Dag 1 - Afrejse fra Danmark

Vi flyver fra Kastrup til lufthavnen i Bangkok

Dag 2 - Blød landing og rolig dag med hvile

Vores danske personale tager imod os og kører os til vores hotel 15 minutter fra lufthavnen

Dag 3 - Yoga og rundvisning på retrætet

Vi byder velkommen og præsenterer dig for retrætet og dets venlige personale

Dag 4 - Yoga, meditation og afspænding

Gå på opdagelse i restaurantens spændende menukort med friske og farverige retter

Dag 5 - Den rolige dag med yoga

En dag uden aktiviteter på programmet, udover den daglige yoga

Dag 6 - Yoga og vandretur i mangroven

Dagens vandretur foregår i mangroveskoven, der omgiver bugten ved retrætet

Dag 7 - Yoga, meditation og afspænding

Vi inviterer til morgenyoga og mødes igen hen på eftermiddagen til yin yoga

Dag 8 - Yoga og udflugt til White Sand Beach

Oplev vestkysten og den populære hvide sandstrand, White Sand Beach

Dag 9 - Yoga, meditation og afspænding

I dag er der plads til at give sig hen til en god bog og bare slappe af i varmen

Dag 10 - Yoga og vandretur til stranden

På den ubesøgte sandstrand kan vi nyde stilheden og privatheden

Dag 11 - Yoga, meditation og afspænding

En dag i retrætets rolige omgivelser, med morgen- og eftermiddagsyoga

Dag 12 - Reflektionsdag med yoga

Giv dig hen til intetheden, naturen og dagens yogasessioner

Dag 13 - Hjemrejse til Danmark

Vores danske personale hjælper med check-in i lufthavnen

Dag 14 - Ankomst til Danmark

Ankomst til Kastrup lufthavn. Tak for denne gang.

Yogarejse til Thailand

14 dage med dansktalende yogalærer og rejseleder, inkl. blød landing (ekstra nat) i Bangkok.

 

Yogaophold på Koh Chang - Timeline

 

DAG 1 - AFREJSE FRA DANMARK

Afrejse fra Kastrup til lufthavnen i Bangkok med Emirates Airlines eller Qatar Airways.

Begge alternativer har en mellemlanding, hvor vi har mulighed for at strække ben og få lidt bevægelse i kroppen. Vores bagage tjekkes ind hele vejen fra Kastrup til Bangkok, så den skal vi ikke selv gøre noget ved under mellemlandingen. Vi har god tid til at slappe lidt af og til at finde den gate, vi flyver videre fra.

Flymad og bagage er inkluderet på alle flyvninger, og det er muligt at låne tæppe og pude under flyrejsen.

Der er mulighed for at tilkøbe direkte flyvning mod tillæg på de fleste afgange.

 

DAG 2 - BLØD LANDING I BANGKOK

Når du lander i lufthavnen i Bangkok, bliver du mødt af vores dansktalende personale og thailandske lokalguide, som står klar til at modtage dig. Herefter kører vi ca. 15 minutter til vores hotel 'The Cottage', hvor vi har den første overnatning. Her er der mulighed for at slappe af, hvile ud og vænne sig til det dejlige tropiske klima. Hotellet har swimmingpool, og der er mulighed for at bestille massage til fornuftige priser.

 

DAG 3 - VELKOMMEN TIL KOH CHANG

Efter en god nats søvn og hotellets dejlige morgenmad, kører vi direkte til retrætet i private minibusser. Turen tager ca. 5 timer til færgelejet, hvor den lille færge sejler os det sidste stykke til Koh Chang. Vi sørger for drikkevarer og snacks i bussen, og vi holder passende pauser undervejs på køreturen.

På retrætet bliver vi budt velkommen af det venlige personale, som vil hjælpe med indtjekning på værelserne. 

Roen og nærværet vil stille og roligt indfinde sig, når du accepterer tidsforskellen, lytter til kroppen og får tilstrækkeligt med hvile efter ankomsten. Massage og blide stræk under yogaen eller en kort gåtur kan hjælpe kroppen til at slappe af og restituere.

Når vi har fundet vores værelser og haft lejlighed til at pakke ud, inviterer vi til velkomstmøde med lidt praktisk information samt en lille rundvisning på retrætets område.

Nærmiljøet er autentisk, fredeligt og enkelt, og roen mærkes i naturen, der omgiver os. Vi bor i en oase af frodig natur med blomster i smukke farverige nuancer, palmer der troner mod himlen og vandets blanke overflade i bugten. De eneste lyde, der forstyrrer stilheden, er dyrelyde - fuglekvidder og den særlige intense lyd fra cikaderne.

Flere af vores gæster udtrykker, at de oplever, hvordan nervesystemet dæmpes ved at blive trukket væk fra sine vante omgivelser og ind i så sanselig en natur. Mange oplever en klar følelse af mere nærvær og taknemmelighed.

For at lande krop og sind bedst muligt, samles vi til en guidet meditation med fokus på sanserne, efterfulgt af mindful yoga for dem, der har lyst.

Mindful yoga har en stressdæmpende virkning og er ikke fysisk krævende, men tværtimod en blid, ukompliceret form for yoga. Vi arbejder med blide stræk af de muskler, der kan trænge til afspænding efter en lang flyrejse. Kropsbevidstheden øges, og nervesystemet beroliges under de langsomme bevægelser.

Vi starter alle vores yogasessioner med en guidet meditation eller vejrtrækningsøvelse. Det hjælper os til at slappe bedre af og giver en god jordforbindelse. På samme måde slutter vi altid yogaen af med en guidet meditation eller en afspænding i stilhed.

Til aften byder vi på fælles velkomstmiddag for alle. Vi spiser samlet ved langbord for dem, der har lyst. De øvrige aftener på retrætet kan du vælge at tilkøbe fælles aftenbuffet med dessert eller vælge din aftensmad a la carte.

 

DAG 4 - YOGA, MEDITATION OG AFSPÆNDING

Vi vækker kroppen med halvanden times yoga inden morgenmaden. Den yoga, vi laver om morgenen, er primært hatha yoga. I hatha yoga er vi knap så længe i stillingerne som i yin yoga. Vi strækker primært muskler og ledbånd og åbner leddene med fokus på kropsbevidsthed, åndedræt og balance.

Efter morgenmaden kan dagen nydes i retrætets rolige omgivelser. De små træterrasser omkring poolen kan bruges som hyggekroge, hvor du kan nyde roen og finde dig godt til rette på en af solsengene, enten i skyggen eller i solen.

Du kan bruge dagen ved poolen eller forkæle dig selv med en behandling i spaafdelingen. Spaen tilbyder forskellige former for behandlinger, bl.a. infrarød sauna og dampbad samt flere typer af massage. Massage går hånd i hånd med restitution og afslapning, fordi massagetryk løsner op for spændinger og lader kroppen give slip. På den måde får kroppen mulighed for bedre at finde hvile og genoplade. 

Mentalt kan massage dæmpe tankemylder, bekymringer og stress. Udover at være gavnende for sindet, styrker massage kropsbevidstheden, som giver en bedre følelse af tilstedeværelse og nærvær.

Retrætet tilbyder en spapakke med de fleste af de populære behandlinger inkluderet, så du kan få komplet udbytte under dit ophold. Spapakken skal bestilles hjemmefra.

I restauranten finder du et imponerende menukort med masser af spændende retter at vælge imellem. Her kan du nyde en frisk og økologisk frokost og få lækre raw food desserter og smagfulde juicer i skønne farver, hvis du får lyst til lidt lækkert i løbet af dagen.

Dagen rundes af med blid yin yoga inden aftensmaden.

 

DAG 5 - DEN ROLIGE DAG MED YOGA

Efter dagens morgenyoga står endnu en nærende morgenmad klar til os.

Udover dagens yoga, er dagen uden aktiviteter og med plads til fordybelse, egenomsorg og afslapning. Vores åbne mindfulnessværksted kan måske inspirere dig til en mindful aktivitet. Du kan for eksempel male, tegne eller skrive dagbog. Eller du kan finde en bog at tage med ud i retrætets hængekøjer, hvor du kan slappe af i skyggen.

Dagens yin yoga ligger som sædvanligt hen på eftermiddagen.

 

DAG 6 - YOGA OG VANDRETUR I MANGROVEN

Dagen i dag er tænkt som hviledag, hvor kroppen kan restituere. Vi starter dagen uden hatha yoga og lægger op til at finde roen. Du kan fordybe dig i en god bog fra mindfulnessværkstedet, hvile ved poolen, nyde stilheden på værelset eller gå en lille tur i lokalområdet. Du kan gøre lige præcis det, du har lyst til.

Over middag har vi arrangeret en mindful vandretur i mangroven. Vi vandrer imellem de imponerende rødder under mangrovens grønne trætoppe. Stien, der ligger i bugtens vandoverflade, er bygget ind mellem de store træer og gør det muligt at opleve rødderne på helt tæt hold.

Vi holder en lille pause halvvejs, hvor der er bygget et udkigstårn i tre etager. Går man op ad trapperne helt til tops, er der en helt igennem skøn udsigt over områdets tætte bevoksning af mangrovetræer, der vokser langs bugten.

Når vi er tilbage fra vandreturen, kan du være med, når vi laver fælles yin yoga med fokus på kroppens restitution.

 

DAG 7 - YOGA, MEDITATION OG AFSPÆNDING

Vi starter dagen med halvandens times morgenyoga, efterfulgt af endnu en nærende morgenmad. Efter morgenmaden er dagen til fri disposition.

Har du lyst til at opleve lidt mere af den smukke mangrove, kan du gratis låne retrætets kajakker og ro en tur ud i bugten. Vandet er ikke ret dybt, så skulle du falde i, kan du sagtens bunde. Følelsen af næsten at være i et med det stille vand og fornemme naturen omkring sig kan være en meget mindful oplevelse. Er du mere eventyrlysten, kan du ro lidt længere ud og nå hen til det lille lokale fiskerleje.

Er du ikke vant til at ro kajak, kan det godt være lidt overvældende, når du første gang skal finde ud og ind af mangroven. Men det er nu alligevel nemt nok. Tag evt. en af dine medrejsende med, så har du også en at dele oplevelsen med.

I den lille bugt ligger en stor tømmerflåde med bord, bænke og tag til skygge. Her kan du lægge til og spise en medbragt frokost. Du kan også fortsætte og sejle videre til den lille fiskerlandsby, hvor de lokale fiskere sidder og renser garn.

Sejler du længere ud af bugten og langs kysten, er der en lille stenstrand, hvor man nemt kan bade. Her er fredeligt, og man er kun i selskab af ørne, fugle og store fisk.

Som vi plejer, afrunder vi dagen med yin yoga inden aftensmaden.

 

DAG 8 - YOGA OG UDFLUGT TIL WHITE SAND BEACH

Dem, der har lyst, kan være med, når vi inviterer til morgenyoga inden morgenmaden.

Kroppen har for de fleste nu vænnet sig til den daglige rytme ved at starte dagen med aktive yogaøvelser, der vækker kredsløbet og slutte dagen med blide stræk, der beroliger sindet og hjælper med at fordøje dagens indtryk.

Du vil sikkert kunne mærke, hvordan de nye gode vaner har en positiv indflydelse på din døgnrytme og på dit velbefindende. 

Den egenomsorg, der følger med den daglige praksis, stimulerer og beroligerer både krop og sind.

I dag er der mulighed for at nyde dagen på retrætet, eller du kan tage med på en tur til vestkystens populære turiststrand, White Sand Beach. Vi bliver kørt hertil ved middagstid og har det meste af dagen på Koh Changs mere turistprægede vestkyst. Dagen kan nydes på den fine sandstrand, som har været flittigt besøgt, lige siden den blev nævnt i Lonely Planet for ca. 20 år siden. I området er der rig mulighed for shopping og restaurantbesøg.

En tur til østkystens mere livlige vibrationer kan sætte tingene lidt i perspektiv og sætte ekstra fokus på taknemmeligheden ved at opholde sig i den fred, der omgiver retrætet.

Tilbage på retrætet rundes eftermiddagen af med yin yoga.

 

DAG 9 - YOGA, MEDITATION OG AFSPÆNDING

Inden morgenmaden inviterer vi igen til morgenyoga som en del af en god start på dagen.

På nuværende tidspunkt er det for de fleste tydeligt at mærke, hvordan kroppen og sindet slapper af og er gearet helt ned efter flere dage med ro, daglig yoga og naturens positive indflydelse på sindet.

Måske har du lyst til at skrive dagbog, nyde sansebilledet omkring retrætet endnu en gang, tage billeder til dage, hvor der er behov for gode minder, fordybe dig i en god bog eller hvile dig og lade dig varme igennem af solens stråler. 

Inden aftensmaden kan de, der har lyst, være med til blid yin yoga.

 

DAG 10 - YOGA OG VANDRETUR TIL 'DEN UKENDTE STRAND'

For at respektere kroppens restitution giver vi plads til ekstra hvile denne morgen og mødes først senere på dagen til blid yin yoga.

For dem, der har lyst, arrangerer vi en mindful vandretur til en af områdets absolut fredeligste sandstrande. Vi vandrer ca. 10 km til Wai Chaek Beach, der er en af Koh Changs sydligste strande og ligger med udsigt ud over det store åbne hav. Der er ingen skilte og ingen direkte vej til stranden. Derfor er den forholdsvis ubesøgt og fredelig, så vi kan nyde stilheden imellem havets brusen. Vi bliver forkælet, når retrætets køkkenpersonale forbereder frokosten til os på stranden.

Du kan følges med vores dansktalende rejseleder på turen igennem junglen. Det er også muligt at blive kørt i bil til stranden. Vi kører samlet hjem hen på eftermiddagen.

Eftermiddagens yin yoga har fokus på at strække eventuelle trætte og stive ben.

 

DAG 11 - YOGA, MEDITATION OG AFSPÆNDING

Morgenens yoga og meditation hjælper os til at starte dagen med en følelse af nærvær, jordforbindelse og ro. 

Efter morgenmaden er der lagt op til at nyde de varmere himmelstrøg og evt. se noget af lokalområdet. Vi har flere cykler til rådighed på retrætet, som du kan låne gratis, hvis du har lyst til at cykle en tur i området. F.eks. kan du besøge en af de nærliggende små landsbyer, der har en særlig charme og autentisk stemning over sig.

En cykeltur i lokalområdet kan give en indsigt i det langsomme, simple liv, som thaierne i området lever. Det er fascinerende at iagttage de venlige og imødekommende mænd ved det lille fiskerleje, som med den største tålmodighed fredeligt ordner deres garn, inden de skal ud på havet igen.

Det lokale fiskerleje er nemt at finde, og det ligger kun nogle minutter på cykel fra retrætet. Og trænger du til en forfriskning, kan du købe en let fiskeret eller en kold sodavand i den ydmyge fiskerestaurant.

Vores yogalærer inviterer til blid yin yoga sidst på eftermiddagen.

 

DAG 12 - REFLEKTIONSDAG MED YOGA

Vi lægger op til at nyde dagen i de rolige omgivelser og give sig hen til intetheden efter morgenens hatha yoga.

Du kan reflektere lidt over, hvad opholdet har betydet for dig, og hvad du eventuelt kan tage med hjem og implementere i din egen hverdag. Det kan være en god idé at skrive nogle noter til dig selv for eksempel om, hvilke yogaøvelser der tiltaler dig mest, og som du nemmest kan tilføje til en daglig egenpraksis.

Har du lyst, kan du være med til endnu en afslappende yin yoga session hen på eftermiddagen.

Til aften inviterer vi til fælles afslutningsmiddag i restauranten, hvor vi kan samles og nyde den sidste aften på The Spa.

 

DAG 13 - HJEMREJSE TIL DANMARK

Morgenmaden serveres i hotellets morgenmadsrestaurant. Herefter er det meste af dagen til fri disposition.

Vi kører i private minibusser til lufthavnen hen på eftermiddagen. Vores rejseleder vil være behjælpelig med check-in.

 

DAG 14 - ANKOMST TIL DANMARK

Ankomst til Kastrup lufthavn.

Vi sender dig en e-mail med links til mange af de værktøjer, vi har brugt i løbet af opholdet. Derved håber vi at kunne hjælpe dig med at fastholde en mindful egenpraksis efter hjemkomst.

 

Programmet er vejledende. Ved ankomst til retrætet udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejrmæssige forhold. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.  

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen