Genoplad på Gudernes ø

Tropisk retræte i smukke omgivelser ud til havet

Mindfulness på Bali

15 dage med ro og smukke omgivelser på Gudernes Ø

Se priser og afgange - klik her!

 

Vores mindfulnessrejser henvender sig til alle, der har brug for at komme væk og lade op i smukke og rolige omgivelser - og som gerne vil rejse i roligt tempo og frem for alt være en del af en gruppe, hvor alt er fuldstændig kravfrit. Kombinationen af mindfulness og meditation, samt det at man ikke behøver at deltage i noget, skaber en særlig følelse af lethed hos de fleste af vores gæster.

Det er præcis det, som vores nye retræte på Bali kan. Her er ufattelig smukt og roligt. Haven med palmerne og de tropiske blomster får virkelig en til at sænke skulderne og trække vejret dybt. Vi har det meste af retrætestedet for os selv. Her kan vi nyde den smukke natur, vulkanen i det fjerne, de grønne farver og ikke mindst havet, der ligger lige udenfor.

Mindfulnessrejserne til Bali er opbygget efter samme model som vores øvrige rejsemål. Den rolige ramme med storslået natur er vores fundament. De søde og venlige mennesker omkring os skaber tryghed og følelsen af samhørighed.

Der veksles mellem daglige meditationer og forskellige små kulturelle oplevelser i naturen. Der er blandt andet lagt nogle korte vandreture i roligt tempo ind i programmet, og i løbet af opholdet er der mulighed for at gå med personalet rundt og tænde røgelse og lægge blomster til de gode ånder, som balineserne ynder at forkæle.

Vi blander os forsigtigt med lokalbefolkningen, drikker en kaffe oppe i landsbyen, tænder lys i det lille tempel, kigger forbi skolen og pjatter lidt med børnene. Men kun hvis man har lyst. Der er rigtig mange af vores gæster, der i stedet foretrækker at blive på retrætet og få massage eller læse en god bog og bare nyde den lune brise.

Vores retrætested på Bali ligger på nordsiden af øen - langt fra de almindelige turistruter. Man kan stort set ikke komme længere væk fra civilisationen, og det passer os glimrende.

Her midt i den frodige have kan vi lave vores meditationer helt uforstyrret. Vi bor så langt væk fra turismen og hverdagen, som man næsten kan komme. Helt ud til vandet. Udover den smukke have er der også en eventyrlig verden under havoverfladen, som vi kan svømme ud og kigge på. Vandet er roligt det meste af året, og snorkeludstyr kan lånes på stedet.

Du vil elske Bali og især Alam Anda. Det gælder, uanset om du tager afsted for at udvide din mentale horisont lidt og lære nyt om dig selv og andre kulturer, eller om du blot tager afsted for at komme væk fra en hektisk hverdag.

De fleste af vores gæster bruger et mindfulnessophold til at blive genopladet i en fredfyldt kultur langt væk fra dagligdagen. Opholdet inkluderer daglige mindfulness-sessioner med meditation og afspænding, individuelt tilpassede mindfulnessøvelser, som man selv kan lave i naturen, på terrassen ud til vandet eller ved poolen samt guidet landsbytur med besøg i templet, vandretur til vandfaldet i junglen og en masse andre rolige aktiviteter blandt andet mindful yoga.

Der er også mulighed for at prøve at dykke. Vi har det smukkeste koralrev lige ude foran døren. Og retrætets dykkercenter tilbyder dykning for begyndere. Det foregår i poolen med tysk- eller engelsktalende instruktør. Her prøver man at dykke med fuldt udstyr. Hvis man kan lide det, er der mulighed for at tage dykkercertifikat eller bare dykke for sjov på lavt vand i havet sammen med instruktøren.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os. Telefon 76 12 52 51. Du kan også skrive til os på post@tidtilro.dk.

Vi glæder os til at tale med dig!

De bedste hilsner 

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen