Om køkkenet

Velvære, friskhed og økologi

Det thailandske køkken

Menukortet på The Spa byder på en masse spændende retter, både kendte klassikere fra den vestlige verden og det traditionelle thailandske køkken, men også friske og farverige salater og smoothies. Der lægges stor vægt på friske og uforarbejdede råvarer og velværen ved letfordøjelige og nærende måltider.

Økologi og bæredygtighed

På retrætet er man meget bevidst om at skåne miljøet og bidrage så vidt muligt til bevaringen af vores skønne Moder Jord, med et stort fokus på bæredygtighed. Køkkenet gør en særlig indsats for at støtte de lokale bønder og vedligeholdelsen af områdets fint bevarede traditionelle landbrug. Derfor er mange af råvarerne både økologiske og lokale, hvilket opleves i madens friskhed.

Veganske og vegetariske alternativer

Vores ophold er planlagt således, at vi ikke vil gå på kompromis med følelsen af fællesskab imellem vores gæster, men samtidig skal der være plads til personlige valg og fravalg i forhold til måltiderne, som det er med alle vores aktiviteter. Retrætet har nemlig et imponerende stort menukort, hvor omkring halvdelen af retterne er vegetariske, veganske eller raw food, mens der også er retter både fra vesten og det thailandske køkken.

Og netop fordi køkkenet tilbyder så bredt et udvalg af sund og nærende mad samt spaens muligheder for forskellige udrensningsforløb, har vi valgt at tilbyde to af opholdets aftener med fællesspisning. Derudover er det muligt selv at tilvælge, hvad man ønsker at spise fra restaurantens menukort. Det er selvfølgelig også muligt at vælge vores pakkeløsning med 3-retters aftenmenu for alle opholdets dage.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen