Man-fre 09.00-16.00

Min billet

 

Dette program er desværre udgået.

Tilmeld dig vores interesseliste og vær' blandt de første til at høre om lignende programmer og rejser.

 

Ved tilmelding til interesselisten accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.

Lederudvikling i vandrestøvler

Et anderledes lederudviklingsforløb på Enagron med Jakob Aagaard i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter.

Se store billeder

Lederudvikling i vandrestøvler

5 dage med økologisk fuldpension, undervisning med Jakob Aagaard, fly, transfer og ophold, samt facilitering og udstedelse af kursusbevis fra Ledernes KompetenceCenter.

Bestil lederudvikling i vandrestøvler nu - klik her!

Et anderledes lederudviklingsforløb, hvor du gennem samtaler og vandringer i naturskønne omgivelser får ny inspiration til dit lederskab.

Sæt din fortravlede hverdag som leder på pause og blive klogere på dig selv og dit lederskab. Gennem fem transformerende dage med vandringer i storslået natur får du ro, rum og værktøjer til at reflektere over dit personlige ledelsesmæssige ståsted.

Du vil få en større selvforståelse, ny energi og opleve en øget beslutningskraft, som resultat af dybe samtaler med andre ledere og faciliterede øvelser. Vi er en tæt, lille gruppe på max 12 deltagere og to facilitatorer.

Kurset arrangeres i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. Henvendelser om kursets indhold bedes rettet til Programchef Helle Damgård på telefon 32 83 32 69 eller via e-mail til hda@lederne.dk.

Vi glæder os til at se dig på Kreta.

Kærlige hilsener

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

Hvad siger andre deltagere om dette kursus?

Program for kurset

5 dage med 4 nætter på Enagron.

Dag 1

Velkommen til Enagron

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi flyver sammen fra Danmark med direkte fly til Kreta sidst på eftermiddagen. Herefter kører vi direkte til retrætet i privat bus. Turen tager ca. 1 time og 50 min, og vi holder en pause, når vi er godt og vel halvvejs.

Efter ankomsten til Enagron får vi serveret lidt friskt at drikke, inden vi bliver indkvarteret i vores hyggelige og individuelt indrettede lejligheder.

Aftensmaden er inkluderet i rejsens pris, men fordi vi er sent fremme, har vi sørget vi for, at der er en kold anretning på dit værelse, så du kan spise i ro og mag, inden du går i seng.

Der anvendes primært lokale økologiske råvarer, der enten er dyrket på retrætet eller hos de omkringliggende bønder. De øvrige aftener består aftensmaden af en 3-retters menu.

Dag 2, 3 og 4

Lederudvikling i vandrestøvler

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Kurset er ikke kompetenceudvikling i traditionel forstand. Det er et oplevelsesbaseret forløb, der sigter mod at skabe større klarhed over dit lederskab og ny inspiration til din ledelsesform.

Gennem faciliterede aktiviteter og parvise samtaler mellem deltagerne, bliver der skabt personlige indsigter og læring. Undervejs deler vi vores værdier og erfaringer som menneske og leder, med de udfordringer og dilemmaer det indebærer. Alt sammen kombineret med vandring i naturskønne omgivelser, i uformelle rammer.

På turen arbejder vi primært med protreptik, som et klassisk græsk dialogkoncept (eller coachingmetode som man kunne kalde det) og bl.a. beskrevet af professor i ledelsesfilosofi Ole Fogh Kirkeby. Du lærer metoden og kan efterfølgende anvende den i din hverdag.

Kurset tager endvidere udgangspunkt i vores eksistentielle ståsted i livet. En af de mest betydningsfulde personer, der har forholdt sig til livet som menneske, er Søren Kierkegaard. Vi vil derfor undervejs også dykke ned i Kierkegaards forfatterskab, og med udgangspunkt i nogle af hans mere eller mindre berømte citater, konfrontere os selv og hinanden på nogle af livets større spørgsmål. Vi gør det på en nærværende måde, i øjenhøjde, og med den tid det måtte tage at fordøje Kierkegaards tanker. Formålet er, at vi hver især kommer til at fremstå endnu mere afklaret omkring de valg, som vi hver dag står overfor.

Vi vandrer tre-fem timer hver dag og alle med en fornuftig grundform og gode vandrestøvler kan deltage. Terrænet er varieret og vandringen foregår primært på afmærkede vandreruter.

Dag 5

Hjemrejse

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenmaden fortsætter programmet og om eftermiddagen er det tid til at få pakket inden vi bliver kørt til lufthavnen i privat bus.

Vores fly til Kastrup afgår kl. 20.20. Hjemkomst til Kastrup kl. 22.45

Programmet er vejledende. Ved ankomsten til Kreta udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejret. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Priser og datoer

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person i dobbeltværelse inkl. fly, transfer og bagage. Enkeltværelse kan tilvælges senere i bookingforløbet.

Har du problemer med at bestille, så ring til os på 76125251, eller skriv til os på Messenger.

OBS: Hvis du er medlem af Lederne, får du kr. 2.000,- i medlemsrabat. Rabatten er ikke fratrukket i nedenstående priser. Kontakt Ledernes KompetenceCenter for rabatkode. Du er velkommen til at forhåndsreservere nu og indsætte rabatkoden senere.

Priserne inkluderer:

 • Direkte fly t/r samt transfer til retrætet
 • Indtjekket bagage samt håndbagage
 • 4 nætter på det naturskønne Enagron Ecotourism Retreat ****
 • Indkvartering i skønne rustikke stenhuse med eget bad og toilet
 • 4 gange økologisk morgenbuffet
 • 4 gange økologisk frokost (serveres i restauranten, eller som madpakke på vandreturene)
 • 3 gange økologisk 3-retters aftenmenu inkl. et glas vin til maden (menuen varierer dag for dag)
 • Kold anretning inkl. et glas vin serveret på værelset på ankomstdagen
 • Alle måltider tilberedes efter gamle kretensiske opskrifter, og der anvendes hovedsagligt økologiske råvarer, hvoraf de fleste dyrkes på stedet
 • Frisk frugt samt kaffe og te på værelset
 • Fire dages undervisning med Jakob Aagaard
 • Vandretur til hyrden. Inkl. frokost tilberedt over bål (6-7 timer - ca. 15 km)
 • Vandretur til det lille kloster. Her spiser vi medbragte madpakker (5 timer - ca. 8 km)
 • Digitalt kursusbevis udstedt af Ledernes KompetenceCenter
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen

Prisen inkluderer ikke:

 • Tillæg for enkeltværelse kr. 1.700,-
 • Drikkevarer (udover den inkluderede vin), a la carte tilvalg i restauranten (udover den inkluderede menu), lommepenge og personlige indkøb
 • Rejseforsikring (Bemærk at den rejseforsikring, som udbydes af Tid til ro ikke dækker kursusophold) og afbestillingsforsikring
 • Græsk turistskat EUR 1,5 pr. værelse pr. nat (Afregnes direkte)

 

Hør Jakob Aagaard fortælle om kurset

Du kan se flere videoer på vores Youtube-kanal. God fornøjelse!

Værelsestyper på Enagron

På dette kursus tilbyder vi to forskellige værelsestyper på Enagron. Du kan læse mere om værelsestyperne nedenfor.

Hotelværelse uden køkken (Ca. 19 kvm)

Værelserne uden køkken har to sengepladser (en dobbeltseng eller to enkeltsenge) og separat badeværelse med bad/douche og WC. På badeværelserne er der føntørrer og toiletartikler (hårshampoo, balsam og bodyshampoo).

Der er desuden aircondition, et køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Derudover er der egen terrasse/siddeområde.

 

Studiolejlighed med køkken, bad, toilet og egen terrasse (Ca. 35 kvm)

Vores studiolejligheder har to sengepladser (en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader, elkedel og det mest almindelige køkkenudstyr.

Derudover er der privat terrasse og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC. På badeværelserne er der føntørrer og toiletartikler (hårshampoo, balsam og bodyshampoo).

Hvis man vælger at bo to personer sammen, sørger vi for opgradering til denne værelsestype, uden tillæg.

Om retrætet

Enagron Mountain Retreat ligger ved landsbyen, Axos, i bjergene på Kretas højderyg. Retrætet består af en række individuelle huse bygget i pagt med naturen. Husene rummer forskellige værelser og lejligheder, der varierer i størrelse, antal og indretning. 

Hovedbygningen består af restaurant med økologisk køkken og bålsted, terrasse med antikviteter, stenbænke og kunsthåndværk, balkon med rustikke loungemøbler og udsigt over bjergene samt lobby, vinkælder og kafferum. Derudover er der swimmingpool, amfiteater, solterrasse, små grønne kroge og meditationsrum. 

Retrætet har et wellness-område med forskellige udendørs faciliteter som sauna, jacuzzi, massagerum og udendørs yogaplatform.

Området omkring retrætet

Enagron og landsbyen Axos er omgivet af smukke bjerge, olivenlunde og vinmarker, og ligger ved foden af Mount Psiloritis, der er kendt som det højeste og mest hellige bjerg på øen, og med sin rige geologiske og biologiske mangfoldighed, findes der sjældne dyr, planter, fugle og kilder.

Området bevares som nationalpark, og er fredet af UNESCO.

 

Livet skal leves godt - hver dag

På Enagron er man af den opfattelse, at livet skal leves godt hver dag. For at man kan leve et godt og afstressende liv, skal man leve i omgivelser, der indbyder til ro og fordybelse og oplevelser, hvor man inspireres af naturen, kulturen og historien.

Retrætet består af 12 bygninger, der er fordelt over området, således at omgivelserne langt fra minder om et hotel. Man bliver indkvarteret i fuldt møblerede og smagfuldt individuelt indrettede lejligheder. Hver lejlighed har desuden et lille køkken og er udstyret med aircondition og en hyggelig pejs.

Der er mange fælles områder, der indbyder til afslapning herunder terrasser, der indbyder til et privat rum, et poolområde med en storslået udsigt, en hyggelig lounge, et læserum og en bar, hvor man forsyner sig selv. På retrætets restaurant servereres økologiske, velsmagende kretensiske retter. Har man som gæst lyst til at se, hvordan madlavningen tilberedes, er man altid velkommen i køkkenet.

 

Økologisk jordbrug og gammelt håndværk

Enagron har sit eget landbrug med frugttræer, oliventræer, vinstokke forskellige grøntsager og urter. Alting dyrkes uden brug af kunstgødning. Traditionelle landbrugsmetoder bruges også til mælk, æg og kød. De mennesker, der arbejder på gården, er alle landmænd, som er født og opvokset i området og som anvender teknikker, der går århundreder tilbage.

Enagron ligger 42 km fra Heraklion by, 44 km fra Rethymno by og 27 km fra Panormo Beach.

 

Landsbyen Axos

Axos er den nærmeste landsby, der ligger 20-25 minutters gang fra retrætet. I Axos, er der få små tavernaer, hvor man kan nyde en is, drikke græsk kaffe og indtage en traditionel lokal frokost. Der er også en lille kiosk, hvor man kan købe chips, chokolade og cigaretter. 

Der bor 600 indbyggere i landsbyen.

I nærområdet er der syv byzantinske kirker, der er omkring 1000 år gamle. Der er enorme sten med indridsninger af afsnit fra gamle skrifter, formentlig love.

Der er mulighed for at se på smuk arkitektur (Saint Irene), og der findes en række historiske vægmalerier i Saint Ioannis, Templet i Timios Stravros kirken, den halvt ødelagte kirke Mirhail Arhagelus samt rester af det antikke Akropolis.

 

Det kretensiske landkøkken

Det kretensiske køkken på retrætet er i en klasse for sig selv. Det er velsmagende og autentisk, og det er anset som noget af det sundeste i Grækenland pga. af kostsammensætningen af råvarerne. Maden afspejler det enkle og traditionelle liv, som grækerne altid har levet på landet i en agrikultur som på retrætet. Her er der blot kræset mere for maden og brugt mere tid på tilberedningen, så man vil opleve, at maden er et af højdepunkterne ved opholdet.

Der findes omkring 60 oliventræer per indbygger på Kreta, så olivenolie indgår i stort set alle måltider og fungerer således som en basisfødevare. På Kreta fortærer en familie på fire personer mindst én liter om dagen.

Maden består af traditionelle rustikke salater, bønnesalater, vegetariske kolde og varme retter såsom tærter, kartoffelretter, frisk hjemmelavet spaghetti, supper samt retter der er bestemt af årstiden og høsten. Kød grilles over bål eller langtidssteges, og der er også en række sammenkogte retter, hvor kødet bliver mørt, saftigt og fuld af kraft.

Retrætet er kendt for deres særlige kost i særdeleshed blandt lokale grækere og blandt rejsende. Grækere, der bor i Heraklion, kører gerne to timer igennem bjergene og op til retrætet, når der er særlige anledninger. Alting går op i en højere enhed. Naturen, bjergene, duftene, den personlige service, autenciteten og maden. Alting står på én gang stille her, så sanserne bliver skærpet, og nydelsen er stor. Gæsterne er taknemmelige. Alt er såre godt.

 

Glæden over at være selvforsynende

Retrætet er så at sige selvforsynende og anvender råvarer fra deres eget landbrug, som fordeler sig på et areal på 50.000 kvm land. Der er frugttræer, såsom ferskner, appelsiner, abrikoser og vindruer. Der er bærtræer, olivenlunde samt over 40 forskellige friske og helbredende urter der indgår i madlavningen, og som tørres og anvendes i te. Der er alverdens grøntsager, som man alt afhængig af sæsonen kan være med til at høste og smage på.

Kød består af egen forsyning af kylling, lam og vildsvin. Oksekød hentes ind fra leverandører i lokalområdet.

Desserter består af hjemmelavede ostetærter, frisk eller syltet frugt, friskbagte kager og småkager samt et udvalg af oste der er af egen produktion. Osten består af hhv. fast ost og friskost – også kendt som Myzitra eller Katsikithia, alt afhængig af om osten er fremstillet af fåremælk eller gedemælk.

Retrætet har desuden sin egen produktion af olivenolie, youghurt, marmelade, raki og te. Der bages dagligt brød i en traditionel stenovn.

I den nærmeste by, Axos, der ligger 20-25 minutters gang fra retrætet, kan man med fordel besøge og indtage en frokost eller en græsk kaffe eller frappé (iskaffe). Axos byder ikke på mad i samme klasse som på retrætet, men alene oplevelsen af kulturen og miljøet er et besøg værd.

På retrætet producerer de som nævnt deres egen olivenolie. Den er så velsmagende, at gæster efterspørger, om de kan købe en flaske olie, som de kan tage med hjem. Således har retrætet en lille butik, hvor de sælger deres hjemmelavede produkter såsom urter til te, marmelader, honning, olivenolie og raki. Produkterne sælges til rimelige beløb.

 

Retrætets historie

Af Yiannis Papadakis

Vi er født og opvokset i de smukke landsbyer langt ude på landet. Overvældet af vores behov for at studere og arbejde, forlod vi landsbyerne og rejste til nogle af de større byer. Men vi følte, at vi fik berøvet os selv og vores sanser og savnede lydene, billederne, farverne, smagen og duften af naturen på landet.

På et tidspunkt, da vi som gæster vender tilbage til landsbyen og til de få ting, der er forblevet rene og upåvirkede, indser vi, at essensen af livet stadig findes.

Vi opdager atter årstiderne, som naturen har defineret dem. Vi føler os heldige, nu hvor vi igen kan opleve dagens lys og nattens stilhed. På ny opdager vi alle de elementer, der udgør naturen og formålet med det hele; regnen falder for at nære os, ikke for at drukne os, vinden kommer for at kærtegne os, ikke for at drive os væk og vi bliver fyldt med naturens enestående dufte og aromaer.

Vi har set og oplevet, hvordan naturens skabninger herunder mennesker, dyr, fugle og insekter, kan dele den samme jord på en unik måde. Udsprunget af vores egne personlige behov, byggede vi et landsted. Men på et tidspunkt indså vi, at al denne skønhed blev skuffende, når vi ikke kunne dele glæden ved det storslåede liv i naturen med andre. I vores bestræbelser på at vende denne kendsgerning, etablerede vi retrætet for dermed at kunne opfylde vores ønske om at byde andre mennesker velkommen og give dem deres erindringer om naturen tilbage.

Yiannis og Fan
i

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 76125251 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Kreta
Ved ankomst til lufthavnen på Kreta samles gruppen i ankomsthallen, lige efter toldkontrollen. Når du først har passeret toldkontrollen, kan du ikke komme tilbage igen. Det er derfor vigtigt, at du har alle dine kufferter og tasker med.

Når alle deltagere er kommet igennem toldkontrollen, går vi samlet ud til vores bus, der kører direkte til retrætet. Ved ankomst til retrætet skal du aflevere dit pas ved tjek ind, og der udleveres herefter værelsesnøgler. Passene kan hentes igen dagen efter, når de er blevet registreret.

Cykler
Det er gratis at låne en cykel til kortere ture. Skal du bruge cyklen over flere timer, kan cykler lejes i receptionen. Det er oplagt at tage cyklen eller gå en tur til den nærmeste landsby, Axos, der ligger et par kilometer fra retrætet. Her kan du nyde det lokale landsbyliv og få en kop kaffe eller en lille frokost på en af byens hyggelige, små tavernaer.

Drikkepenge
I Grækenland er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på retrætet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt, at man lægger lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis man har været tilfreds. EUR 10-20 den sidste dag er passende. Har man været på heldagstur vil EUR 5,- til chaufføren være passende. Når man spiser på restaurant udenfor retrætet, er det normalt at runde op med 8-10 %. 

Gæst i et andet land
Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Eksempelvis tager grækerne lettere på aftaler end vi nordboere – især når det kommer til det med tidspunkter. Tingene er heller ikke så velorganiserede som i Skandinavien, og man kan derfor godt opleve, at tingene tager lidt længere tid, end vi er vant til.

Lad det ikke blive et irritationsmoment. Det hører sig til i syden og er en del af den græske kultur. Tag det som en oplevelse, og nyd dit ophold. Det fører som regel ikke noget godt med sig, hvis man begynder at skælde ud eller irettesætte.

Grækernes attitude og sprogbrug kan også virke mere fandenivoldsk, end vi er vant til fra Danmark og til tider kan det virke ubehøvlet. Sådan er det sjældent ment, men de fleste grækere er ærlige omkring deres følelser og pakker sjældent deres meninger ind. På retrætet opleves de lokale grækeres service og adfærd særdeles venlig, imødekommende og gæstfri.

Håndklæder
Alle værelser og lejligheder har ansigtshåndklæder, almindelige håndklæder, badehåndklæder og poolhåndklæder. Der er håndklædeskift 1-2 gange i løbet af opholdet samt efter behov. Du skal blot lægge håndklædet på gulvet eller give personalet besked.

Indkøbsmuligheder
Den nærmeste landsby er Axos, der ligger ca. 2 km fra retrætet. Her finder du de lokale taverner, der byder på simple frokostretter, græsk kaffe og iskaffe. Derudover er der et par små hyggelige butikker med forskelligt håndværk såsom vævede tæpper og broderede duge. Axos har også en lille kiosk, hvor du kan finde tørvarer såsom kiks, chips, chokolade og cigaretter. Alle de små taverner og butikker i Axos modtager kun kontanter (EUR) og tager ikke kort.

Det er ikke muligt at købe solcreme, toiletartikler og lignende i Axos eller i nærheden af retrætet. Medbring derfor selv cremer og toiletartikler hjemmefra.

Kaffe- og tefaciliteter mv.
Alle værelser og lejligheder har el-koger samt en lille skål med tebreve og Nescafé. Retrætet har en kaffebar ved receptionen. Her er det muligt at købe græsk kaffe samt espresso og andre specialitetskaffer, hjemmedyrket urtete, øl, vin og sodavand.

Ledernes KompetenceCenter
Kurset arrangeres i samarbejde med Ledernes KompetenceCenter. Henvendelser om kursets indhold bedes rettet til Programchef Helle Damgård på telefon 32 83 32 69 eller via e-mail til hda@lederne.dk.

Læge
Nærmeste lægeklinik ligger ca. 15 minutter fra retrætet. Lægen kommer gerne på sygebesøg.

Medicin
Nærmeste apotek ligger i forbindelse med lægeklinikken 15 minutter fra retrætet. Vi kan som regel få lægen til at tage lidt medicin med, når han er på sygebesøg, så vi undgår transporten til apoteket.

Pas og visum
Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. For rejser til Grækenland kræves der ikke visum for danske statsborgere eller for statsborgere fra andre EU- eller EFTA-lande.

Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst én måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den græske ambassade, og i givet fald om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Solbeskyttelse
Selv i de kolde måneder er UV-indekset højt på Kreta. Vi anbefaler derfor at anvende en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50. Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen. Vent hellere til efter kl. 16.00. På vandreturene anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til. Vælg et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit
Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på retrætet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Swimmingpool
Retrætets swimmingpool er åben fra maj til og med oktober. Ved poolen er der gratis solstole og bruser. Der er poolhåndklæder i alle lejligheder. Håndklæderne skiftes tre gange om ugen samt efter behov. Man skal blot selv sige til. Pooltemperaturen varierer i løbet af dagen. Typisk er poolen 4-5 grader koldere om morgenen end om aftenen. Poolens max. temperatur ligger på ca. 22 grader i maj og oktober og stiger langsomt til ca. 30 grader i juli.

Sæson og vejr
Når vi når ind i april, ligger Kreta hen i et duftende orgie af blomster og krydderurter. I dagtimerne kommer temperaturerne op på 25 grader og nætterne er behagelige.

Telefon og netværk
Der er begrænset mobildækning på retrætet.

Tøjvask
Det er muligt at vaske tøj på retrætet mod betaling.

Valuta
Valutaen i Grækenland er Euro. Kursen er ca. 745, dvs. at 100 Euro svarer til ca. 745 danske kroner.

Vand
Vandet på retrætet kan købes på flaske eller drikkes direkte fra hanen, da det er kvalitetssikret kildevand.

Vandresko/-støvler/-stave
Vi anbefaler at medbringe et par lukkede vandresko eller vandrestøvler. Åbne vandresandaler kan også bruges, men vær opmærksom på, at man let får småsten i sandalerne, når vi går på de små stier. Til gengæld fylder de ikke så meget i kufferten.

Hvis man er glad for at gå med sine vandrestave, er det en god idé at medbringe dem på rejsen. Vi har desværre ikke mulighed for at stille vandrestave til rådighed, så de skal altid medbringes hjemmefra.

Værdigenstande
Hoteller og restauranter påtager sig ikke ansvaret for værdisager, hvorfor det anbefales ikke at medbringe for store beløb i kontanter, kostbare smykker og lignende. Endvidere anbefaler vi at deponere værdisager i boks eller i receptionen.

Værelsets aflevering
Ifølge internationale hotelregler skal værelset forlades senest kl. 10.00 sidste feriedøgn. Værelset skal være klargjort til nye gæster senest kl. 15.00. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af koordinatoren. Sker afrejsen sent på dagen, vil der dog oftest være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi
Der findes gratis trådløs internet i receptionsområdet, samt på værelserne. Internettet på stedet kan være ustabilt.

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.