Yogarejser direkte fra Billund Airport

På denne side finder du alle vores yogarejser fra Billund, og en masse gode tips til rejsen. Alle priser er pr. person ved to personer, og alle priser inkluderer fly fra Billund, ophold, transfer, og bagage, samt dansk yogalærer og dansk rejseleder under hele opholdet.

NB: På mange afgange har vi enkeltværelser uden tillæg. Klik på 'Læs mere' ud for den ønskede rejse for mere information om rejsen, herunder specialtilbud.

Vi flyver direkte fra Billund til Andalusien og Kreta

Hvert år arrangerer vi ca. 20 forskellige yogarejser fra Billund. Fælles for dem alle er, at yogaen altid faciliteres af vores professionelle, KRON-certificerede danske yogalærere, og at der på alle vores rejser altid er en dansk KRON-certificeret rejseleder med til at assistere med det praktiske, gennemføre udflugter og sørge for service og omsorg.

Vores retrætesteder ligger på Kreta og i Andalusien, i Sydspanien. På Kreta har vi direkte fly til Enagron og Alianthos Suites. Hvis turen går til Andalusien har vi yogarejser til Castillo de Monda, som er en gammel borg beliggende i Monda, der er en af de mange hvide landsbyer.

Det er let at rejse fra Billund Airport

Lufthavnen i Billund er tilpas lille og overskuelig. Det er let at finde rundt, og servicen i lufthavnen er altid meget høj. Hvis man ikke er så rejsevandt, er der altid nogen man kan spørge, og de er flinke til at hjælpe med at tjekke ind osv.

De seneste år er Billund Airport blevet forbedret en del. Lufthavnen har blandt andet fået en masse nye restauranter. Udvidelserne har blandt andet givet plads til Sunset Boulevard og Lagkagehuset.

Billig parkering i Billund Lufthavn

En anden fordel ved at rejse fra Billund Airport er den billige parkering. Det er muligt at parkere i 8 dage for kun kr. 335,- i alt. Prisen inkluderer udendørn parkering på overvåget område. Hvis du ønsker at parkere under tag, er dette også muligt. Det koster en lille smule mere, men så parkerer du også næsten lige udenfor terminalen. 

En anden mulighed er, at få bilen vasket og plejet mens du er afsted. Airport Car Clean, henter din bil når du rejserog bringer den tilbage, så den står klar når du kommer hjem, og mens du er afsted, sørger de for at bilen bliver vasket indvendig og udvendig og får den aftalte bilpleje. På den måde sparer du udgiften til parkering, og du kommer hjem til en ren og nyvasket bil.

God fornøjelse!