Mindfulness på slottet

Slotsophold med dansk mindfulnessinstruktør, samt morgen- og aftensmad på Hindsgavl Slot ved Middelfart

Se Store billeder

Mindfulnessophold på Hindsgavl Slot

4 dage med mindfulness, meditation, mindful yoga og halvpension ved Lillebælt

Bestil din yogarejse til Kreta nu - klik her!

Dette mindfulnessophold er for alle, der gerne vil nyde naturen og fordybe sig med mindfulness og meditation i smukke rammer og omgivelser.

Smukke omgivelser ud til Lillebælt

Vi bor på det smukke Hindsgavl Slot med udsigt til slotshaven og Lillebælt. Vi har valgt dette sted, fordi det er let at komme til, både med bil og med tog. Der er kun ca. to timer med tog fra København, og under halvanden time i bil fra Aarhus. Fra stationen i Middelfart er der kun tre kilometer til slottet, og vi hjælper dig gerne med at arrangere transport til og fra stationen.

Tag på mindfulnessophold alene eller sammen

Det er vores erfaring, at mange har glæde af, at give sig selv et ophold som dette. At den egenomsorg er en gave for den enkelte, hvor man ikke har nogen andre end sig selv at vise hensyn til. Det er også vores erfaring, at mange har stor fornøjelse ved at dele sine oplevelser med sin ven/veninde/ægtefælle etc. Vi har mulighed for at tilbyde enkeltværelse og dobbeltværelse.

Vi oplever også, at der er par, hvoraf den ene ønsker at deltage i mindfulnessaktiveterne, men ledsageren vil hellere nøjes med egentid og måske cykle, fotografere eller lignende og det er helt op til jer, hvordan I ønsker at få et dejligt ophold. Hos Tid til ro er alt ganske og aldeles kravfrit.

Mindfulness for alle aldre

På vores ophold har vi gæster i alle aldersgrupper. De yngste er i trediverne, de ældste er over 70. Vi er et skønt mix af gæster, der ofte har naturen til fælles. Og til stor glæde for jer, som elsker naturen, kan vi oplyse at de fleste mindfulnessaktiviteter vil foregå udendørs i de smukke rammer og omgivelser på Hindsgavl Slot.

Det vigtigste er at vi nyder det vi laver

Vi elsker alt det gode. Skønne meditationer og mindful yoga, lækker, frisktillavet mad og det gode liv med vin, natur og sanselighed.

Alt dette kombinerer vi på vores ophold. Det vigtige er nydelsen og glæden ved opholdet - og være tilfreds i det vi er i lige nu.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig. Telefon 76 12 52 51. Læg en besked, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage til dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Kærlige hilsener

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stress coach

 

 

Hvad siger vores gæster om Tid til ro?

Program for opholdet på Hindsgavl Slot (Mindfulnessophold)

4 dage med 3 nætter på slottet. Dansk mindfulnessinstruktør under hele opholdet.

Dag 1

Ankomst til slottet, velkomst, introduktion til mindfulness og havevandring

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Velkommen til Lillebælt og Hindsgavl Slot. Vi anbefaler at du ankommer allerede fra kl. 13.30, så du har god tid til at falde til og nyde slottet og slotshaven.

Vores mindfulnessinstruktør befinder sig i receptionsområdet og er behjælpelig med check-in. Værelserne er klar senest fra kl. 14.00. Ved check-in udleveres det endelige program for opholdet.

Det officielle program for opholdet starter kl. 15.00, hvor vi gerne vil invitere til en lille velkomst. Herefter er der er en kort introduktion til mindfulness efterfuldt af yoga, så kroppen og sindet kan lande. Af hygiejnemæssige årsager, på grund af Covid-19 anbefaler vi, at du medbringer dit eget yogaudstyr, ellers kan du låne hos os.

Vi anbefaler at du medbringer:

 • En yogamåtte
 • En yogapølle (eller en tyk, fast pude)
 • Et yogabælte (eller et langt halstørklæde)

Derudover anbefaler vi, at du medbringer et tæppe og en tyk trøje, da de fleste af vores aktiviteter i størst mulig omfang vil foregå udendørs.

NB: Hvis du ikke har dit eget udstyr er det ikke noget problem. Vi har desinficeret udstyr som du må låne.

Sidst på eftermiddagen, inviterer vi dig på havevandring, så du kan opleve rammerne og omgivelserne ved Hindsgavl Slot.

Aftensmaden serveres i restauranten. Vi spiser ved et langbord. Har du lyst til at sidde ved et andet bord eller tage maden med ud på terrassen, er du velkommen til det. Menuen er fortrinsvis vegetarisk.

Afhængig af forsamlingsforbuddet kan vi være opdelt i mindre grupper både til fællesspisning og yoga.

Dag 2

Meditation, stillevandring i naturen, og eftermiddagsyoga

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter en god nats søvn på slotsværelserne, byder restauranten på en rig og nærende morgenmad. Råvarerne kommer blandt andet fra slottets egen køkkenhave. Særligt om sommeren vil en del af retterne indeholder elementer af frugter, bær, urter og grøntsager, som man har høstet fra egen have.

Sidst på formiddagen, vil mindfulnessinstruktøren invitere til en mindfulnessaktivitet, og vi runder af med en times stillevandring i naturen og i omgivelserne omkring Hindsgavl Slot. Vi besøger også dyrehaven, som ligger på den anden side af slotshaven. Her er man omgivet af gamle, smukke træer, vandhuller og storslåede skrænter, og vi kan komme tæt på kronvildt og dådyr, som går frit rundt i dyrehaven.

Om eftermiddagen vil mindfulnessinstruktøren invitere til halvanden times mindful yoga og meditation. Mindful yoga har en gavnlig effekt på nervesystemet. Det beroliger vores sind og skærper opmærksomheden omkring vores åndedræt og de kropslige, langsomme bevægelser vi foretager under yogaen.

Aftensmaden serveres som fællesspisning, for dem som har lyst. Ønsker du at spise ved dit eget bord eller tage maden med ud på hotellets terrasse, så spørg personalet om mulighederne herfor - grundet Covid-19-restriktioner kan der desværre være mangel på ekstra borde for øjeblikket. Maden er delikat, frisk og fra jord til bord, som køkkenchefen selv udtrykker det.

Dag 3

Fokus på åndedrættet, gåtur til Lillebæltsbroen, eftermiddagsyoga og meditation

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

En ny dag begynder og restauranten byder på friskbrygget kaffe, nybagt brød, hjemmelavede marmelader, frisk frugt og alle mulige andre lækkerier. Har du lyst, kan du tage din kop kaffe med ud på terrassen og nyde morgenluften. Hotellet har aviser du kan låne og Tid til ro har bøger samt mindfulnessredskaber, såsom puslespil og maleredskaber, som du kan hygge dig med.

Mindfulnessinstruktøren vil invitere til en mindfulnessaktivitet hen på formiddagen. Efterfølgende vil vi igen gå en tur ud i naturen omkring Hindsgavl Slot. Denne gang går vi ud til Lillebæltsbroen og mindfulnessinstruktøren vil guide i en åndedrætsøvelse på turen.

I løbet af eftermiddagen, vil der være halvanden times mindful yoga og meditation.

Mindfulnessinstruktøren har nogle mindfulnesskort med til dig og de øvrige gæster. Kortene indeholder nogle øvelser, som kan udføres enten under opholdet eller derhjemme. Det er nogle mindfulness sanse- og aktivitetsøvelser, som bidrager til at skabe ro og bevidst nærvær. Om du ønsker at lave øvelserne, er naturligvis kravfrit. Det er en lille gave fra Tid til ro.

Aftensmaden serveres ved langbord for de som har lyst og man er også velkommen til at sætte sig ved et af de andre borde i restauranten eller spise på terrassen. Det er vores sidste aften sammen og vi vil finde Tid til ros lille sangbog frem og synge sammen, hvis der er stemning for det:-)

Dag 4

Meditation, afrunding af mindfulness og afrejse

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Morgenmaden serveres i restauranten og vi anbefaler at du fylder lidt ekstra på reserverne, hvis du skal ud på en længere køretur efter opholdet.

Efter morgenmaden, vil mindfulnessinstruktøren invitere til den sidste mindfulnessaktivitet og en fin lille afrunding. De daglige meditationer under opholdet og de gentagelser der har ligget i det, kan måske vise sig at have sat et aftryk hos dig og måske har du fået lyst til at integrere nogle af øvelserne i din hverdag.

Værelsesudtjekning finder sted kl. 10.00 og vores program slutter kl. 11.30, men du må gerne benytte fællesfaciliteterne og opholde dig på hotellet, til du er helt klar til at rejse.

Tid til ro og mindfulnessinstruktøren vil sige dig tak for nogle dejlige dage på Hindsgavl Slot og fordi du har taget så godt imod vores Danmarksophold i disse coronatider. Du ønskes en god tur hjem og en fortsat god sommer.

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til slottet udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 76125251, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Priserne inkluderer:

 • Modtagelse på slottet af vores danske mindfulnessinstruktør
 • 3 nætter på det naturskønne Hindsgavl Slot
 • Indkvartering slotsværelser med eget bad og toilet
 • 3 gange morgenmad
 • 3 gange aftensmad (2-retters menu efter køkkenchefens valg. Fortrinsvis vegetarisk)
 • Måltiderne serveres i restauranten eller på værelset for dem, der gerne vil være alene
 • Introduktion til mindfulness, mindful yoga og meditation
 • Daglig mindfulnessaktivitet
 • Daglig meditation
 • Tre mindful yogasessioner
 • Havevandring i den smukke slotshave med besøg i køkkenhaven og åndedrætsøvelse med udsigt til Lillebælt
 • Dansk mindfulnessinstruktør under hele opholdet
 • Mindfulnesskort med guidede øvelser
 • Inkl. moms, samt alle skatter og afgifter forbundet med opholdet

Priserne inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (udover postevand i yogarummet), a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu)
 • Frokost og ekstra aktiviteter (massage, vandreture, bridge walking, vinsmagning etc.)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Lommepenge og personlige indkøb

 

Se video fra Hindsgavl Slot

Du kan se flere videoer på vores Youtube-kanal. God fornøjelse!

Værelsestyper

På Hindsgavl Slot er der mulighed for overnatning i et af de mange, flotte og atmosfærefyldte hotelværelser. I alt er der 120 værelser. Langt de fleste fremstår i klassisk slotsstil, mens de resterende værelser, beliggende i staldene, har et mere moderne udtryk. I mere end 200 år, var de to staldlænger hjemsted for slottets svin og malkekvæg, men i dag rummer bygningerne, ud over moderne konferencelokaler, smukke og moderne værelser.

Uanset hvilket værelse du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen. Den ægte slotsstemning finder du i værelserne i hovedbygningen, hvor de fine himmelsenge, antikke rokokomøbler, lysekroner og guldspejle vidner om en tid, hvor adelige folk husede bygningerne. Værelserne i ko- og svinestaldene er milevidt fra den romantiske slotsstil. Her kombineres elementer fra den oprindelige staldbygning med moderne hotelløsninger og en nærmest poetisk klosterstemning, hvor enkelhed og æstetik er nøgleordene. De rå vægge i genbrugsmursten står i kontrast til det hvide loft, ligesom de smukke stofbeklædte sengegavle og de fritstående, runde brusenicher troner som skulpturer midt i rummet.

Vi råder over forskellige værelsestyper på Hindsgavl Slot. Alle værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse. Alle værelser har desuden eget bad og toilet. Du kan læse mere om værelsernes øvrige indretning nedenfor.

Moderne slotsværelse

Her tilbydes en værelsesindretning i høj kvalitet med et historisk præg i f.eks. tapeterne, som er af samme papirtype og har samme farver og pigmenter som i 1860-70’erne. Af hensyn til de fine tapeter er interiøret holdt enkelt og let i form og farver, og de ensfarvede tekstiler matcher farven i tapetet.

Værelset har god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse, samt eget bad og toilet. 

Om retrætet

I Middelfart på den vestlige spids af Fyn ud til Lillebælt, ligger det smukke og historiske Hindsgavl Slot. Slottet har gennem de sidste 10 år gennemgået en omfattende renovering og modernisering. Det gælder både selve hovedbygningen men også den store avlsgård, som før moderniseringen husede svine- og kostald samt en ladebygning. Avlsbygningen er i dag indrettet til hotelværelser og konferencelokaler. De storslåede, historiske bygninger i Middelfart omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur giver til stadighed anledning til stor betagelse hos de gæster, der besøger stedet.

Omkring slottet er have og park med lysthuse, vandløb og bassiner, og her bliver ikke mindre skønt af, at det smukke Lillebælt er at ane i horisonten. Slottets omgivelser gør det svært ikke at lade sig betage, når man besøger Hindsgavl Slot. I det naturskønne område er der både udsigt til vand og skov, og går man i dyreparken er der stor sandsynlighed for at møde krondyr og dådyr. Det er som at træde ind i en tidslomme, når man ankommer til Hindsgavl Slot. En tidslomme fra en tid, der var engang.

Slottet i sig selv er unikt og fyldt med charme og sagnomspunden mystik, men også park, skov og dyrehave giver vores yogaophold en helt særlig dimension. Med disse enestående omgivelser er det oplagt at tage kaffen på terrassen, at dyrke vores yoga udendørs eller måske gå en tur i parken eller dyrehaven.

Hindsgavl Slot er et moderne og eksklusivt retræte i unikke omgivelser, der stammer tilbage fra middelalderen. Slottet har gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men fremstår i dag som et moderne og autentisk hotel og konferencecenter.  

Vi har særligt udvalgt dette retræte til vores yogaophold i Danmark: En lille fynsk perle placeret i eksklusive omgivelser, da vi tror på, at omgivelserne spiller en betydelig rolle for dit ophold. Den rene, fynske natur tilfører dit yogaophold en ekstra dimension, da du i pauserne – og under vores aktiviteter – kan nyde den historiske tidslomme. Lokalernes lyse indretning og udtryk skaber en god og rolig atmosfære for dit ophold. Vores personlige erfaring er, at vores gæster nyder godt af de historiske omgivelser og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem, hvilket har en mærkbar positiv effekt på det udbytte, gæsterne tager med sig hjem fra opholdet.

Pausen, der giver god energi

Ud over de smukt restaurerede bygninger er Hindsgavl Slot kendt for sine flotte udendørs omgivelser. For enden af slotsparkens plæne har man den smukkeste udsigt til Lillebælt. I køkkenhaven holder gartnerne de afgrøder, som forsyner slotskøkkenet med årstidens råvarer. Tæt på Hindsgavl Slot finder man ligeledes en stor naturpark med krondyr og smuk, varieret natur. Hele området er velegnet til gå-, cykel- og løbeture samt ideelt til de små pauser i løbet af dit ophold. 

Et sted med masser af historie

Historien om Hindsgavl starter i 1200-tallet, hvor kongen opførte slottet på dets daværende placering på slotsbanken. Hindsgavl Slot har været ophavssted til mange af de store begivenheder, der har været med til at skrive og ændre Danmarkshistorien. Det var blandt andet på Hindsgavl Slot, at den fredsaftale, der betød, at Danmark gav afkald på Norge, blev underskrevet. Der er dermed tale om et besøg, hvor historiens vingesus kan mærkes, når du sætter kurs mod Hindsgavl Slot.

Området omkring retrætet

Nyd den smukke varierede natur, dyrelivet og Lillebælts hemmeligheder. Få grønne fingre sammen med blomsterdekoratøren eller tag på tur i køkkenhaven med gartnerne og oplev de mange afgrøder, smukke blomster og biernes summen i staderne. 

Området omkring Hindsgavl Slot byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. Den smukke, varierede natur, dyrelivet og Lillebælts hemmeligheder giver rig mulighed for oplevelser under dit ophold.

I løbet af opholdet har du mulighed for at nyde de unikke omgivelser i og omkring slottet. Hvis vejret er godt, kan du spadsere en tur i den smukke slotspark, eller komme helt tæt på både krondyr og dådyr i Hindsgavl Dyrehave, som grænser op til slottet. 

Slotsparken

Hindsgavl Slot har en af landets bedst bevarede slotsparker, som omkring 1750 blev anlagt i barokstil med terrasser, damme og alléer. I 1814 blev haven omlagt i romantisk stil, og i dag er den 40.000 m2 store slotspark er åben hele året rundt, og her kan du nyde udsigten til Fænøsund til den ene side eller det 800 år gamle slot til den anden. I parken finder du levn fra gammel tid, smukke blomster og træer, alleer, damme og terrasser og huset Sorgenfri, hvor H.C Andersen sad og skrev digte til sin veninde. På den anden side grænser slottets arealer op til Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar. Her kan man undervejs opleve bl.a. krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

Hver sommer står Hindsgavl Slotspark i et sandt blomsterflor. De farvestrålende blomsterbede er et vidunderligt syn, og de forsyner samtidig retrætet med buketter og dekorationer, som du vil kunne se rundt omkring. 

Naturparken Hindsgavl Dyrehave

Hindsgavl Slots arealer grænser lige op til Naturparken Hindsgavl Dyrehave, som spreder sig over et indhegnet areal på 165 hektar. Her kan vores gæster gå ture i den smukke, varierede natur og opleve blandt andet dåvildt og krondyr på nært hold.

Køkkenhaven

I løbet af dit ophold, kan du lægge vejen forbi køkkenhaven, hvor frisk frugt, grøntsager og krydderurter pryder i sommerhalvåret. Ligesom slotsparken er køkkenhaven på Hindsgavl Slot altid åben og klar til besøgende. Her kan du være heldig at møde gartnerne, som sørger for at vedligeholde køkkenhaven og dens mange krydderurter, frugt og grøntsager.

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har stedet sin egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når årstiden tillader det, nyder stedets gæster derfor godt af slottets egen avl fra køkkenhaven, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet. Køkkenhaven er åben for besøgende.

Bier har Hindsgavl også. Sidst på foråret, når træer, buske og bede blomstrer, forsyner de 5 bistader stedet med den skønneste honning, som bruges i madlavningen, på morgenbufféten og sælges i små glas fra receptionen.  
Bifamilierne på Hindsgavl Slot leverer i omegnen af 240 kg. honning hvert år. Man slynger selv honningen på stedet umiddelbart efter blomstringen, og resultatet er den skønneste lyse honning med en meget fin smag.

Sæsonen bestemmer menuen

På Hindsgavl Slot vil du opleve, hvordan der kræses om de mindste detaljer. Køkkenet sørger for at forsyne jer med skønne måltider i løbet af hele opholdet.

Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot har sin helt egen køkkenprofil med sæsonskiftende menuer og fokus på kvalitet og friske råvarer. Kokkene på Hindsgavl Slot har sans for detaljen og sørger sammen med slottets gartnere for at avlen fra egen store køkkenhave hvert forår og sommer indgår som vigtige elementer i menuerne. Du kan ganske enkelt smage kvaliteten i de gode, friske råvarer.

Du vil opleve at alt er hjemmelavet, lige fra brød og kager til honning, marmelade og pålægschokoladen på morgenbuffeten.

Restaurant Den Hvide Dame ligger i sidefløjen til den historiske hovedbygning. Hvis vejret tillader det, kan du også tage plads ude på terrassen med udsigt over slotsparken og til Lillebælt. Fra frokostkortet kan du vælge mellem både lette og mere fyldige retter.

Slotsladen er smukt renoveret, og de solide bjælkekonstruktioner er med til at skabe stemning i det imponerende rum, hvor der er højt til loftet og godt med plads. Her serverer vi morgenmad for vores overnattende gæster, og til aften vil du få serveret en lækker menu.

Der er god afstand mellem bordene – og både på terrassen og i Slotsladen er der højt til loftet.

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 76125251 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Hindsgavl Slot
Ved ankomst til retrætet skal du henvende dig i receptionen, hvor du vil blive registreret og få udleveret værelsesnummer og -nøgle.

Ankommer du i god tid, kan du bruge lidt tid på at gå rundt på slottet - inde og ude - indtil vi allesammen mødes som beskrevet i dagsprogrammet (se under dag 1 ovenfor).

Deltagerantal
Alle rejser gennemføres ved minimum 8 deltagere. Grupperne kan variere i størrelse og ligger typisk på 10 deltagere. Mest her under COVID 19. Efter COVID 19 vil gruppestørrelserne ligge på imellem 12-20 personer.

Drikkepenge
I Danmark forventes det ikke at man giver drikkepenge, men hvis du vil anerkende en særligt god service, er det altid en mulighed at give drikkepenge til personalet.

Frokost
Frokosten er IKKE inkluderet under opholdet. Restauranten på slottet serverer en fantastisk frokost med bl.a. hjemmerøget fisk og urter fra egen have. Derudover, befinder der sig et cafeteria og et ishus ved den store vej cirka 2 kilometer væk. Det er også en mulighed at medbringe egen madpakke.

Læge
Middelfart Sygehus ligger ca. 3 km fra retrætet.

Medicin
Nærmeste apotek ligger ca. 4 km fra retrætet.

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit
Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Telefon og netværk
Der er mobildækning på retrætet.

Værdigenstande
Hoteller og restauranter påtager sig ikke ansvaret for værdisager, hvorfor det anbefales ikke at medbringe for store beløb i kontanter, kostbare smykker og lignende. Endvidere anbefaler vi at deponere værdisager i boks eller i receptionen.

Værelsets afevering
Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Værelset skal være klargjort til nye gæster senest kl. 14.00.

WiFi
Der findes gratis trådløs internet på slottet. Vi anbefaler at begrænse brugen af emails, SMS og mobiltelefoni på retrætet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man går en tur eller diskret sender en SMS.

Yoga
Vi laver mindful yoga på vores mindfulnessrejser. Mindful yoga er en nærmest meditativ yogaform. Den er rolig, langsom og med fokus på åndedrættet og med opmærksomhed på kroppen og de bevægelser man bliver guidet i. Yogaen vil oftest foregå udendørs, så når vi ligger på måtten på græsset, kan det anbefales at have noget behageligt tøj på, som du både kan holde dig varm i og som du kan bevæge dig i.

Yogaudstyr
Vi har alt det nødvendige udstyr på retrætet, inkl. yogamåtter, bolsters, tæpper etc. Dog vil vi i disse her coronatider anbefale dig at tage dit eget udstyr med. (Yogamåtte, en fast pude, et tæppe, et yogabælte eller et tørklæde).

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.