Man-fre 09.00-16.00

Min billet

 

Der er desværre ingen afgange til denne destination i år.

 

Er du interesseret i at læse om lignende rejser og programmer? 

Vælg dit foretrukne tema nedenfor for at blive dirigeret over på den rigtige side.

God fornøjelse!

 

Poolrestaurant på Sunshine Marine Lodge

Wellness
Koh Chang

Læs mere
Værelserne på Sunshine Marine Lodge

Yoga
Koh Chang

Læs mere
Yogarejser til Zanzibar

Yoga
Zanzibar

Læs mere

Wellness og luksus
på Koh Samui

5-stjernet luksushotel direkte på stranden.
Inkl. dansk rejseleder og 15 wellnessaktiviteter.

Anantara Bophut Logo

Se store billeder

Wellness på Koh Samui, Thailand

Med 5-stjernet luksushotel og dansk rejseleder hele vejen fra start til slut.

Det er en stor fornøjelse, at kunne præsentere dig for vores eksklusive wellnessrejse til Koh Samui, hvor vi har fokus på velvære, forkælelse og sanselighed.

Dette program er meget forskeligt fra vores øvrige programmer, da vi ikke fokuserer på en bestemt aktivitet, men i stedet kommer hele vejen rundt, både i det mentale og i vores fysik, med det formål at få skabt ro og balance mellem de to.

Det handler om velvære, sanselighed og forkælelse.

Glæd dig til 12 dage med massage, meditation, wellness, tropiske strande, øhop i krystalklart vand, snorkling på farverige koralrev, yoga og åndedrætsøvelser.

Vi rejser sammen i en gruppe, og der er dansk rejseleder med hele vejen fra start til slut. Rejselederen står også for de daglige aftensessioner med afspænding.

Hvis du rejser alene, kan du mødes med rejselederen allerede ved check-in i Kastrup og følges med hende hele vejen til Thailand.

Vi lander i den hyggeligste lille lufthavn på Koh Samui, og bor på et af øens bedste hoteller, det 5-stjernede Anantara Bophut kun 15 minutters kørsel fra lufthavnen.

Hotellet ligger i et roligt område direkte på stranden med gåafstand til skønne lokale restauranter i ‘Fishermans Village’.

Hver dag under hele opholdet er der mulighed for at deltage i en fælles wellnessaktivitet, eksempelvis crossfit, åndedrætsteknik, yoga eller snorkling. Om aftenen runder vi dagen af med fælles afspænding, for dem der har lyst.

Alt sammen er inkluderet i prisen. Det samme er vores velkomstmiddag, samt hotellets helt fantastiske morgenbuffet.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe ekstra massage, professionelle spabehandlinger og privatundervisning i crossfit, thaiboksning eller yoga.

Vores wellnessrejse til Koh Samui er velegnet til dig, der rejser alene eller sammen med en anden, og som gerne vil slappe af og forkæles på en af de skønneste tropeøer i Asien.

Rejser du alene, tilbyder vi en gratis opgradering til eneværelse. Er I to der rejser sammen, sørger vi for en gratis opgradering til juniorsuite med havudsigt.

 

Velkommen til Koh Samui.

Kh. Lisbeth og John, Tid til ro

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

Oversigt over hotellet på Koh samui
Flot statue på Koh Samui

Hvad siger vores gæster om vores rejser?

Program for rejsen til Koh Samui, Thailand (Wellnessrejse)

12 dage med 9 nætter på hotellet. Dansk rejseleder under hele opholdet.

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi flyver med KLM fra Aalborg, Billund og Kastrup via Amsterdam og Bangkok til Koh Samui. Rejselederen er med hele vejen fra Kastrup. Rejser du fra Billund eller Aalborg møder du rejselederen i Amsterdam.

I Amsterdam er der god tid til at skifte fly og måske endda få shoppet lidt. På den korte tur til Amsterdam serveres en snack og lidt at drikke. Fra Amsterdam til Bangkok serveres et varmt måltid. Inden ankomsten til Bangkok serveres desuden en snack. Der er gratis drikkevarer under hele flyrejsen.

KLM er verdens ældste flyselskab med base i Holland. Det er kendt for sin punktlighed og for sin gode kabineservice. Der flyves med moderne langdistancefly med gode sæder, behagelig benplads og et stort underholdningsprogram med gratis musik, spil og film.

Afrejse mod Koh Samui

Dag 2

Ankomst til Koh Samui

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter et kort flyskift i Bangkok går turen videre med indenrigsfly ca. 55 minutter til Koh Samui. Når vi lander på Koh Samui og alle har fået deres bagage, er der kun ca. 15 minutters kørsel til hotellet.

Vi bliver taget i mod i lobbyen af vores thailandske værter, der har sørget for lidt at drikke mens vi venter på at få udleveret vores værelsesnøgler.

Rejser du alene, sørger vi for gratis opgradering til eneværelse uden at du skal betale tillæg. Er I to der rejser sammen, sørger vi for gratis opgradering til Junior Suite med havudsigt.

Resten af dagen er til fri disposition.

Smuk udsigt over bjerge og hav fra Anantara Hotel

Dag 3

Fishermans Village, åndedrætstræning og velkomstmiddag med vin

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Morgenmaden serveres i restauranten, og består af en stor international buffet med continental breakfast, American breakfast og Asian breakfast. Derudover er der en omfattende a la carte menu med pandekager og klassiske æggeretter.

Efter morgenmaden har vi arrangeret en kort gåtur rundt på hotellet og ned forbi stranden og det hyggelige Fishermans Village, hvor nogle af øens bedste restauranter ligger side om side ud til den rolige strand.

Fishermans Village er et skønt sted at hænge ud og få sig en cocktail til lyden af bølgerne. Om aftenen er der i øvrigt et flot ildshow på Coco Tam’s, ca. 10 minutters gang fra hotellet.

Dagens fælles wellnessaktivitet ligger sidst på formiddagen, hvor vores thailandske værter inviterer til en halv times åndedrætstræning i rolige omgivelser. Det foregår på engelsk, men vores danske rejseleder er med til at oversætte, hvis det er nødvendigt.

Eftermiddagen er til fri disposition. Vi har inkluderet en massagepakke i rejsens pris, så hvis du har lyst, kan du eventuelt tage din massage nu, og få den sidste rest af jetlag ud af kroppen.

Hvis du har tilkøbt privatundervisning hjemmefra, er der også god tid og luft i programmet denne dag.

Sidst på eftermiddagen vil vores danske rejseleder invitere til afspænding på stranden (eller i et andet roligt sted på hotellet, afhængig af varme, vejr og vind).

Om aftenen inviterer vi til velkomstmiddag med en 3-retters klassisk thaimenu inkl. et glas vin.

Fishermans Village, Koh Samui

Dag 4

Introduktion til crossfit, samt egentid og afspænding på stranden

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden er resten af formiddagen og det meste af eftermiddagen til fri disposition, så også her er der luft i programmet til ekstra wellness eller privatundervisning.

Dagens fælles wellnessaktivitet er crossfit, der som med alle vores øvrige programpunkter er fuldstændig frivillig og kravfrit.

Sessionen varer 30 minutter og faciliteres af vores professionelle thailandske instruktør fra hotellets sportsteam. Der undervises på engelsk, men vores danske rejseleder er med og bistår med oversættelse, hvis det bliver nødvendigt.

Crossfit er moderat til høj puls. Her bruger vi kroppens egen vægt og de remedier vi lige har ved hånden. Det kan være et stort tungt bildæk, forskellige elastikker, eller kasser vi kan hoppe op på.

Det er forskelligt fra gang til gang hvad vi præcis kommer til at lave, men det ender altid med at vi får sved på panden og et smil på læben. Crossfit er en sjov måde at være sammen på, og så er det godt for lunge, hjerte og psyke.

Crossfit reducerer stress, angst og depression, men hvis man er stressramt i forvejen, kan hård fysisk aktivitet faktisk virke stik modsat, i så fald fraråder vi crossfit og andre fysiske aktiviteter med moderat til høj puls.

I stedet anbefaler vi blid ikke-dynamisk yoga eller gåture i naturen.

Vi runder dagen af med fælles afspænding på stranden (eller et andet skønt sted afhængig af varme, vejr og vind).

Yoga, Anantara Bophut

Dag 5

Åndedrætstræning og udflugt til Chaweng Beach

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagen starter med hotellets skønne morgenbuffet. Herefter inviterer vi på strandtur til Chaweng Beach, hvor vi har reserveret et privat område på hotellets beach club. Her kan vi hænge ud og dase, eller man kan gå sig en tur langs stranden.

Chaweng Beach er øens flotteste strand, men også den mest pulserende. Den er bestemt et besøg værd, også selvom der kan være mange mennesker.

Langs stranden er der en masse små butikker og madsteder, samt god og billig massage.

Sidst på eftermiddagen er der fælles afspænding på stranden (eller et andet skønt sted afhængig af varme, vejr og vind) hjemme på Anantara.

Dag 6

Wellnessdag på Anantara

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Denne dag står i velværets tegn. Efter morgenmaden er der arrangeret en 30 minutters wellnessaktivitet. Ellers er resten af dagen til fri disposition helt ind til vi mødes til aftenafspænding, der som altid foregår på dansk. 

Denne dag er således oplagt til ekstra wellness eller privatundervisning. Vi har inkluderet 60 minutters thai- eller aromamassage i hotellets eksklusive spa. Måske er det i dag, du skal forkæles med massage?

Dagens fælles wellnessaktivitet er meditation, der som med alle vores øvrige programpunkter er fuldstændig frivillig og kravfrit.

Sessionen varer 30 minutter og faciliteres af vores professionelle thailandske instruktør fra hotellets sportsteam. Der undervises på engelsk, men vores danske rejseleder er med og bistår med oversættelse, hvis det bliver nødvendigt.

Der guides let ind i meditationen. Når vi opnår en meditativ tilstand reduceres hjernens aktivitet og niveauet af stresshormoner i kroppen dæmpes. Meditation er præstationsfremmende og forebygger stress.

Anantara Spa Koh Samui

Dag 7

Snorkling, øhop og områdets bedste strande

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

I dag skal vi ud og have masser af sand mellem tæerne. Efter morgenmaden på hotellet smider vi skoene og hopper ombord på vores kæmpespeedbåd, der tager os ud til marineparken og de omkringliggende øer, Koh Tao og Koh Phangan.

Undervejs gør vi stop ved marineparken, der er totalfredet og hvor der derfor hverken må fiskes eller bygges. Her ved det store koralrev, holder vi en pause, så alle kan få mulighed for at snorkle og opleve de store stimer af fisk og revets mange smukke farver.

For de af os, der ikke ønsker at snorkle, er der mulighed for at nyde solen på båden eller svømme i det klare vand.

Herefter går turen videre mod Koh Tao, der er kendt for sine særprægede klippeformationer og for sine havskildpadder.

Ved frokosttid lægger vi til ved en af de lokale resorts på øen, hvor der er inkluderet en stor frokostbuffet inden turen går videre mod Koh Phangan og nogle af områdets smukkeste strande.

Vi er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen, hvor vi inviterer til fælles afspænding inden solen går ned.

Dag 8

Cross fit og privatundervisning

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagen i dag byder på endnu engang crossfit. Ellers starter dagen som altid med hotellets overdådige morgenbuffet.

Sidst på formiddagen (vi skal lige have lidt tid til at slå mave) inviterer vi for anden gang på denne tur til 30 minutters crossfit med professionel lokal instruktør. Lige som sidst foregår det på engelsk, og også denne gang er vores danske rejseleder med, hvis der skulle blive brug for at få noget oversat.

Resten af dagen er der ikke noget på programmet før sidst på eftermiddagen, hvor vores danske rejseleder vi inviterer til afspænding i haven (eller et andet roligt sted afhængig af varme, vejr og vind).

Dagen i dag er således oplagt at bruge til ekstra massage eller privatundervisning. Det kunne for eksempel være crossfit, yoga eller thaiboksning. Vi anbefaler at privatundervisningen bestilles hjemmefra, så man er sikker på at få de gode tider.

Læs historien 'Første gang jeg prøvede thaiboksning' skrevet af vores direktør John Tobiesen - klik her!

Boksning på Koh Samui i Thailand

Dag 9

Wellness og halvdagsudflugt

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagens wellnessaktivitet foregår lige efter morgenmaden, så der er sammenhængende tid til at komme ud og se lidt af øen på egen hånd, eller deltage i vores halvdagstur.

Halvdagsturen foregår med vores egen bus og varer ca. fem timer. Vi ser Big Buddha Temple (Wat Prah Yai), hvor thaierne kommer for at bede og slår på gong-gonger for at få bønnerne hørt.

Bagefter kører vi til Wat Plai Laem templet, der ligger på en kunstig ø ude i et lotusbassin fyldt med fisk. Bagefter kører vi til Hin Tai Hin Yai klippeformationerne, der har fået kælenavnet 'Grandfather's Grandmother's Rocks' fordi klipperne ligner kønsedele. Her er der mulighed for at købe lidt hos de lokale handlende, der udstiller deres varer i små boder for turisterne.

Turen rundes af med lokal frokost inden vi kører retur til Anantara. Pris kr. 675,- pr. person inkl. dansk rejseleder, thailandsk lokalguide, alle entréer og lokal frokost (ekskl. drikkevarer).

NB: Turen skal bestilles hjemmefra.

Vi runder dagen af med fælles afspænding på hotellet for dem der har lyst.

Wat Plai Laem

Dag 10

Den rolige dag med fokus på afslapning og åndedræt

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagens fælles wellnessaktivitet er åndedrætstræning, der som med alle vores øvrige programpunkter er fuldstændig frivillig og kravfrit. Træningen foregår lige efter morgenmaden, så vi har resten af dagen åben til andre wellnessaktiviteter eller en udflugt.

I dag vil vi invitere til ro, afslapning og reflektion. Vores rejseleder har nogle reflektionsøvelser med, som man kan lave med sig selv. Hvis du har brug for fysisk aktivitet eller wellness i stedet, er hotellets spaafdeling åben for ekstra behandlinger og massage.

Du kan også vælge at bruge dagen på ekstra privatundervisning eller en gåtur i Fishermans Village.

Vi runder dagen af med fælles afspænding inden solnedgang.

Anantara Koh Samui sala for relaxation

Dag 11

Afrejse fra Anantara og Koh Samui

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med fælles meditation for dem der har lyst, efterfulgt af den sidste morgenmad på Anantara for denne gang.

Efter morgenmaden er det tid til at få pakket det sidste og få afleveret værelset. Herefter har vi indtil aftentid til fri disposition inden vi bliver kørt til lufthavnen, hvor der venter os en kort flyvetur på ca. 55 minutter til Bangkok.

I Bangkok er der mulighed for at shoppe rundt eller få et bad inden vi sætter os ombord i flyvemaskinen til Amsterdam. Der er også mulighed for at få massage i lufthavnens day spa.

Der serveres et varmt måltid samt gratis drikkevarer ombord på den lange strækning til Europa.

Bedste strand Koh Chang

Dag 12

Hjemkomst

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Der serveres endnu et måltid ombord inden vi lander i Amsterdam. Her er det tid til at sige farvel til hinanden, inden vi splitter op og flyver videre hver for sig, det sidste lille stykke til Billund, Aalborg og Kastrup.

Rejselederen er med hele vejen til Kastrup, for dem der gerne vil have en at følges med.

Vi håber alle har haft en god rejse, og at massagen, afslapningen, de skønne minder og ikke mindst den varme thailandske gæstfrihed må sidde i kroppen lang tid fremover. 

Tak for tilliden og på gensyn!

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Thailand udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 69162024, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Prisen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup, Billund eller Aalborg til Koh Chang t/r
 • Indtjekket bagage og håndbagage
 • Flymad - fire måltider i alt
 • Modtagelse i lufthavnen i Kastrup eller Amsterdam af vores dansktalende personale
 • Al transport i Thailand iht. program (Blandt andet bus til hotellet t/r)
 • Indenrigsfly i Thailand t/r, inkl. bagage
 • 9 nætter på Anantara Bophut beliggende direkte ud til rolig strand tæt på Fishermans Village
 • Indkvartering i Premier Garden View Room med aircondition, minibar samt bad og toilet
 • 9 x morgenmad på Anantara Bophut (Buffet med american og continental breakfast, samt varme retter a la carte)
 • Velkomstmiddag med tre hovedretter og dessert
 • Afslutningsmiddag med tre hovedretter og dessert
 • Velkomstmøde og gåtur til Fishermans Village
 • 7 x wellnessaktivitet á 30 minutter (Cross fit, åndedrætsøvelser, yoga, strækøvelser og meditation)
 • 7 x wellnessaktivitet á 45 minutter (afspænding med dansktalende instruktør)
 • 1 x wellnessaktivitet á 60 minutter (thai- eller aromamassage i Anantara Spa)
 • Halvdagstur til hotellets beach club på Chaweng Beach inkl. bus og dansk rejseleder
 • Halvdagstur til Koh Tao og Koh Phangan inkl. bus, speedbåd, frokost, snorkeludstyr, forsikring og dansk rejseleder
 • Dansktalende rejseleder og thailandsk lokalguide under hele opholdet
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen samt bidrag til Rejsegarantifonden

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, lommepenge, ekstra udflugter, ekstra massage og personlige indkøb
 • Opgradering til suite eller tillæg for eneværelse
 • Måltider udover de beskrevne
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring

 

Se videoen fra Koh Samui, Thailand

Du kan se flere videoer på vores Youtube-kanal. God fornøjelse!

Værelsestyper på Anantara Bophut

Vi har to forskellige værelsestyper på Anantara Bophut. Du kan læse mere om de forskellige værelsestyper nedenfor.

Premier Garden View Room - (ca. 32 kvm)

Luksuriøse værelser beliggende på de to øverste etager med udsigt til haven. Alle værelser har separat badeværelse med toilet, håndvask og wellness-bruser. 

Værelserne har minibar, fladskærms-TV, aircondition, sikkerhedsboks, kaffe-/tefaciliteter, arbejdskontor, stabil internetforbindelse, aircondition og yogamåtte, for ekstra komfort. 

Værelserne er rummelige og udstyret med enten balkon eller frithængende udendørs sofa. Derudover er værelset udstyret med en stor dobbeltseng.

Premier Garden view

Junior Garden View Suite - (ca. 44 kvm)

Denne junior suite er for dig, der sætter pris på at have ekstra god plads. Værelset er velindrettet i med walk-in closet og stort badekar. Junior suiterne i denne kategori har terrasse med direkte adgang til hotellets tropehave. 

Junior suiterne har et gennemført thailandsk udtryk, hvor hårde træsorter kombineres med varme farver og bløde naturmaterialer. Det giver en lækker følelse af luksus og forkælelse.

Junior suiterne har et separat loungeområde med sofa, minibar, fladskærms-TV, aircondition, sikkerhedsboks, Nespresso maskine, arbejdskontor, højhastigheds internetforbindelse, badekar, vinkøleskab og yogamåtte.

Junior Garden View Suite

Seværdigheder på Koh Samui

Herunder finder du beskrivelser af udvalgte seværdigheder på Koh Samui, som ligger tæt på hotellet Anantara Bophut.

Fishermans Village

Afrejse mod Koh Samui

Fredag aften bringer Fishermans Village det ellers stille Bophut til livs. Gaden sammensmelter strand, madboder, cocktailbarer og diverse shopping boder med folk fra Koh Samui. Der kan shoppes billigt, og ellers nyde maden fra de lokale madboder.

Kvaliteten af produkterne er ikke den bedste, og man skal derfor tage højde for dette ved køb. På markedet kan man købe b.la. t-shirts, simple smykker, håndtasker, solbriller, souvenirs og ure.

W Beach

Afrejse mod Koh Samui

En af Koh Samuis flotteste strande har navnet W Beach. Denne strand er kendt for sit gyldne sand, blå havvand og idylliske solnedgang. Denne strand ligger kun 7 minutters kørsel fra hotellet, og er et oplagt besøgssted, hvis du tilbringer din ferie på Anantara Bophut.

Big Buddha Tempel (Wat Prah Yai)

Afrejse mod Koh Samui

Wat Prah Yai betyder direkte oversat ”Det store Buddha tempel”, og ligger placeret på en lille ø nordøst fra området på Koh Samui. Byen og øen er sammenkoblet på en lille 3 km strækning nord fra Koh Samui’s lufthavn.

Wat Plai Laem (Statue og tempel)

Afrejse mod Koh Samui

Wat Plai Laem er som Big Buddha et kendt buddhistisk tempel beliggende på ferieøen. Det specielle ved dette tempel er, at det udover sit ikoniske design har en kæmpe statue af gudinden Guanyin med 18 arme. Templet og statuen repræsenterer en blanding af gammel kinesisk og thai trosretning, og er en meget populær turistattraktion på øen.

Samui Airport (Lufthavnen)

Afrejse mod Koh Samui

Samui Airport er vel nok den mest nuttede lufthavn i verden. Det er altid en stor oplevelse at lande her og man mærker virkelig at man er på en lille ø, når man bliver kørt ind til terminalen på den lille traktor.

Selve terminalen består af en masse små thailandske salaer med åbne sider, der er forbundet med overdækkede stier. Salaerne er bygget af træ og dækket med tropisk stråtag, og overalt er der tropiske træer og blomster.

Første gang jeg prøvede thaiboksning

Af John Nørgård Tobiesen

Jeg anbefaler alle der gider høre om det, at prøve en privat lektion i thaiboksning. Det er stærkt vanedannende og i modsætning til hvad man måske skulle tro, så handler det i høj grad om koordinering, teknik, smidighed og kropsbevidsthed. 

Min personlige erfaring med thaiboksning var på Koh Samui i oktober 2021. Jeg var på studietur i Thailand i tre uger, og havde set meget frem til dette programpunkt.

Mine forventninger var meget høje. Dels fordi jeg havde en idé om at det ville være god koordinationstræning. Dels fordi jeg havde en idé om at det ville være lidt som at blive barn igen og kunne lege.

Selvom mine forventninger var høje, lykkes det for min træner at indfri dem alle. Og mere til vil jeg sige. For hvad jeg ikke havde regnet med var, at man knytter et særligt bånd til sin træner, og skaber en relation, og så var der meget mere hjernegymnastik i det, end jeg havde regnet med.

Faktisk blev jeg så bidt af det på min første prøvetime, at jeg straks bestilte 90 minutters privatundervisning, og efter privatundervisningen måtte jeg simpelthen have en til dagen efter. Og en til.

Selv da jeg rejste videre til Bangkok nogle dage senere, tog jeg mig selv i at rende rundt og lede efter bokseklubber, hvor jeg lige kunne få 90 minutter mere, inden jeg skulle retur til Europa.

Det skal lige siges, at jeg aldrig har dyrket nogen former for kampsport eller for den sags skyld kontaktsport før. Som ung har jeg danset en del, men ellers har min foretrukne sport været langdistanceløb og på det seneste også lidt crossfit.

Så det med at træne kampsport var helt nyt for mig.

 

Thaiboksning på Koh Samui
Thaiboksning på Koh Samui

 

Som nybegynder lærer man først de forskellige slag og spark. Pulsen er lav til moderat, fordi der hele tiden er brug for at stoppe op og korrigere.

Afhængig af niveau vil de fleste efter 1-2 timers privatundervisning kunne følge et flow med en serie af slag og spark, og så er det at pulsen begynder at komme lidt op.

Træningen er en-vejs i starten. Det vil sige, at man angriber træneren, uden at træneren angriber tilbage. På den måde indøver man de forskellige slag og spark.

Efter 3-4 timers privatundervisning begynder man at være så teknisk stærk, at man kan begynde at træne decideret kamp, hvor man både skal koncentrere sig om at angribe og om at forsvare sig selv, og beskytte sig selv mod angreb fra træneren.

Det foregår ved at man lærer nogle afværgningsteknikker, der indøves og trænes med en masse gentagelser.

I thaiboksning træner man disciplin, styrke, koordination og kropsbevidsthed. Det er sjovt fordi hele kroppen inklusiv hjernen kommer på arbejde samtidig.

Thaiboksning giver selvtillid og god kondition, og så forebygger træningen stress, angst og depression, lige som al anden hård fysisk træning.

Hvis det er første gang du skal prøve thaiboksning, så giv det en chance. Jeg lover dig at du får en god oplevelse. Hvis du har trænet thaiboksning før, så er dette her en enestående chance for at komme til at træne med nogle af de bedste lokale trænere.

God fornøjelse.

Kh. John

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 69162024 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Thailand
På flyet til Bangkok vil du modtage en blanket, der er et indrejse-visum (Immigration Card). Den skal udfyldes, inden du lander og bruges i lufthavnen i Bangkok. Ved ankomst i lufthavnen skal du gå til køen ’Immigration’ med dit indrejse-visum og dit pas. Køen kan godt være lang, det er helt normalt.

Herefter går du til gaten for indenrigsflyet til Koh Samui. Din kuffert tjekkes igennem hele vejen til Koh Samui, du skal således ikke ud på båndet og hente den i Bangkok. Hvis du ønsker det, kan du følges med rejselederen.

Når du ankommer til Koh Samui, henter du din bagage på bagagebåndet. Gruppen samles udenfor ankomsthallen og kører til retrætet i bus. Køretid ca. 15 minutter.

Drikkepenge
Møntfoden i Thailand er thailandske baht (THB), hvor 100 DKK svarer til ca. 500-550 THB. I Thailand er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på hotellet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt at lægge lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis du har været tilfreds. Et sted mellem 500-1000 THB den sidste dag er passende eller 50-100 THB per dag. Har du været på heldagstur vil THB 200,- til chaufføren være passende. Spiser du på restaurant uden for hotellet, er det normalt at runde op med 8-10%.

Enkeltværelse
Det er muligt at bestille enkelværelse i hotellets standardværelser mod tillæg.

Forsikring
Det gule og det blå sygesikringskort er ikke gyldige i Thailand, så det anbefales at tegne en rejseforskring, der dækker ansvar, sygdom og hjemtransport.

Afbestillingsforsikring kan tegnes gennem Tid til ro ApS. Det påhviler kunden selv at fremskaffe dokumentation for sygdom, skade, tyveri m.m. under ferien. Tid til ro ApS har ikke mulighed for at fremskaffe politirapport, lægeerklæring el. lign. efter hjemkomsten.

Gæst i et andet land
Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Thaierne er meget tolerante og tålmodige, og man har stor respekt for kongefamilien og den buddhistiske tro. Når vi besøger templerne, er det vigtigt at klæde sig respektfuldt med dækkede skuldre og dækkede knæ, og vi tager sko og hat af, inden vi går ind.

Thaierne råber ikke og skælder sjældent ud. Det betragtes nemlig som at tabe ansigt og værende meget uhøfligt. Af samme grund smiler thaierne meget. De kan have svært ved at sige nej, fordi de ikke ønsker at skuffe nogen, ved at indrømme, at de ikke forstår eller ikke kan hjælpe. Faktisk findes ordet nej slet ikke på thai, man siger i stedet ’mai chai’ som betyder ’ikke ja’.

I Thailand giver man ikke hånd, når man hilser, men i stedet samler man sine egne håndflader mod hinanden foran brystet eller hovedet og bøjer sig let forover. Det kaldes et ’wai’. Generelt kommer man langt med smil og venlighed, og det er en god ide at kunne et par enkelte vendinger som f.eks. goddag og tak. Her er der forskel på, om du er mand eller kvinde:

Mænd
Goddag / farvel - Sawadee Kap
Tak - Kap Koon Kap

Kvinder
Goddag / farvel - Sawadee Kaa
Tak - Kap Koon Kaa

På hotellet opleves de lokale thaiers service og adfærd særdeles venlig, imødekommende og gæstfri.

Håndklæder
Alle gæster kan modtage strandhåndklæder fra hotellet. Man skal kontakte den pool ansvarlige, som vil låne håndklæderne ud til dig. 

Medicin
For gæsternes egen sikkerheds skyld, udleveres medicin ikke direkte fra personalet på hotellet. I tilfælde af sygdom kan personalet arrangere et opkald til en doktor eller sende folk afsted mod nærmeste hospital. Begge af disse muligheder vil kræve en ekstrabetaling. 

Hospital
Det nærmeste hospital hedder "Bangkok Hospital Samui", og ligger 6,4km væk fra hotellet.

Yoga
Den yoga, vi dyrker på denne rejse, er mere dynamisk hatha med fokus på stræk og fleksibilitet.

Du behøver ikke selv medbringe egen yogamåtte. Der er yogamåtter på alle værelser.

Pas og visum
Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst en måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen.

For rejser til Thailand kræves kun det indrejse-visum (Immigration-card), der udleveres på flyet til Bangkok.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være ekstra visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den thailandske ambassade og i givet fald, om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Prisniveau
Forvent at prisniveauet i Thailand er væsentlig billigere end i København (okt. 2022).

Restaurantpriserne i i Koh Samui er ca. 75% billigere end i København.

Dagligvarebutikkerne i Koh Samui er ca. 47% billigere end i København. 

Påklædning
Selve opholdet handler om at slappe af. En del af det at slappe af handler om at være afslappet klædt. Vi lægger op til praktisk fritidstøj om dagen og ’smart casual’ om aftenen, dvs. polo/skjorte og pæne shorts eller lange bukser til mænd samt skjorte/bluse, shorts/lange bukser eller afslappet uformel kjole/nederdel til kvinder. Vi fraråder højhælede sko eller stiletter på grund af ujævnt terræn.

Selvom nattemperaturerne ligger på 20-26 grader, kan aftenerne være kølige, så husk at medbringe en trøje. Der er lagt op til afslappet påklædning, og det er en god ide at medbringe sportstøj eller løstsiddende tøj til brug på de dage, hvor der er afspænding, meditation og yoga.

Husk en god solcreme og solhat/kasket til turene.

Solbeskyttelse
UV-indekset er højt i Thailand, selv når der er overskyet. Vi anbefaler derfor, at du anvender en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50. Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00. På vandreturene anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til, vælg et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit
Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på hotellet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Køkkenet tilbyder et bredt udvalg af vegetariske retter fra menukortet. Har du specielle ønsker eller behov til måltiderne, anbefaler vi, at du vælger direkte a la carte til aftensmaden, da vi ikke kan garantere, at vores tilkøb af fælles aftenbuffet møder dine behov.

Swimmingpool
Hotellet har én stor pool, som har åben fra 6am - 6pm.

Sæson og vejr
Vi rejser til Thailand i de danske vintermåneder, hvor dagstemperaturerne ligger omkring 30-35 grader, og vi har varme aftener med nattemperaturer på 20-26 grader.

Telefon og netværk
Der er begrænset mobildækning på hotellet.

Tidsforskel
Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er 5 eller 6 timer, da Thailand ikke har sommer- og vintertid. Er det sommertid i Danmark, er Thailand 5 timer foran dansk tid. Er det vintertid i Danmark, er Thailand 6 timer foran dansk tid.

Tøjvask
Det er muligt at få vasket tøj under opholdet. Vasketøjet afleveres til housekeeping, der vil sørge for laundry service. Tøjet afleveres nyvasket, tørret og lagt sammen og leveres på værelset efter 1-2 dage. Priserne varierer alt efter hvilket tøj, der skal vaskes, og ligger typisk imellem 50 - 300 THB. Laundry service afregnes direkte med hotellet ved udtjekning.

Vaccinationer
Tid til ro vejleder ikke om vaccinationsprogrammer. Vi opfordrer til at kontakte egen læge for råd og vejledning om vaccination i forbindelse med rejser til Koh Samui, Thailand. Normalvis anbefales vaccination mod hepatitis (leverbetændelse) og difteri (stivkrampe). 

Valuta
Valutaen i Thailand er thailandske baht (THB). Kursen er ca. 19,08, dvs. at 100 baht svarer til ca. 19,08 danske kroner.

Vand
Hotellet udleverer dagligt en flaske vand på værelset. Mineralvands prisen starter fra THB 220+ pr. flaske. Ved vand uden brus starter priserne ved THB 120+ pr. flaske. 

Værelsets aflevering
På hotellet er deres standart udtjekning 12:00pm, og standart checkin tid 02:00pm. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen. Sker afrejsen sent på dagen, vil der dog oftest være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi
Der findes gratis trådløs internet på alle værelser, samt i restaurantområdet, der rækker på det meste af hotellet. Vi anbefaler at begrænse brugen af e-mails, SMS og mobiltelefoni på hotellet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man ringer fra sit værelse, går en tur eller diskret sender en SMS.

 

 

Anantara Bophut, Koh Samui

99/9 Bophut Bay, Samui Island, Surat Thani 84320

+66 77 428 300

bophutsamui@anantara.com 

 

Aerial af hotellets pool ved kysten

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.