Om værelserne på Kreta

Læs om de forskellige værelsestyper på Enagron

Værelsesbeskrivelser

Herunder kan du se en beskrivelse af de forskellige værelsestyper på vores retræte, Enagron, på Kreta. Retrætet består af værelser uden køkken og studiolejligheder med køkken samt dublex-lejligheder i to etager.

 

Værelse med bad, toilet og delt terrasse samt aflåst forbindelsesdør

Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (en dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. 

Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse). Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

 

Værelse med bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør

Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (en dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. 

Derudover er der privat terrasse. Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

 

Værelse med bad, toilet og egen terrasse

Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (en dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der privat terrasse. 

 

Studiolejlighed med køkken, bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør

Vores studiolejligheder har to sengepladser (to enkeltsenge) og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr.

Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse) og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

Denne type lejlighed kan forbindes med et værelse uden køkken via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

 

Studiolejlighed med køkken, bad, toilet og egen terrasse

Vores almindelige studiolejligheder har to sengepladser (en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr.

Derudover er der terrasse og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

 

Studiolejlighed i to etager med køkken, bad, toilet og delt terrasse samt
aflåst forbindelsesdør

Disse såkaldte dublex-lejligheder i to etager anvendes primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden af samme køn.

Lejlighederne har sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Der er en trappe mellem etagerne, men ingen dør. Lejlighederne har 3-4 sengepladser (minimum en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til fire personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr.

Derudover er der en stor terrasse, der deles med værelset inde ved siden af og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC. 

Desuden aflåst forbindelsesdør ind til værelset ved siden af. Vi kan låse døren op, hvis man både reserverer værelset ved siden af samt denne lejlighed. Det er en god løsning til kollegaer eller par, der rejser sammen, og som både ønsker at kunne være private og have et fællesskab.

 

Studiolejlighed i to etager med køkken bad, toilet og balkon

Dublex-lejlighed i to etager ligger på 1. sal i de små huse ud mod rovfugledalen. Vi anvender dem primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden rejsedeltager af samme køn.

Lejlighederne har sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Der er en trappe mellem etagerne, men ingen dør.

Lejlighederne har tre sengepladser (en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til min. tre personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr.

Derudover er der balkon med udsigt til gribbedalen og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

 

Delt terrasse
Hvis en studiolejlighed eller et værelse har delt terrasse, betyder det, at terrassen deles med et andet værelse. Dette kan være en fordel, hvis man er flere, der rejser sammen, og som ønsker at bo hver for sig, men alligevel have en fælles terrasse.

For eksempel to veninder eller to par der kender hinanden hjemmefra. Hvis man rejser selv (alene eller som par) og bestiller et værelse eller en studiolejlighed med delt terrasse, skal man påregne at komme til at dele sin terrasse med gæsterne fra det andet værelse.

 

Aflåst forbindelsesdør
Forbindelsesdøren mellem to værelser eller lejligheder er i udgangspunktet altid låst af og har dermed ingen betydning. Men hvis man er flere, der rejser sammen, kan man med fordel kombinere en studiolejlighed (med aflåst forbindelsesdør) med et værelse (med aflåst forbindelsesdør) og på den måde være fælles om køkkenet i studiolejligheden og terrassen.

Der udleveres separate nøgler, og døren mellem værelset og studiolejligheden kan låses fra begge sider.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen