Om opholdet

Mindfulness i fredelige omgivelser

Nærvær og omsorg

Vores retræteophold giver plads til afslapning, genopladning og nye oplevelser i et roligt tempo. Opholdet på retrætet, Alam Anda, er for dig, der søger en kravfri ramme, hvori du kan udvide din mentale horisont og lære nyt som en del af en gruppe. 

Fundamentet for vores mindfulnessrejser er roen i de sanselige naturomgivelser. Guidning ind i mindfulness og meditation samt et forudsigeligt program skaber tryghed under opholdet.

Tilbagetrukket fra hverdagen og med ro omkring os kan vi hvile og nære omsorg for krop og sind. Det giver os mulighed for at lade op og finde ny energi.

Mindfulness i naturen

Naturen er en vigtig del af opholdet og den daglige mindfulnesspraksis. I retrætets have kan vi uforstyrret lave guidede meditationer og afspændningsøvelser på det grønne græs. 

De fleste oplever, hvordan det er nemmere at være nærværende, når vi opholder os i de forskellige naturelementer. Havet og især det eventyrlige koralrev lige ud for retrætet indbyder til at være fuldt til stede.

Vi kan finde en særlig ro i bølgernes stille brusen eller den spejlblanke havoverflade. Og stilheden under vandet forenet med den levende havbund er en helt optimal ramme til at slippe tanker og bekymringer.

Ligeledes kan duftene og farverne fra appelsinplantagen, ligesom junglens konstante summen, fange vores opmærksomhed og tage vores fokus tilbage til nuet.

Mød nye kulturer

Der findes mange smukke templer og hellige bygninger på Bali, og de lokale er meget traditionsbundne omkring deres tro. Vi besøger en af de nærliggende små landsbyer og det lokale tempel, der ikke er særlig stort eller farvestrålende, men som har stor betydning for det lille samfund.

Vi blander os høfligt og forsigtigt i det lokale liv og hjælper blandt andet med at lave offergaver, der lægges ud til guderne.

Balineserne er religiøse og loyale. De er derudover et afslappet og venligt folkefærd. De opleves som meget imødekommende og lever med fred og taknemmelighed som de vigtigste kerneværdier.

Vandreture i lokalområdet

Vi indbyder til en tropisk havevandring på retrætets arealer, hvor den lokale gartner deler ud af sin store viden om områdets vegetation. Udover havevandringen og den guidede landsbyvandring har vi arrangeret endnu en mindful vandretur i løbet af opholdet.

Vi skal på opdagelse i junglen, hvor vi vandrer til et af de omkringliggende bjerges mange vandfald. På alle vores vandreture går vi i et roligt tempo for at berolige nervesystemet og for, at vi bedre kan opleve alle sanseindtrykkene.

Vi har dansk rejseleder med på alle vandreture.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen