Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Hold dit næste arrangement på Zanzibar

Lad os lave et privat retreat for dig og dine gæster. Du står for indholdet, vi tager os af alt det andet. 

Se store billeder

Dit eget retreat på Zanzibar

Du står for det faglige indhold, vi arrangerer alt det andet omkring dig, så dine gæster får en professionel totaloplevelse

Uanset om det er et corporate retreat for ledergruppen i din virksomhed, et yoga retreat hvor du selv underviser, eller om det er en 60 års fødselsdag for familie og venner, så skal rammerne være på plads, så dine gæster får en god oplevelse.

Konceptet

Når vi arrangerer private retreats, tager vi udgangspunkt i vores Zanzibar Villa, som er en stor eksklusiv villa med egen strand, eget køkken og egne tjenestefolk. Vores svenske Villa Manager Eva sørger for, at alt omkring os fungerer, så du kan bruge energien på værtsskabet og tage dig af dine gæster.

Vi gør det let for dig
Vores mission er at gøre det let at være arrangør og værtinde. Når du lader os stå for dit arrangement som teknisk arrangør, sørger vi for det hele. Vi laver endda en hjemmeside til dig efter dine anvisninger med en online bookingmotor, som dine deltagere kan booke på, hvis du ønsker det.

Vi tager os af det praktiske
Vi udsteder desuden alle dokumenter, opkræver betalinger, booker fly, rapporterer til flyselskaberne, står for navneændringer, håndterer flyændringer, specialmad og flyændringer, hvis der skulle komme nogen. 

Vi er ansvarlige, hvis noget går galt
Som teknisk arrangør er det os, der har ansvaret, hvis noget går galt undervejs og det er os der hæfter for underleverandørerne. Vi påtager os hele det lovbestemte pakkerejseansvar inkl. det objektive ansvar for alle underleverandører, og sørger for at der er styr på ansvarsforsikringer og rejsegarantifond.

Du bestemmer salgsprisen og din egen provision
Før afrejse sørger vi for at afregne alle underleverandører, og når vi er hjemme igen opstiller vi et regnskab til dig, så du kan se hvor meget du får i provision.

Du skal først og fremmest tage dig af dine gæster
Det eneste du skal sørge for, er at invitere dine gæster, og stå for det faglige indhold (hvis dit arrangement har et fagligt indhold). 

Eksklusiv villa på stranden helt for jer selv
Vores private retreats på Zanzibar foregår i en eksklusiv privat villa ved den populære landsby Jambiani. Villaen har plads til 12 deltagere fordelt på seks suiter. Alle suiter har eget bad og toilet.

Villaen ligger direkte på stranden og har også sit eget private strandområde. Der er desuden privat swimming pool, samt tropisk have med palmer, blomster, solstole og parasoller.

Villaens hjerte er et kombineret indendørs og udendørs loungeområde med lazy beds og kaffebar.

Det er her vi fester, spiser morgenmad, holder BBQ-aftener, drikker kaffe og hænger ud i løbet af dagen. Det er også her vi holder bestyrelsesmøder og laver yoga. Et fantastisk område, der let kan omdannes og som kan bruges året rundt og tilpasses efter vejret.

Lidt om Zanzibar 

Øgruppen Zanzibar ligger ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean. Zanzibar er en del af Tanzania, men har haft selvstændigt styre siden 1964. Øgruppen har en lang kolonihistorie bag sig, som man også får mulighed for at opleve, hvis man besøger Stone Town.

Zanzibar er en fantastisk blanding af det bedste fra Afrika, Asien og Det Indiske Ocean. F.eks. afrikansk livfuldhed, sang og dans, friskfanget hummer, skønne strande, farverige klæder og koralrev, dejlige mennesker og storslået marineliv.

Et private retreat på Zanzibar er oplagt, når det er koldt i Danmark, og vi er næsten i samme tidszone, så det er meget begrænset hvor meget man rammes af jetlag.

Desuden er Zanzibar både solrigt, trygt og et rart sted at være.  

Velkommen til Zanzibar!

Kærlig hilsen

John Tobiesen
Direktør og medejer, Tid til ro

  

Det smukke naturområde ved Mwezi Boutique Resort på Zanzibar
Gæster nyder kokosnødder ved poolen på Mwezi Boutique Resort på Zanzibar
Smuk udsigt fra hoteller Mwezi Boutique Resort på Zanzibar
Siddeområde med loungemøbler på Mwezi Boutique Resort med udsigt til strandbredden og havet

 

Beregn prisen på dit private retreat

NB: I får hele villaen for jer selv, uanset deltagerantal.

 

Hvor mange overnatninger vil I gerne have på Zanzibar?
Eventuelle nætter i flyet tælles ikke med.

Hvor mange deltagere forventer du?
Hvis du ikke ved det, må du gerne skrive et minimumsantal.

Hvornår på året vil du gerne lave dit retreat?
Vælg et eller flere datointervaller, som du gerne vil have et tilbud på. 

Kontaktoplysninger

 

 

Kortoversigt over retrætet

Skab et overblik hjemmefra

Nedenfor ses et oversigtskort over vores Zanzibar Villa.

Kortoversigt over værelsestyper på Enagron