Luksusyoga ved stranden

Dansk yogalærer og 5-stjernet luksushotel direkte på stranden.

Se Store billeder

Luksusyoga i Khao Lak, Thailand

Med 5-stjernet luksushotel og dansk rejseleder hele vejen fra start til slut.

Det er en stor fornøjelse, at kunne præsentere dig for vores luksuriøse yogarejse til Khao Lak i Sydthailand, hvor vi bor direkte på stranden på et helt nyt og vanvittig lækkert 5-stjernet hotel.

Denne yogarejse adskiller sig fra de fleste af vores øvrige yogarejser ved, at vi bruger et større hotel med alle tænkelige 5-stjernede faciliteter, blandt andet et meget flot poolområde beliggende helt ud til den smukkeste strand, et nyt og lækkert fitness center og vores store og rummelige yogarum.

Dette her er yogarejsen for dig, der vil have komfort, luksus, god beliggenhed og rolige omgivelser.

Glæd dig til 12 dage med masser af skøn yoga, meditation, tropisk strand lige ved døren og mulighed for at tilkøbe spændende udflugter og massage.

Vi rejser sammen i en gruppe, og der er dansk rejseleder med hele vejen fra start til slut.

Hvis du rejser alene, kan du mødes med rejselederen allerede ved check-in i Kastrup og følges med hende hele vejen til Thailand.

Vi lander i lufthavnen på Phuket og bor på et af de bedste hoteller i Khao Lak, det 5-stjernede Grand Mercure Khao Lak Bangsak kun 90 minutters kørsel fra lufthavnen.

Hotellet ligger i et roligt område direkte på stranden på en stor grund bygget op omkring en gammel 'klong'. Klongerne er de mange små bifloder, der findes overalt i Thailand, og som før i tiden (og stadig i dag nogle steder) fungerede som forsynings- og transportvej for mennesker og gods.

Hver dag under hele opholdet er der mulighed for at deltage i fælles morgenyoga (hatha), og de fleste eftermiddage er der yin yoga og solnedgang. Om aftenen runder vi desuden dagen af med fælles afspænding, for dem der har lyst.

Alt sammen er inkluderet i prisen. Det samme er vores velkomstmiddag, samt hotellets helt fantastiske morgenbuffet.

Der er desuden mulighed for at tilkøbe ekstra massage, professionelle spabehandlinger og halvpension.

Vores luksus yogarejse til Khao Lak er velegnet til dig, der rejser alene eller sammen med en anden, og som gerne vil have masser af luksus og valuta for pengene, uden at skulle skifte fly flere gange eller ud på en lang transfer.

Velkommen til Khao Lak.

Kh. Lisbeth og John, Tid til ro

 

Stranden i Khao Lak ved Grand Mercure
Hotellets tropiske have
Hotellets lækre spaområde

Hvad siger vores gæster om vores rejser?

Program for rejsen til Khao Lak, Thailand (Yogarejse)

12 dage med 9 nætter på hotellet. Dansk rejseleder og dansk yogalærer under hele opholdet.

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Emirates Premium Economy

Vi flyver med Emirates fra Kastrup via Dubai til Phuket. Herfra er der kun ca. 90 minutter i privat bus til Khao Lak. Rejselederen er med hele vejen fra Kastrup, hvis du har lyst til at følges med gruppen, møder du bare op ved check-in to timer før flyafgang.

I Dubai er der god tid til at skifte fly og måske endda få shoppet lidt. På turen til Dubai serveres et varmt måltid samt snack. Fra Dubai til Bangkok serveres snack. Inden ankomsten til Phuket serveres desuden varm morgenmad med kaffe og te.

Der er gratis drikkevarer under hele flyrejsen også mellem måltiderne.

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber med base i Dubai. Selskabet er kendt for høj kabineservice og nye fly. Der flyves med moderne langdistancefly med god benplads og et stort underholdningsprogram med gratis musik, spil og film.

Dag 2

Ankomst til Khao Lak

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Grand Mercure, Khao Lak

Vi lander på Phuket ved middagstid. Mens vi venter på bagagen får vi tjekket vores papirer, bagefter bliver vi testet. Herefter samler vi gruppen og kører til hotellet i Khao Lak. Køretiden er ca. 90 minutter. 

Vi bliver taget i mod i lobbyen af vores thailandske værter, der har sørget for lidt at drikke mens vi venter på at få udleveret vores værelsesnøgler.

Resten af dagen er til fri disposition. Med de nuværende Covid-regler skal vi blive på værelset indtil vi modtager resultatet fra vores covidtest. Det tager typisk 6-8 timer fra vi ankommer til Phuket til resultatet er klar, så vi skal regne med at tilbringe 3-5 timer på værelset.

Der er mulighed for at bestille room service. Hotellet har et stort menukort med lokale og internationale retter. Derudover er der minibar og elkedel til kaffe og te på alle værelser.

Dag 3

Introduktion til yoga, rundvisning og velkomstmiddag med vin

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Aftenstemning på Grand Mercure Khao Lak

Morgenmaden serveres i restauranten, og består af en stor international buffet med Continental breakfast, American breakfast og Asian breakfast. Derudover er der en omfattende a la carte menu med pandekager og klassiske æggeretter.

Efter morgenmaden har vi arrangeret en kort gåtur rundt på hotellet og ned forbi stranden. Bagefter er der introduktion til Hatha yoga og meditation for dem der har lyst.

Resten af dagen er til fri disposition indtil vi kommer hen sidst på eftermiddagen, hvor vi inviterer til endnu en introduktion. Denne gang til Yin yoga.

Efter solnedgangen er der dækket op i restauranten til vores velkomstmiddag, som består af en lækker 3-retters menu inkl. et glas vin, alt sammen sammensat af køkkenchefen.

Dag 4

Morgenyoga (Hatha) og eftermiddagsyoga (Yin)

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Vi starter dagen med skøn morgenyoga (Hatha) og strækøvelser inden morgenmaden, der serveres i hotellets smukke morgenmadsrestaurant omgivet af klongens vand.

Efter morgenmaden er resten af formiddagen og det meste af eftermiddagen til fri disposition, så også her er der luft i programmet til egenomsorg. Det kunne for eksempel være massage. Husk at bestille tid i forvejen i hotellets spaafdeling.

Vi runder dagen af med fælles Yin yoga på stranden (eller i yogarummet afhængig af varme, vejr og vind).

Yoga, Anantara Bophut
Yoga, Anantara Bophut
Yoga, Anantara Bophut

Dag 5

Morgen- og eftermiddagsyoga, samt besøg i Khao Lak

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Street food i Thailand er både billigt og velsmagende

Dagen starter med morgenyoga efterfulgt af hotellets skønne morgenbuffet.

For dem der har lyst vil der i løbet af formiddagen blive arrangeret transport til Khao Lak, hvor der er mulighed for at shoppe og spise lokal frokost.

Sidst på eftermiddagen er der Yin yoga og fælles afspænding på stranden (eller i yogarummet afhængig af varme, vejr og vind) hjemme på Grand Mercure.

Dag 6

Morgen- og eftermiddagsyoga med afspænding

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Thai massage på Grand Mercure Khao Lak

Morgenyogaen foregår som altid i yogarummet ved receptionen eller på plænen ved stranden. Efter morgenyogaen og et bad er der tid til endnu en forkælelse med hotellets overdådige morgenbuffet.

Dagen i dag er til fri disposition. Vi anbefaler en udflugt på egen hånd eller massage i hotellets spaafdeling.

Sidst på eftermiddagen er der Yin yoga og afspænding inden solnedgang.

Om aftenen er der fællesspisning for dem, der har lyst. Det foregår a la carte i restauranten på stranden.

Dag 7

Morgen- og eftermiddsgayoga, samt tilkøbstur til 'Little Amazon og Takuapa Old Town

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Efter morgenyogaen og hotellets skønne morgenmad, er der arrangeret en tilkøbstur til jungleområet ved Takuapa også kendt som Little Amazon.

Det er et såkaldt community tourism project, hvor de lokale selv står for driften og hvor al overskud bliver fordelt blandt de lokale.

Little Amazon er et stort område med mangrove og jungle. Her lever masser av vilde dyr, blandt andet vilde aber og flere sjældne fuglearter. Hvis vi er heldige får vi også lov til at se de flotte grønne mangrovehugorme, der jager om natten og ligger og soler sig i træerne om dagen.

Vi sejler rundt i mangroven sammen med vores thailandske naturvejleder i store komfortable kajakker.

Efter besøget i Little Amazon, kører vi ind til den gamle bymidte i Takuapa Old Town, hvor der vil være tid til at se sig lidt omkring og spise lokal frokost (for egen regning).

Prisen kun kr. 675,- (Bestilles hjemmefra)

Inkl. bus, dansk rejseleder, thailandsk lokalguide, thailandsk naturvejleder, kajak, parkgebyr og dansk pakkerejseansvarforsikring.

 

Little Amazon - Mangroveområde tæt på Khao Lak
Den gamle bymidte i Takuapa old town tæt på Khao Lak og Little Amazon

Dag 8

Morgen- og eftermiddagsyoga med afspænding

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
Landsbypige på Koh Chang Thailand

Vi starter som altid med Hatha yoga før morgenmaden. Resten af dagen er til fri disposition helt frem til om eftermiddagen, hvor vi runder af med Yin yoga inden solnedgang.

Vi anbefaler en tur til stranden eller en rolig gåtur i det rolige område, hvor der på trods af at vi er udenfor de normale turistområder, alligevel findes nogle små forretninger med massage og street food.

Dag 11

Afrejse fra Grand Mercure

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.
En af lotusblomsterne i klongen ved hotellet

Vi starter dagen med fælles Hatha yoga for dem der har lyst, efterfulgt af den sidste morgenmad på Grand Mercure for denne gang.

Efter morgenmaden er det tid til at få pakket det sidste og få afleveret værelset. Herefter har vi indtil aftentid til fri disposition inden vi bliver kørt til lufthavnen, hvor der venter os en flyvetur til Dubai på ca. 6 t. 55 minutter.

I Dubai er der mulighed for at shoppe rundt eller få et bad inden vi sætter os ombord i flyvemaskinen til København. Der er også mulighed for at få massage i lufthavnens day spa.

Der serveres et varmt måltid samt gratis drikkevarer ombord på begge strækninger.

Dag 12

Hjemkomst

Klik på det lille 'plus' for at folde dagsprogrammet ud.

Der serveres varm morgenmad og gratis kaffe og te inden vi lander i Kastrup. Her er det tid til at sige farvel til hinanden.

Vi håber alle har haft en god rejse med en masse skøn yoga og afslapning i rolige og luksuriøse omgivelser, og så håber vi at minderne om Khao Lak og den varme thailandske gæstfrihed må sidde i kroppen lang tid fremover. 

Tak for tilliden og på gensyn!

Priser og datoer

NB: Har du problemer med at bestille, så ring til os på 76125251, eller skriv til os på Messenger.

På denne side viser vi den billigste ledige totalpris pr. person ved to personer inkl. fly, transfer og bagage. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se priser for andre værelseskategorier og enkeltværelser.

Prisen inkluderer:

 • Fly fra Kastrup til Phuket t/r
 • Indtjekket bagage og håndbagage
 • Flymad - fire måltider i alt
 • Modtagelse i lufthavnen i Kastrup af vores dansktalende personale
 • Al transport i Thailand iht. program (Blandt andet bus til hotellet t/r)
 • 9 nætter på Grand Mercure Khao Lak beliggende direkte ud til rolig strand
 • Indkvartering i 5-stjernede superior-værelser med aircondition, minibar og balkon
 • 9 x morgenmad (Buffet med american og continental breakfast, samt varme retter a la carte)
 • Velkomstmøde og elkomstmiddag med tre hovedretter og dessert
 • 9 x morgenyoga á 60 minutter (Hatha for begyndere og lettere øvede)
 • 7 x eftermiddagsyoga á 60 minutter (Yin for begyndere og lettere øvede)
 • Dansktalende rejseleder, dansktalende yogalærer og thailandsk lokalguide under hele opholdet
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen samt bidrag til Rejsegarantifonden

Specialtilbud:

Ekstra ved bestilling inden 20. december 2021:

 • Rabat på selve rejsen kr. 3.000,- (Er fratrukket i prisen ovenfor)
 • Halvdagstur med kajak i junglen i Little Amazon inkl. bus og dansk rejseleder (Værdi kr. 675,-)
 • Covid assistancepakke, så du slipper for papirarbejde og udgifter til uforudset karantæne på rejsemålet (Værdi kr. 875,-)

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer, lommepenge, ekstra udflugter, ekstra massage og personlige indkøb
 • Tillæg for eneværelse (NB: Gratis eneværelse ved bestilling inden 20. december 2021)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, samt evt. udgift til Covid-test
 • Måltider udover de beskrevne

 

Værelserne på Grand Mercure Khao Lak Bangsak

Alle vores gæster bor i 5-stjernede superior-værelser. Du kan læse mere om værelserne nedenfor.

Superior room med usdigt til pool - (ca. 40 kvm)

Luksuriøse værelser beliggende på 1. og 3. sal med udsigt til poolen. Alle værelser har separat badeværelse med toilet, håndvask og wellness-bruser. 

Værelserne har minibar, fladskærms-TV, aircondition, sikkerhedsboks, kaffe-/tefaciliteter, stabil internetforbindelse og aircondition for ekstra komfort. 

Værelserne er rummelige med stor balkon med udsigt til poolen. Værelserne er enten konfigureret med to separate senge eller en stor king size dobbeltseng.

Premier Garden view

Det praktiske

NB: Oplysningerne her på siden gælder kun for denne specifikke rejse. Information af generel karakter er samlet på vores 'værd at vide'-side. Du er også velkommen til at ringe til os med dine spørgsmål på 76125251 eller skrive til os via Messenger eller e-mail.

Ankomst til Thailand

På flyet til Phuket vil du modtage en blanket (Immigration Card). Den skal udfyldes, inden du lander og bruges i lufthavnen på Phuket. Ved ankomst i lufthavnen skal du gå til køen ’Immigration’ med dit Immigration Card og dit pas.

Derefter henter du din bagage på bagagebåndet og får taget en covidtest. Gruppen samles udenfor ankomsthallen og kører til retrætet i bus. Køretid ca. 90 minutter.

Testresultatet er klar indenfor 6-8 timer. Du må ikke bruge hotellets fællesfaciliteter, før du har fået et negativt testsvar. I stedet skal du blive på dit værelse.

Covid
Færdigvaccinerede danskere kan rejse karantænefrit til Thailand under 'Test & Go'- programmet. Det kræver dog, at man udfylder en formular hjemmefra på thailandpass.com, og at man kan dokumentere at man har bestilt tid til test ved ankomsten og at man har en gyldig rejseforsikring der dækker Covid.

Tid til ro tilbyder en særlig 'Covid assistancepakke' som inkluderer fuld afdækning af omkostninger til hotel og ekstra flybilletter ved uforudset karantæne på rejsemålet, samt assistance til håndtering af alt papirarbejdet hjemmefra.

Drikkepenge

Møntfoden i Thailand er thailandske baht (THB), hvor 100 DKK svarer til ca. 500-550 THB. I Thailand er det normalt at give drikkepenge, men det forventes ikke på hotellet. Indkomsten er lav, og specielt for de lavtlønnede (rengøringspersonale og chauffører) er drikkepenge med til at få husholdningsbudgettet til at hænge sammen.

Det er normalt at lægge lidt i drikkepenge til rengøringen, hvis du har været tilfreds. Et sted mellem 500-1000 THB den sidste dag er passende eller 50-100 THB per dag. Har du været på heldagstur vil THB 200,- til chaufføren være passende. Spiser du på restaurant uden for hotellet, er det normalt at runde op med 8-10%.


Enkeltværelse

Det er muligt at bestille enkeltværelse i hotellets standardværelser mod tillæg. Bestiller du tidligt på et af vores kampagnetilbud, vil der på udvalgte datoer være mulighed for at få et eneværelse uden tillæg. Begrænset antal.

Forsikring
Det gule og det blå sygesikringskort er ikke gyldige i Thailand, så det anbefales at tegne en rejseforsikring, der dækker ansvar, sygdom og hjemtransport.


Afbestillingsforsikring samt rejseforsikring kan tegnes gennem Tid til ro ApS. Det påhviler kunden selv at fremskaffe dokumentation for sygdom, skade, tyveri m.m. under ferien. Tid til ro ApS har ikke mulighed for at fremskaffe politirapport, lægeerklæring el. lign. efter hjemkomsten.

Gæst i et andet land

Som gæst i et andet land er det vores opgave at tilpasse os de lokale skikke. Thaierne er meget tolerante og tålmodige, og man har stor respekt for kongefamilien og den buddhistiske tro. Når vi besøger templerne, er det vigtigt at klæde sig respektfuldt med dækkede skuldre og dækkede knæ, og vi tager sko og hat af, inden vi går ind.

Thaierne råber ikke og skælder sjældent ud. Det betragtes nemlig som at tabe ansigt og værende meget uhøfligt. Af samme grund smiler thaierne meget. De kan have svært ved at sige nej, fordi de ikke ønsker at skuffe nogen, ved at indrømme, at de ikke forstår eller ikke kan hjælpe. Faktisk findes ordet nej slet ikke på thai, man siger i stedet ’mai chai’ som betyder ’ikke ja’.

I Thailand giver man ikke hånd, når man hilser, men i stedet samler man sine egne håndflader mod hinanden foran brystet eller hovedet og bøjer sig let forover. Det kaldes et ’wai’. Generelt kommer man langt med smil og venlighed, og det er en god ide at kunne et par enkelte vendinger som f.eks. goddag og tak. Her er der forskel på, om du er mand eller kvinde:

Mænd
Goddag / farvel - Sawadee Kap
Tak - Kap Koon Kap

Kvinder

Goddag / farvel - Sawadee Kaa
Tak - Kap Koon Kaa

På hotellet opleves de lokale thaiers service og adfærd særdeles venlig, imødekommende og gæstfri.

Håndklæder
Alle gæster kan modtage strandhåndklæder fra hotellet. Man skal kontakte den poolansvarlige, som vil låne håndklæderne ud til dig. 

Medicin

For gæsternes egen sikkerheds skyld, udleveres medicin ikke direkte fra personalet på hotellet. I tilfælde af sygdom kan personalet arrangere et opkald til en læge eller sende folk afsted mod nærmeste hospital. Begge af disse muligheder vil kræve ekstrabetaling. 

Hospital
Det nærmeste hospital hedder ligger ca. 23 km fra hotellet.

Yoga
Yogaen på denne rejse er Hatha om morgenen og Yin om eftermiddagen. niveauet er tilpasset begyndere og lettere øvede.

Du behøver ikke selv medbringe egen yogamåtte. Der er yogamåtter på stedet.

Pas og visum

Husk gyldigt pas. Et pas, der udløber under rejsen, er ugyldigt. Bestil nyt pas i god tid og beregn mindst en måned. Danske statsborgere, der har glemt sit pas, eller som ikke har fået fornyet sit pas i tide, kan købe et nødpas (provisorisk pas) ved henvendelse til politiet i afrejselufthavnen.

For udenlandske statsborgere og personer med fremmedpas gælder særlige regler, og der kan være ekstra visumkrav. Den rejsende er selv ansvarlig for eventuelt visum. Undersøg altid i god tid om visum er påkrævet hos den thailandske ambassade og i givet fald, om det skal udstedes inden afrejse eller ved ankomst. Eventuelle udgifter til visering påhviler den rejsende og er rejsebureauet uvedkommende.

Prisniveau
Forvent at prisniveauet i Thailand er væsentlig billigere end i København (okt. 2021).

Restaurantpriserne i i Khao Lak er ca. 75% billigere end i København.

Dagligvarebutikkerne i Khao Lak er ca. 47% billigere end i København. 

Påklædning

Selve opholdet handler om at slappe af. En del af det at slappe af handler om at være afslappet klædt. Vi lægger op til praktisk fritidstøj om dagen og ’smart casual’ om aftenen, dvs. polo/skjorte og pæne shorts eller lange bukser til mænd samt skjorte/bluse, shorts/lange bukser eller afslappet uformel kjole/nederdel til kvinder. Vi fraråder højhælede sko eller stiletter på grund af ujævnt terræn.

Selvom nattemperaturerne ligger på 20-26 grader, kan aftenerne være kølige, så husk at medbringe en trøje. Der er lagt op til afslappet påklædning, og det er en god ide at medbringe sportstøj eller løstsiddende tøj til brug på de dage, hvor der er afspænding, meditation og yoga.

Husk en god solcreme og solhat/kasket til turene.

Solbeskyttelse
UV-indekset er højt i Thailand, selv når der er overskyet. Vi anbefaler derfor, at du anvender en vandafvisende solcreme med høj faktor. Gerne faktor 30-50.

Derudover anbefaler vi at medbringe en solhat, der dækker ørerne, ansigtet og nakken. Vi fraråder desuden at solbade i direkte sollys midt på dagen.

Vent hellere til efter kl. 16.00. På vandreturene anbefaler vi, at kroppen, skuldrene og lårene er dækket til, vælg et par luftige bomuldsshorts, der ikke sidder for tæt samt en luftig skjorte eller t-shirt. Tætsiddende sportstøj kan også være en god idé, så længe der er tale om svedtransporterende materiale. 

Specialmad – vegetarisk – glutenfrit

Såfremt du ønsker specialmad (diabetiker, allergiker, vegetar etc.), skal vi bede dig meddele os det ved rejsebestilling samt igen ved tjek ind på hotellet, så vil der blive taget højde for det i løbet af opholdet.

Køkkenet tilbyder et bredt udvalg af vegetariske retter fra menukortet. Har du specielle ønsker eller behov til måltiderne, anbefaler vi, at du vælger direkte a la carte til aftensmaden, da vi ikke kan garantere, at vores tilkøb af fælles aftenbuffet møder dine behov.

Swimmingpool
Hotellet har to store pools. Bemærk det er ikke livredder ved hotellets pools.

Sæson og deltagerantal

Vi rejser til Thailand i de danske vintermåneder, hvor dagtemperaturerne ligger på omkring 30-35 grader, og vi har varme aftener med nattemperaturer på 20-26 grader.

Alle rejser gennemføres uanset antal deltagere. Grupperne er som regel på 8-16 personer, men kan variere i størrelse og være på op til 25-30 personer.

Telefon og netværk

Der er begrænset mobildækning på hotellet.

Tidsforskel

Tidsforskellen mellem Danmark og Thailand er 5 eller 6 timer, da Thailand ikke har sommer- og vintertid. Er det sommertid i Danmark, er Thailand 5 timer foran dansk tid. Er det vintertid i Danmark, er Thailand 6 timer foran dansk tid.

Tøjvask
Det er muligt at få vasket tøj under opholdet. Vasketøjet afleveres til hotellets personale. Tøjet afleveres nyvasket, tørret og lagt sammen og leveres på værelset efter 1-2 dage. Priserne varierer alt efter hvilket tøj, der skal vaskes, og ligger typisk imellem 50 - 300 THB. Tøjvask afregnes direkte med hotellet ved udtjekning.

Vaccinationer

Tid til ro vejleder ikke omkring vaccinationsprogrammer. Vi opfordrer til at kontakte egen læge for råd og vejledning om vaccination i forbindelse med rejser til Thailand. Normalvis anbefales vaccination mod hepatitis (leverbetændelse) og difteri (stivkrampe). Hertil kommer den obligatoriske Covid-19 vaccine, hvis man vil undgå karantæne.

Valuta

Valutaen i Thailand er thailandske baht (THB). Kursen er ca. 19,08, dvs. at 100 baht svarer til ca. 19,08 danske kroner.

Vand

Vandet i hanerne bør ikke drikkes. I stedet købes vand på flaske. Hotellet udleverer desuden hver dag en flaske vand på værelset.

Værelsets aflevering

Værelset skal forlades inden på kl. 12.00 på hjemrejsedagen. Det endelige tidspunkt for aflevering af værelset i forbindelse med hjemrejsen oplyses af rejselederen. Sker afrejsen sent på dagen, vil der dog oftest være adgang til et fælles værelse, hvor der kan skiftes tøj m.m. inden afgang.

WiFi

Der findes gratis trådløs internet på alle værelser, samt i restaurantområdet, der rækker på det meste af hotellet. Vi anbefaler at begrænse brugen af e-mails, SMS og mobiltelefoni på hotellet. Hvis der skal foretages nødvendige opkald, henstiller vi til, at man ringer fra sit værelse, går en tur eller diskret sender en SMS.

 

 

Anantara Bophut, Koh Samui

99/9 Bophut Bay, Samui Island, Surat Thani 84320

+66 77 428 300

bophutsamui@anantara.com 

 

Få tilbud og nyheder via e-mail.
Vi sender kun ud når vi har noget på hjerte

 

Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg samtidig Tid til ro's privatlivspolitik.