Vandring i bjergene på Kreta - priser og afgange

Depositum kr. 5.000,- betales ved bestilling. Resten betales 90 dage før afrejse.

Vandrerejser til Kreta

Priser og afgange

Alle vandrerejser er på 8 dage med 7 overnatninger på retrætet. Alle flyvninger er dirkete fra Danmark til Kreta.

Sådan bestiller du:

 1. Klik på den grønne 'BESTIL NU'-knap ud for den ønskede rejse
 2. Angiv, hvor mange personer der skal bo i værelset, og tryk på 'Vælg'-knappen
 3. Nu kommer priserne pr. person inkl. alle værelsestillæg
 4. Klik på 'Book din rejse nu'-knappen for at reservere plads

BRUG FOR HJÆLP? - Hvis din rejse ikke kommer op, kan du ringe og få hjælp 76 12 52 51.

Bemærk: Alle ovenstående priser er de endelige priser pr. person ved to personer. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se alle den samlede beregning.

 

  

Priserne inkluderer:

 • Direkte fly t/r samt transfer til retrætet
 • 20 kg. indtjekket bagage samt 10 kg. håndbagage
 • Modtagelse i lufthavnen på Kreta af vores dansktalende rejseleder
 • 7 nætter på det naturskønne Enagron Ecotourism Retreat ****+
 • Indkvartering i skønne rustikke stenhuse med eget bad og toilet
 • 7 gange økologisk morgenbuffet
 • 7 gange økologisk 3-retters aftenmenu inkl. et glas vin til maden (menuen varierer dag for dag)
 • Alle måltider tilberedes efter gamle kretensiske opskrifter, og der anvendes hovedsagligt økologiske råvarer, hvoraf de fleste dyrkes på stedet
 • Frisk frugt samt kaffe og te på værelset
 • Måltiderne serveres i restauranten eller på værelset for dem, der gerne vil være alene
 • Byvandring i Axos. Her besøger vi blandet andet Antoina og hendes lille butik med hjemmelavede håndværk (3 timer - ca. 5 km)
 • Vandretur til hyrden. Inkl. frokost tilberedt over bål (6-7 timer - ca. 15 km)
 • Vandretur til det lille kloster. Her spiser vi medbragte madpakker (5 timer - ca. 8 km)
 • Vandretur på den gamle forsyningssti, brugt under Anden Verdenskrig. Vi går blandet andet på en udtørret flod, oplever en gamle forladt landsby og kommer tæt på gåsegribbenes redepladser (8 timer - ca. 20 km)
 • Vandretur til landsbyen Doxaro (7-8 timer - ca. 19 km)
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (udover den inkluderede vin), a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu), lommepenge og personlige indkøb
 • Ekstra aktiviteter (massage, vandreture, madlavningskursus, vinsmagning etc.)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Græsk turistskat EUR 1,5 pr. værelse pr. nat (Afregnes direkte)

Singletillæg og tillæg for enkeltværelse:

Hvis du ønsker at rejse alene (det gør ca. 1/3 af vores gæster), så klik på prisen, og vælg '1 person'. Derefter vises alle priser ved en person. Du bestemmer selv, om du vil bo i et værelse, som du deler med en anden rejsedeltager af samme køn, som vi finder for dig (det er det billigste), eller om du vil bo selv i et enkeltværelse. Det er lidt dyrere.

Værelsestyper:

Værelse med bad, toilet og delt terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser, aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse). Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Værelse med bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser, aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der privat terrasse. Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Værelse med bad, toilet og egen terrasse
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser, aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der privat terrasse. 

Studiolejl. med køkken, bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Vores studiolejligheder (med aflåst forbindelsesdør) har to sengepladser og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse) og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC. Denne type lejlighed kan forbindes med et værelse uden køkken via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Studiolejlighed med køkken, bad, toilet og egen terrasse
Vores almindelige studiolejligheder har to sengepladser og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der terrasse og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

Studiolejl. i to etager med køkken, bad, toilet og delt terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Disse såkaldte dublex-lejligheder i to etager anvendes primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden af samme køn. Lejlighederne har nemlig sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Lejlighederne har 3-4 sengepladser (minimum en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til fire personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der en stor terrasse, som deles med værelset inde ved siden af og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC. Desuden aflåst forbindelsesdør ind til værelset ved siden af. Vi kan låse døren op, hvis man både reserverer værelset ved siden af samt denne lejlighed. Det er en god løsning til kollegaer eller par, der rejser sammen, og som både ønsker at kunne være private og have et fællesskab.

Studiolejlighed i to etager med køkken bad, toilet og balkon
Dublex-lejlighed i to etager ligger på 1. sal i de små huse ud mod rovfugledalen. Vi anvender dem primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden af samme køn. Lejlighederne har nemlig sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Lejlighederne har tre sengepladser (en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til min. tre personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der balkon med udsigt til rovfugledalen og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

Delt terrasse
Hvis en studiolejlighed eller et værelse har delt terrasse, betyder det, at terrassen deles med et andet værelse. Dette kan være en fordel, hvis man er flere, der rejser sammen, og som ønsker at bo hver for sig, men alligevel have en fælles terrasse. For eksempel to veninder eller to par der kender hinanden hjemmefra. Hvis man rejser selv (alene eller som par) og bestiller et værelse eller en studiolejlighed med delt terrasse, skal man påregne at komme til at dele sin terrasse med gæsterne fra det andet værelse.

Aflåst forbindelsesdør
Forbindelsesdøren mellem to værelser eller lejligheder er i udgangspunktet altid låst af og har dermed ingen betydning. Men hvis man er flere, der rejser sammen, kan man med fordel kombinere en studiolejlighed (med aflåst forbindelsesdør) med et værelse (med aflåst forbindelsesdør) og på den måde være fælles om køkkenet i studiolejligheden og terrassen. Der udleveres separate nøgler, og døren mellem værelset og studiolejligheden kan låses fra begge sider.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen