Yoga på bjerget

Her kan du læse mere om selve opholdet på Enagron

8 dage med fly fra Kastrup eller Billund

Yogaophold på Kreta

REJSETIPS: Tre gode grunde til at bestille nu

Tag på retræte og bliv genopladet. Vores smukke bjergretræte ligger i sanselige naturomgivelser imellem bjerge og skove på Kreta - langt væk fra moderne civilisation. Her er livet autentisk, der er fred og ro, og du kan trække stikket ud og give slip på hverdagen.  

Samtidig kan du nyde smagsfuld og sanselig økologisk mad, hvoraf det meste dyrkes på retrætets egne arealer. Omgivelserne giver dig mulighed for at fordybe dig og slippe tanker eller tænke nye tanker og skabe udvikling.

Vi har samlet et professionelt team med kompetencer indenfor yoga, mindfulness, meditation og erhvervspsykologi. Vores team på denne yogarejse består af vores dansktalende rejseleder og vores danske yogalærer, der har masser af erfaring fra egenpraksis inden for yoga, mindfulness og stressreduktion.

Nyd dit retræte alene eller sammen med en rejseledsager, også selvom I ikke er på samme niveau inden for yoga. Yogaprogrammet er nemlig sat sammen således, at alle øvelser kan udføres af begyndere og stadig udfordre de lettere øvede. Der er en daglig session med hatha. Derudover laver vi yin yoga.

Er din rejseledsager ikke yogainteresseret, er der alligevel rig mulighed for at få et givende retræteophold uden yoga. Omgivelserne inviterer til spændende vandreture og cykelture. Der er hyggelige små tarvernaer i lokalmiljøet, og der er mulighed for gå på opdagelse og fotografere bl.a. de store rovfugle og det naturskønne landskab.

Udover de daglige yogasessioner introducerer vi til mindfulness en af de første eftermiddage. Det er vores vurdering, at mindfulness er en vigtig del af et retræteophold Samtidig er det et godt supplement til yogaen.

På retrætet har vi både studiolejligheder (1-2 personer) samt lejligheder med separat soveværelse (2-4 personer).

Valgfrie aktiviteter

Det er vigtigt, at dagene er forudsigelige. Af den grund har vi lavet et ugeprogram, der beskriver alle aktiviteter dag for dag. Alle aktiviteter er valgfrie, og de fleste dage vil der både være en aktivitet om formiddagen og en om eftermiddagen. Dermed kan man eksempelvis vælge en formiddagsaktivitet fra, men alligevel deltage i en eftermiddagsaktivitet.

Derudover er det vigtigt, at man selv mærker efter, hvad man har behov for og lyst til at deltage i for at få det optimale ud af opholdet. Dog anbefaler vi, at man som minimum sørger for at få sig rørt i løbet af dagen. En gåtur i den smukke natur eller en svømmetur i poolen er tilstrækkeligt.

Økologisk landkøkken

Hovedmåltiderne er inkluderet i rejsens pris, og maden er overvejende vegetarisk. Dagens måltider består af kaffe, te og frisk frugt tidlig morgen, brunch-buffet fra kl. 11.00-15.00 samt 3-retters aftensmad. På retrætet serveres rustik økologisk bjergkost, der tilberedes efter traditionelle kretanske opskrifter. Hovedingredienserne er olivenolie, grøntsager, salater, urter, ost, yoghurt, lam, kylling og svinekød.

På brunch-buffet serveres typisk kretansk landkost bestående af hjemmebagt brød med ost og olivenolie, yoghurt med honning, hjemmelavet syltetøj og müsli, frisk frugt fra haven, salater bl.a. med fetaost og olie/eddike, friskpresset juice samt økologisk kaffe, grøn te, sort te eller hjemmelavet urtete. Desuden serveres spejlæg, grøntsagstærte med fetaost og forskellige andre morgenmadsprodukter.

Aftensmaden består af en vegetarisk hovedret (minimum to af dagene vil der også være mulighed for at vælge en kødret) og en dessert, samt hjemmebagt brød med oliventapenade eller hjemmepresset olivenolie. Hovedretten kunne eksempelvis være en traditionel grøntsagsret med knækket hvede og aubergine vendt i tomatsovs, serveret med krydderkartofler og en frisk salat. Desserten kunne være en hjemmelavet ostekage eller ostebræt med hjemmelavet syltetøj og friske figner. Det er muligt at tilkøbe kødretter og vin a la carte.

Yoga og afspænding

Der vil dagligt være hatha og yin yoga samt meditation og afspænding guidet af vores yogalærere. Dog med undtagelse af ankomstdagen og hjemrejsedagen samt hviledagen, hvor vi starter dagen med yin yoga i stedet for hatha yoga.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen