Yoga på borgen i Monda

Kommende testtur til Andalusien

Vores testture

Skriv dig på interesselisten, så sender vi dig mail, når de nye testture kan bookes

Invitation til testtur

Vi lancerer løbende nye rejseprogrammer, der henvender sig til levemennesker, der elsker at vandre og opleve, men som samtidig ønsker kravfrihed, ro og luft i programmet.

Kære rejseven,

Tak for din interesse i vores kommende testture.

Programmerne for testturene udgives løbende. Du kan også skrive dig på interesselisten, så kontakter vi dig automatisk efterhånden som testturene kommer op.

Skriv dig på interesselisten i boksen i toppen af denne side eller klik her!

Hvad er en testtur?
En testtur er den første 'rigtige' rejse med et nyt program. Vi tester selve programmet og man skal derfor regne med at der kan komme afvigelser. Der vil ikke blive udeladt noget, men der kan eksempelvis blive byttet rundt på dagene, eller en formiddagsaktivitet kan blive flyttet til om eftermiddagen etc.

Til gengæld for denne 'ulejlighed' sørger vi for specialpris på selve rejsen, gratis opgraderinger på retrætestederne, samt mulighed for at kunne bo alene uden at skulle betale tillæg.

Hvad kommer testturene til at koste?
Testturene ligger typisk ca. 15 % under den normale pris for en tilsvarende rejse hos os. Derudover vil der være mulighed for at få en gratis opgradering til et større værelse eller mulighed for at få et enkeltværelse uden at skulle betale tillæg. På den måde sparer man typisk omkring kr. 2.500,- pr. person ved at vælge en testtur fremfor en almindelig afgang.

Vi glæder os til vi kan præsentere dig for de nye programmer med kravfrihed, ro, omsorg og natur.

Kh. Lisbeth, Tid til ro

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen