Ledige stillinger lige nu

Klik på overskriften for at se jobbeskrivelsen. Klik herefter på 'Ansøg denne stilling' i bunden af siden. Udfyld formularen, og afslut med 'Indsend Ansøgning'.

Bemærk: Max. 200 tegn i hvert felt. 

Jørgen og Laila

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Merete

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst. Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-) Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

Berit Kannik

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta. En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer. Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Marianne Søndergård

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie -det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN -dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på. Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side? Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

Mette Thorlak

Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte. Kærlig hilsen

Margit og Knud Krogsgaard

Margit og jeg vil endnu en gang udtrykke vores glæde og tilfredshed med den tur – rejse kan man med sindsro kalde den – som vi deltog i på Kreta. Vi kom hjem med nogle indtryk, som endnu ikke helt har bundfældet sig. For mit eget vedkommende var det nysgerrighed, som drev mig. Jeg har da sidenhen med held prøvet at meditere og vil gøre det med jævne mellemrum fremover. Jeg tror, det vil være en af de rejser, som vi begge vil huske i lang, lang tid. Vi vil også huske mange af de andre deltagere, som vi syntes var nogle særdeles dejlige mennesker, samt ikke mindst ledere og personale.

Praktikophold i udlandet

Vi stiller vores kontor i Cypern til rådighed året rundt for 1-2 praktikanter. Længden af dit praktikophold aftaler vi fra gang til gang. Det kan være alt fra 14 dage til seks måneder. Vi hjælper med at finde en billig bolig og med at bestille fly.

Hvis du er SU-berettiget, kan du tage din SU med til Cypern. Derudover er der mulighed for at søge legater, når opholdet er i udlandet.

Vi har gode erfaringer med praktikforløb. Det som vi kan tilbyde som en lille og agil virksomhed, er at praktianterne kommer med helt ind i maskinrummet og refererer direkte til ejerlederen. Dybest set kan praktikanten selv vælge hvad praktikopholdet skal indeholde, det kan være alt lige fra bogholderi, controlling og økonomistyring, til SoMe, e-commerce, eller all-round kontor. 

Vi har stort set alle vores opgaver in-house, så vi kan være meget alsidige, når der skal vælges fagområder.

Det vigtigste for os, er at vi er en lærerig praktikplads, for de praktikanter, der vælger os.

Vi håber at høre fra dig.

 

Kh. John Tobiesen, Tid til ro