Vores historie

Alting starter af en årsag...

Vores historie

Tid til ro blev stiftet i 2012 af Lisbeth Tobiesen, efter at hun selv havde været ramt af klinisk stress. Hun kommer oprindeligt fra rejsebranchen, men har siden 2008 beskæftiget sig med stressforebyggelse og -behandling, dels i psykiatrien, dels som arbejdsmiljørådgiver i det private.

Hun blev uddannet i Diana Jagtrejser i 1997 og har efterfølgende arbejdet 12 år i rejsebranchen, bl.a. i erhvervsrejsebureauet Top Rejser og hos Gate Eleven, der siden blev en del af Spies. Hun har siden suppleret sin kontoruddannelse med en professionsbachelor i ergoterapi samt en stress coaching uddannelse hos Majken Matzau.

Lisbeth Tobiesen, stress coach

Lisbeth Skøtt Tobiesen (f. 1975)
Ergoterapeut fra UC Syddanmark, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach

'Jeg startede Tid til ro, fordi jeg havde et brændende ønske om at hjælpe så mange som muligt med at få en mindful livsstil og navigere udenom alle de smertefulde ting, som et stresskollaps fører med sig.

Derfor stiller jeg alt mit materiale gratis til rådighed for alle, der kan bruge det enten på sig selv eller til at hjælpe andre.

Ægtefølt omsorg for andre mennesker og et højt fagligt niveau er mine kæpheste. Opgaven kan kun løses, hvis vi brænder for at hjælpe andre, og hvis vi ved, hvad vi har med at gøre.'

Vores mission er at hjælpe andre

Tid til ro blev skabt ud fra et brændende ønske om at hjælpe så mange mennesker som muligt med at navigere udenom stress. Lisbeth oplevede selv på egen krop, hvad et retræteophold kan gøre for en stressramt, og hun glemmer aldrig, hvad omsorgen gjorde for hende, dengang hun havde allermest brug for den.

Hver dag er 30.000 danskere sygemeldt med stress, men derudover antages det, at ca. 450.000 danskere går rundt med svære symptomer på stress uden at være sygemeldt, og at ca. 1,5 mio. danskere jævnligt føler sig stressede. Det er denne alt for store gruppe af mennesker, som vi blandt andet henvender os til med vores retræteophold. Målet er at hjælpe så mange som muligt med at undgå at havne i et decideret stresskollaps. 

Derfor stiller vi alt vores materiale gratis til rådighed for alle, som ønsker at bruge det, uanset om de har rejst med os eller ej. Lisbeth har bl.a. udgivet en meget velskrevet og populær guide til meditation, som guider dig i, hvordan du kommer i gang med at meditere.

Vores rejser henvender sig til alle, som føler sig stressede, eller som har været igennem et stresskollaps, samt alle der arbejder med mennesker eksempelvis HR-medarbejdere, ledere på forskellige niveauer og alle faggrupper inden for omsorg og pleje. Derudover henvender vi os til helt almindelige mennesker, som bare gerne vil leve et mindfuldt liv eller lære nye sider af sig selv at kende.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen