Læs om tilkøbsmulighederne her

Landsbyvandring, vandreture i junglen og til ensomme strande

Forkælelse i spaafdelingen

Med spapakken får du alt det bedste fra spaafdelingen

Vandretur til stranden

Vi vandrer til den lille strand ved Karang Bay

Vandretur til vandfaldet

Denne vandretur går til det vilde vandfald i junglen

Guidet landsbyvandring i Salak Phet

Besøg hos landsbytemplet, kokosoliefabrikken og den lokale fiskerrestaurant

Ø-hop med snorkling

Hvide, bløde sandstrande og et levende koralrev

Tilkøbsmuligheder

Vi ønsker, at du får det bedste ud af din yogarejse og dit retræteophold på Koh Chang. Derfor har vi sammensat dagsprogrammet således, at der er ro til, at du kan fordybe dig i den daglige yoga og nyde din restitution ind imellem sessionerne.

For dig, der gerne vil forkæles i spaafdelingen eller opleve lidt mere af lokalområdet, kan du læse mere om vores tilkøbsmuligheder herunder.

Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Spapakke

Spaafdelingen på 'The Spa' byder på mange muligheder for afslapning, genopladning og udrensning. Spaen tilbyder både oliemassage, den klassiske thaimassage, afslappende fodmassage, ansigstsbehandling og anti cellulite massage. Du kan blive forkælet med alt fra en halv times massage til tre timers pakkeløsninger.

Udover diverse massagebehandlinger, kan du sætte forbrændingen i vejret og få løsnet affaldsstoffer i den infrarøde sauna eller i urtedampbadet for eksempel i forbindelse med en blid massage af maven.

Spapakken indeholder:

  • Aromatisk oliemassage (60 min)
  • The Spa ansigtsbehandling
  • Aloe Vera Body Wrap
  • Klassisk thaimassage (60 min)
  • Afslappende fodmassage (60 min)
  • Herbal Hot Compress Massage (90 min)
  • Anti Cellulite Massage (120 min) eller Spa Sport Special Massage (120 min)
  • Daglig brug af urtedampbad eller far infrarød sauna

Specialpris ved forudbestilling: kr. 1.175,- 

Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Fællesspisning om aftenen

Restauranten på The Spa byder på en masse forskellige madoplevelser. Menukortet indeholder alt fra kendte vestlige klassikere og traditionelle thailandske retter, til et stort udvalg af vegetariske og veganske alternativer samt et afsnit med raw food retter. Køkkenet fokuserer på økologi og bæredygtighed, og maden og de friske juicer er farverige og enkle med et nærende indhold. 

Udover velkomst- og afslutningsmiddagen på retrætet , kan du vælge at tilkøbe fælles 3-retters aftenbuffet med dessert på de øvrige 9 aftener på retrætet. På den måde får du en varieret aftenmenu og samtidig muligheden for nye bekendtskaber og et dejligt fællesskab med dine medrejsende omkring langbordet.

Har du specielle ønsker eller behov til måltiderne, f.eks. vegetarisk eller glutenfrit, anbefaler vi, at du vælger direkte fra menukortet til aftensmaden, da vi ikke kan garantere, at vores tilkøb af fælles aftenbuffet møder dine behov. 

Pris: kr. 875,-

Prisen inkluderer 8 gange aftenbuffet på retrætet med fler-retters buffet og dessert. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Vandretur til stranden

Den nærmeste strand ligger ved Karang Bay View, ca. 6 km fra retrætet.

Vi vandrer forbi den lille landsby, Salak Khok, som har et tempel, en skole og et lille fiskerleje. Det meste af vandreturen foregår på en større asfaltvej forbi de enkeltstående huse, der ligger hist og pist langs vejen.

For enden af asfaltvejen går vi det sidste stykke af en mindre grusvej og ned til et lille resort af charmerende, men særdeles primitive bungalows, som ikke tiltrækker mange gæster.

Her finder vi et mindre stykke sandstrand med fagre palmer og en fin badebro. Stranden er fredelig og næsten ubesøgt. Vi nyder roen, vandet og solen her et par timer, før vi vender næsen hjem til retrætet igen.

På alle vores vandreture kan du vælge at vandre med vores rejseleder eller at blive kørt hele vejen. Vi kører samlet hjem til retrætet.

Pris: kr. 175,-

Prisen inkluderer vandreture med dansktalende rejseleder samt mulighed for kørsel. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Vandretur til vandfaldet

Lokalområdet har en masse at byde på, blandt andet er vi omgivet af jungle og vild natur. Faktisk er godt og vel 3/4 dele af Koh Chang dækket af beskyttet regnskov og uberørt jungle.

I junglens dyb kan vi opleve et af de vilde vandfald på Koh Changs østkyst. Vi starter turen ved den lokale kokosnøddeplantage, hvor vi går på asfalt det første stykke vej. Herefter går vi ind i junglen ad en lille sti, og kort efter kan vi høre vandfaldets brusen.

Har du lyst, kan du tage badetøj med på turen og springe i det friske kildevand i de små vandhuller under vandfaldet. Og er du mere eventyrlysten, kan du kravle helt op til vandfaldet af de glatte sten og lade dig bruse under de vilde stråler.

Vandreturen er en halvdagstur. Vi kører til junglen efter morgenmaden og vender hjem til retrætet over middag. Det er ikke muligt at blive kørt til vandfaldet.

Pris: kr. 175,-

Prisen inkuderer vandretur i junglen med dansktalende rejseleder samt kørsel til kokosnøddeplantagen. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Guidet landsbyvandring

Hvis du ikke allerede har været rundt i lokalområdet på egen hånd, kan det være, at dagens tilkøbsmulighed er noget for dig. Vi besøger nemlig den lokale landsby, Salak Phet, som har en helt særlig charme og autenticitet over sig.

Vores rejseleder tilbyder en guidet landsbyvandring i byens hyggelige kroge, som giver fornemmelsen af at træde ind i en hel anden tidsalder. De lokale er ikke præget af turismen og bestemt ikke tynget af stress og jag. Her foregår tingene i et langsommere tempo, og hver ting tager den tid, det nu engang tager.

Vi besøger Khun Goi, som bor med sin mand og børn lidt uden for landsbyen. Khun Goi byder os velkommen i sit værksted, hvor parret laver forskellige fine kunsthåndværker af kokosnøddeskaller. I hendes lille butik finder vi både smukke lamper, forskellige små skåle og dekorationer samt smykker og hårpynt. Parret har en smart og bæredygtig tankegang ved at lave noget kreativt og funktionelt ud af et af naturens biprodukter.

I Salak Phet besøger vi byens smukke og velholdte tempel, som ligger centralt i byen. Ved siden af templet samles landsbyens børn i den lokale skole. Over for templet kigger vi indenfor i et lille museum med små historier og fund fra fortiden.

Inden vi kører tilbage mod retrætet, besøger vi en lille fabrik, hvor et lokalt par laver kokosolie fra egen kokosnøddeplantage. Her bliver kokosolien lavet efter traditionelle metoder, og vi får lov at kigge indenfor i parrets værksted.

For dem, der har lyst, kan frokosten nydes på en af landsbyens eneste spisesteder, en lille fiskerrestaurant, som ligger ud til bugten. Stedet er indrettet som en hyggelig café med et dejligt grønt udendørsområde, der mest af alt minder om en lille kolonihave på en varm sommerdag. Frokosten er for egen regning.

Pris: kr. 175,-

Prisen inkluderer landsbyvandring med dansktalende rejseleder og lokalguide, bidrag til vedligehold af templet og indgang til det lille museum, besøg hos kunsthåndværkeren, Khun Goi samt besøg hos den lille, lokale kokosolieproducent. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Ø-hop med snorkling

Vi bliver hentet i bil efter morgenmaden og kørt til den lille havn uden for landsbyen. Herfra sejler vi til to af områdets mest idylliske øer, der ligger lige syd for Koh Chang. Den første ø, vi gør stop ved, er kendt for sine hvide, bløde sandstrande og det klare, turkisblå hav. Enkelte små resorts på stranden lokker turister til, og her kan du købe kolde forfriskninger.

Efterfølgende sejler vi til den lille ø, Koh Wai, hvor du har mulighed for at snorkle blandt de små, eksotiske fisk. Øen er omgivet af fint koralrev.

Pris: kr. 475,-

Prisen inkluderer engelsktalende personale, kørsel til og fra retrætet, udflugt til øerne, Koh Lao Ya og Koh Wai, snorklingmaske samt frokost på båden. Tilmelding og afregning foregår inden afrejse.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen