Velkommen ombord

God kabinekomfort og højt serviceniveau

Om flyrejsen til Thailand

Vi flyver med Emirates Airlines (firestjernet flyselskab) eller Qatar Airways (femstjernet flyselskab). Flyrejsen til Thailand inkluderer en mellemlanding i henholdsvis Dubai eller Doha lufthavn. 

Afrejse fra Kastrup

Vi rejser fra Kastrup til lufthavnen i Bangkok via Dubai eller Doha. Mellemlandingen giver os mulighed for at strække ben og mærke jorden under os, inden vi flyver videre det sidste stykke.

Lufthavnene i Dubai og i Doha er begge store og moderne og har gratis wifi, flere spisesteder og shoppingmuligheder samt pæne toiletter og mange siddeområder.

Højt serviceniveau hos flyselskaberne

Personalet ombord på flyet er veluddannede og gør sit bedste for at give dig en behagelig flyrejse. De er opmærksomme og behjælpelige undervejs, og det er muligt at tilkalde personalet til dit sæde, hvis du har behov for det.

Desuden er både Emirates og Qatar rost for deres gode kabinekomfort med komfortable sæder, fin benplads og behagelig kabinebelysning. Du får udleveret et tæppe og en lille pude inden afgang.

Personlig skærm med musik og film

Der er personlige skærme ved alle sæder, og underholdningssystemet byder på et bredt udvalg af film, serier og musik. Du får udleveret hovedtelefoner ombord, som afleveres igen inden landing.

Du kan med fordel medbringe dine egne, hvis du eksempelvis har støjreducerende hovedtelefoner. Det kræver dog en særlig adapter med dobbelt MiniJack-stik for tilslutning i flysædet.

Varm mad og drikkevarer

Flymad er inkluderet på rejsen, og det er muligt for at tilvælge vegetariske eller glutenfrie alternativer inden afrejse. På udrejsen mellem Kastrup og mellemlandingslufthavnen serveres et varmt aftenmåltid, og herfra videre til Bangkok serveres et morgenmåltid. Der serveres ligeledes både et morgen- og aftenmåltid på hjemrejsen.

I løbet af flyrejsen får du serveret gratis drikkevarer flere gange. Derudover er der mulighed for at tilkøbe mad og drikke under mellemlandingen.

Checkin bagage og kabinebagage

På vores rejser til Thailand er der inkluderet 23 kg indtjekket bagage samt 7 kg kabinebagage (55 x 40 x 23 cm) og 1 stk. håndbagage (håndtaske eller kamerataske) pr. passager.

Alt indtjekket bagage tjekkes hele vejen igennem fra Kastrup til Bangkok, hvilket betyder, at vi ikke skal tænke på det, når vi mellemlander.

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen