Dag 1 - Afrejse fra Danmark

Vi flyver til Johannesborg med bagage og flymad inkluderet

Dag 2 - Blød landing i Pretoria

Vores hotel ligger kun ca. en times kørsel fra lufthavnen

Dag 3 - Velkommen til Sebatana

Varm velkomst med frokostbuffet og efterfølgende afspænding

Dag 4 - Champagnebrunch i bushen

Sydafrikansk brunch med champagne tæt på de smukke, vilde dyr i bushen

Dag 5 - Mindful vandretur i bushen

Vi følger dyrenes spor og ligger i skjul ved vandhullet, hvor dyrene holder til

Dag 6 - Oplev Afrikas største dyr

Vi får mulighed for bl.a. at se elefanter, næsehorn og løver

Dag 7 - Welgefonden Big Five

Vi besøger den smukke park og kigger efter bøfler, løver, flodheste, leoparder og elefanter

Dag 8 - Den rolige dag

Meditation og afspænding samt foredrag og aftensafari

Dag 9 - Mindful vandretur og solnedgang

En hel dag med rolige aktiviteter i naturen - og kokkens overraskelse om aftenen

Dag 10 - Soweto og hjemrejse til Danmark

På vejen til lufthavnen får vi et historisk indblik i landets barske fortid

Mindfulnessrejse til Sydafrika

11 dage med en overnatning i Pretoria og 7 overnatninger på Sebatana Lodge samt dansktalende mindfulnessinstruktør og rejseleder

DAG 1 - AFREJSE FRA DANMARK

Vi rejser fra Danmark om aftenen med British Airways fra Billund eller Kastrup. Efter et kort flyskift i London flyver vi videre til Johannesborg. Der serveres et varmt måltid med gratis drikkevarer. Bagagen tjekkes igennem hele vejen til Johannesborg, så den behøver vi ikke tænke på, og der er tilpas med tid til at komme fra det ene fly til det andet uden stress. Også selvom man måske ikke er rejsevant.

 

DAG 2 - BLØD LANDING I PRETORIA

Inden ankomsten til Johannesborg serveres endnu et måltid inkl. drikkevarer. Når flyet lander i Johannesborg, bliver vi modtaget af vores personale i lufthavnen og kørt på halvdagstur i Pretoria. Her vil vi se Union Building og Voortreker monumentet og vores sydafrikanske lokalguide fortæller lidt om Sydafrikas historie.

Efter halvdagsturen kører vi til hotellet. Her kan vi nu 'lande' og få slappet lidt af. Hotellet har pool og snack bar.

 

DAG 3 - VELKOMMEN TIL SEBATANA

Efter en god nats søvn og lidt morgenmad i Pretoria kører vi sammen i bus det sidste stykke til Sebatana. Turen varer ca. tre timer. I bussen har vi gjort klar med vand, sodavand, sunde snacks, en bolle med ost og nogle kolde klude. Vi holder passende pauser undervejs, hvor der er mulighed for at strække ben og komme på toilet.

Når vi ankommer til Sebatana, står personalet klar med en fantastisk frokostbuffet i restauranten. Herefter bliver vi vist ud til værelserne, og der er god tid resten af eftermiddagen til at fordøje indtrykkene, tage et bad, pakke ud og få hvilet sig.

Solnedgangen kan nydes på pooldækket og for dem, der har lyst, vil vores mindfulness instruktør lave blide udstræknings- og afspændingsøvelser med fokus på at løsne op i kroppen efter den lange rejse og berolige sindet til en stille aften og en god nats søvn.

Ved aftensmaden byder vi velkommen med en kort præsentation af vores danske personale samt manageren på Sebatana og hans personale.

Der er dækket op til fællesspisning i den åbne restaurant. Du kan frit vælge fra aften til aften, om du ønsker at nyde maden i fællesskab i restauranten eller alene f.eks. ved et andet bord eller på værelsets terrasse, hvis du har lyst til at være privat og slappe af. Der er også mulighed for at få en romantisk borddækning til særlige anledninger.

 

DAG 4 - CHAMPAGNEBRUNCH I BUSHEN

Morgenmaden er inkluderet alle dage på lodgen og serveres i restauranten. Hen på formiddagen kører vi på fotosafari i bushen. Her spiser vi brunch og får champagne, og vi kan nyde udsigten til et af reservatets vandhuller, hvor dyrene holder til. Efter brunchen har vi velkomstmøde med information om landet, kulturen, dyrene og de lokale skikke. Vores danske rejseleder og mindfulness instruktør vil også fortælle lidt mere om sig selv.

Om eftermiddagen er der introduktion til mindfulness, der afsluttes med en guidet meditation. I den forbindelse præsenterer vi vores mindfulness værksted. Her kan du komme og gå, som du vil, og vi har stillet forskellige remedier frem, som f.eks. bøger, afslapnings- og meditationsmusik, yogamåtter, malegrej og puslespil.

Herefter går vi i stilhed op til pooldækket og ser solnedgangen.

Aftensmaden serveres i restauranten.

 

DAG 5 - MINDFUL VANDRETUR I BUSHEN

Vi spiser tidligt morgenmad, så vi kan komme afsted på vores vandretur i bushen, inden solen står for højt på himlen. Vi går til et af reservatets vandhuller, hvor vi kan sidde i et skjul og stille iagtage dyrene. Hele turen er en meget mindful oplevelse med ro og nærvær, når vi går i bushens stilhed og fornemmer dyrene omkring os. Ved vandhullet fodres dyrene, inden vi kommer, og vi får mulighed for at opleve både impalaer, zebraer, gnuer og vortesvin på tæt hold. Hvis vi er heldige, kommer de nysgerrige giraffer også forbi.

Vi er hjemme igen på Sebatana til frokost, og her fortæller vores lokale guide om reservatets rige plante- og fugleliv og de forskellige dyr, der lever på stedet.

Om eftermiddagen er der gennemgang af mindfulnessprincipperne, der afsluttes med en afspænding for dem, der har lyst.

Aftensmaden serveres i restauranten.

 

DAG 6 - OPLEV AFRIKAS STØRSTE DYR

Efter morgenmaden inviterer vores instruktør til en mindful aktivitet. Resten af dagen kan bruges til at slappe af, bade i poolen og bare nyde stilheden og området. Der er rig mulighed for at vandre i lodgens reservat på egen hånd. Området har fine afmærkede ruter, der er mellem 3 og 6 km.

Derudover har vi arrangeret en udflugt til nationalparken Pilanesberg som en tilkøbstur for dem, der har lyst. Her kan vi opleve det imponerende dyreliv på tæt hold. Vi har bl.a. mulighed for at se Afrikas fem største dyr, nemlig elefanter, løver, næsehorn, bøfler og geparder. Mange er nemlig enige om, at man ikke rigtig har oplevet Afrika, før man har set nogle af de helt store dyr, der lever i denne del af verden. 

Hen på eftermiddagen samles vi til en meditation og afspænding efterfulgt af 5 minutters stilhed ved solnedgangen.

Aftensmaden serveres i restauranten. Husk, at der altid er mulighed for at få maden serveret på værelsets terrasse.

 

DAG 7 - BIG FIVE I WELGEVONDEN

Efter morgenmaden er dagens tilkøbsmulighed en udflugt til den nærliggende Big Five park Welgevonden, der er kendt for sine bøfler, flodheste og elefanter.

Vi spiser frokost på Sebatana, og vores instruktør tilbyder en guidet afspænding og meditation hen på eftermiddagen.

Aftensmaden serveres i restauranten.

Som et tilkøb for dem, der har lyst, kan aftensmaden indtages i autentiske omgivelser. Vi kan nemlig opleve den afrikanske kultur, og se hvordan strukturen ser ud i en høvdingelandsby. Børnene vil danse for os, som de ville for høvdingen, og vi får serveret traditionel mad, der er tilberedt over bål.

 

DAG 8 - DEN ROLIGE DAG

Efter morgenmaden har vi en stille start på dagen med blid, mindful yoga. Niveauet er let, og alle, der har lyst, kan deltage.

Når vi har fået frokost, er der et par timer til fri disposition, før vi inviterer til foredraget 'Mindfulness i dagligdagen og i arbejdslivet'. Vi runder af med en kærlighedsmeditation og 5 minutters stilhed ved solnedgangen.

Du kan nyde dagen i dag på lodgens store terrassedæk ved poolen f.eks i en af de udendørs sofaer med en god bog. Du kan være kreativ i mindfulness værkstedet eller give dig ekstra god tid ved frokosten.

Aftensmaden serveres i restauranten.

Aftenens tilkøbsmulighed byder på aftensafari. Her kører vi efter solnedgang ud i bushen i tusmørket og spotter nogle af de dyr, der kommer frem fra deres skjul, når solen går ned. Vi spiser aftensmad rundt om bålet i en af reservatets boma'er under åben stjernehimmel.

 

DAG 9 - MINDFUL VANDRETUR OG SOLNEDGANG

Efter morgenmaden inviterer vi igen til blid, mindful yoga efterfulgt af en guidet meditation.

Frokosten serveres midt på dagen som sædvanligt, og dagens varmeste timer kan nydes ved poolen, eller som man har lyst.

Hen på eftermiddagen er der igen mulighed for at opleve bushen til fods. Vi inviterer på en vandretur til reservatets smukkeste udsigtspost, hvor vi kan nyde solnedgangen i fulde drag, mens vi slutter dagen af med et glas champagne. Inden vi skåler over solnedgangen, har vi en lille finurlig konkurrence i ærmet, der helt sikkert får smilet frem.

Kokken får i aften lov til at sætte sit personlige præg på aftensmaden, og inviterer os til 'Kokkens overraskelse'. Herefter er der mulighed for at gå tidligt i seng for at være udhvilet til hjemrejsen.

 

DAG 10 - UDFLUGT TIL SOWETO OG HJEMREJSE TIL DANMARK

Morgenmaden serveres i restauranten lidt tidligere end normalt, og inden afgang er der afregning på kontoret.

Vi har sørget for en madpakke til køreturen mod Soweto sammen med vores chauffør og vores sydafrikanske lokalguide, og vi holder nogle gode pauser undervejs. Vi ankommer til Soweto over middag, og her oplever vi det stemningsfyldte gadeliv og får en rundvisning, hvor vi bl.a. ser Nelson Mandelas hus.

Vi ankommer til lufthavnen i Johannesborg hen på aftenen, og vores sydafrikanske lokalguide hjælper med check-in.

Hjemrejse med natfly fra Johannesborg. Der serveres aftensmad ombord, inden kabinelyset dæmpes.

 

DAG 11 - HJEMKOMST TIL DANMARK

Der serveres morgenmad inkl. drikkevarer ombord. Efter en mellemlanding i London flyver vi videre det sidste stykke til Billund og Kastrup. Bagagen tjekkes hele vejen igennem, så den behøver vi ikke tænke på, og der er tilpas god tid til at komme fra det ene fly til det andet uden stress.

 

Programmet er vejledende. Ved ankomst til Sydafrika udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejrmæssige forhold. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret. Vi forbeholder os dog ret til at ændre i de tilkøbsture, der udbydes.   

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen