Uspoleret og midt i naturen

Retræteophold på en stille bjergside i naturparken

Retrætets smukke have

Vores grønne åndehul danner ramme for opholdet

Mindfulness i Andalusien

8 dage med gourmet, vandreture og kultur


Se priser og afgange - klik her!

I foråret 2015 rejste vi rundt i Middelhavsområdet for at lede efter nye retrætesteder. På vores rejse stødte vi på et smukt og fuldstændig isoleret sted i en grøn og frodig naturpark i de andalusiske bjerge.

Vi oplevede en helt særlig atmosfære på stedet. Især udsigten fra den skønne have og stemningen foran den buldrende ild i pejsestuen gjorde indtryk.

Retrætet Cerro de Hijar er nu blevet vores faste mindfulnessretreat i Andalusien. Her er en enestående natur, og retrætet ligger helt isoleret højt oppe på en bjergside, midt i Sierra de los Nieves Natural Park. Vejen op til retrætet ender blindt, hvilket betyder, at der ingen trafiklarm er, og stilheden i bjergene kan folde sig uforstyrret ud.

Vi anbefaler dette retræteophold til alle, der prioriterer natur, kultur og gourmet.

Stedet er unikt, fordi det ligger på kanten af naturparken, fordi vi har et lækkert landkøkken med fokus på gourmet, og fordi vi har lokalmiljøet med den kurturrige landsby Tolox i rimelig gåafstand (Ca. 3 km). Når man træder ud fra retrætets arealer, går man direkte ud i naturparken.

Vi har udsigt ud over bjergene og Tolox, der er en af de karakteristiske ’hvide landsbyer’ i Andalusien, hvor alle huse i byen er kalket hvide. Tolox er desuden værtsby for den årlige 'street art festival', hvor kunstnere fra hele landet (og fra udlandet) kommer til den lille by for at male på de hvide bygninger eller opføre spændende skulpturer. De bedste af værkerne får lov til at blive, så byen har på den måde udviklet en ret omfattende permanent udstilling efterhånden.

Programmet er tilpasset årstiderne med det noget køligere vejr i bjergene i forårs- og efterårsmånederne. Gennemsnitstemperaturen ligger på omkring 18-20 grader. Yoga og mindfulness foregår udendørs, når temperaturerne er til det. Resten af tiden foregår det indendørs, blandt andet i pejsestuen.

Brug retrætet til at lære nye mindfulnessværktøjer eller til at blive genopladet langt væk fra hverdagen. Opholdet inkluderer daglige guidede meditations- og afspændingsøvelser, adgang til åbent mindfulnessværksted, samt skøn halvpension (med gourmet om aftenen), alle vandreture, foredrag, blid mindful yoga, dansk rejseleder og dansk mindfulnessinstruktør.

Se programmet - klik her!

Vi glæder os meget til at vise stedet frem og håber, at du vil blive lige så forgabt i dette smukke sted, som vi selv er blevet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til mig på telefon 76 12 52 51. Læg en besked, hvis jeg ikke svarer, så ringer jeg tilbage til dig.

Jeg glæder mig til at tale med dig!

De bedste hilsner 

 

Lisbeth Skøtt Tobiesen
Ergoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

 

P.S. Hvis du har lyst til at bruge noget af vores undervisningsmateriale, kan du downloade det gratis fra vores arkiv - klik her!

 

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen