Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Rejser i oktober 2024

Her på siden kan du se listen over alle vores afgange med afrejse i oktober.

Bliv testperson - klik her!

Vandrerejser oktober 2024

Oktober er årets sidste afrejsemåned til Enagron. Det er en populær måned for de af vores gæster der sætter pris på kølige morgener og godt vandrevejr midt på dagen. 

Læs mere om vandrerejserne til Enagron her!

Yogarejser oktober 2024

I denne måned har vi årets sidste yogarejse til Enagron. Oktober måned er en smule køligt, derfor kan nogle af sessionerne foregå indendørs i vores skønne yogasala. 

Læs mere om yogarejserne til Enagron her!

Mindfulnessrejser oktober 2024

I oktober har vi mindfulnessrejser til Andalusien og Kreta. 

Mindfulnessrejserne adskiller sig fra de øvrige programmer ved at have 'lidt af hvert', det vil sige både meditation, mindfulnessøvelser og vandreture. Vi går ikke som sådan i dybden med en enkelt aktivitet, men mindfulness er det gennemgående tema.

Vi anbefaler vores mindfulnessrejser til alle, der netop gerne vil arbejde med mindfulness og lære om forskellige tilgange til emnet.

Læs mere om mindfulnessrejserne til Enagron her!

Læs mere om vores mindfulnessrejser til Andalusien her!

Vejret på Kreta i oktober måned

Oktober måned er tidlig efterår, de første to uger af oktober er som regel tørre men der kan forekomme regnbyger. Dagstemperaturerne kan stadig være høje midt på dagen, og man kan sagtens få sig en solskoldning, hvis man ikke passer på. Alligevel kommer temperaturen sjælden over 25° C. og på grund af en noget lav nattemperatur, kan morgenerne godt virke kølige. 

Populært sagt kan man sige, at vejret på Kreta i oktober svarer til dansk sensommer.

I bjergene omkring Axos, hvor vores retrætested Enagron ligger, er temperaturerne 2-4 grader koldere året rundt

Det gør oktober måned til en attraktiv måned at besøge Kreta, hvis man gerne vil have kølige nætter uden aircondition, og masser af sollys i løbet af dagen.

Vejret er dog en lille smule mere ustadigt, så det er altid en god idé at medbringe lag-på-lag-tøj og en windbreaker, når man besøger Kreta på denne årstid. 

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.