Afbudsrejser og restpladser til Kreta

På denne side finder du alle vores afgange til Kreta fra Billund og Kastrup - nu og 90 dage frem.

Afbudsrejser og restpladser til Kreta

Her på siden har vi samlet alle vores rejser til Kreta med afgang i morgen og 90 dage frem. Der er både restpladser fra Billund og restpladser fra Kastrup.

Vores rejser falder aldrig i pris

Det er vigtigt for os, at vores gæster kan vide sig sikre på, at den rejse, som man har købt hos Tid til ro, aldrig kan blive billigere ved at vente. Derfor har vi valgt at udsted en prisgaranti til alle vores gæster. Hvis den samme rejse efterfølgende sælges billigere, så refunderer vi differencen. Af samme årsag vil du heller ikke kunne finde rabatterede rejser her på siden. De findes nemlig slet ikke hos os.

Det synes vi er mest fair.

Planlæg rejsen i god tid, hvis det er muligt

Vi er meget opmærksomme på, at det ikke er muligt for alle at planlægge i god tid. Derfor forsøger vi at planlægge på en måde, så der tages højde for dette.

Men fordi vores retrætesteder som regel er meget små, så sker der ofte det at der bliver udsolgt et pænt stykke tid før afrejse. Der sker også tit det, at flyselskaberne hæver priserne løbende hen over salgssæsonen, og at priserne derfor stiger, hvis man venter for længe med at bestille.

Derfor anbefaler vi, at man bestiller rejsen i så god tid som muligt.

Sådan bestiller du din last-minute rejse til Kreta

Hvis du klikker på den grønne 'Læs mere' knap ud for den ønskede rejse, så bliver du omdirigeret til selve rejsebeskrivelsen, hvorfra rejsen kan bestilles. Det hænder at vi bliver spurgt om det virkelig kan passe, at det koster det samme at bestille en afbudsrejse, der bliver solgt last minute, som det koster at bestille i god tid. Det korte svar er, at det gør det. Men i virkeligheden er det ofte en lille smule dyrere at købe rejsen last minute, i forhold til at købe rejsen, når den bliver udbudt ca. ni måneder før afrejse.

Vi sætter priserne en lille smule op, hvis vi kan se at der bliver hurtigt udsolgt

I modsætning til mange af charterbureauerne, der udbyder rejserne dyrt, og sænker priserne, hvis der ikke bliver fyldt, så gør vi det stik modsat. Vi ligger os bevidst i den lave ende, når vi lancerer rejserne. Når vi så efterhånden kan se hvilke rejser, der vil blive udsolgt for tidligt, så hæver vi priserne en lille smule. På den måde får vi den samme gennemsnitspris, men vi belønner de gæster der bestiller tidligt, i stedet for at belønne de gæster, der venter med at bestille til sidste øjeblik.

Det synes vi er mest rimeligt.

God fornøjelse!