Man-fre 09.00-16.00

Min billet

 

Gratis opgradering
til poolvilla

Bestil en villa i billigste kategori og få en gratis opgradering til nyrenoveret villa med privat pool eller udendørs badekar.

Begrænset antal. Først-til-mølle. Udvalgte afgange.

 

Gælder følgende afgange: 

11/11/2024 (Yoga)
23/01/2025 (Yoga)
21/02/2025 (Yoga)

28/09/2024 (Wellness)
31/10/2024 (Wellness)
06/02/2025 (Wellness)

 

Prisgaranti på alle rejser
Vores prisgaranti gælder alle vores rejser og sikrer at en rejse aldrig kan falde i pris. Hvis det alligevel sker, får alle kunder automatisk besked og fuld refusion af differencen. Hvis du allerede har bestilt en villa med privat pool på en af de afgange der er omfattet af ovenstående tilbud, får du automatisk refunderet prisforskellen.

 

 

 Vælg rejseprogram

Du har valgt 'The Spa Koh Chang'. Vi har to forskellige programmer på stedet.

Vælg dit foretrukne program nedenfor for at blive dirigeret over på den rigtige side.

God fornøjelse!

 

Yogarejser til Sri Lanka

Yoga

Læs mere
Yogarejser til Zanzibar

Wellness

Læs mere

The Spa Koh Chang

The Spa Koh Chang er navnet på vores retrætested, som er ejet af Khun Nuch og hendes familie. Hotellet er med sine behandlinger og massage et spasted, men samtidig et retrætested.Sundhed, velvære og udrensning er tre af fokuspunkterne i retrætes spaafdeling. Der findes både sauna, dampbad, traditionel thaimassage, aromamassage, diverse spapakker og fasteforløb. Hotellets formål, er at være et autentisk alternativ til landets diverse turisthoteller. Ernæring og kost fik tidligt i livet interesse hos Khun Nuch, hvilket tydeligt ses og mærkes på retrætes restaurant, som har et stort og bredt udvalg af juice, raw food og veganske retter. 

Naturskønne omgivelser

Retrætestedet går hånd i hånd med naturen, og dens egenskaber bliver dyrket og anvendt i retrætes køkken og konstruktion. Husene på retrætestedet ligger på kanten af junglen og er bygget op af naturstærke materialer. Indretningen i husene er simpel og rummelig med lyse vægge og mørke træmøbler, herfra husene finder du den skønneste udsigt udover mangroven.

På retrætestedet findes desuden flere hyggelige oaser, hvor du kan trække dig og nyde privatlivet fred og ro i de smukkeste naturskønne omgivelser.

Smuk natur Koh Chang
Skønt værelse Koh Chang
Jungle strand Koh Chang
The spa Koh Chang

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 69162024, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Smuk natur Koh Chang
Skønt værelse Koh Chang
Jungle strand Koh Chang
The spa Koh Chang