Dag 1 - Afrejse fra Danmark

Vores danske rejseleder rejser med hele vejen fra Kastrup

Dag 2 - Blød landing og rolig dag med hvile

Rejselederen hjælper med flyskift og assisterer ved ankomsten i Thailand

Dag 3 - Mindful vandretur i mangroven

Dagens vandretur foregår i mangroveskoven, der omgiver retrætet

Dag 4 - Introduktion til mindfulness og yoga

Lær om forskningen bag mindfulness

Dag 5 - Mindfulness og halvdagstur til Baluchang Beach

Vi inviterer til en rolig morgenmeditation. Senere på dagen er der inkluderet en halvdagstur til stranden

Dag 6 - Mindful yoga og meditation

Vi starter dagen med blid mindful yoga og lægger op til en dag med afslapning

Dag 7 - Mindfulness og sejltur i mangroven

Vi besøger fiskerlandsbyen Salak Kok, hvorfra vi sejler ind i mangroven

Dag 8 - Guidet landsbyvandring

I den lille landsby Salak Phet besøger vi blandt andet skolen og det lokale tempel

Dag 9 - Mindfulness og udflugt til Lonely Beach

Halvdagstur til Lonely Beach og fiskerlandsbyen Bangbao på vestsiden af øen

Dag 10 - Den rolige dag med mindful yoga

Nyd en dag med ro, afslapning, fordybelse og mindfull yoga

Dag 11 - White Sand Beach og afslutningsmiddag

Efter halvdagsturen til White Sand Beach runder vi af med afslutningsmiddag

Dag 12 - Reflektionstid og afgang mod Bangkok

Efter morgensessionen er der tid til reflektion og egentid inden afrejse mod Bangkok

Dag 13 - Hjemrejse

Afgang fra Bangkok efter morgenmaden. Hjemkomst til Danmark om aftenen.

Mindfulnessrejse til Thailand

13 dage med dansktalende mindfulnessinstruktør og rejseleder inkl. blød landing (ekstra nat) i Bangkok og ekstra nat inden hjemrejsen, samt økologisk morgen- og aftensmad på The SPA Koh Chang.

 

DAG 1 - AFREJSE FRA DANMARK

Afrejse fra Aalborg, Billund eller Kastrup med KLM. Hele gruppen samles i Amsterdam og rejser videre med samme fly til Bangkok. De af vores gæster, som ønsker at være ledsaget af rejselederen, skal vælge at afrejse fra Kastrup.

Vores bagage tjekkes ind hele vejen til Bangkok, så den skal vi ikke selv gøre noget ved under mellemlandingen. Vi har således god tid til at slappe lidt af og til at finde den gate, vi flyver videre fra.

Flymad og bagage er inkluderet på alle flyvninger, og det er muligt at låne tæppe og pude under flyrejsen.

 

DAG 2 - BLØD LANDING I BANGKOK

I lufthavnen i Bangkok mødes vi lige udenfor flyvemaskinen og går samlet gennem immigration og bagagehallen. Når alle er samlet, kører vi direkte til vores hotel 'The Cottage', der ligger ca. 15 minutters kørsel fra lufthavnen. Her har vi mulighed for at få slappet af, få sovet og badet og få den sidste jet lag ud af kroppen. Det er desuden muligt at købe massage til billige penge.

 Værelserne

Værelserne i Bangkok.

Hotellets have

Haven i Bangkok.

Poolområdet

Yogasala

Poolen i Bangkok.

 

DAG 3 - VELKOMMEN TIL THE SPA

Efter morgenmaden på 'The Cottage' kører vi til Koh Chang. Turen tager ca. 5 timer til færgelejet, hvor den færgen sejler os det sidste stykke over til øen. Vi sørger for, at der er drikkevarer og snacks i bussen, og der er indlagt passende pauser undervejs.

På retrætet bliver vi budt velkommen af det venlige personale, som hjælper med indtjekning på værelserne. Efter ankomsten inviterer vi til velkomstmøde med efterfølgende rundvisning på retrætets område samt lidt praktisk information.

Når vi har styr på det praktiske, er det tid til at se lidt nærmere på lokalområdet. Vi har arrangeret en vandretur i mangroven for dem, der har lyst. Vi vandrer imellem de imponerende rødder under mangrovens grønne trætoppe. Stien, der ligger i bugtens vandoverflade, er bygget ind mellem de store træer og gør det muligt at opleve rødderne på helt tæt hold.

Vi holder pause halvvejs ved udkigstårnet. Går man op ad trapperne til toppen, er der en helt igennem skøn udsigt over områdets tætte bevoksning af mangrovetræerne langs bugten.

Sidst på eftermiddagen er der mulighed for at være med, når vores danske mindfulnessinstruktør guider os igennem en afspænding i meditationsrummet.

Til aften byder vi på fælles velkomstmiddag for alle. For dem, der har lyst, spiser vi samlet ved langbord. De øvrige aftener på retrætet kan du vælge at deltage i den fælles aftenbuffet, hvis du har lyst. Morgen- og aftensmaden på The SPA Koh Chang er inkluderet i prisen.

 Haven på retrætet

Rundvisning på retrætet.

Poolen på retrætet

Retrætets saltvandspool.

Mangrovetur

Yogasala

Gåtur i mangroven.

 

DAG 4 - INTRODUKTION TIL MINDFULNESS OG YOGA

Inden morgenmaden inviterer vi til mindful yoga og meditation, hvorefter endnu en nærende morgenmad står klar til os.

Mindful yoga er en ukompliceret og blid form for yoga, der har en stressdæmpende effekt. Øvelserne er ikke fysisk krævende og kan udføres af alle. Nervesystemet beroliges samtidig med at kropsbevidstheden øges under de langsomme bevægelser.

Herefter er dagen til fri disposition, og du kan gøre lige, hvad du har behov for. Der er mulighed for at tilkøbe behandlinger i spaafdelingen, gå en tur, sole sig ved poolen eller noget helt andet.

Senere på eftermiddagen kan du være med til introduktion til mindfulness, hvor du kan få et indblik i, hvordan du kan bruge mindfulness i det daglige. Mindfulness handler om at være nærværende, i det du gør her og nu, og beskrives som en bevidst tilstedeværelse. Når vi bruger mindfulness i det daglige, kan vi dæmpe tankemylder og bedre være til stede, der hvor vi er.

 

DAG 5 - MINDFULNESS OG HALVDAGSTUR TIL BALUCHANG BEACH

Efter morgenmaden og morgenmeditationen er det tid til at nyde de varmere himmelstrøg. Vi inviterer til en halvdagstur til den nærmeste strand, Balichang beach der ligger ca. 6 km fra retrætet.

Stranden er fredelig og næsten ubesøgt.

Vi mødes om eftermiddagen til mindful yoga for dem, der har lyst.

Mindfulnessværksted

Gratis udlån af bøger og udstyr.

Baluchang Beach

Vi besøger den lokale strand.

Introduktion

Yogasala

Dansk instruktør på alle rejser.

 

DAG 6 - MINDFUL YOGA OG MEDITATION

Inden morgenmaden kan du være med, når vores instruktør inviterer til endnu en gang blid, mindful yoga.

Resten af dagen er til fri disposition, og vi lægger op til at nyde retrætets fredelige omgivelser enten ved poolen, i spaafdelingen eller i den lokale landsby. Der er også mulighed for at blive kørt til stranden af retrætets personale mod et mindre beløb.

Vi runder dagen af med en guidet meditation for dem, der har lyst.

 

DAG 7 - MINDFULNESS OG SEJLTUR I MANGROVEN

Efter morgenmaden inviterer vi på endnu en halvdagstur. Denne gang går turen til Salak Kok, som en den lokale fiskerlandsby. Indbyggerne bor i huse på pæle og har deres fiskebåde liggende lige udenfor. Hele området er omkranset af dyg mangroveskov. Vi bliver kørt til Salak Kok. Herefter stiger vi ombord i en række mindre træbåde, en slags lokale gondoler. Hver båd har plads til fire personer og en skipper, der ror os ud på en smuk tur i stilhed.

Der er mulighed for at spise frokost på den lokale fiskerestaurant i Salak Kok (for egen regning).

Vandreturen er en halvdagstur. Vi kører til Salak Kok efter morgenmaden og vender hjem til retrætet over middag.

Vi runder eftermiddagen af med en stille meditation i mindfulnessværkstedet.

Mindful yoga

Morgenyoga i retrætets have.

Sejltur i mangroven

Gondolsejlads ved Salak Kok.

Eftermiddagssession

Yogasala

Afspænding og meditation.

 

DAG 8 - GUIDET LANDSBYVANDRING I SALAK PHET

Vi starter dagen med en god morgenmad, hvorefter vi har arrangeret en guidet vandretur i den lokale landsby, Salak Phet.

Landsbyen har en helt særlig charme og autenticitet over sig. Man får en fornemmelse af at træde ind i en anden verden, næsten en hel anden tidsalder. De lokale er ikke præget af turismen og bestemt ikke tynget af stress og jag. Her foregår tingene i et langsommere tempo, og hver ting tager den tid, det nu engang tager.

Vores første besøg er ved Khun Goi, som bor med sin mand og børn lidt uden for landsbyen. Khun Goi byder os velkommen i sit værksted, hvor parret laver forskellige fine kunsthåndværker af kokosnøddeskaller. I hendes lille butik finder vi både smukke lamper, forskellige små skåle og dekorationer samt smykker og hårpynt. Den bæredygtige tankegang, der ligger bag at anvende naturens biprodukter til noget kreativt og funktionelt, er både smart, men også yderst relevant for nutidens miljømæssige udfordringer.

I Salak Phet besøger vi byens smukke og velholdte tempel, der ligger centralt i byen. Ved siden af templet samles landsbyens børn i den lokale skole.

Vores sidste besøg er hos parret, der laver kokosolie fra deres egen lokale kokosnøddeplantage. Her bliver kokosolien lavet efter traditionelle metoder, og parret vil vise os deres værksted, og hvordan de laver sæber af forskellige olier.

For dem, der har lyst, kan frokosten nydes på en af landsbyens eneste spisesteder: en lille fiskerestaurant der ligger ud til bugten. Stedet er indrettet som en hyggelig café med et lille udendørsområde, der minder mest om en kolonihave på en varm sommerdag.

Inden vi kører tilbage til retrætet, er det muligt at gå en tur rundt i landsbyen på egen hånd og opleve følelsen af at blive taget tilbage til en mere simpel tid.

Sidst på eftermiddagen kan de, der har lyst, være med til en guidet afspænding, der beroliger krop og sind.

 Landsbyvandring

Spændende indblik i hverdagen.

Lokal frokost

Hygge omkring bordet.

Skolebesøg

Yogasala

Vi besøger skolen og templet.

 

DAG 9 - UDFLUGT TIL BANGBAO OG LONELY BEACH

Vi starter dagen med en meditation og afspænding for dem, der har lyst.

Efter morgenmaden er dagen til fri disposition med mulighed for ro og afslapning. Dagen kan bruges på retrætet for eksempel ved en af poolens private træterrasser, eller man kan deltage i den inkluderede halvdagstur til den vestlige side af øen.

Vi starter i den lidt større fiskerlandsby Bangbao, som også er trafikknudepunkt for de mange små speedbåde, der betjener småøerne. Her er der gode muligheder for at købe lokal kunsthåndværk og andre souvenirs.

Bagefter kører vi til Lonely Beach, der er en af de mest eftertragtede strande på øen. Her hænger vi ud nogle timer, så vi kan få badet og solet os lidt. Der er et par rigtig gode restauranter, som vi kan anbefale for dem, der gerne vil spise frokost på stranden (for egen regning).

 

DAG 10 - DEN ROLIGE DAG MED MINDFUL YOGA

Vi starter dagen med en meditation og afspænding for dem, der har lyst.

Efter morgenmaden er dagen til fri disposition med mulighed for ro og afslapning. Dagen kan bruges på retrætet for eksempel ved en af poolens private træterrasser, eller man kan udforske nærmiljøet på egen hånd.

Er man mere eventyrlysten, kan dagen bruges på havet, hvis man tager med på tropisk ø-hop (Tilkøbstur). Sejlturen går til to af de nærliggende øer, der blandt andet er kendt for deres smukke koralrev. Vi gør stop ved begge øer, og der er mulighed for snorkling i det turkisblå hav og afsplapning på de hvide sandstrande.

Mindful yoga

En af de daglige sessioner.

Tropisk have

En rolig dag i haven.

Afslapning

Retrætet

Juicebaren er åben.

 

DAG 11 - WHITE SAND BEACH OG AFSLUTNINGSMIDDAG

Vi starter endnu en morgen med en behagelig omgang blid mindful yoga efterfulgt af en guidet meditation.

Herefter er der arrangeret en halvdagstur til White Sand Beach, for dem der har lyst. White Sands Beach er øens største og mest populære sandstrand. Den ligger i turistbyen af samme navn, der også har en masse hoteller, butikker, massagesteder og restauranter. Efter hjemkomsten er der mulighed for at deltage i en eftermiddagsafspænding inden The Spa inviterer vi til fælles afslutningsmiddag for alle, så vi kan samles til en hyggelig afrunding.

 Udflugt til stranden

Fra en af de tre inkluderede strandture.

Ø-hop

På vej videre til den næste tropeø.

Lokalt marked

Yogasala

Pausestop ved det lokale marked.

 

DAG 12 - REFLEKTIONSDAG OG AFGANG TIL BANGKOK

Formiddagen indbyder til at nyde freden, intetheden og naturen.

Du kan eventuelt reflektere lidt over, hvad opholdet har givet dig, og om der er nogle konkrete teknikker, du kan tage med hjem. Ønsker du at implementere nogle nye tiltag i din egen hverdag, når du kommer hjem, kan det være en god idé at skrive nogle noter herom til dig selv.

Resten af dagen er til fri disposition, inden vi kører mod Bangkok hen på eftermiddagen. Vi ankommer ved aftentid til vores hotel i nærheden af lufthavnen. Her er der mulighed for at få et bad og en god nats søvn inden hjemrejsen næste formiddag.

 

DAG 13 - HJEMREJSE TIL DANMARK

Vi kan sove længe og nyde den sidste tur ved poolen inden vi bliver hentet og kørt til lufthavnen (Det tager kun ca. 15 minutter at køre). Vores rejseleder vil være behjælpelig med check-in i lufthavnen i Bangkok. Vores kufferter tjekkes direkte igennem til Kastrup, Billund og Aalborg, men vi skal alle med den samme maskine fra Bangkok til Amsterdam.

Når alle mand er tjekket ind, går vi samlet ud til flyveren. Hvis man gerne vil gå rundt på egen hånd, er det naturligvis også en mulighed. Efter ca. 10 timers flyvning lander vi i Amsterdam. Herfra går turen mod Danmark med forskellige fly. Rejselederen fortsætter til Kastrup.

Efter hjemkomst sender vi dig en e-mail med links til de værktøjer, vi har brugt i løbet af opholdet. På den måde håber vi at gøre det lidt nemmere at fastholde en mindful egenpraksis i din hverdag.

Vi siger tak for en dejlig tur og håber at se dig igen.

 

Programmet er vejledende. Ved ankomst til Thailand udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejrmæssige forhold. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.  

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen