Indrejseformular til Cypern

Når du rejser til Cypern, skal du sørge for, at udfylde en Cyprus Flight Pass formular. Det er vigtigt, at denne er udfyldt korrekt, da du ellers vil blive afvist adgang i Cypern, og derfor skal flyve retur.

Vi har derfor udarbejdet en guideline for, hvordan man udfylder formularen korrekt. Skulle du efter vejledningen stadig være i tvivl, kan man skrive/ringe ind til os på kontoret, hvor vi vil være til rådighed. 

Imens du udfylder indrejseformularen anbefales det, at du har denne vejledning åben i et nyt vindue således, at du både har vejledningen og indrejseformularen ved hånden samtidig.

Du har som rejsende selv ansvaret for, at udfylde indrejseformularen korrekt og rettidigt inden din afrejse. Skulle din indrejseformular ikke være udfyldt korrekt, vil man blive nægtet adgang, og det vil ikke være muligt at få refunderet rejsen.

HUSK: Indrejseformularen skal udfyldes indenfor et vindue på 48 timer inden afrejse! Man skal sørge for, at kunne fremvise en negativ PCR-test (maks. 72 timer gammel), immunitetspas eller færdigvaccination. 

Det er vigtigt, at du læser det hele igennem når du udfylder formularen. De mest almindelige årsager til at blive nægtet ombordstigning på flyet ved afrejse er:

1. At indrejseformularen ikke er udfyldt
2. At en person i rejseselskabet mangler på formularen (Børn under 12 år er undtaget)
3. At der står en forkert afrejsedato i formularen
4. QR-kode, som skal vises i lufthavnen
- Du vil modtage en mail med en vedhæftet pdf-fil, som indeholder en QR-kode når du har udfyldt formularen. Man modtager kun én QR-kode pr. indrejseformular. Man modtager dermed kun én QR-kode selvom man rejser som gruppe. Det er vigtigt, at QR-koden er tilgængelig ved din afrejse, som enten printet ud eller digitalt på din mobiltelefon, da den skal vises ved din ankomst til Cypern.

Vores gode venner fra Jet Time har lavet en fin beskrivelse af hvordan man udfylder formularen her. Den kan sagtens bruges, selvom du ikke rejser med Jet Time.

 

 KLIK HER FOR AT UDFYLDE FORMULAREN

Jørgen og Laila

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Merete

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst. Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-) Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

Berit Kannik

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta. En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer. Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Marianne Søndergård

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie -det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN -dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på. Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side? Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

Mette Thorlak

Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte. Kærlig hilsen

Margit og Knud Krogsgaard

Margit og jeg vil endnu en gang udtrykke vores glæde og tilfredshed med den tur – rejse kan man med sindsro kalde den – som vi deltog i på Kreta. Vi kom hjem med nogle indtryk, som endnu ikke helt har bundfældet sig. For mit eget vedkommende var det nysgerrighed, som drev mig. Jeg har da sidenhen med held prøvet at meditere og vil gøre det med jævne mellemrum fremover. Jeg tror, det vil være en af de rejser, som vi begge vil huske i lang, lang tid. Vi vil også huske mange af de andre deltagere, som vi syntes var nogle særdeles dejlige mennesker, samt ikke mindst ledere og personale.