Bjergretræte i sanselig natur

En uge med økologiske måltider, ro og personlig udvikling

Mindfulness på Kreta

8 dage med økologi, ro og daglige meditationer


Se priser og afgange - klik her!

Vi anbefaler vores mindfulnessrejser til alle, der enten lever i en hektisk hverdag, og som har brug for at kunne trække stikket ud, eller som ønsker at udvide sin mentale horisont og lære nyt om sig selv og andre kulturer.

Brug retræteopholdet til at blive genopladet langt væk fra dagligdagen i et fredfyldt bjergmiljø langt ude på landet. Opholdet inkluderer daglige guidede meditations- og afspændingsøvelser, individuelt tilpassede mindfulnessøvelser, som man selv kan lave ude i naturen, samt de fleste måltider guidede vandreture i bjergene, foredrag og meget mere.

Vores smukke bjergretræte ligger i sanselige naturomgivelser imellem bjerge og skove på Kreta langt væk fra moderne civilisation. Her er livet autentisk, der er fred og ro, og du kan trække stikket ud og give slip på hverdagen.  

Samtidig kan du nyde smagsfuld og sanselig økologisk mad, hvoraf det meste dyrkes på retrætets egne arealer. Omgivelserne giver dig mulighed for at fordybe dig og slippe tanker eller tænke nye tanker og skabe udvikling.

Vi har samlet et professionelt team med kompetencer inden for haveterapi, ergoterapi, kost/biologi, stress coaching og erhvervspsykologi. Alle i vores team taler dansk eller engelsk. På turen tilbyder de en række individuelt tilpassede aktiviteter, hvoraf de fleste er inkluderet.

Nyd dit retræte alene eller sammen med en rejseledsager. Vi har både studiolejligheder (1-2 personer) samt lejligheder med separat soveværelse (2-4 personer).

Valgfrie aktiviteter

Det er vigtigt, at dagene er forudsigelige. Af den grund har vi lavet et ugeprogram, der beskriver alle aktiviteter dag for dag. Alle aktiviteter er valgfrie, og de er tilrettelagt, så de alle starter og slutter hjemme på retrætet. Dermed kan man eksempelvis vælge en formiddagsaktivitet fra uden samtidig at være udelukket fra at deltage i en eftermiddagsaktivitet.

Derudover er det vigtigt, at man selv mærker efter, hvad man har behov for og lyst til at deltage i for at få det optimale ud af opholdet. Dog anbefaler vi, at man som minimum sørger for at få sig rørt i løbet af dagen. En gåtur i den smukke natur eller en svømmetur i poolen er tilstrækkelig.

Økologisk landkøkken

De fleste hovedmåltider er inkluderet i rejsens pris. På retrætet serveres rustik økologisk bjergkost, der tilberedes efter traditionelle kretanske opskrifter. Hovedingredienserne er olivenolie, grøntsager, salater, urter, ost, yoghurt, lam, kylling og svinekød.

Om morgenen serveres typisk kretansk landkost bestående af hjemmebagt brød med ost og olivenolie, yoghurt med honning, hjemmelavet syltetøj og müsli, frisk frugt fra haven, salat med fetaost og olie/eddike, friskpresset juice samt økologisk kaffe, grøn te, sort te eller hjemmelavet urtete. Desuden serveres spejlæg, tærte med fetaost og forskellige andre morgenmadsprodukter.

Frokosten kan eksempelvis bestå af hjemmelavet lun zucchinitærte med græsk salat, fetaost, hjemmepresset olivenolie og friskbagt brød. Der er et varieret udvalg af frokostretter på menuen (afregnes direkte til hotellet, efter regning). Frokost i forbindelse med udflugterne (to af dagene) er inkluderet i rejsens pris.

Aftensmaden består af en hovedret og en dessert samt hjemmebagt brød med oliventapenade eller hjemmepresset olivenolie. Hovedretten kunne eksempelvis være græsk hamburger tilberedt over åben ild serveret med krydderkartofler og en lille salat. Desserten kunne være en hjemmelavet ostekage eller ostebræt med hjemmelavet syltetøj og friske figner. Der er desuden inkluderet et glas rød- eller hvidvin til aftensmåltidet.

Guidede mindfulnessøvelser

Mindfulnessinstruktøreren tilbyder hver dag en række nærværs- og opmærksomhedsøvelser samt daglig afspænding og meditation. Øvelserne er guidede og kan være simple vejrtrækningsøvelser, afslappende kropsscanninger eller f.eks. mindful yoga, der er en blid, ukompliceret form for yoga.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os. Telefon 76 12 52 51. Du kan også skrive til os på post@tidtilro.dk.

Vi glæder os til at tale med dig!

Kærlig hilsen.

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen