Medarbejdere

Vores instruktører, ledelse og rejseledere

Ledelsen

Lisbeth Skøtt Tobiesen

Stifter af Tid til ro. Uddannet ergoterapeut med fokus på stress og psykologi. Certificeret stresscoach og mindfulnessinstruktør.

John Nørgård Tobiesen

Direktør og medejer

Har arbejdet i rejsebranchen siden 1992. Primært med produktion, produktudvikling og marketing. Medlem af De Berejstes Klub.

Gift med Lisbeth og far til William, Hans Christian og Victoria.

 

Rejseledere

Finn Sørensen

Baggrund som sociolog, hypnoterapeut og latterinstruktør. Uddannet Master i sundhedsantropologi.

Henrik Ziegler

Arbejder med salg, rådgivning og projektledelse, samt relationsskabende udvikling. Certificeret Enneagram- og NLP Master Coach.

Emil Engelbrecht 

Studerer på maskinmesterskolen i København. Uddannet yachtskipper, og har været kaptajn på en halv jordomsejling.

Andreas Gai

Rejselederuddannet fra Service & Co. Læser leasure management i Sorø og har tidligere arbejdet i Bravo Tours som supervisor på Kreta.

Maria Bryld Tværmose

Arbejder med kommunikation, projektledelse og adfærd. Instruerer og vejleder i træning & sund livsstil. Uddannede sig senest til Health Mentor.

Leila Boel

Uddannet sygeplejerske, proceskonsulent, mediator samt mindfulnessinstruktør. Er selvstændig.

www.leilaboel.dk

Jørgen Kaarup

Uddannet journalist, fhv. tækkemand. Har arbejdet mange år i DR-TV og undervist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Uddannet Reiki-healer og livslang erfaring med meditation.

Nathalia Jochumsen

Certificeret coach, psykoterapeut og mindfuldnessinstruktør med mange års erfaring med ledelse og forretningsudvikling. Arbejder som konsulent og coach med udgangspunkt i den positive psykologi og fokus på trivsel og livsglæde.

www.sandbalance.dk

Charlott Krum

Certificeret yoga- og pilatesinstruktør. Har gennem de sidste 20 år arbejdet som stewardesse i SAS.

Birgit Straarup

Uddannet journalist. Har de sidste 25 år arbejdet ved Berlingske. Holder af bøger, yoga, god mad, natur, sejlads - og ikke mindst at rejse.

Kirsten Hoelgaard Hahn

Cand.mag og coach. Efter mange år som leder og udviklingskonsulent i internationale virksomheder og coach i offentlig regi, tager jeg nu en pause for at udleve min passion - at rejse. Jeg elsker naturen og ikke mindst de vilde dyr.

Petra Sølling 

Selvstændig psykoterapeut. Certificeret mindfulness instruktør (KRON). Tidligere rejseleder hos Star Tour. Arbejder som samtalepartner på “startlinjen”.

www.petrasølling.dk

Annelise Susanne Otkjær Thune

Uddannet Life & Business Coach, Professional Three Principles Training and Coaching, Diplom i Ledelse, Voksenpædagogik, Lærer, Sergent og i gang med uddannelse som Gruppe Facilitator. Er efter mange år som leder ved at starte op som selvstændig Coach.

Bent Gaarsted

Sportseventmanager samt landsholdschef i para-cykling og para-atletik. Fritiden bruges meget i gymnastikkens verden, vandring samt på cykel og i kajak.

Instruktører

Mette Skovmand Lassen

Certificeret yogalærer og mindfulnessinstruktør. Uddannet folkeskolelærer. Arbejder med stressreduktion, livsglæde, kropsbevidsthed, mindfulness og meditation.

www.msyoga.dk

Eva Zelander

Arbejder som selvstændig narrativ psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og certificeret stresscoach.

www.qvercus.dk

Pia Jørgensen

Uddannet cand.pæd.psyk. og mindfulnessinstruktør. Derudover uddannet NLP Coach og Enneagram Master.

Lill Palmblad

Erhvervspsykolog, arbejder bl.a. med arbejdsmiljø, stress og mindfulness. Yogalærer, underviser yin, hatha og astanga yoga.

www.palmblad.dk

Helle Voss Marker

Certificeret mindfulnessinstruktør. Uddannet hatha yogalærer i Indien. Speciale indenfor MBSR (Mindfulness baseret stressreduktion).

www.indrero-odense.dk

Helene Thorsen

Certificeret yogalærer indenfor bl.a. restorativ yoga, traumesensitiv yoga og yin yoga. Underviser kræft- og stressramte i København.

www.relaxyourmind.dk

Gitte Lindhard

Certificeret yogalærer herunder yin og restorativ yoga. Uddannet indenfor organisations psykologi, skyggefacilitator, coach og arbejder til dagligt med udvikling af mennesker og organisationer.

Helle Fuglsang Frandsen

Certificeret mindfulnessinstruktør og yogalærer. Uddannet fysioterapeut. Arbejder med det gode fysiske og psykiske arbejdsmiljø, forebyggelse af stress, sundhedsfremme og hjælp til livstilsændringer.

www.linkedin.com

Gitte Bowman Bak

Certificeret mindfulnessinstruktør. Uddannet psykolog med speciale i psykoterapi. Arbejder som psykolog ved Kræftens Bekæmpelse.

www.mindfulnessforeningen.dk

Vibeke Mønster Razak

Uddannet socialrådgiver og mindfulness instruktør. Arbejder med rådgivning og mindfulness for mennesker indenfor autisme - og ADHD spektret samt deres pårørende.

www.vibekemoenster.dk

Ditte Appel Krath

Selvstændig konsulent, kropsterapeut & træner. Arbejder i sit virke med relationer, positiv psykologi, mindfulness, meditation, livsduelighed og livssamtaler. Har en rig erfaring med coaching, forandringspsykologi og livskriser.

Tina Ringer Mogensen

Psykolog og Mindfulnessinstruktør. Selvstændig konsulent og parterapeut med fokus på trivsel og livsglæde.

Tina Charlotte Blomstergren

Certificet i: MBSR terapi, terapeutisk yoga, mindful hatha yoga, mindful yin yoga, mindful restorativ yoga, puja restorativ yoga og vinyasa flow yoga. Uddannet narrativ samtale praktiker.

www.tinablomstergren.dk

Ann-Marie Malmos

Certificeret mindfulnessinstruktør og stressvejleder. Desuden cand.mag. og arbejder med undervisning og vejledning.

Mette Mai Diget

Uddannet folkeskolelærer. Certificeret yogalærer, som dagligt underviser i Hatha og mindfulness yoga, livsglæde og meditation. Kulturformidler i Skagen.

Susanne Majgaard Laugesen

Certificeret som: Yogainstruktør, Mindfulnessinstruktør, Stresscoach, Fascial Flow Guide, NlP Coach. Uddannet som Krops-/psyko- & Traume-terapeut. Selvstændig og deltidsjob som Social mentor.

Lone Ellegaard

Uddannet yogalærer i 2007, og underviser fuldtid på aftenskoler, i virksomheder og privat. Har stor erfaring med hensyntagende yoga og meditation i forbindelse med kræft, smerter, stress og depression. Arbejder med ro og omsorg, balance mellem krop og sind. Er derudover uddannet klinisk diætist og jordemoder

Vicky Islin Hansen

Selvstændig psykoterapeut og konsulent siden 2006. Stressrådgiverinstruktør. Certificeret Stressvejleder, Mindfulness-instruktør, NADA-udøver og Thai-yoga-massør. Naturelsker og livsnyder. Rejselysten på eventyrlig vis.

På kontoret

Maja Gylling Kristensen

Kontorassistent på kontoret i Cypern. Arbejder med service og kundebetjening, samt all-round kontorfunktioner med fokus på kommunikative opgaver.

Jan Lynge Bærtelsen

Direktionsassistent på kontoret og derudover rejseleder for Tid til ro.

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen