Medarbejdere

Vores instruktører, ledelse og rejseledere

Ledelsen

Lisbeth Skøtt Tobiesen

Stifter af Tid til ro. Uddannet ergoterapeut med fokus på stress og psykologi. Certificeret stresscoach og mindfulnessinstruktør.

John Nørgård Tobiesen

Direktør og medejer

Har arbejdet i rejsebranchen siden 1992. Primært med produktion, produktudvikling og marketing. Medlem af De Berejstes Klub.

Gift med Lisbeth og far til William, Hans Christian og Victoria.

 

Rejseledere

Finn Sørensen

Baggrund som sociolog, hypnoterapeut og latterinstruktør. Uddannet Master i sundhedsantropologi.

Henrik Ziegler

Arbejder med salg, rådgivning og projektledelse, samt relationsskabende udvikling. Certificeret Enneagram- og NLP Master Coach.

Andreas Gai

Rejselederuddannet fra Service & Co. Læser leasure management i Sorø og har tidligere arbejdet i Bravo Tours som supervisor på Kreta.

Maria Bryld Tværmose

Arbejder med kommunikation, projektledelse og adfærd. Instruerer og vejleder i træning & sund livsstil. Uddannede sig senest til Health Mentor.

Leila Boel

Uddannet sygeplejerske, proceskonsulent, mediator samt mindfulnessinstruktør. Er selvstændig.

www.leilaboel.dk

Ulla Gundorff

Certificeret tur- og arrangementskoordinator (KRON) og tidl. rejseleder hos Spies. Administrativ medarbejder i Kræftens Bekæmpelse.

Nathalia Jochumsen

Certificeret coach, psykoterapeut og mindfuldnessinstruktør med mange års erfaring med ledelse og forretningsudvikling. Arbejder som konsulent og coach med udgangspunkt i den positive psykologi og fokus på trivsel og livsglæde.

www.sandbalance.dk

Charlotte Krum

Certificeret yoga- og pilatesinstruktør. Har gennem de sidste 20 år arbejdet som stewardesse i SAS.

Birgit Straarup

Uddannet journalist. Har de sidste 25 år arbejdet ved Berlingske. Holder af bøger, yoga, god mad, natur, sejlads - og ikke mindst at rejse.

Kirsten Hoelgaard Hahn

Cand.mag og coach. Efter mange år som leder og udviklingskonsulent i internationale virksomheder og coach i offentlig regi, tager jeg nu en pause for at udleve min passion - at rejse. Jeg elsker naturen og ikke mindst de vilde dyr.

Instruktører

Mette Skovmand Lassen

Certificeret yogalærer og mindfulnessinstruktør. Uddannet folkeskolelærer. Arbejder med stressreduktion, livsglæde, kropsbevidsthed, mindfulness og meditation.

www.msyoga.dk

Eva Zelander

Arbejder som selvstændig narrativ psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach.

www.qvercus.dk

Pia Jørgensen

Uddannet cand.pæd.psyk. og mindfulnessinstruktør. Derudover uddannet NLP Coach og Enneagram Master.

Ulla Bugge

Eksamineret yogalærer, tidligere folkeskolelærer. Speciale i hensyntagende yoga, hvor eleven guides ud fra egne forudsætninger.

www.ejby-yoga.dk

Lill Palmblad

Erhvervspsykolog, arbejder bl.a. med arbejdsmiljø, stress og mindfulness. Yogalærer, underviser yin, hatha og astanga yoga.

www.palmblad.dk

Mayaya Louise Schubert

Certificeret yogalærer. Uddannet psykoterapeut, coach og spirituel mentor. Arbejder med yoga, klangterapi og lydmeditationer, samt rygestop.

www.kunstenatleve.net

Helle Voss Marker

Certificeret mindfulnessinstruktør. Uddannet hatha yogalærer i Indien. Speciale indenfor MBSR (Mindfulness baseret stressreduktion).

www.indrero-odense.dk

Helene Thorsen

Certificeret yogalærer indenfor bl.a. restorativ yoga, traumesensitiv yoga og yin yoga. Underviser kræft- og stressramte i København.

www.relaxyourmind.dk

Gitte Lindhard

Certificeret yogalærer herunder yin og restorativ yoga. Uddannet indenfor organisations psykologi, skyggefacilitator, coach og arbejder til dagligt med udvikling af mennesker og organisationer.

Birgitte Bock

Certificeret mindfulnessinstruktør og yogalærer. Selvstændig konsulent. Speciale indenfor lederudvikling, HR karriereudvikling og outplacement. Uddannet jurist med Master i Organisationspsykologi.

www.nomimind.dk

Helle Fuglsang Frandsen

Certificeret mindfulnessinstruktør og yogalærer. Uddannet fysioterapeut. Arbejder med det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø, forebyggelse af stress, sundhedsfremme og hjælp til livstilsændringer.

www.linkedin.com

Alice Kjeldsen

Uddannet sygeplejerske. Har en master i humanistisk sundhedsvidenskab. Underviser i MBSR. Tidligere leder i sundhedsvæsenet. 

www.din-styrke.dk

Gitte Bowman Bak

Certificeret mindfulnessinstruktør. Uddannet psykolog med speciale i psykoterapi. Arbejder som psykolog ved Kræftens Bekæmpelse.

www.mindfulnessforeningen.dk

Petra Sølling 

Selvstændig psykoterapeut. Certificeret mindfulness instruktør (KRON). Tidligere rejseleder hos Star Tour. Arbejder som samtalepartner på “startlinjen”.

www.petrasølling.dk

Sofie Kyed Bugge

Certificeret yogalærer og mindfulnessinstruktør. Uddannet jordemoder. Arbejder med stressreduktion, mindfulness, yoga og meditation samt mindfulness for gravide og kvinder i fertilitetsbehandling.

www.kognitiv-center.dk

Puk Karin Søltoft

Uddannet klassisk hatha yoga/meditationslærer og yin yogalærer samt folkeskolelærer. Arbejder blandt andet med udgangspunkt i anerkendende pædagogik - positiv læring i samspil.

Trine Winther

Sygeplejerske og selvstændig børnebehandler. Trine er certificeret yogalærer og mindfulnessunderviser, og har 6 års rejseleder-erfaring. Har desuden uddannelse indenfor livsstil/ernærning og personlig træning og beskæftiger sig også med zoneterapi samt KST og EFT.

www.trinewinther.dk

Ditte Appel Krath

Selvstændig konsulent, kropsterapeut & træner. Arbejder i sit virke med relationer, positiv psykologi, mindfulness, meditation, livsduelighed og livssamtaler. Har en rig erfaring med coaching, forandringspsykologi og livskriser.

Tina Ringer Mogensen

Psykolog og Mindfulnessinstruktør. Selvstændig konsulent og parterapeut med fokus på trivsel og livsglæde.

Anne Marie Valentin

Certificeret yogalærer, forfatter og selvstændig karriere- og ledelsesrådgiver. Hjælper mennesker videre til deres rette jobhylde og med at finde ud af hvad de brænder for – uden at brænde ud!

www.intojob.dk

Lisbeth Hybel Fønsskov

Certificeret yogalærer samt mindfulnessinstruktør. Underviser dagligt i Hatha og Yin yoga. Har derudover arbejdet i mange år indenfor administration og arbejder nu som personlig, administrativ assistent.

Tina Charlotte Blomstergren

Certificet i: MBSR terapi, terapeutisk yoga, mindful hatha yoga, mindful yin yoga, mindful restorativ yoga, puja restorativ yoga og vinyasa flow yoga. Uddannet narrativ samtale praktiker.

www.tinablomstergren.dk

Ann-Marie Malmos

Certificeret mindfulnessinstruktør og stressvejleder. Desuden cand.mag. og arbejder med undervisning og vejledning.

Mette Mai Diget

Uddannet folkeskolelærer. Certificeret yogalærer, som dagligt underviser i Hatha og mindfulness yoga, livsglæde og meditation. Kulturformidler i Skagen.

Susanne Majgaard Laugesen

Certificeret som: Yogainstruktør, Mindfulnessinstruktør, Stresscoach, Fascial Flow Guide, NlP Coach. Uddannet som Krops-/psyko- & Traume-terapeut. Selvstændig og deltidsjob som Social mentor.

Lone Ellegaard

Uddannet yogalærer i 2007, og underviser fuldtid på aftenskoler, i virksomheder og privat. Har stor erfaring med hensyntagende yoga og meditation i forbindelse med kræft, smerter, stress og depression. Arbejder med ro og omsorg, balance mellem krop og sind. Er derudover uddannet klinisk diætist og jordemoder

Vicky Islin Hansen

Selvstændig psykoterapeut og konsulent siden 2006. Stressrådgiverinstruktør. Certificeret Stressvejleder, Mindfulness-instruktør, NADA-udøver og Thai-yoga-massør. Naturelsker og livsnyder. Rejselysten på eventyrlig vis.

Bente Pedersen

Certificeret Mindfulnessinstruktør MBSR. Uddannet psykiatrisk sygeplejerske. Arbejder med at formidle viden og redskaber, som styrker mental sundhed og trivsel.

www.mentalt-sundhedscenter.dk

 

På kontoret

Maja Gylling Kristensen

Kontorassistent på kontoret i Cypern. Arbejder med service og kundebetjening, samt all-round kontorfunktioner med fokus på kommunikative opgaver.

Jan Lynge Bærtelsen

Direktionsassistent på kontoret og derudover rejseleder for Tid til ro.

Caroline Rogalewski

Praktikant på kontoret i Cypern. Arbejder med markedsføring, samt all-round kontorfunktioner.

www.linkedin.com/caroline

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen