Yogarejse til Koh Chang, Thailand

Retræteophold i tropiske omgivelser med yoga, økologi og et skønt fællesskab

Yoga i Thailand

14 dage med ro, sanselige naturoplevelser og daglig yoga


Se priser og afgange - klik her!

Vores yogarejser til Thailand er for dig, som har en interesse for yoga og ønsker inspiration til at komme igang med en god egenpraksis eller blive inspireret og lære nyt. Og for dig der bare er nysgerrig og har lyst til at opleve, hvad regelmæssig yoga kan gøre for dig.

Yogaopholdet i Thailand henvender sig til begyndere og let øvede og vil udfordre dig, som har kendskab til yoga og ønsker mere praktisk erfaring. De fleste dage starter vi med hatha yoga og mødes om eftermiddagen til yin yoga. Hatha og yin yoga komplimenterer hinanden godt, og begge dele har fokus på kropsbevidsthed, åndedræt samt fysisk og mental balance.

Skånsom og hensynsfyld yoga for alle

Yoga er for alle  - uanset alder, vægt, smidighed og styrke. Alle kan lave yogaøvelser, hvis de har lyst, fordi alle øvelser kan tilpasses den enkelte krops behov og begrænsninger. I yoga er der ingen facitliste eller mål, det handler blot om at være nærværende og bevidst til stede i kroppen og huske at trække vejret. Yoga kan hjælpe dig med at åbne leddene, smidiggøre bindevævet for mere fleksibilitet og øge blodgennemstrømning til muskler og led.

Vi har derfor gæster i alle aldersgrupper på vores yogarejser. Nogle er i trediverne, nogle er på den anden side af 70. Alle er velkomne, mænd som kvinder, yngre som ældre.

Vi kombinerer den daglige yoga med rolige omgivelser i en tropisk natur. Den grønne mangroveskov og det lokale landsbysamfund bekræfter os i, at vi er langt hjemmefra. Et miljøskift til et mere fredfyldt naturområde virker beroligende, og på den måde kan vi bedre være nærværende og fordybe os i yogaen.

Meget andet end yoga

Som supplement til yogapraksissen, bevæger vi os også ud på sanselige vandreture med smukke udsigtspunkter og næsten uberørte strande. For dig som ønsker at komme ud og se dig omkring på egen hånd, er der cykler til rådighed samt kajakker til frit udlån, hvis du har lyst til at sejle ud i mangroven.

Introduktion til yoga og mindfulness

Vi introducerer til mindfulness i starten af opholdet og vil lære dig, hvordan yoga og mindfulness hænger sammen, og hvordan du kan integrere mindfulness i din hverdag. Du vil opleve, hvordan det kan øge din egenomsorg og din livskvalitet.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på telefon 76 12 52 51, hvis du gerne vil tale med mig om vores yogarejse til Thailand. I menuen til venstre kan du finde meget mere information om opholdet og om området omkring retrætet.

Jeg glæder mig til at tale med dig.

Kærlig hilsen

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 


Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen