Priser og afgange uden fly

Depositum kr. 5.000,- betales ved bestilling. Resten betales 90 dage før afrejse.

Mindfulnessrejser til Kreta (ekskl. fly og transfer)

NB: Alle priser på denne side er uden fly og uden transfer til retrætet.

Klik her, hvis du ønsker at se priser hvor fly og transfer er inkluderet!

Sådan bestiller du:

 1. Klik på den grønne 'BESTIL NU'-knap ud for den ønskede rejse
 2. Angiv, hvor mange personer der skal bo i værelset, og tryk på 'Vælg'-knappen
 3. Nu kommer priserne pr. person inkl. værelsestillæg
 4. Klik på 'Book din rejse nu'-knappen for at reservere plads

BRUG FOR HJÆLP? -Hvis din rejse ikke kommer op, kan du ringe og få hjælp 76 12 52 51.

 

Bemærk: Alle ovenstående priser er de endelige priser pr. person ved to personer. Klik på 'Bestil nu'-knappen for at se den samlede beregning.

 

 

Priserne inkluderer:

 • 7 nætter på det naturskønne Enagron Ecotourism Retreat ****+
 • Indkvartering i individuelt indrettede lejligheder med eget bad og toilet samt balkon eller terrasse og aircondition
 • 7 gange økologisk morgenbuffet
 • 2 gange økologisk frokost (udflugter)
 • 7 gange økologisk 3-retters aftenmenu inkl. et glas vin til maden (menuen varierer dag for dag)
 • Alle måltider tilberedes efter gamle kretensiske opskrifter, og der anvendes hovedsagligt økologiske råvarer, hvoraf de fleste dyrkes på stedet
 • Frisk frugt samt kaffe og te på værelset
 • Måltiderne serveres i restauranten eller på værelset for dem, der gerne vil være alene
 • Solnedgang og champagne ved den storslåede udsigt fra Agioi Apostoloi
 • Mindful vandretur i bjergene med lokal botaniker og dansk guide samt besøg ved det lokale kloster med udsigt over dalen og bjergene
 • Mindful vandretur til hyrden med dansk guide og græsk lokalguide
 • Mindful havevandring med fokus på stedets mange krydderurter og deres medicinske virkning samt efterfølgende tesmagning og Stavrullas hjemmebagte småkager
 • Mindful byvandring i den historiske landsby Axos med dansk rejseleder
 • Økologisk frokost i bjergene hos en af de lokale hyrder
 • Økologisk picnic ved klostret
 • Introduktion til meditation og mindfulness
 • Introduktion til mindful yoga
 • Åbent mindfulness-værksted hvor man kan låne bøger, yogamåtter, musik-CD’er, farveblyanter, pensler, akvarel- og oliemaling samt staffelier og andre rekvisitter
 • Foredrag med dansk foredragsholder
 • Daglig afspænding og meditation (guidet)
 • Mindful yoga for alle
 • Individuelle opmærksomheds- og nærværsøvelser i naturen
 • Alle skatter og afgifter forbundet med rejsen
 • Dansk rejseleder under hele rejsen samt på alle udflugter og transfers
 • Dansk mindfulness-instruktør og/eller stress coach under hele rejsen

Prisen inkluderer ikke:

 • Drikkevarer (udover den inkluderede vin), lommepenge og personlige indkøb
 • Ekstra aktiviteter (massage, valg af husnummer etc.)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring (Bemærk venligst, at det gule kort ikke kan anvendes efter 15. august 2014)
 • Græsk turistskat EUR 1,5 pr. værelse pr. nat (Afregnes direkte)

Singletillæg og tillæg for enkeltværelse:

Hvis du ønsker at rejse alene (det gør ca. 1/3 af vores gæster), så klik på prisen, og vælg '1 person'. Derefter vises alle priser ved en person. Du bestemmer selv, om du vil bo i et værelse, som du deler med en anden rejsedeltager af samme køn, som vi finder for dig (det er det billigste), eller om du vil bo selv i et enkeltværelse mod tillæg.

Værelsestyper

Værelse med bad, toilet og delt terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse). Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Værelse med bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der privat terrasse. Denne værelsestype kan forbindes med en studiolejlighed via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Værelse med bad, toilet og egen terrasse
Hotelværelse uden køkken med to sengepladser (dobbeltseng eller to enkeltsenge), aircondition og separat badeværelse med bad/douche og WC. Derudover er der privat terrasse. 

Studiolejl. med køkken, bad, toilet og egen terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Vores studiolejligheder har to sengepladser (dobbeltseng eller to enkeltsenge) og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der terrasse (som deles med et andet værelse) og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC. Denne type lejlighed kan forbindes med et værelse uden køkken via en aflåst forbindelsesdør, hvis man er flere, der rejser sammen.

Studiolejlighed med køkken, bad, toilet og egen terrasse
Vores almindelige studiolejligheder har to sengepladser (dobbeltseng eller to enkeltsenge) og spisebord til min. to personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der terrasse og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

Studiolejl. i to etager med køkken, bad, toilet og delt terrasse samt aflåst forbindelsesdør
Disse såkaldte dublex-lejligheder i to etager anvendes primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden af samme køn. Lejlighederne har nemlig sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Der er en trappe mellem etagerne, men ingen dør. Lejlighederne har 3-4 sengepladser (minimum en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til fire personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der en stor terrasse, der deles med værelset inde ved siden af og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.
Desuden aflåst forbindelsesdør ind til værelset ved siden af. Vi kan låse døren op, hvis man både reserverer værelset ved siden af samt denne lejlighed. Det er en god løsning til kollegaer eller par, der rejser sammen, og som både ønsker at kunne være private og have et fællesskab.

Studiolejlighed i to etager med køkken bad, toilet og balkon
Dublex-lejlighed i to etager ligger på 1. sal i de små huse ud mod rovfugledalen. Vi anvender dem primært til de gæster, der rejser alene, og som ønsker at dele et værelse med en anden rejsedeltager af samme køn. Lejlighederne har nemlig sengepladser i begge etager, så man ikke behøver at dele etage, når man sover. Der er en trappe mellem etagerne, men ingen dør. Lejlighederne har tre sengepladser (en dobbeltseng og en enkeltseng) og spisebord til min. tre personer samt et lille køkken med køleskab, kogeplader og det mest almindelige køkkenudstyr. Derudover er der balkon med udsigt til rovfugledalen og aircondition samt separat badeværelse med bad/douche og WC.

Delt terrasse
Hvis en studiolejlighed eller et værelse har delt terrasse, betyder det, at terrassen deles med et andet værelse. Dette kan være en fordel, hvis man er flere, der rejser sammen, og som ønsker at bo hver for sig, men alligevel have en fælles terrasse. For eksempel to veninder eller to par der kender hinanden hjemmefra. Hvis man rejser selv (alene eller som par) og bestiller et værelse eller en studiolejlighed med delt terrasse, skal man påregne at komme til at dele sin terrasse med gæsterne fra det andet værelse.

Aflåst forbindelsesdør
Forbindelsesdøren mellem to værelser eller lejligheder er i udgangspunktet altid låst af og har dermed ingen betydning. Men hvis man er flere, der rejser sammen, kan man med fordel kombinere en studiolejlighed (med aflåst forbindelsesdør) med et værelse (med aflåst forbindelsesdør) og på den måde være fælles om køkkenet i studiolejligheden og terrassen. Der udleveres separate nøgler, og døren mellem værelset og studiolejligheden kan låses fra begge sider.

 

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen