Yogarejser til Kreta

Afgang fra Danmark den 07/05, 28/05, 02/07 og 10/09

Yoga på Kreta

8 dage med økologi og daglig yoga på bjergretræte

Vores yogarejser er for dig, der interesserer dig for yoga og ønsker mere kendskab hertil. Vi dyrker hatha yoga og yin yoga og vi tilpasser holdene og øvelserne, således at alle bliver mødt på deres ønsker og niveau.

Vores rejser er tilpassede yogainteresserede, som er begyndere og let øvede. På den måde er det muligt at være med, uanset om du er nybegynder eller har mere erfaring. Vores danske yogalærer sammensætter undervisningen sådan at alle kan udvikle sig indenfor deres behov.

Tag på yogaferie sammen

Hvis man eksempelvis er to, der gerne vil på yogaferie sammen, men dyrker yoga på forskellige niveauer, er det muligt at rejse sammen og få en god oplevelse sammen. Vi er ikke flere på hvert hold, end at læreren kan nå rundt og hjælpe med at støtte og korrigere.

Du kan også tage en rejseledsager med, som ikke nødvendigvis dyrker yoga. På retrætet er der rig mulighed for at sanse og nyde de rolige omgivelser. Man kan tage på vandreture, cykle, deltage i madlavningen, nyde solen ved poolen, se på det spændende fugleliv, fotografere, besøge den lokale landsby og opleve stemningen her.

Yogarejser for alle aldre

På vores rejser har vi udøvere i alle aldersgrupper. De yngste er i trediverne, de ældste er over 70. Vi er et skønt mix af udøvere, der alle har yogaen til fælles, mænd og kvinder, unge og ældre, nybegyndere og let øvede.

Nogle af vores gæster ønsker et forløb med lange intense stræk, mens andre går efter noget der er mere fysisk krævende eller som er decideret restituerende.

Det vigtigste er tilstedeværelse og lysten til at lære

Det vigtige er ikke hvilke stillinger du er i stand til at vikle din krop ind i - der er ikke noget yogaagtigt i at ville imponere andre mennesker. Det vigtige er tilstedeværelse og at være nærværende i det du gør, nyde det og være tilfreds i det du er i lige nu.

Yoga er inviterende og inkluderende. Det kommer vi aldrig til at lave om på.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen