Program dag-for-dag

Forbehold for ændringer. Selve indholdet ændres der ikke på, men rækkefølgen kan blive ændret.

Dag 1 - Ankomst til Kreta

Din rejse begynder allerede, når du ankommer i lufthavnen. Her kan det være en god idé, at du tager dig tid til at sidde og nyde en kop te eller kaffe, så du langsomt kan forberede dig på flyveturen og alle de gode ting, der venter forude. Dagen skal betragtes som en rejsedag, og derfor er der ingen planlagte aktiviteter denne dag.

Vi flyver Fra Danmark med direkte fly til Kreta. Ved ankomst til Kreta bliver du mødt i lufthavnen af vores dansktalende rejseleder. Herefter kører vi direkte til retrætet i privat bus. Turen tager ca. 20-30 min. Ved ankomst bliver vi indkvarteret på Alianthos og der er tid og ro til at få pakket ud og tage et hvil og se sig omkring.

Dag 2 - Introduktion til vores yogaform

I dag vil vi gerne invitere til en lille introduktion af stedet og området vi er i. Morgenen starter med halvanden times blid hatha yoga og meditation. Derefter bliver der serveret morgenmad. Der er morgenmad hver dag fra 08.00 til 10.00.

Midt på dagen vil vi gerne invitere til velkomstmøde og sidst på eftermiddagen, vil der være halvanden times yin yoga og introduktion til den yogaform og dens gavnlighed for kroppen.

Den yoga vi dyrker på retrætet, er hatha yoga og yin yoga. Der er fokus på åndedræt og kropsbevidsthed, og øvelserne er tilpasset den enkeltes niveau, så alle får mest muligt ud af sessionerne. På den måde er opholdet både for begyndere og lettere øvede med interesse i yoga. Samtidig giver det mulighed for at rejse sammen, selvom du og din rejseven eller – veninde ikke er på samme niveau.

Al yoga foregår i det fri. Derfor anbefaler vi at man tager noget varmt tøj med, som kan lynes af og på. Særligt hvis man rejser i oktober eller april.

Aftensmaden spiser vi på den nærliggende taverna, som ligger helt ud til havet. Maden er fortrinsvis vegetarisk. To af aftenerne er der mulighed for at få serveret retter med kød eller fisk.

Dag 3 - Yoga og landsbytur

Denne dag starter også med nogle dejlige morgenstræk og afspænding. Derudover vil der være en tur til landsbyen Chorafakia, som ligger i ca. 2 km. afstand fra retrætet. I byen vil rejselederen bla. vise hvor der forefindes hæveautomat, indkøbsmuligheder og restauranter og der er mulighed for at sætte sig på en af tavernerne og spise frokost eller drikke en kold frappe.

Sidst på eftermiddagen rundes af med introduktion til mindfulness og der er en kort yogasession. I introduktionen til mindfulness kan du lære om begreberne og baggrunden for mindfulness. Her kan du bl.a. få et indblik i, hvordan du kan bruge det i din egen hverdag. Vi har en tendens til at lade tankerne flyve og mentalt hele tiden være et skridt foran, hvor vi fokuserer på det næste, vi skal nå eller dvæler ved fortiden. Mindfulness beskriver en bevidst tilstedeværelse, hvor du er nærværende i det, du gør her og nu. Det kan f.eks. være så simpelt som at øve sig i at være bevidst tilstede, både i dine tanker og følelser, når du børster dine tænder, laver mad eller kører bil.

Aftensmaden serveres igen på Theos Taverna.

Dag 4 - Den rolige dag med yoga og mulighed for strandtur

Efter et par dejlige introduktionsdage, er der mulighed for at slappe af med en rolig dag. Programmet for dagen består af yoga og meditation om morgenen og yin yoga sidst på dagen. Ellers er der god mulighed for at bruge dagen ved stranden, poolen eller gå en tur i området.

Dag 5 - Yoga og udflugt til den historiske by Chania

Denne dag står i udflugtens tegn, så efter morgen meditation og yoga og en god brunch, vil vi først på eftermiddagen tage til Chania by. Vi bliver hentet i minibus og bliver kørt tilbage igen efter et par timer derinde. I Chania vil der være en guidet tur og vi kommer til at gå rundt i de hyggelige små gader og kommer også ned omkring det smukke havnemiljø. På denne her tur, vil der være udover en guidet bytur, være afsat tid til shopping på egen hånd.

Dag 6 - Endnu en rolig dag med yoga og mulighed for at komme ud på egen hånd

Programmet for dagen består af yoga og meditation om morgenen og yin yoga sidst på dagen. Ellers er der god mulighed for at bruge dagen ved stranden, poolen eller gå en tur i området.

Dag 7 - Reflektionsdag med yoga og afslutningsmiddag

Vi mødes til hatha yoga som vi plejer. Ellers er dagen til fri disposition, og du kan nyde, at du ikke skal noget. Dette er den sidste hele dag på Kreta og Alianthos.
Du kan bruge dagen til at reflektere over dit ophold, og hvad det har givet dig med hjem. Har du f.eks. lyst til at integrere nogle af yogaøvelserne eller afspændingsmetoderne i din dagligdag, kan det være en god ide at få skrevet nogle noter til dig selv, mens det endnu er frisk i hukommelsen.

På den måde kan du bedre holde fast i den gode følelse omkring dine nye og givende tiltag.

Sidst på eftermiddagen inviterer vi til en fælles refleksion over ugens yoga. Her får du bl.a. yogalærerens tips til, hvordan du kan holde fast i god yogapraksis efter hjemkomsten. Vi slutter af med fælles yin yoga og afspænding.

Dag 8 - Hjemrejse fra Kreta

Efter morgenmaden er det tid til at få pakket og sagt farvel, inden vi bliver kørt til lufthavnen i privat bus. De gæster, der rejser hjem med aftenfly, kan beholde værelserne til kl. 10.00 og bliver først kørt til lufthavnen hen på eftermiddagen. Vores dansktalende personale tager med i lufthavnen og hjælper med check-in. Flyvetiden til Kastrup og Billund er ca. 3 t. og 30 min.

Programmet er vejlendende. Ved ankomsten til Kreta udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejrforhold og lignende. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen