Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Enagron - vi er bare  klar til genåbningen

Prisgaranti, gebyrfri ombookinger og reduceret depositum indtil 5. juli 2020

Kære rejseven,

Enagron er populært og vores stamgæster bestiller lige nu rejser i stor stil ned til Papadakis-familien og de skønne omgivelser. 

Hvis du går med samme tanker, vil vi anbefale dig at reservere din rejse nu. Et af problemerne ved Enagron er nemlig, at vi ikke kan få flere pladser. Når først rejserne er solgt, er der ikke flere værelser at få.

Ekstra tryghed hvis du bestiller nu:

✔️Reduceret depositum kun kr. 500,- ved tilmelding
✔️Gebyrfri ombooking til en anden rejse, hvis du fortryder
✔️EU-pakkerejseansvarsforsikring inkluderet i rejsen
✔️Konkursbeskyttelse gennem Rejsegarantifonden
✔️Fuld refusion ved aflysning

Gælder ved bestilling inden 5. juli 2020.

Vi glæder os til at se dig på Kreta!

Kh. Lisbeth, Tid til ro

 

Links til bestillingssiderne: 
➡️Mindfulnessrejser til Enagron
➡️Vandrerejser til Enagron
➡️Yogarejser til Enagron

 

Enagron er vores mest populære retrætested

Lad dig forkæle med økologisk landkøkken, skønne vandreture og storslået natur. Og Kretas bedste poolområde.

Kreta 2021 

Er det sikkert at rejse?

Det korte svar er Ja! Grækenland er et af de lande i EU, der har håndteret epidemien bedst, og landet har stadig signifikant færre tilfælde end Danmark målt pr. million indbyggere.

Dertil kommer, at flyselskaberne og lufthavnene er blevet gode til at håndtere deres passagerer på en måde, så der er minimal kontakt. De har trods alt været i fuld drift under hele epidemien både i Billund og i Kastrup.

Nede på retrætet foregår de fleste aktiviteter udendørs, hvor risikoen for smitte er lav, og når vi er indenfor har vi altid masser af plads omkring os. Og så har vi bare taget vores forholdsregler, både i forhold til vores personale, vores hygiejnestandarder og ikke mindst måden vi planlægger vores aktiviteter på.

Det er ikke noget problem at få en god oplevelse på Enagron. Og mange af os trænger til normalitet.

Hvis du har været på Enagron før, vil du ikke umiddelbart lægge mærke til de store forandringer, men meget er forandret. Der er for eksempel ikke længere buffet eller delemad. I stedet anrettes der til hver enkelt.

Rengøringsprotokollen er også opdateret på en række væsentlige punkter, så den både opfylder de seneste krav krav og anbefalinger fra de græske myndigheder, fra de danske myndigheder og fra WHO.

Hvis du har spørgsmål til sikkerheden på rejsen, hygiejnestandarderne, eller hvordan vi gør tingene, så lad os tage det over telefonen. Klik her, så ringer vi dig op.  

 

Vi garanterer at rejserne gennemføres som planlagt

Vi gennemfører alle rejser i vores program. Skulle rejsen i mod forventning blive aflyst, får du fuld refusion.

Enagron 

Fuld refusion og gebyrfrie ombookinger

Vi kommer helt sikkert ikke til at aflyse på grund af for få deltagere. Tvært i mod, så forventer vi at blive fyldt på Enagron. Det skyldes først og fremmest vores mange stamgæster, der har flyttet deres rejser fra foråret til efteråret og næste forår, og så skyldes det, at mange af vores oversøiske gæster, ønsker at blive indenfor EU.

Forsalget til efteråret og næste forår ligger lige nu 34% højere, end på samme tid sidste år.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Kreta, vil vi automatisk aflyse rejsen 14 dage før og tilbyde fuld refusion af rejse rejsens pris.

Derudover tilbyder vi alle vores gæster, at ændre rejsen gebyrfrit igen og igen - og uden grund de næste 18 måneder frem. Man ved jo aldrig, hvad der kan komme i vejen.

 

Gouda Rejseforsikring dækker dig

Vi anbefaler en rejseforsikring fra Gouda, som dækker ved sygdom og hjemtransport. Også hvis der er tale om Covid-19. Det samme gælder Goudas afbestillingsforsikring. Den skelner heller ikke mellem om du er syg med det ene eller det andet, så længe der er tale om akut opstået sygdom, som ikke var kendt på tegningstidspunktet. 

Skulle uheldet være ude, har vi en meget dygtig og ordentlig læge i Anogia kun ca. 15 minutter fra Enagron. Og i Heraklion ca. 50 minutter fra Enagron, ligger et af øens bedste hospitaler, der samarbejder med Gouda.

Selv hvis du er kroniker, skal du huske, at så længe du rejser indenfor EU, har du altid fuld adgang til offentlig sundhed på lige fod med de lokale, du skal blot medbringe dit blå EU-sundhedskort. Klik her, hvis du har brug for at blive ringet op, af en der kan vejlede dig om forsikringer.

 

Særlige betingelser ved bestilling inden 5. juli 2020
Reduceret depositum kun kr. 500,- pr. person betales ved tilmelding. 2. rate kr. 4.500,- betales 90 dage før afrejse, resten betales 30 dage før afrejse. Evt. afbestillingsforsikring betales sammen med depositum. 

Det er muligt at ombooke rejsen gebyrfrit alle de gange man ønsker 18 måneder frem, så længe det sker senest 30 dage før afgang i hver enkelt tilfælde. Hvis den nye rejse er dyrere, betales prisforskellen.

Jørgen og Laila

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Merete

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst. Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-) Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

Berit Kannik

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta. En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer. Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Marianne Søndergård

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie -det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN -dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på. Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side? Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

Mette Thorlak

Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte. Kærlig hilsen

Margit og Knud Krogsgaard

Margit og jeg vil endnu en gang udtrykke vores glæde og tilfredshed med den tur – rejse kan man med sindsro kalde den – som vi deltog i på Kreta. Vi kom hjem med nogle indtryk, som endnu ikke helt har bundfældet sig. For mit eget vedkommende var det nysgerrighed, som drev mig. Jeg har da sidenhen med held prøvet at meditere og vil gøre det med jævne mellemrum fremover. Jeg tror, det vil være en af de rejser, som vi begge vil huske i lang, lang tid. Vi vil også huske mange af de andre deltagere, som vi syntes var nogle særdeles dejlige mennesker, samt ikke mindst ledere og personale.