Yogarejse til Sydafrika

Med dansk yogalærer og dansk rejseleder (safariguide)

Yoga i Sydafrika

11 dage med safari og yoga i privat vildtreservat


Se priser og afgange - klik her!

Vores yogarejser til Sydafrika er for dig, der interesserer sig for yoga og ønsker at kombinere yoga med safari og vandreture i den sydafrikanske natur. Vi dyrker hatha yoga og yin yoga, og vi tilpasser holdene og øvelserne, således at alle bliver mødt på deres ønsker og niveau.

Vores rejser er tilpassede yogainteresserede, som er begyndere og let øvede. På den måde er det muligt at være med, uanset om du er nybegynder eller har mere erfaring. Vores danske yogalærer sammensætter undervisningen sådan, at alle kan udvikle sig inden for deres behov.

Tag på yogaferie sammen

Hvis man eksempelvis er to, der gerne vil på yogaferie sammen, men dyrker yoga på forskellige niveauer, er det muligt at rejse sammen og få en god oplevelse sammen. Vi er ikke flere på hvert hold, end at læreren kan nå rundt og hjælpe med at støtte og korrigere.

Du kan også tage en rejseledsager med, som ikke nødvendigvis dyrker yoga. På retrætet er der rig mulighed for at sanse og nyde de rolige omgivelser. Man kan tage på vandreture, udflugter til de nærliggende parker, deltage i vandreturene, nyde solen ved poolen, se på det spændende fugleliv, fotografere, besøge den lokale skole og opleve stemningen på natsafari.

Yogarejser for alle aldre

På vores rejser har vi udøvere i alle aldersgrupper. De yngste er i trediverne, de ældste er over 70. Vi er et skønt mix af udøvere, der alle har yogaen til fælles - mænd og kvinder, unge og ældre, nybegyndere og let øvede.

Nogle af vores gæster ønsker et forløb med lange intense stræk, mens andre går efter noget, der er mere fysisk krævende, eller som er decideret restituerende.

Det vigtigste er tilstedeværelse og lysten til at lære

Det vigtige er ikke, hvilke stillinger du er i stand til at vikle din krop ind i - der er ikke noget yogaagtigt i at ville imponere andre mennesker. Det vigtige er tilstedeværelse, og at være nærværende i det du gør, nyde det og være tilfreds i det, du er i lige nu.

Yoga er inviterende og inkluderende. Det kommer vi aldrig til at lave om på.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på telefon 76 12 52 51, hvis du gerne vil tale med mig om vores yogarejser. I menuen til venstre kan du finde meget mere information om opholdet og om området omkring retrætet.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Kærlig hilsen

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen