Dag 1 - Afrejse fra Danmark

Vi flyver til Johannesborg med bagage, flymad og drikkevarer inkluderet

Dag 2 - Blød landing i Pretoria

Hotellet ligger kun en times kørsel fra lufthavnen.

Dag 3 - Velkommen til Sebatana

Varm velkomst med afspænding og yoga

Dag 4 - Champagnebrunch i bushen

Morgenhatha og sydafrikansk brunch med champagne tæt på de smukke, vilde dyr i bushen

Dag 5 - Yoga og en mindful vandretur i bushen

Vi følger dyrenes spor og ligger i skjul ved vandhullet, hvor dyrene holder til

Dag 6 - Oplev Afrikas største dyr

Vi får mulighed for bl.a. at se elefanter, næsehorn og løver

Dag 7 - Welgevonden Big Five

Vi besøger den smukke park og leder efter elefanter, løver, bøfler, leoparder og flodheste

Dag 8 - Den rolige dag med yin yoga

Kærlighedsmeditation, yin yoga og afspænding samt aftensafari for dem, der har lyst

Dag 9 - Yoga, mindful vandring og solnedgang

En hel dag med yoga og rolige aktiviteter i naturen

Dag 10 - Hjemrejse til Danmark

Vi ser Soweto og Nelson Mandelas hus inden vi ankommer til lufthavnen

Dag 11 - Hjemkomst til Danmark

Tak for denne gang

Yogarejse til Sydafrika

11 dage med en nat i Pretoria, samt 7 overnatninger på Sebatana Rhino Lodge, dansktalende yogalærer og dansktalende rejseleder. Yogaen er tilpasset begyndere og lettere øvede.

 

DAG 1 - AFREJSE FRA DANMARK

Vi rejser fra Danmark sidst på dagen fra Kastrup. Efter et kort flyskift flyver vi videre til Johannesborg. Ombord på flyet serveres der et varmt måltid med gratis drikkevarer. Bagagen tjekkes igennem hele vejen til Johannesborg, så den behøver vi ikke tænke på, og der er tilpas med tid til at komme fra det ene fly til det andet, uden stress. Også selvom man måske ikke er rejsevant.

 

DAG 2 - VELKOMMEN TIL SYDAFRIKA

Inden ankomsten til Johannesborg serveres endnu et måltid inkl. drikkevarer. Når flyet lander i Johannesborg, bliver vi modtaget af vores personale i lufthavnen og kørt på halvdagstur i Pretoria. Her vil vi se Union Building og Voortreker monumentet og vores sydafrikanske lokalguide fortæller lidt om Sydafrikas historie.

Efter halvdagsturen kører vi til hotellet. Her kan vi nu 'lande' og få slappet lidt af. Hotellet har pool og snack bar.

 

DAG 3 - ANKOMST TIL SEBATANA

Efter morgenmaden kører vi mod nord til vores skønne yogaretreat, Sebetana Rhino Lodge. Transporttiden er ca. 3,5 timer. I bussen har vi gjort klar med vand, sodavand, sunde snacks, en bolle med ost og nogle kolde klude. Vi holder passende pauser undervejs, hvor der er mulighed for at strække ben og komme på toilet.

Efter ankomst til Sebatana, bliver vi vist ud til værelserne, og der er god tid resten af eftermiddagen til at fordøje indtrykkene, tage et bad, pakke ud og få hvilet sig.

Solnedgangen kan nydes på pooldækket, og for dem, der har lyst, vil vores danske yogalærer guide blide udstræknings- og afspændingsøvelser med fokus på at løsne op i kroppen efter den lange rejse og berolige sindet til en stille aften og en god nats søvn.

Ved aftensmaden byder vi velkommen med en kort præsentation af vores danske personale samt manageren på Sebatana og hans personale.

Der er dækket op til fællesspisning i den åbne restaurant. Du kan frit vælge fra aften til aften, om du ønsker at nyde maden i fællesskab i restauranten eller alene f.eks. ved et andet bord eller på værelsets terrasse, hvis du har lyst til at være privat og slappe af. Der er også mulighed for at få en romantisk borddækning til særlige anledninger.

 

DAG 4 - YOGA, STILHED OG CHAMPAGNEBRUNCH I BUSHEN

Vi starter dagen med en rolig yoga, afsluttende med afspænding eller meditation. Den yoga, vi laver om morgenen, er primært hatha yoga. I hatha yoga er vi knap så længe i stillingerne som yin yoga. Vi strækker muskler og ledbånd, åbner leddene med fokus på kropsbevidsthed, åndedræt og balance. Morgenmaden er inkluderet alle dage på lodgen og serveres i restauranten. Hen på formiddagen kører vi på fotosafari i bushen. Her spiser vi brunch og får champagne, og vi kan nyde udsigten til et af reservatets vandhuller, hvor dyrene holder til. Efter brunchen inviterer vi til velkomstmøde med information om landet, kulturen, dyrene og de lokale skikke. Vores danske rejseleder og danske yogalærer vil også fortælle lidt mere om sig selv.

Om eftermiddagen er der introduktion til mindfulness og yin yoga. Yin yoga fokuserer på at strække bindevævet. I yin yoga er vi lidt længere tid i hver enkelt stilling. Det er for at øge fleksibilitet og blodgennemstrømning til muskler og led. Udover at føle sig afslappet, oplever de fleste en følelse af mere frihed og bevægelighed efter yin yoga.

Efter introduktionen præsenterer vi vores mindfulness værksted. Her kan du komme og gå, som du vil, og vi har stillet forskellige remedier frem som f.eks. bøger, afslapnings- og meditationsmusik, yogamåtter, malegrej og puslespil.

Herefter går vi i stilhed op til pooldækket og ser solnedgangen.

Aftensmaden serveres i restauranten.

 

DAG 5 - YOGA OG EN MINDFUL VANDRETUR I BUSHEN

Efter den daglige morgenyoga (som i dag er kortet ned til 45 minutter) spiser vi tidligt morgenmad, så vi kan komme afsted på vores vandretur i bushen, inden solen står for højt på himlen. Hele turen er en meget mindful oplevelse med ro og nærvær, og vi vandrer i bushens stilhed og fornemmer dyrene omkring os. Hvis vi er heldige, kommer de nysgerrige giraffer også forbi. Undervejs fortæller vores lokale guide om reservatets rige plante- og fugleliv og de forskellige dyr, der lever på stedet.

Vi er hjemme igen på Sebatana til frokost.

Om eftermiddagen er der for dem, der har lyst, en session med yin yoga, som afsluttes med en afspænding.

 Aftensmaden serveres i restauranten.

 

DAG 6 - OPLEV AFRIKAS STØRSTE DYR

Morgenens yoga bliver lidt anderledes. Vi mødes tidlig morgen og vandrer i stilhed ud i bushen. Her finder vi et roligt sted og laver dagens morgenyoga i selskab med områdets lyde og lugte. Vi laver udelukkende stående stillinger, som kan være lidt mere udfordrende for balancen, men alle kan være med. Måske ser vi solen stå op samtidig. Efter endt yoga vandrer vi i stilhed tilbage til den ventende morgenmad.

Resten af dagen kan bruges til at slappe af, bade i poolen og bare nyde stilheden og området. Der er rig mulighed for at vandre i lodgens reservat på egen hånd. Området har afmærkede ruter, som er mellem 3 og 6 km.

Derudover har vi arrangeret en udflugt til nationalparken Pilanesberg, som en tilkøbstur for dem, der har lyst. Her kan vi opleve det imponerende dyreliv på tæt hold. Vi har bl.a. mulighed for at se Afrikas fem største dyr; elefanter, løver, næsehorn, bøfler og geparder. Mange er enige om, at man ikke rigtig har oplevet Afrika, før man har set nogle af de helt store dyr, der lever i denne del af verden. 

Hen på eftermiddagen samles vi til en yin yoga med meditation og afspænding, efterfulgt af 5 minutters stilhed ved solnedgangen.

Frokosten og aftensmaden serveres i restauranten. De gæster, der er på udflugt, får frokost i nationalparken. Husk, at der altid er mulighed for at spise på værelsets terrasse.

 

DAG 7 - WELGEVONDEN BIG FIVE

Efter morgenmaden og den daglige morgenyoga, er dagens tilkøbsmulighed en udflugt til Welgevonden Big Five. Her vil vi forsøge at komme helt tæt på de fem store dyr; elefant, leopard, flodhest, løve og bøffel.

Vi spiser frokost på Sebatana, og vores yogalærer tilbyder en guidet afspænding og meditation hen på eftermiddagen samt en rolig yin yoga.

Aftensmaden serveres i restauranten.

Som et tilkøb for dem, der har lyst, kan aftensmaden indtages i autentiske omgivelser. Vi kan nemlig opleve den afrikanske kultur og se, hvordan strukturen ser ud i en høvdingelandsby. Børnene vil danse for os, ligesom de ville gøre for høvdingen, og vi får serveret traditionel mad, der er tilberedt over bål.

 

DAG 8 - DEN ROLIGE DAG MED YIN YOGA

Ganske som vi plejer, starter vi dagen op med en yoga session. Niveauet er som altid let, og alle, der har lyst, kan deltage.

Efter frokosten er der et par timer til fri disposition, før vi inviterer til yin yoga, kærlighedsmeditation og 5 minutters stilhed ved solnedgangen.

Du kan nyde dagen i dag på lodgens store terrassedæk ved poolen, f.eks i en af de udendørs sofaer med en god bog. Du kan være kreativ i mindfulness værkstedet eller give dig ekstra god tid ved frokosten. Du er også velkommen til at låne en måtte og nogle blokke eller pøller, hvis du har lyst til at lave din egen yoga på terrassen på værelset.

Aftensmaden serveres i restauranten.

Dagens tilkøbsmulighed er aftensafari. Her kører vi efter solnedgang ud i bushen i tusmørket og forsøger at spotte nogle af de dyr, der kommer frem fra deres skjul, når solen går ned. Vi spiser aftensmad rundt om bålet i en af reservatets boma'er, under åben stjernehimmel.

 

DAG 9 - YOGA, MINDFUL VANDRETUR OG SOLNEDGANG

Inden morgenmaden inviterer vi til den sidste morgenyoga, efterfulgt af en guidet meditation.

Frokosten serveres midt på dagen som sædvanligt, og dagens varmeste timer kan nydes ved poolen, eller som man har lyst.

Hen på eftermiddagen er der igen mulighed for at opleve bushen til fods. Vi inviterer på en vandretur til reservatets smukkeste udsigtspost, hvor vi kan nyde solnedgangen i fulde drag, mens vi slutter dagen af med et glas champagne.

 

DAG 10 - MORGENHATHA OG HJEMREJSE TIL DANMARK

Morgenmaden serveres i restauranten lidt tidligere end normalt, og inden afgang er der afregning på kontoret.

Vi har sørget for en madpakke til køreturen mod lufthavnen, og vi holder passende pauser undervejs. På vejen til lufthavnen besøger vi Soweto og Nelson Mandelas hus.

Vi ankommer til lufthavnen i Johannesborg ved aftentid, og vores personale hjælper med check-in.

Hjemrejse med natfly fra Johannesborg. Der serveres aftensmad ombord, inden kabinelyset dæmpes.

 

DAG 11 - HJEMKOMST TIL DANMARK

Der serveres morgenmad inkl. drikkevarer ombord. Efter en mellemlanding flyver vi videre det sidste stykke til Billund eller Kastrup. Bagagen tjekkes hele vejen igennem, så den behøver vi ikke tænke på, og der er tilpas god tid til at komme fra det ene fly til det andet uden stress.

 

Programmet er vejledende. Ved ankomst til Sydafrika udleveres det endelige program. Det endelige program tager bl.a. højde for vejrmæssige forhold. Indholdsmæssigt vil der ikke være forskel på det vejledende program og det endelige program. Kun rækkefølgen kan være ændret.  

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen