Om opholdet

Mindfulness, natur og velvære

Yogaophold i Thailand

Vi anbefaler vores yogaophold til dig, der har lyst til at kombinere et lærerigt yogaforløb med ro til fordybelse under tropiske himmelstrøg og med muligheden for at være en del af et inspirerende fælleskab. Det har stor betydning for de fleste at møde medrejsende, der deler interessen for et bedre velvære.

Kravfrit og valgfrit retræteophold

Det ligger os meget på sinde, at retræteopholdet skaber det frirum, som mange af os søger i hverdagen. Derfor er der ingen forventninger om, at du deltager i yoga sessionerne, fællesskabet eller de mindfulde aktiviteter. De er blot rammen om dit retræteophold.

Det er altid individuelt, hvilke behov vi har, og hvad vi har brug for fra dag til dag. Så det er vigtigt, at du selv mærker efter, både hvad du har lyst til, men også hvad du har behov for.

Dagene er planlagt med et forudsigeligt program med morgen- og eftermiddagsyoga de fleste dage. Du kan vælge at deltage i begge sessioner eller eksempelvis vælge den ene fra og på den måde få muligheden for at vælge noget andet til. Uden at du behøver vælge yogaen helt fra den pågældende dag.

Daglige yogasessioner

Med undtagelse af rejsedagene inviterer vi hver dag til fælles yoga. De fleste morgener startes med hatha yoga, og vi runder eftermiddagen af med yin yoga. Kontinuerligheden i den daglige yoga giver dig et godt udgangspunkt for at få bygget nogle gode vaner op, hvis du selv ønsker at praktisere derhjemme.

I hatha og yin yoga arbejder vi med balance, både den fysiske og mentale, og vi har fokus på åndedrættet og styrker vores kropsbevidsthed.

Vores yogarejser er for alle. Niveauet vil primært være tilpasset begyndere og let øvede.

Del dit ophold med gamle eller nye bekendtskaber

Når vores gæster mødes, er det typisk på tværs af aldersskel og faggrupper, men med en fælles erfaring eller interesse inden for yoga og mindfulness. Den delte interesse bliver omdrejningspunktet for et fællesskab, der hurtigt føles trygt og kendt.

På den måde er vores yogarejser både til dig, der ønsker at dele oplevelsen med en god ven eller veninde, men også til dig, der rejser alene og måske ønsker nye bekendtskaber.

Personligt nærvær

The Spa er familieejet af en frisk, ærlig og selvstændig kvinde, Khun Nuch, og hendes høflige søn, Khun Poon. De er begge utrolig hjertevarme og generøse, med en sans for ydmyghed, der ligger til kulturen. Khun Nuch har en rolig, men sikker hånd på retrætets virke, mens Khun Poon er smilende og jordnær, og hans milde væsen udstråler ro og taknemlighed.

Spaen på The Spa

Der arbejdes med sundhed, velvære og udrensning i retrætets spaafdeling. Her er der både infrarød sauna, dampbad, traditionel thaimassage, aromamassage med olie, diverse spapakker og mulighed for tarmskylning og forskellige fasteforløb.

Nyd naturen på første række

Naturen og retrætet går ligesom hånd i hånd, og naturens egenskaber bliver respekteret, dyrket og anvendt både i køkkenet og i hele konstruktionen. Husene er bygget op af naturstærke materialer, møblerne er lavet af forskellige træsorter og andre fletmaterialer, og poolen er fyldt op med saltvand.

På kanten af junglen ligger husene i forskellige niveauer med udsigt til mangroven. Stilen i husenes indretning er simpel og rummelig med lyse vægge og mørke træmøbler. Det er hyggeligt, hjemligt og enkelt.

På retrætet er der skabt flere små oaser af fred imellem de funktionelle bygninger, blandt andet er der indrettet flere små træterrasser med et par solstole, bygget lige over vandoverfladen, der giver en skøn følelse af privatliv. Her er der plads til at nyde naturens lydbillede og æstetik.

Mindfulness og yoga

Rammerne om retrætet er enestående til at fordybe sig i yoga, meditation og afspænding, og vores yogasala fungerer også som åbent mindfulnessværksted og en lille oase af ro. Yogasalaen ligger tilbagetrukket i stilhed, og derudover er der flere små træterrasser med udsigt over den blanke vandoverflade, hvor du kan sidde og læse, male, skrive eller bare være til stede i nuet.

Under fjerne himmelstrøg

Stedet er svært at finde og oprigtigt svært at forlade. Efterhånden er der ikke mange steder som dette, der får lov at forblive ubemærket af turismen. Til vores held er det hverken nemt eller hurtigt at komme til Koh Chang. Det passer os rigtig godt. Vores retrætested må hellere end gerne være lidt overset, så stedet kan bevare sin fredfyldthed.

Det er dog langt fra umuligt at finde vej til The Spa. Det kræver blot en køretur til det lille færgeleje fra lufthavnen i Bangkok på 5 timer, der heldigvis foregår på forholdsvis store veje. Ved færgelejet starter vores mindfulde ophold med tid til fred og ro. Med 20 minutter på vandet kan vi læne os tilbage og nyde den kønne udsigt ud over havet og ud til vores grønne, bjergrige Koh Chang.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen