgraderingsmuligheder.

Deluxe suite - hvis du er til komfort (ca. 40 kvm)

Deluxe suiterne ligger i de smukke villa-lignende bygninger med fire suiter i hver: To i stueetagen og to på 1. sal. Suiterne i stueetagen har aircondition og er lukket til hele vejen rundt, mens suiterne på 1. sal har loftfane og en åben side ud mod balkonen og haven, som dog kan blændes af med rullebambus.

Alle suiter i denne kategori har desuden king size-seng med myggenet, sikkerhedsboks samt eget badeværelse med WC, håndvask og udendørs bruser.

Standard bungalow på Pondok-Sari
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse udsnittet i træ
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse

Sea View Suite - det bedste vi har (Ca. 40 kvm)

Sea View suiterne ligger kun 50-95 meter fra stranden og er identiske med Deluxe Suiterne i arkitekturen, men her får du udsigt til havet. De ligger i villalignende bygninger med fire suiter i hver. To i stueetagen og to på 1. sal. Suiterne i stueetagen har aircondition og er lukket til hele vejen rundt, mens suiterne på 1. sal har loftfane og en åben side ud mod balkonen og havet.

Alle suiter i denne kategori har desuden king size-seng med myggenet, sikkerhedsboks, samt eget badeværelse med WC, håndvask og udendørs bruser.

Standard bungalow på Pondok-Sari
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse udsnittet i træ
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse

Bambushuse - til den eventyrlystne (ca. 30 kvm)

Dette er noget at det tætteste, du kan komme på naturen; lækre huse med bambusvægge og en åben side (som kan blændes af med rullebambus) ud mod haven og havet. Værelserne ligger 30-100 meter fra stranden, så man kan bogstavelig talt ligge inde i huset og høre havets brusen.

Husene har terrasse med to siddepladser og et lille bord samt et nydeligt badeværelse med bruser, WC og håndvask. Da selve værelset ikke kan aflåses (på grund af den åbne side), er der et stort aflåseligt klædeskab med sikkerhedsboks. Alle 'bamboo huts' har king size-seng med myggenet samt loftfane.

Standard bungalow på Pondok-Sari
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse udsnittet i træ
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse

Om retrætet og yogaen

I 2004 blev Talalla Retreat etableret af den australske ildsjæl Laurie Rose. Hun havde, som mange andre, tabt sit hjerte til Sri Lankas spiritualitet, natur og lokalbefolkning - og besluttede sig for sammen med en række gode venner og investorer, at skabe et bæredygtigt retrætested med fokus på yoga.

Talalla Beach og fiskerlandsby

Valget af beliggenhed faldt på Talalla Beach, en ca. 2 km lang bugt med næsten uberørt sandstrand, kun brudt op af en lille, lokal fiskerlandsby.

I dag består Talalla Retreat af en stor tropisk have med individuelle, fritliggende huse, en række bambushytter, fire yogasalaer, a la carte restaurant, poolområde, reception og privat badestrand.

Haven er fyldt med tropiske blomster, smukke palmer og økologiske vækstbede til urter og grønt. Det er helt fantastisk at have en så nydelig anlagt have lige op og ned af den vilde jungle og det brusende hav.

Arkitekturen er i nænsom og respektfuld pagt med naturen. Alle huse er bygget i lokale materialer, og de fleste værelser har en åben side ud mod havet eller haven, så aircondition er helt overflødig.

Man bor i naturen på godt og ondt - men mest på det gode: Lydene fra havet og det rige dyreliv kommer direkte ind til en, når man ligger der - under sit myggenet i sin store king size-seng - og drømmer. Til gengæld skal man være varsom med at efterlade kiks eller chokolade på værelserne, for selvom aberne er sky, så kan de små banditter fristes. 

Derfor har vi både Deluxe suiter og Sea View suiter uden åbne sider til de gæster, der sætter pris på at kunne lukke værelset helt til.

Talalla Support Group

Vi skal tilbage til 2004. Byggeriet var knapt begyndt, da hele området blev ramt af tsunamien i julen 2004. Særligt den lille fiskerlandsby blev hårdt ramt. Både huse og fiskerfartøjer var ødelagt, og mange familier havde mistet alt.

Det fik Laurie Rose til at stifte 'Talalla Support Group', og med hendes hjælp fik gruppen hurtigt indsamlet penge til genopbygning. Der blev bygget to nye medborgerhuse, og mere end 200 familier fik finansiel støtte til genopbygning af deres hjem og nye fiskerfartøjer. Alt dette skete flere måneder før regeringens hjælpepakker nåede frem.

Mange af de nuværende medarbejdere på retrætet boede i landsbyen under tsunamien og var blandt de ramte. Retrætet er i dag fuldt accepteret blandt de lokale indbyggere, som en integreret del af landsbyen.

Lokalt forankret og bæredygtig turisme

Talalla Retreat har baseret hele sit koncept på bæredygtighed. Dels i forhold til miljøet, naturen og klimaet, men også særligt i forhold til økonomisk bæredygtighed for de lokale.

For eksempel indkøbes alle byggematerialer i nærområdet, ligesom man har et princip om, at mindst 10 % af alle fuldtidsansatte medarbejdere skal rekrutteres blandt naboerne i landsbyen.

Der er desuden investeret i et solcelleanlæg til elektricitet, og i projekteringsfasen blev der arbejdet tæt sammen med arkitekter og biologer, så byggeriet blev udført så skånsomt som muligt for de mange vilde dyrearter og det skrøbelige økosystem.

Al affald sorteres, mad- og haveaffald genanvendes til foder eller det komposteres og anvendes i den økologiske køkkenhave, hvor der dyrkes forskellige grøntsager og krydderurter.

Derudover har retrætet valgt ikke at anvende engangsemballage, så alle sugerør er af metal og alle flasker er af glas, der genanvendes via et retursystem.

Hvaler, delfiner, elefanter og leoparder - og masser af fugleliv

Under opholdet tilbyder vi tre forskellige tilkøbsture. Den ene går til Uda Walawe National Park, der er kendt for sine store flokke af elefanter. Området strækker sig over 80.000 hektar og er hjemsted for noget af landets rigeste dyreliv, blandt andet en masse fugle, råvildt og sågar krokodiller og leoparder.

Den anden udflugt går til Yala National Park, der er en af Sri Lankas største naturattraktioner. Parken har også et meget rigt dyreliv og en stor bestand af leoparder, der jævnligt spottes i parken sammen med elefanter, sjakaler, aber og masser af forskellige fugle.

Den tredje tur går til Mirissa, hvorfra vi sejler ud på havet for at spotte delfiner og hvaler. Vi har valgt at arbejde sammen med 'Raja and the Whales' af den simple grund, at de er den mest ansvarlige lokale operatører i forhold til beskyttelse af marinelivet.

Sri Lanka har så ufattelig meget at byde på, og vi glæder os helt ind i hjertet til at vise alt dette frem for vores gæster.

Om Hatha yoga

I Hatha yoga arbejder vi med koncentration og balance, hvor musklerne bruges forholdsvis statisk. Stillingerne er klassiske stående yogastillinger, såsom solhilsen, og gennemgås i et roligt tempo.

Med pauser imellem hver stilling og fokus på at udføre øvelserne sikkert og korrekt, er Hatha yoga velegnet for begyndere.

Lunge- og hjertekarsygdomme

Øvelserne i Hatha yoga stimulerer kroppens immunforsvar samt fordøjelse og hormonbalance. Muskler og balance styrkes, og med fokus på en dybere vejtrækning aktiveres både luftveje og hjertekarsystemet. Hatha yoga kan dermed have en gavnlig effekt på forebyggelse af sygdomme, der relaterer til lunger og hjertekarsystem.

Åndedrætsteknikker i Hatha yoga kan hjælpe os med at blive mere kropsbevidste og nærværende og samtidig berolige sind og nervesystem. Når vi arbejder med en dybere vejrtrækning renses luftveje, og blodgennemstrømningen i kroppen øges. Det giver en udrensende effekt, som kan mærkes i form af et højere energiniveau og et generelt bedre velvære.

Om Yin yoga

Der fokuseres særligt på at smidiggøre bindevæv, sener og ledbånd uden at belaste leddene. Dermed giver Yin yoga mere fleksibilitet i kroppen samtidig med at musklerne afspændes og styrkes. Bindevævet er en elastisks hinde, der omkranser og forbinder muskler, knogler og organer.

I Yin yoga arbejder vi med passive stræk, primært i siddende og liggende stillinger. Denne yogaform er mindre dynamisk og bruger åndedrættet til at berolige nervesystemet, fremme tålmodighed og vedholdenhed i stillingerne.

Ryg- og lændesmerter

Rygsmerter kan opstå efter en kortere eller længerevarende belastning. Ufleksible led, blokeringer og ophobninger af affaldsstoffer samt indeklemte nervebaner kan give fejlbelastninger, der over tid vil overbelaste ryg eller led.

Flere af øvelserne i Yin yoga arbejder med området omkring lænd, hofter, lår og bækken. Meget af kropsvægten bæres her, når vi går og står, og derfor er der brug for styrke og fleksibilitet i de omkringliggende muskler og led.

Ved at smidiggøre bindevævet og åbne leddene igennem forskellige stillinger, kan Yin yoga opløse blokeringer og lindre ryg- og lændesmerter. I stillingerne øges blodgennemstrømningen i kroppen, og på den måde kan ilt, affaldsstoffer og kropsvæsker flyde mere frit og afhjælpe ophobninger og blokeringer.

Fysisk og mental balance

Yin yoga er en rolig og afstressende træningsform, der beroliger nervesystemet og kan derfor være et godt supplement til en mere aktiv styrketræning. 

Her fokuserer vi på at afspænde og give slip, som kan være med til at løsne op for mentale blokeringer og have en positiv indvirkning på angst, stress og depression.

Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka
Yogaretreat og pool på Sri Lanka

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 69162024 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomsten til Sri Lanka

Ved ankomst til lufthavnen i Colombo fremvises gyldigt ETA (Electronic Travel Authorization). Registrering koster USD 50,- og skal ske online via https://eta.gov.lk senest 24 timer før afrejse fra Danmark. Yderligere skal man inden afrejse udfylde arrival card (indrejseblanket) online inden man rejser ud af Danmark. Arrival card kan først udfyldes tre dage inden din afrejse fra Danmark (søg via Digital Arrival & Departure Portal (immigration.gov.lk)

Der findes ikke så mange hæveautomater i nærheden af retrætet, så vi anbefaler, at du hæver kontanter (rupees) i lufthavnen, inden vi kører mod retrætet.

Vores danske personale (iført Tid til ro-polo) tager imod gruppen indenfor i terminalbygningen, lige når man kommer ud af tolden. Når man først har passeret toldkontrollen, kan man ikke komme tilbage igen. Det er derfor vigtigt, at du har alle dine kufferter og tasker med.

Når alle gæster er kommet igennem toldkontrollen, går vi samlet ud til vores bus, der kører direkte til retrætet. Køreturen tager ca. fire timer. Vi holder 1-2 pauser undervejs. Ved ankomst til retrætet skal du aflevere dit pas ved tjek ind, og der udleveres værelsesnøgler.

I følge internationale hotelregler skal værelset være klar fra kl. 15, men retrætet gør alt hvad de kan, for at have værelserne klar når vi ankommer. Hvis det er vigtigt for dig, at dit værelse står klar, når du ankommer, kan du hjemmefra tilkøbe tidlig indtjekning for USD 75,- (DKK 490,-) ved at kontakte vores kontor.

Restauranten er åben for morgenmad, når vi ankommer. Første inkluderede måltid er aftensmaden på ankomstdagen.

Drikkepenge

Sri Lanka er et uland, og de lokale, der arbejder med turisme, er afhængig af drikkepenge. Gør det til en vane at være gavmild. Giv altid lidt. Det er en god idé at have nogle små sedler (100 rupees = 3,7 danske kroner). Giv en skilling til chaufføren, når du har været ude at køre. Læg lidt på værelset til rengøringen. Det behøver ikke være alverden, bare lidt. Det er normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på retrætet, fordi de er vant til turister, der ikke gør det. Men gør det venligst alligevel. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt, at man lægger lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis man har været tilfreds. Man kan give lidt undervejs, men ellers er 5.000 rupees den sidste dag passende. Har man været på heldagstur vil 1.000 rupees til chaufføren være passende. Når man spiser på restaurant udenfor retrætet, er det normalt at runde op med 8-10%. 

Dyner og sengetøj

Alle senge er opredt med lagen, to puder pr. person samt et lagen til at dække sig med. Der er ikke dyner som i Danmark. Hvis man ønsker at sove med dyne, skal den medbringes hjemmefra.

Ekstra opredning

Alle værelser har som minimum to standardsenge eller en dobbeltseng. Derudover kan der i de fleste værelseskategorier redes op til en ekstra gæst. Opredningerne er som regel af ringere kvalitet end standardsengene, til gengæld yder Tid til ro kompensation i form af ekstrasengsrabat - dette fremgår af billet-rejsebeviset. Kontakt vores kontor, hvis du ønsker at booke en opredning.

Gæst i et andet land

Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Eksempelvis betyder tid ikke så meget i Sri Lanka. Tidspunkter er altid cirkatider og tingene er ikke så velorganiserede som i Skandinavien. Lad det ikke blive et irritationsmoment. Tag det som en oplevelse og nyd, at du er på ferie. Det fører som regel ikke noget godt med sig, hvis man begynder at skælde ud eller irettesætte.

Sri Lanka har en ualmindelig venlig og meget smilende lokalbefolkning, men mange af dem taler ikke engelsk, og tingene kan gå meget langsomt. Med lidt tålmodighed og venlighed den anden vej, skal det nok gå.

Infrastrukturen er generelt god, men selvom Sri Lanka er langt mere moderne end for 20 år siden, så er det stadig et land, hvor infrastrukturen ikke er helt på plads alle steder. Vand og strøm kommer og går, og internettet er langsomt de fleste steder. Vejene er generelt gode, men ofte meget trafikerede.

På retrætet er der australsk management og backup-systemer til strøm og vand. Alligevel skal man være indstillet på, at der kan være kortvarige udfald. Især internettet er langsomt og virker kun i restauranten.

Håndklæder

Alle værelser har almindelige håndklæder og badehåndklæder. Der er håndklædeskift efter behov. Du skal blot lægge håndklædet på gulvet eller give personalet besked.

Indkøbsmuligheder

Der findes en lille butik på retrætet, der sælger det mest nødvendige (myggespray, tandpasta etc.), ellers skal man ud i Talalla landsby, hvor der er en masse småhandlende. Alternativt anbefaler vi den nærmeste større by, Matara, der ligger ca. 30 minutters kørsel fra retrætet. En tuk-tuk koster ca. 1.000 rupees (kr. 85,-) pr. vej.

Det er muligt at købe solcreme, toiletartikler og lignende i retrætets butik, men udvalget er begrænset, så hvis du bruger et bestemt mærke, anbefaler vi at du selv medbringer cremer og toiletartikler hjemmefra.

Kaffe- og tefaciliteter mv.

Der er gratis drikkevand på værelserne samt i restauranten. Om morgenen er der inkluderet gratis kaffe og te til morgenmaden, resten af dagen kan det købes i restauranten. Det er ikke muligt selv at lave kaffe og te på værelserne.

Læge

Det nærmeste hospital ligger lige rundt om hjørnet, kun ca. 5 min. kørsel fra retrætet. Lægen kommer gerne på sygebesøg.

Malaria

Sri Lanka har været erklæret malariafri af WHO siden 2016.

Medicin

Nærmeste apotek ligger i forbindelse med lægeklinikken 5 minutter fra retrætet. Vi kan som regel få lægen til at tage lidt medicin med, når han er på sygebesøg, så vi undgår transporten til apoteket.

Pas, visum og arrival card (indrejseblanket)

Husk gyldigt pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejse. Passet skal have mindst én blank side. For rejser til Sri Lanka kræves der visum (ETA) for danske statsborgere. Visum (ETA) koster USD 50,- og skal ansøges online via http://www.eta.gov.lk/slvisa/ senest 24 timer før afrejse fra Danmark. Yderligere skal man inden afrejse udfylde arrival card (indrejseblanket) online inden man rejser ud af Danmark. Arrival card kan først udfyldes tre dage inden din afrejse fra Danmark (søg via Digital Arrival & Departure Portal (immigration.gov.lk)

Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst én måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen. Nødpas accepteres ved indrejse, de skal blot være gyldige i 6 måneder efter hjemkomsten.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas kan der gælde andre regler. Den rejsende er selv ansvarlig for pas og visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos Sri Lankas ambassade, og i givet fald om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Kilde: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/sri-lanka-pas-og-visum/

Penge og kreditkort

Alt, hvad der købes på retrætet, afregnes i USD. Hvis man ønsker at betale kontant med rupees eller euro er det også muligt. Derudover accepteres VISA, Mastercard og AMEX. Der findes hæveautomater i lufthavnen.

Vi anbefaler, at du i lufthavnen hæver rupees op til kreditkortmaksimum (typisk DKK 1.500), men tilstræber at bruge dit betalingskort/kreditkort mest muligt på rejsen. På den måde har du kontanter på lommen, hvis du i løbet af turen ønsker at handle et sted, hvor kreditkort ikke accepteres - eller hvis strømmen til betalingsterminalen er gået. Skulle du på afrejsedagen have rupees i overskud, kan du betale med disse på retrætet - og toppe op med kreditkort.

Prisniveau

Forvent at prisniveauet i Sri Lanka er 28-79% lavere end i København (Februar 2024).

Restaurant og bar

Retrætets restaurant er åben for morgenmad fra kl. 07.00-10.00. Fra kl. 10.00-18.00 serveres frokost og snacks a la carte (for egen regning). Restauranten er åben for servering af aftensmad fra kl. 18.00-21.00. I forbindelse med restauranten er der en bar med servering ved poolen. Baren er åben fra kl. 10.00-22.00.

Køkkenet er lokalt med et internationalt twist og fortrinsvis vegetarisk. Der leveres frisk fisk og fjerkræ hver dag, og retterne er meget velsmagende. Krydderurter og krydderier dyrkes økologisk på stedet. Bemærk, der serveres ikke kød fra firbenede dyr.

Solbeskyttelse

Solen er meget kraftig året rundt - også når det er overskyet, og sandet er så hvidt, at genskæret fra sandet også brænder. Derfor kan man sagtens blive solskoldet af at opholde sig i skyggen. Brug derfor altid et tykt lag solcreme. Gerne faktor 30-50.

Derudover anbefaler vi, at man medbringer en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00.

Vælg et par luftige bomuldsshorts på vandre- og cykelture, helst nogen der ikke sidder for tæt, samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit

Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved checkin på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Strøm

I Sri Lanka anvendes engelske stik (tre flade ben).

Swimmingpool

Retrætets swimmingpool er åben året rundt. Ved poolen er der gratis solstole og bruser. Der er badehåndklæder i alle værelser. Håndklæderne skiftes efter behov (se under "Håndklæder"). Pooltemperaturen varierer i løbet af dagen. Typisk er poolen 4-5 grader koldere om morgenen end om aftenen. Poolens max. temperatur ligger på 24-28 grader året rundt.

Sæson og vejr

Regnsæsonen starter i slutningen af september og fortsætter til midten af december. Den tørre periode ligger fra januar til september, dog med lidt mere regn i april og maj end de øvrige måneder. Der er en god brise det meste af tiden året rundt. Den gør at luften sjældent føles for varm, og at man ikke har brug for aircondition. Myg og flyvende insekter har også svært ved at komme på vingerne på grund af brisen.

Den gennemsnitlige makstemperatur er 29-31 grader året rundt, og den gennemsnitlige minimumstemperatur er 22-25 grader året rundt. Alle værelser er bygget, så brisen kan komme gennem husene og køle værelserne. Der er åbne lameller med fluenet i dørene, så man både kan lukke lyden af havet og luftens brise ind og skabe en behagelig gennemtræk.

Telefon og netværk

Der er begrænset mobildækning i Sri Lanka, og roaming kan være meget dyrt. Hvis man har brug for mobiltelefoni, anbefaler vi at man køber et lokalt SIM-kort i lufthavnen. Retrætets telefoner kan ikke foretage internationale opkald.

Tøjvask

Det er muligt at vaske tøj på retrætet mod betaling.

Udflugter (tilkøbsture)

Vi garanterer plads og gennemførelse ved bestilling hjemmefra. Hvis der er tomme sæder i overskud, er der mulighed for at tilmelde sig på stedet efter først-til-mølle-princippet (kontakt rejselederen). Vi har køretøjer fra 6-18 personer, så hvis vi kun har fået fem tilmeldinger hjemmefra, vil det kun være muligt for én ekstra deltager at tilkøbe udflugter under selve opholdet.

Vaccinationer

Der er ikke krav om vaccinationer, med mindre du har rejst i et område med gul feber inden indrejse i Sri Lanka. De fleste læger anbefaler vaccination mod hepatitis A, difteri-stivkrampe samt tyfus. Tal med din læge om hvilke vaccinationer, du bør overveje. Tid til ro vejleder ikke omkring vaccination, medicinpas o.l.

Valuta

Valutaen i Sri Lanka er rupees. 1.000 rupees er ca. kr. 85,-.

Vand

Der er gratis drikkevand på flaske på værelset. Alternativt kan det købes i restauranten eller tappes gratis fra vandkøleren i restauranten. Vi fraråder at man drikker vandet fra hanen.

Vandresko/-støvler/-stave

Vi anbefaler at medbringe et par lukkede vandresko eller vandrestøvler. Åbne vandresandaler frarådes på grund af sol, sand, støv og sten. Tag evt. et par sandaler med til stranden og når du går rundt på retrætet.

Hvis man er glad for at gå med sine vandrestave, er det en god idé at medbringe dem på rejsen. Vi har desværre ikke mulighed for at stille vandrestave til rådighed, så de skal altid medbringes hjemmefra.

Værdigenstande

Befolkningen er generelt set økonomisk fattig i Sri Lanka, så der er ingen grund til at udstille sin rigdom eller friste en svag sjæl, så lad hellere kronjuvelerne blive hjemme, og opbevar dine smykker, penge og pas i boksen på værelset.

Når det er sagt, så er der ikke mange tyverier i landet, og det vil det få fatale økonomiske konsekvenser for hotellets personale, hvis der opstår mistanke om tyveri. Husk at hoteller og restauranter ikke påtager sig ansvaret for værdisager.

Værelser med åbne sider

Bemærk, at flere værelsestyper har en åben side ud mod havet eller haven. Det betyder i praksis, at værelset ikke kan aflåses. Den åbne side kan dog altid blændes af med rullebambus. Sørg for at dine værdigenstande er låst inde i sikkerhedsboksen, og lad aldrig madvarer stå frit fremme. Selvom aberne er sky, er de lette at friste, hvis der ligger frugt eller kiks på værelset. Eksotisk, ikke? :-)

Værelsets aflevering

Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Værelset skal være klargjort til nye gæster senest kl. 15.00. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen. Sker afrejsen sent på dagen, vil der være mulighed for at beholde værelset gratis indtil afrejse, med mindre værelset er reserveret til nye gæster. I så fald vil der være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi

Der findes gratis trådløs internet i restauranten. Vi anbefaler at begrænse brugen af emails, SMS og mobiltelefoni på retrætet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man går en tur eller diskret sender en SMS.

Yoga

Den yoga, vi dyrker, er fortrinsvis Hatha yoga og Yin yoga for begyndere og let øvede, som derudover tilpasses den enkeltes niveau. Rejsen inkluderer 14 yogasessioner inkl. introduktion, tips, meditationer, afspænding/body scan og refleksion.

Hvis du aldrig har dyrket yoga før, eller hvis du næsten lige er startet, anbefaler vi, at du deltager i introduktionerne. 

Øvelserne tilpasses niveauet, dvs., at øvelserne ikke er så teknisk svære. Selv hvis du ikke er begynder, vil du sagtens kunne blive udfordret. Vores yogalærer er god til at få alle med, således at alle kan udvikle sig på hvert deres niveau (begynder og let øvet).

Yogaudstyr

Vi har yogamåtter på retrætet. Hvis du har din egen yogamåtte, som du er glad for, er du naturligvis velkommen til at medbringe den, men det er ikke noget krav, at man selv har sit eget udstyr med.

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.