Man-fre 09.00-16.00

Min billet

Hvem er Bettinna Delfs?

Bettinna har siden 1984 coachet og instrueret tusindvis af kvinder i at opnå en veltrænet krop, bedre sundhed, mentalt overskud og personlig frihed.

Flere uger om året har Bettinna holdt retræter i ind- og udland i mere end 30 år.

Hendes baggrund er blandt andet Expand CIF-certificeret coach, META- & NLP Master, kinesiolog, kostvejleder, Body Balance- og yin yogainstruktør, forfatter, kursus- og foredragsholder inden for krop, mentaltræning og ALKALINE kost.

Bettinna har et solidt fundament og utallige års erfaring i at guide kvinder til fysisk og psykisk velvære, til at blive den ønskede udgave af dem selv og opnå deres drømme.

Bettinna Delfs og Alkaline Living

Hvad er Alkaline Living?

Ved at skabe det rette pH miljø i kroppen optimerer du alle funktioner, bl.a. fordøjelse, immunforsvar, kredsløb, hormonbalancen og fedtforbrændingen. En sur krop accelerer aldringsprocessen, hvor en krop i pH balance udsætter alderstegn, og giver dig mulighed for at holde dig sund og rask hele livet.

Ønsker du optimal sundhed, at være den bedste udgave af dig selv, er det godt at kende til din indre pH- og fedtsyre-balance. De er begge fundamentet til, at alt andet kan fungere i kroppen. Heldigvis er de begge lette at teste.

Det er ikke kun kosten som påvirker pH- balancen. Motion, søvn, vejrtrækning, stressniveau og dine omgivelser har også stor betydning - derfor ALKALINE LIVING, hele din livsstil påvirker din energi, sundhed og livsglæde.


Sæt skub i en både indre og ydre “renovering" - tag med på et ALKALINE RETREAT.

Hvad oplever gæsterne?

Hør gæsternes oplevelser, hvad de tager med hjem og hvad det har betydet for dem at have været med Bettinna Delfs på retreat.