Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Få vores tilbud via e-mail

Ingen spam. Vi sender kun ud, når vi har noget på hjerte.
Du kan altid afmelde dig igen.

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ros privatlivspolitik.

Alle tilbud er omfattet af vores prisgaranti

Når du først har tilmeldt dig en rejse, garanterer vi at rejsen aldrig sælges til andre til lavere pris. På den måde behøver du ikke overveje om du skal vente med at bestille og dermed risikere, at rejsen enten er blevet dyrere eller udsolgt.

Prisgarantien gælder samme rejse og samme vilkår. Kontakt os for mere information om prisgarantien.

Begrænset antal pladser pr. afgang

Alle vores tilbud er med forbehold for udsolgte pladser. Flyselskaberne arbejder med flere forskellige pris- og bookingklasser, og vores tilbud er altid betinget af ledig kapacitet i den bookingklasse, som rejsen er baseret på. Hvis denne bookingklasse bliver udsolgt vil vi enten melde rejsen udsolgt, eller tilbyde en højere bookingklasse, der er dyrere.

Det betyder i praksis, at priserne ikke er bindende før du har modtaget en reservationsbekræftelse fra os. Vi anbefaler derfor at du bestiller rejsen straks du har besluttet dig.

Antallet af ledige pladser er kun vejledende

Når antallet af ledige pladser kommer ned på fire eller derunder, oplyser vi altid på vores hjemmeside, det præcise antal pladser, som vi har ledig. Det er også muligt at se hvor mange, der kigger på den enkelte rejse.

Oplysningerne er dog ikke nogen garanti for at der rent faktisk er ledig plads, da vores retrætesteder og flyselskaber kan udstede såkaldte 'Stop sales' uden varsel. Sker det vil vi lukke for salget af det givne værelsestype eller flysæde øjeblikkeligt med det resultat, at rejsen enten meldes helt udsolgt, eller stiger i pris.