Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Yoga i det sydlige Cypern

En uge med yoga, halvpension og dansk yogainstruktør

Se priser

Se store billeder

Yogarejse til Cypern

En uge med daglig yoga i det sydlige Cypern. Inkl. halvpension og direkte fly

Bestil din yogarejse til Cypern nu - klik her!

The Library, vores retræte i Republikken Cypern, ligger i landsbyen Kalavasos i den sydlige del af landet, midt i det bakkede, cypriotiske landskab.

Retrætet er hyggeligt og charmerende med gårdhave, pool, terrasse og skøn restaurant. Og som navnet hentyder, er der også et lille bibliotek i den hyggelige pejsestue. 

Her kan man sidde og nyde aftenkaffen, hvis man har lyst til det. Det er også muligt at gå op på terrassen om morgenen og nyde solopgangen i rolige omgivelser.

Kalavasos er en hyggelig landsby med et lille torv og små tavernaer. Her finder man let et sted til dagens frokost. Byen er rolig at gå i, og fra tid til anden vil man møde de lokale eller høre børnene lege i skolegården og i de små gader.   

Alle værelser på retrætet har en cypriotisk charme over sig med møbler i mørkt træ og mønstrede gardiner.

Den daglige yoga foregår udenfor når vejret tillader det og ellers har retrætet tilknyttet et lokalhistorisk museum få minutter derfra, hvor vi kan dyrke vores yoga indendørs.

Der er morgenmad og aftensmad inkluderet.

Yogarejser for alle

På vores yogarejser har vi udøvere i alle aldersgrupper. De yngste er i trediverne, de ældste er over 70. Vi er et skønt mix af udøvere, der alle har yogaen til fælles, mænd og kvinder, unge og ældre, nybegyndere og lettere øvede.

Vi har sørget for alt yogaudstyr som vi skal bruge, så det behøver man ikke at tage med hjemmefra.

Yogaen på denne tur er Yin og Hatha.

At være i nuet

Det vigtige er ikke hvilke stillinger du er i stand til at vikle din krop ind i - der er ikke noget yogaagtigt i at ville imponere andre mennesker. Det vigtige er tilstedeværelse og at være nærværende i det du gør, og at kunne nyde det og være tilfreds i det du er i lige nu.

Yoga er inviterende og inkluderende. Det kommer vi aldrig til at lave om på.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig. Telefon 69162024. Læg en besked, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage til dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Kærlige hilsener

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stress coach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

Levada med afrikanske liljer på Madeira
Udsigt til havet med blå blomster i forgrunden på Madeira

Hvad siger vores gæster om os?

Program for rejsen til Cypern (Yogarejse)

8 dage med 7 nætter på retrætet. Dansk rejseleder og dansk yogalærer under hele opholdet.

Dag 1

Velkommen til Cypern

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi flyver fra Kastrup om eftermiddagen, så deltagere fra provinsen kan nå at ankomme med toget, der kører helt ind i terminal 3.

Vi anbefaler at møde op i lufthavnen i god tid, så du ikke skal stresse afsted. Vi flyver direkte til Larnaca i Cypern. Flyvetiden er ca. 4 timer.

Ved ankomsten i Larnaca Lufthavn vil rejselederen samle gruppen, hvor vi så vil kører op til retrætet i en privat bus. Retrætet ligger ca. 30 minutters kørsel fra lufthavnen. 

Vi ankommer til retrætet The Library sidst på aftenen. Når vi har fået vores værelser, vil der været lidt natmad og et glas vin.

Aftensmaden alle dage er inkluderet i  rejsens pris. 

BEMÆRK: Det ligger os meget på sinde, at alle skal have mulighed for at hygge sig og føle sig behagelig tilpas. Derfor forventer vi ikke at man deltager i fællesspisning - vi inviterer til at man mærker efter hvad man har brug for og hvad man har lyst til. Ingen skal føle sig forlegen eller forkerte, fordi de vælger fællesskabet til eller fra og eksempelvis spiser for sig selv. 

Bjergside på Madeira

Dag 2

Velkomstmøde og egen tid

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagen startes med at få gang i kroppens celler med Hatha yoga og meditation. Efter morgenmaden afholder vi vores velkomstmøde. Her vil rejselederen og yogalæreren præsentere sig selv og fortælle lidt om området, samt informere om generelle praktiske forhold.

Herefter er der mulighed for at opleve retrætet og nærområdet på egen hånd. Om eftermiddagen vil der være mulighed for at deltage i en halvanden times blid og nænsom Yin yoga. 

Aftensmaden kan man nyde på værelset eller i fællesskab i restauranten. Vi dækker op ved langbord, for dem der har lyst.

 

Billede af blomster og skøn natur omrking Jardim Atlantico hotel, Madeira

Dag 3

Yoga og vandretur

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Denne morgen vil vi tage ud på en historisk byvandring i Kalavasos efter vores morgenyoga og morgenmaden. 

Vores lokalguide og danske rejseleder vil fortælle nogle af de historier der knyttes til Kalavasos. 

Sidst på eftermiddagen vil vores yogalærer guide i nogle gode og lange Yin yogastræk. Der vil primært være fokus på stræk omkring lægge, lår og hofter, der sagtens kan være lidt trætte efter dagens gåtur. 

Dagen sluttes som altid af med aftensmad, hvor der dækkes op ved langbord for dem, der har lyst til at spise sammen.

 

Naturvandring på Madeira

Dag 4

Den rolige dag med yoga og mindfulness

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med halvanden times Hatha yoga efterfulgt af morgenmad. 

Hen på formiddagen vil vores yogalærer introducere til mindfulness. Hun vil give os et indblik i, hvordan mindfulness kan være med til at give bedre trivsel og hvordan vi ved hjælp af simple teknikker, kan bringe mere nærvær ind i vores daglige liv. Der afsluttes med meditation og Yin yoga og resten af dagen er på egen hånd. 

Retrætet har en udendørs pool og wellnessfaciliteter, som man med fordel kan benytte.

Vi mødes til fælles aftensmad ved langbord, dem der har lyst. Efter desserten vil vores yogalærer invitere til meditation under stjernerne, som en ekstra hyggelig aktivitet på programmet, .

Bemærk venligst at wellnessfaciliteterne er tilkøb og skal afregnes direkte med retrætet.

Havudsigt på Madeira

Dag 5

Udflugtsdag

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Dagen starter med Hatha yoga og efterfulgt af morgenmad, hvorefter vi er klar til dagens dont.

I dag er der arrangeret en udflugt med bus til Aphrodites Rock, som er det sted hvor gudinden, Aphrodite steg op af havet efter sin fødsel. I den græske mytologi er hun gudinde for elskov, kærlighed, skønhed og frugtbarhed.

Ikke dårligt, vel? 

Efter en skøn dag med sol, hav og strand, kører vi hjem til retrætet. 

Sidst på eftermiddagen vil vores yogalærer guide i Yin.

Aftensmaden serveres i restauranten ved langbord, for dem der har lyst.

Vandfald på Madeira

Dag 6

Den frie dag

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen på sædvanligvis med morgenyoga. 

 

Aftensmaden serveres i restauranten ved langbord, for dem der har lyst.

Smuk lilla solnedgang på Madeira

Dag 7

En dag med tid til refleksion

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi mødes til Hatha yoga, dem der har lyst. Morgenmadsbuffeten er åben fra kl. 07.00 for dem, der hellere vil springe yogaen over.

Ellers er dagen i dag til fri disposition.

Du kan nyde, at du ikke skal nå noget, og at du har hele dagen til at gøre lige, hvad du har lyst til og behov for.

Du kan bruge dagen, som en mulighed for at reflektere over dit ophold, og hvad det har givet dig. Har du f.eks. fået lyst til at integrere nogle af yogaøvelserne eller afspændingsmetoderne i din dagligdag, kan det være en god idé at få skrevet nogle noter til dig selv, mens det endnu er frisk i erindring.

Du kan også bruge dagen på at tage ud på egen hånd. Det kan være en tur til stranden, hvor du oplever havet helt tæt på. Govenor's Beach er en velanlagt sandstrand kun ca. 9 km. fra retrætet. Vandtemperaturen ligger mellem 18-22 grader. Govenor's Beach er en populær strand, som har flere cafeer og restauranter i nærområdet. Tag en taxa eller lej en cykel.  

Sidst på eftermiddagen inviterer vi til en fælles refleksion over ugens yoga. Her får du bl.a. yogalærerens tips til, hvordan du kan holde fast i en god yogapraksis efter hjemkomsten. Vi slutter af med fælles Yin og afspænding.

Aftensmaden serveres i restauranten ved langbord, for dem der har lyst.

Bænk med flot havudsigt nær Jardim Atlantico på Madeira

Dag 8

Tak for denne gang

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden er det tid til at få tjekket ud, afregnet hotellet og sagt farvel. Sidst på formiddagen kører vi til lufthavnen i privat bus. Køreturen varer ca. 30 min.

Vores danske rejseleder tager med til lufthavnen og hjælper til, hvor der er brug for det. Efter check-in i lufthavnen er der gode muligheder for at få lidt at spise på en af de mange caféer. Der er også mulighed for at gå rundt og shoppe lidt. Lufthavnen har både de klassiske taxfree-butikker, samt små specialbutikker med lokale specialiteter og keramik.

Flyvetiden fra Larnaca til Kastrup er ca. fire timer

Mange tak for denne gang og på gensyn!

Hotel Jardim Atlantica på Madeira

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Cypern udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. 

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 69162024, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

 

Garanteret afgang
Vi garanterer at vi er nok deltagere til at gennemføre alle vores flyrejser på denne side.
Vi lægger nemlig ikke flere rejser op, end vi ved vi kan sælge.

Hvis vi aflyser af andre årsager, får du alle dine penge tilbage - kontant indenfor 14 dage!

 Vi aflyser automatisk, hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser.

  

Priserne inkluderer:

 • Direkte fly t/r samt transfer til retrætet
 • Indtjekket bagage samt håndbagage
 • Modtagelse i lufthavnen i Cypern af vores dansktalende rejseleder
 • 7 nætter på The Library Hotel & Wellness Resort
 • Indkvartering i værelser med eget bad og toilet
 • 7 gange morgenmad
 • 7 gange aftensmad 
 • Måltiderne serveres i restauranten
 • Afslutningsarrangement med bobler
 • Introduktion til Hatha og Yin, samt mindfulness og meditation
 • Daglige yogasessioner med meditation, Hatha og/eller Yin, samt afspænding
 • Fem yogasessioner af halvanden time med Hatha yoga (begynder og let øvet) og afspænding
 • Fem yogasessioner af halvanden time med Yin yoga (begynder og let øvet) og afspænding
 • Lokalhistorisk byvandring med dansk rejseleder
 • Udflugt til Aphrodites Rock med dansk rejseleder
 • Hviledag med fælles meditation og blid yoga
 • Dansktalende yogalærer under hele opholdet
 • Undervisningen er tilrettelagt, så alle kan være med og udvikle sig. Begyndere kan få en god start, og de øvede vil blive udfordret
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen
 • Mulighed for tilkøb af wellnessaktiviteter på retrætet
 • Fri adgang til udendørs pool

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, frokost og a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu)
 • Lommepenge, ekstra aktiviteter og personlige indkøb
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Wellnessfaciliteter

 

Værelsestype på The Library Hotel

Dobbeltværelse i charmerende cypriotisk stil

Vores værelser har to sengepladser (en dobbeltseng). Der er et skrivebord, et lille sofaområde samt et lille køkken med køleskab, kogeplader, og det mest almindelige køkkenudstyr.

Alle værelser har tilhørende badeværelse med WC og bad. På badeværelserne er der føntørrer, håndklæder samt simple toiletartikler i form af håndsæbe og kropssæbe.

Rejser du alene, vil du få et dobbeltværelse som enkeltværelse uden tillæg.

Standard bungalow på Pondok-Sari
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse udsnittet i træ
Standard bungalow på Pondok-Sari soveværelse

Om retrætet

The Library Retreat ligger i landsbyen Kalavasos i et historisk stenhus fra 1800-tallet, der er nænsomt renoveret med 11 individuelt indrettede værelser. Derudover er der syv værelser og lejligheder i de omkringliggende bygninger, samt et lille museum, som vi bruger til yoga, hvis vejret er for køligt. 

Flot natur på Madeira
Smuk natur på Madeira, Portugal
Smuk natur på Madeira, Portugal

 

I hjertet af retrætet ligger en hyggelige gårdhave, hvor man har mulighed for at sidde med en god kaffe og bare nyde at man er på ferie. 

Retrætet har også sit eget lille bibliotek med pejs, som man kan trække sig til og nyde den rolige atmosfære.

 

Landsbyen Kalavasos

Retrætet ligger i Kalavasos, en landsby med cirka 1.200 indbyggere. Der er mange byer i Cypern som har gennemgået flere moderniseringer, men Kalavasos har beholdt sin cypriotiske charme ved at have bevaret stenhusene med det genkendelige røde tegltag.

Kalavasos ligger cirka 7,5 km fra den nærmeste kyst, i et smukt og bakket landskab med frodig natur.  

Der er flere steder som er værd at se når man er i Cypern. Blandt andet flere arkæologiske steder, der kan dateres helt tilbage til den tidlige stenalder.

Tæt på retrætet ligger den lokal skole, hvorfra man kan høre børnenes livfulde leg og latter i frikvartererne. 

Byen har to kendte tavernaer, som kan besøges, hvis man har lyst til at opleve den lokale stemning og summen i byen. 

En yogaferie med fællesskab

På denne rejse dyrker vi to forskellige former for yoga, der begge er velegnede for begyndere og lettere øvede. Det er Hatha yoga, som man kan kalde yogaens grundform og Yin yoga, der er en mere indadvendt form for yoga med fokus på stræk og bindevæv. 

Hvad er Hatha yoga? 

Hatha yoga er den fysiske del af yoga, herunder de yogastillinger som bliver udøvet. Når vi dyrker Hatha søger vi at skabe balance i kroppen og i sindet. Under Hatha vil vi afprøve adskillige yogastillinger, dog én stilling ad gangen.

Vi arbejder med vejrtrækningsteknik, fordi måden som vi trækker vejret på, har stor indflydelse på kroppen.

Vi praktiserer yogaen i et roligt tempo, med pauser mellem hver stilling. Derfor er vores Hatha velegnet for begyndere.

Hatha yoga mod stress

Når vi dyrker yoga, frigives endorfiner i kroppen. Endorfinerne er naturlige hormoner, der giver følelsen af velbehag. Derudover kan fokus og bevidst nærvær omkring det fysiske i de forskellige stræk være med til at forebygge stress. 

Når du føler dig stresset, vil dine psykiske spændinger lagres i din krop i form af fysiske spændinger, og det kan føre til forskellige former for smertetilstand. Ved at strække kroppen, som vi gør når vi dyrker yoga, kan vi forebygge spændinger fra kroppens problemområder, typisk hofter, skuldre og lænden.  

Styrkelse af immunforsvaret

Yoga styrker kroppens immunforsvar. Når vi er stressede eller lider af søvnmangel stiger niveauet af toksiner i kroppen. Når det sker, forringes immunforsvaret og så er kroppen mere tilbøjelig til at få infektioner og sygdomme. 

Helt konkret understøtter yogaen vores lymfesystem, der beskytter mod infektioner og sygdomme.

Hvad er Yin yoga?­

Når vi dyrker Yin, arbejder vi med bindevævet som bliver mere smidigt. Særligt ledbånd og sener. Bindevævet beskrives som den elastiske hinde, der omkranser og forbinder muskler, knogler og organer. 

Yin er en mere afslappet og passiv yogastil, i hvert fald hvis man sammenligner med Hatha. Vi bliver i stillingerne i længere tid (ca. 3-5 minutter) med det formål, at opbygge et mere smidigt bindevæv. 

I de forskellige stillinger giver vi slip på spændinger og muskelaktivitet, for at finde vores indre ro i stillingen og samtidig lade åndedrættet falde til ro.

Fordele ved Yin yoga 

Yin yoga har en række fordele. Blandt andet lindring af smerter og spændinger, stress og angst. 

Når vi bliver i stillingerne i længere tid, skabes der plads til at følelser og tanker kan komme frem til overfladen. Det kan være følelsen af angst, lykke, tristhed, kedsomhed osv. 

Morgenyoga på stranden
Afspænding i Sydafrika
Yoga på Koh Chang, Thailand
Yoga på bjergene i Andalusien

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 69162024 eller skrive til os via Messenger eller e-mail

Andre gæster
Der er andre gæster på retrætet, og derved kan der også være familier med børn.

Ankomst til Cypern
Ved ankomst til lufthavnen i Cypern finder du vores personale i ankomsthallen, lige efter toldkontrollen. Når du først har passeret toldkontrollen, kan du ikke komme tilbage igen. Det er derfor vigtigt, at du har alle dine kufferter og tasker med.

Når alle gæster er kommet igennem toldkontrollen, går vi samlet ud til vores bus, der kører direkte til retrætet. Ved ankomst til retrætet skal du aflevere dit pas ved tjek ind, og der udleveres herefter værelsesnøgler. 

Drikkepenge
I Cypern er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på retrætet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale, tjenere og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt, at man lægger lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis man har været tilfreds. EUR 10-20 den sidste dag er passende. Når man spiser på restaurant udenfor retrætet, er det normalt at runde op med 8-10 %. 

Dyner og puder
Der er tynde dyner og puder i alle værelser. 

Ekstra opredning
Alle værelser har som minimum to standardsenge. Derudover kan der i nogle værelser reddes op til en ekstra person. Opredningerne er som regel af ringere kvalitet end standardsengene. Det kan være en sovesofa, en drømmeseng, en udtræksseng eller udtræksstol. Der ydes som regel kompensation herfor i form af ekstrasengsrabat. Dette fremgår af billet-rejsebeviset

Gæst i et andet land
Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Eksempelvis tager cyprioterne lettere på mange ting – især når det kommer til det med tidspunkter. Tingene er heller ikke sat i system på samme måde som i Skandinavien, men cyprioterne er hjælpsomme mennesker og afsindig gode til at finde løsninger, så man skal aldrig være bange for være til besvær, hvis man har brug for hjælp.

Så man vil opleve at nogen ting er meget ukomplicerede og lige til, mens andre ting kan virke som om det tager evigheder. Lad det ikke blive et irritationsmoment. Det hører sig til i syden og er en del af kulturen. 

Håndklæder
Alle værelser har almindelige håndklæder. Ved poolen og i wellnessområdet er der desuden badehåndklæder. Ved ønske om håndklædeskift skal du blot lægge håndklædet på gulvet eller give personalet besked.

Indkøbsmuligheder
Der er små lokale butikker og tavernaer i Kalavasos.

Kaffe- og tefaciliteter mv.
Retrætet har en bar ved receptionen. Her er det muligt at købe forskellige drikkevarer som kaffe, te, øl, vin og sodavand. Der er også muligt at lave en kop kaffe eller te på sit værelse.

Læge
Nærmeste lægeklinik ligger ca. 20 minutter fra retrætet. 

Medicin
Nærmeste apotek ligger på vejen hen til kystbyen Zygi ca. 5 km fra retrætet. 

Pas og visum
Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. For rejser til Cypern kræves der ikke visum for danske statsborgere eller for statsborgere fra andre EU- eller EFTA-lande.

Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst én måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen i Danmark. Mister du dit pas under opholdet, kan den danske generalkonsul i Nicosia udstede et nødpas.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den cypriotiske ambassade, og i givet fald om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Prisniveau
Forvent at prisniveauet i Cypern er 37-52 % lavere end i København (september 2023).

Solbeskyttelse
Selv i de kolde måneder er UV-indekset højt i Cypern og landet har ca. 300 solskinsdage om året, så selvom du måske rejser i november eller marts, vil der stadig være brug for solbeskyttelse.

Vi anbefaler derfor at anvende en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50. Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00.

I forbindelse med yogaen anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til. Til udflugterne anbefaler vi et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit
Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Sæson og vejr
Når vi når ind i marts, ligger Cypern hen i en duftende orgie af blomster og krydderurter. I dagtimerne kommer temperaturerne op på 25 grader, og allerede i løbet af maj-juni måned kommer temperaturerne op på 32 grader i dagtimerne. Det regner almindeligvis kun i byger, og nætterne er behagelige.

Om sommeren fra juli-august, falder der sjældent regn. Temperaturerne stiger kraftigt og kan nå helt op på 40 grader i dagtimerne. Især i august kan ekstreme temperaturer være et problem for personer med kredsløbsbesvær.

Efteråret (september-november) er ligesom foråret (marts-maj) optimal for vandreture i bjergene. Temperaturerne falder til et mere behageligt niveau omkring de 25-29 grader i september og oktober samt 18-25 grader i november. Havet holder længe på varmen, og vandtemperaturen kan sagtens holde sig på de 22-25 grader helt ind i november. I slutningen af november kan nætterne begynde at blive kølige (helt ned til 8 grader), og vejret begynder så småt at blive mere ustadigt med regnbyger ind imellem. Fra december måned bliver det nødvendigt med en varm trøje eller sweater i løbet af dagen, og det er almindeligt med vedvarende regn, ligesom det kan blæse op i løbet af dagen og blive køligt om natten.

Telefon og netværk
Der kan være begrænset mobildækning på retrætet.

Tøjvask
Det er muligt at vaske tøj på retrætet mod betaling.

Valuta
Valutaen i Cypern er Euro. Kursen er ca. 745, dvs. at 100 Euro svarer til ca. 745 danske kroner.

Vand
Vandet på retrætet kan drikkes direkte fra hanen eller købes på flaske.

Værdigenstande
Hoteller og restauranter påtager sig ikke ansvaret for værdisager, hvorfor det anbefales ikke at medbringe for store beløb i kontanter, kostbare smykker og lignende. Endvidere anbefaler vi at deponere værdisager i boks eller i receptionen.

Værelsets aflevering
Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen. Sker afrejsen sent på dagen, vil der dog oftest være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi
Der findes gratis trådløs internet i receptionsområdet, dog ikke på værelserne. Vi anbefaler at begrænse brugen af e-mails, SMS og mobiltelefoni på retrætet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man går en tur eller diskret sender en SMS.

Yoga
Den yoga vi dyrker, er fortrinsvis Hatha og Yin for begyndere og let øvede, som derudover tilpasses den enkeltes niveau. Rejsen inkluderer 18 timers undervisning inkl. yoga, introduktion, tips, meditationer, afspænding/body scan og refleksion.

Hvis du aldrig har dyrket yoga før, eller hvis du næsten lige er startet, anbefaler vi, at du deltager i introduktionerne. 

Øvelserne tilpasses niveauet og er ikke teknisk svære. Hvis du ikke er begynder, vil du alligevel sagtens kunne blive udfordret. Vores yogalærer er god til at få alle med, således at alle kan udvikle sig på hvert deres niveau (begynder og let øvet).

Yogaudstyr
Vi har det nødvendigste udstyr på retrætet, inkl. yogamåtter. Hvis du har din egen yogamåtte, som du er glad for, er du naturligvis velkommen til at medbringe den, men det er ikke noget krav, at man selv har sit eget udstyr med.

Hotel Jardim atlantico på øen madeira

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.