Om køkkenet

Salater, hjemmebagt brød, vegetariske egnsretter og eksotisk vildt

Det sydafrikanske køkken

Maden på Sebatana er varieret, eksotisk og farverig. Der er altid et stort udvalg af friske salater og sauterede grøntsager, ris eller kartoffelretter samt ovntilberedte grøntsager som f.eks. fyldte auberginer, butternut eller peberfrugt.

Herudover får vi mulighed for at smage en anden form for kød og vildt, end det man kan finde hjemme i sit supermarked i Danmark. Her bliver det meste kød tilberedt over åben ild, og det lokale køkken byder på mange spændende retter, hvor der indgår kød fra bøffel, kudu, impala, vortesvin, struds og perlehøne. Køkkenet tilbereder også fisk og vegetariske retter.

Maden kan være meget fed og syrerig, men her er så mange friske salater, lette tilbehørsretter og eksotiske grøntsager, at man sagtens kan opleve dette fantastisk rige køkken uden nødvendigvis at skulle fylde sig. Maden er smagfuld, tilberedt med kærlighed og med fokus på, at det skal smage godt og lækkert.

De fleste spiser og nyder maden på Sebatana uden at bekymre sig om, at nogle af grøntsagerne kan være vendt i smør.

Vi tilbyder fuld pension, så alle måltider er inkluderet, og en typisk dag kan se ud som følger:

Morgenmad, bestående af friskbagte boller, croissant og sommetider wienerbrød samt frisk afskåret frugt, yoghurt, müsli og havregryn, afskåret pålæg, æg, bacon og stegte tomater og champignon. Dertil to slags juice, vand, kaffe og te.

Frokost, eksempelvis som velanrettet buffet bestående af grillede kødspyd, vegetarisk frittata, kartoffelbåde, græsk salat, mangosalat, rødbedesalat og friskbagt brød.

Derudover er der altid en dessert, som f.eks. kan bestå af frugtsalat og cheesecake samt kaffe og te.

Aftensmaden er altid en 3-retters menu, og forretten er tallerkenserveret. Forretten kan være cremet champignonsuppe og friskbagt brød. Hovedretten kan bestå af bøffelsteak, bagt kartoffel med creme fraiche, pebersauce, sauterede gulerødder med persille, grønne bønner med løg og tomat og en dejlig grøn salat.

Desserten kan f.eks. være is og brownie.

Der er altid mulighed for at imødekomme gæsters behov omkring specialkost feks. glutenfri, laktosefri, vegansk og vegetarisk.

Lokale og friske råvarer

Sebatana får dagligt leveret friske grøntsager og kød. Alle råvarer tilberedes i restaurantens store åbne køkken.

I køkkenet har vi to kokke, heraf søde, skønne og kærlige Lashley, som selv er vild med salat og grønt. Hun laver nogle vidunderlige og kreative salater.

Derudover har vi Ivan, som altid er glad og vældig humoristisk. Han kan godt finde på både at synge og danse, inden han serverer maden. Han står ofte for at tilberede hovedretterne, og møre bøffer og vildt er hans domæne.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen