Gæstebog fra Enagron, Kreta

Læs hvad andre gæster skriver om deres retræteophold

Hilsner fra gæsterne

Vi har fået mange skønne mails og breve fra vores gæster gennem tiden og rigtig mange anmeldelser på Facebook og Trustpilot. Tusind tak til alle jer, der har skrevet til os - og tak fordi I har givet os lov til at gengive jeres mange søde hilsner her på siden.

Det varmer og motiverer. Tak!

Kærlig hilsen Lisbeth

P.S. De mange hilsner er gengivet nederst på siden.

 

 

Kære Lisbeth
 
Jeg vil lige give feedback på turen.
Jeg var meget begejstret for stedet, maden, lejligheden, vandreturene og i særdelshed Eva.
Jeg har fået rigtig meget ud af ugen.
Det var godt foredrag, specielt stress og særlig sensitiv.
Henrik var en god guide.
Ja, jeg har kun roser.
Jeg er sikker på, at jeg tager en tur til Andalusien næste år.
 
Mange kærlige hilsener
 
Inger Brahms Hansen

 

Kære Lisbeth
 
Tak for en fantastik oplevelse, som jeg vil gemme i mit hjerte.
Jeg føler at min rygsæk er fyldt op med viden, glæde og opmærksomhed på i endnu højere grad, at være opmærksom på at nyde nuet.
 
Det var tydeligt at mærke, at alle mennesker på Enagron brænder for at gøre en forskel. En særlig stor ros og anerkendelse til Joachim og Mette. De er nærværende, faglige dygtige og gode til at rumme og tage hensyn til menneskers forskelligheder. Jeg var overrasket over, at jeg med mine alvorlige sygdomme, kunne deltage i stor set hele programmet. Jeg tænker, at det er et udtryk for stedets og aktiviteterne positive indvirkning på krop og sjæl. Jeg er taknemlig for mit værelses smukke beliggenhed og for at det var muligt at beholde værelset indtil 1½ time før afgang. Det gjorde at hjemrejsen blev knap så hård.

Joachim sørgede for, at jeg fredag fik en tid til massage hos Natasha, på trods af at hun ikke havde flere ”officielle” tider. Mødet med Natasha var en fantastisk smuk oplevelse. Hun gav udtryk for, at hun håbede at møde mig igen og at hun altid havde ekstra tider til mennesker med sygdomme/særlige behov.
 
Jeg er sikker på at jeg kommer tilbage til Enagron. Jeg kontakter jer, når næste års program udbydes, idet idet min veninde og jeg har et stort ønske om at møde Mette og Joachim igen.
 
Kærlige hilsner og god sommer
Sanne

 

Kære Lisbeth,

Tusinde tak for en helt fantastisk ferie, hvor jeg virkelig har fået gearet ned og ladet total op i nogle for mig perfekte rammer.

Jeres koncept med mindfull yoga/meditation og mindfull vandreture er virkelig guf for alle ens sanser.

Det er noget der får ens indre sjæl til at vokse og bekræfte en at man er på rette vej ❤

Det er også vigtigt at påpege at det kun kan blive sådan en unik oplevelse fordi man er omgivet af guider,  instruktører og madkunstner som brænder for deres job og det gør sådan en som mig glad indeni.

Jeres kontakt med os inden rejsen virker også rigtig professionelt på en dejlig VARM måde det har jeg ikke oplevet før; - det virker helt vildt godt ☺

Ha en rigtig dejlig dag.

kærlig Hilsen Lene

 

Kære Lisbeth

Tak for en fantastisk uge, med super underviser Eva (stille, rolig, kærlig og en fantastisk formidler) og en helt vidunderlig Joakim, som trods sin unge alder hvirkelig har forstået Jeres budskab og formidler det helt fantastisk (tro ikke der findes en bedre guide).

"Til oplysning, så har jeg d.d. lagt et billede af Enegron på mit facebook med denne kommentar:
Så er vores ferie på retrætet "Enegron" på Kreta veloverstået. Super lækkert i bjergene ved Axos. En fantastisk rejse for sjæl og krop med rejseselskabet "Tid til ro". Vi fik intro til medition og mindful yoga. Det kan varmt anbefales og rejseselskabet er helt unik."

Men det hele udspringer jo af dig Lisbeth og din mand, Jeres fantastiske gøren og væren.

Opholdet har virkeligt gjort noget specielt ved mig, så jeg forsætter med det hele og vi kunne rigtig godt tænke os at komme igen når der er lidt varmere, så vil vi opleve og få øje på andre ting.

Kærlig hilsen
 
Jette Jensen

 

Kære Lisbeth !

Jeg fik en mail vedr. at give feedback om vores ophold på Kreta, men den mail kan jeg ikke finde så jeg svarer bare her istedet. 

For mig har det været en fantastisk oplevelse at være på Enagron, at blive forkælet hele tiden og være i de omgivelser. 

Jeg har haft det så godt efter at jeg er kommet hjem, nyder øjeblikke, laver mindful mornings, nyder en krops meditation på cd, hvis jeg er træt i hovedet, mærker underlaget under mine gummistøvler, går til mindfulness. 

Jeg ved jeg skal deltage igen, enten på Kreta eller Cypern ????

Jeg fortæller om det til alle, som gider høre om det. 

Det har været rigtig godt for mig, jeg er blevet klogere på mig selv. Og bedre til at vælge til og fra for min skyld og ikke for andres. 

Jeg mødte så mange dejlige mennesker, både andre gæster og jer som var på arbejde.

Jeg synes det er et fantastisk projekt i har startet. Ha' det rigtig godt.

Mange kærlige hilsner Lone

 

Kære Lisbeth.

Margit og jeg vil endnu en gang udtrykke vores glæde og tilfredshed med den tur – rejse kan man med sindsro kalde den – som vi deltog i på Kreta. Vi kom hjem med nogle indtryk, som endnu ikke helt har bundfældet sig. For mit eget vedkommende var det nysgerrighed, som drev mig. Jeg har da sidenhen med held prøvet at meditere og vil gøre det med jævne mellemrum fremover.

Jeg tror, det vil være en af de rejser, som vi begge vil huske i lang, lang tid. Vi vil også huske mange af de andre deltagere, som vi syntes var nogle særdeles dejlige mennesker, samt ikke mindst ledere og personale.

Kærlig hilsen

Margit og Knud Krogsgaard

 

Kære Lisbeth
Tusind tak for din hilsen. Jeg har haft en vidunderlig mindfulnessrejse fuld af aktiviteter, hvor var det skønt at vandre i stilheden og nyde den flotte udsigt. Jeg kunne godt have brugt et par dage mere. Jeg håber at kunne deltage en anden gang, og har med stor begejstring omtalt turen for venner og bekendte.
Kærlig hilsen
Mette Thorlak

 

Kære Lisbeth

Jeg vil hermed sende dig en lille hilsen og sige mange TAK for en dejlig ferie

-det var BRUSEBAD FOR SJÆLEN

-dejligt at tænke tilbage på, nu hvor den travle hverdag atter banker på.

Jeg kan desværre ikke åbne det link du henviser til, forstod at billederne ville blive lagt på jeres hjemme side?

Ønsker dig og alle dine ansatte rigtig dejlig sen sommer.

De bedste hilsner
Marianne Søndergård

 

Hej Lisbeth

Så er hverdagen i gang igen herhjemme. Skønt at tænke tilbage på en rigtig dejlig uge hos jer på Kreta.
En uge på et vidunderligt sted med skønne oplevelser, natur, mennesker, mad, nærvær og ikke mindst
gode `redskaber`, man kunne tage med sig hjem. Jeg kan kun anbefale varmt til andre at rejse med jer.
Hav fortsat en god sæson dernede :-)

Mange hilsener

Berit Kannik

 

Kære Lisbeth

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst.

Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-)

Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

De kærligste hilsner

Merete

 

Kære Lisbeth

Tusind tak for en helt fantastisk oplevelse. Alle forventninger blev i hvertilfald indfriet mere end 100 procent. Det er virkelig en rejse som vi har anbefalet til rigtig mange. Det var super.

Kærlig hilsen

Jørgen og Laila

 

Kære Lisbeth!

Ja, det var en rigtig dejlig ferie.

Vi var jo noget spændt på hvorledes forløbet ville være. Men vi er meget tilfredse, stort set med det hele. Det ér et stort program og jeg ville gerne deltage i det hele. Det kan være svært, når der også skal være tid til Ro.

Det er et godt koncept. Dog skal det nok tilpasses - så det bliver lidt mere individuelt. Det er jo mange forskellige deltagere - med forskellige tilgange til emnet - som skal have deres forventninger opfyldt.

Jeg ved, du har fået lidt forskelligt kritik; men det bør du tage som konstruktiv kritik, for det er bestemt i den ånd, det er givet. Jeg skrev ikke selv noget i den nederste rubrik på evalueringsskemaet. Jeg synes det hele var ok. Måske var jeg lidt flov over vores opførsel om aftenen. For det er ikke ok, at nogen klager over at børnene larmer om dagen, og så selv fester om aftenen. Alle - både børn og os - var jo bare glade allesammen.

Jeg ved ikke, hvor meget du har snakket med de andre deltagere inden tur afgang; men jeg synes, du har gjort et fint stykke arbejde, således vi var forberedte og også fik afstemt forventningerne til opholdet.

Varme hilsner til dig og Joachim, samt hele personalet på Anagron. Vi kunne godt tænke os en uge igen. Så bare klem på med at justere konceptet, for det ér godt. - Også hjulpet godt med af Joachim.

NB. Mine ben er pæne igen. Jeg tror ikke, det er støvet, som har forårsaget udslettet. Straks da jeg kom hjem fra "hyrdeturen" gik jeg direkte i poolen og svømmede 20 længder, så skulle de være vasket af.

Og - jeg har stadig skuldrene nede. TAK jeg har fået s t o r t udbytte af ferien.

Kærlig hilsen
Jytte /og Keld

 

Hej Lisbeth.

Tak for din søde hilsen. Jeg har haft problemer med min mailbox og set dit svar lidt sent. Fortsatte også ferien med et par dage med min mand, så det var dejligt med et par ekstra dages afslapning.

Endnu en gang tak for et dejligt ophold i smukke omgivelser og ikke mindst den personlige service i gav os alle. Jeg vil varmt anbefale opholdet til andre. Vedr. flymad, som jeg ikke fik på ud og hjemrejsen, har jeg talt med din kollega, og hun har fået mine kontooplysninger.

Nu må du rigtig nyde sommeren og jeg vil ønske dig held og lykke med din flytning til Cypern.

Mange hilsner fra
Kirsten

 

Kære Lisbeth

Tak jeg er kommet godt hjem og nyder weekenden før den står på hverdag og arbejde igen.

Det var en dejlig tur hvor sanserne blev skærpet og hvor der var ro og fred. Dejligt at få batterierne ladet op.

Bente

 


Kære Lisbeth.

Tusind tak for en dejlig, udviklende og berigende uge i selskab med dig, Jytte, Joachim og Christoffer. Jeg har i den grad nydt opholdet på Kreta, trods blæst og regn, det var bare et ekstra krydderi. Jeres omsorg for os alle, jeres gode humør og jeres dejlige, forskellige personligheder har gjort et stort indtryk på mig. At vores gruppe fungerede så godt sammen, var også rigtig dejligt.

Hils dem alle 3 mange gange fra mig, og også dejlige Afrodite på retreatet.

Jeg håber, jeres flytning forløber glat.

Kærlig hilsen og alt godt.

Anne

 

Kære Lisbeth

Har lige lyst til at sende jer en hilsen med tak for sidst.

Jeg havde en dejlig ferie, nød til fulde det fantastiske sted som I har fundet. Det hele gik så fint op i en større helhed :-)

Jeg anbefaler jer videre og måske ses vi også en anden gang.

De kærligste hilsner
Merete

 

Hej Lisbeth,

Tak for en god ferie som jeg kun kan anbefale, tankerne er ikke kommet helt hjem endnu men det gør de jo på et tidspunkt, en tak til dine dejlige medarbejdere, Mette og Joachim, det var en fornøjelse at være sammen med dem og også resten af personalet på stedet.

Kærlig hilsen Marie

 

Kære Lisbeth,

Igen, hvor er jeg takknemlig for at du har funnet Enagron og holder dine retreater der!

Stedet lever mere op til løftene en hvad der er bilder og beskrivelser til.

De smukkeste, levende, kvalitetsmessig højnivå på allt, hvert rom, hus, sving, hjørne med sin egen atmosfære og påtenkt kvalitet, det er stort og dypt glædeligt og healende.

Alle sansens får de beste muligheder til at vågne op, jeg var så glæd og dypt takknemlig, fikk så mye av disse omgivelser, hvor tiden "sto stille og livet var, på den harmoniske måde, i all sin pragt , sansegave,og enkelhed, jeg elsket de ture og mine egne små, ku ikke ha det bedre i den duft og sanseverden,som var EKTE.

Du og Joakim giver det beste i jer ,og giver ramme til trygghet, glæde og jeg mærket I vil det beste. 

Joakim er et funn,for han er så "ren" ligetil,vennlig og skønnt og lett for grin,og god til det han gør. 

Du er deilig, samvittighedsfull, går stille med det der er svært, og som du sa, tydlig særlig sensitiv, og bruger det, (og må passe på deg selv for pokker med alle de mennskers behov) og er så glæd jeg har mødt en sånn som deg i den bransje. 

Maden var riktig god, glutenfri/vegetar dog rett kedligt, men smagen var god, men standarden jo en del mindre enn de som spiser almindlig. Ka godt li det, men måske man kunne forslå på en pen måde, at lave en frugtsalat, med litt mynte og syltede frugter i? -og vegetar hovedretten var ofte, ja..kedelig og "grå", men smagen god, dog ensartet, men forretene var jo forrygende, men man bliver så glæd når man ikke føler man bliver spist av med en enkel løsning.

Men det smagte godt, og jeg åd løs og nød økologien og Afrodite og generøsiteten!!

Tenker du har et godt oplegg, jeg hved så mye i forvejen så var ikke med til allt, men skønnt SKØNNT for verden, du laver det! -og nå har jeg fåed et sted i verden jeg hved jeg kan være!!

Mange kærlige hilsener til jer to,

Virklig,

Vennlig hilsen Linea

 

Tusind tak for en dejlig ferie, jeg kan ikke sætte en finger på noget der ikke var godt.

Joakim var en rigtig god fyr, god til at få alle med på en god måde. Jeg synes der var en dejlig rolig stemning over alt meget søde mennesker at være sammen med. Jeg siger dig også tak da du tog dig af mig da jeg var dårlig. Tak.

Jeg har allerede anbefalet opholdet til flere.

Jeg glemte helt at rose maden og det dejlige personale. Hils Afoditte.

Knus Lene

 

Hej Lisbeth.

Tak for en dejlig oplevelse, tak til dit fantastiske personale og dyb respekt for deres arbejde. Også en varm tak til personalet på Enagron.

Hils Joachim og Eva mange gange. Jeg deltager gerne i et ophold en anden gang, og glæder mig til at høre om nye projekter.

Knus Christina 

 

Kære Lisbeth.

Tak for din omsorg. Jo udfordringen er virkelig at opretholde en meditationspraksis når først man er kommet hjem til hverdagen.

På Enagron fungerede meditation i helt stilhed, dvs uden musik, bedst for mig. Herhjemme fungerer dette ikke. Derfor eksperimenterer jeg nu med at finde mere guidede meditationer.

Der er åbenbart for mange distraherende ting i hovedet på mig herhjemme til at jeg kan håndtere stilheden. Og udfordringen er så sandelig også at finde det tidsrum hvor jeg synes jeg kan tillade mig at tage min meditationspause, - så det bliver ikke hver dag!!

Det rum som blev opbygget inde i mig i ugen på Enagron er der stadig, og jeg føler det er meget vigtigt at pleje det og for at få det til stadig at virke. -Men alt tager vel tid !!? I øjeblikket prøver jeg at få praktiseret meditationen 3 gange om ugen . Tror du det er for lavt et mål at stille sig?

Min veninde Marianne er jo lige kommet hjem fra ophold på Enagron sidste uge og hun lyder sandelig også begejstet for opholdet.

Fortsat held og lykke på Enagron og hils også Joakim mange gange fra mig

Mange hilsner fra Mette

 

Kære Lisbeth og Joachim

Tak for en dejlig oplevelse på Kreta. Vi tænker flere gange om dagen på de dejlige oplevelser I gav os.

Vi håber at komme tilbage, men tænker at der skal gå en tid, da konceptet vil være det samme.

Vi har anbefalet turen til nogle af vores venner. Måske vil I møde dem på et tidspunkt.

Vi vil følge jer på hjemmesiden.

Kærligst
Per og Grethe

 

Kære Lisbeth,

Hele turen til Grækenland var helt fantastisk. jeg vil meget gerne anbefale den til mine venner. Alt var som beskrevet i jeres annonce.

Finn har bøvl med skulderen men det er jo ikke jeres skyld. Et ledbånd er defekt og nøglebenet er ikke på plads. Finn har været på Herlev hospital til undersøgelse og nu afventer vi hvilken behandling der skal til.

Mange hilsner
Karin

 

Hej Lisbeth

Vi takker for den dejlige tur til Kreta, som jo var helt speciel og vi nød det hele. Meditation, bjergture, økomaden, personalet, hjælpsomheden, Eva og værten. Har anbefalet jer til venner og familie. Held og lykke til jer og fremtiden.

Venlig hilsen
Anita og Kaj Erik

 

Kære Lisbeth, John og Joachim.

Tak for en uforglemmelig uge på Enagron, det har været en uge hvor alle sanser har været i spil, en dejlig gave til mig selv. 

Jeg vil blot ønske jer held og lykke med projektet fremover, og hils det dejlige personale på Enagron.

Kh. Inge Bendixen

 

Til Lisbeth

Tak for din hilsen og tak for at du har skabt denne mulighed for mig, at være på dette ophold. det var svært at komme hjem, fra at have været i en oase.. i himlen er der mange indtryk i den hjemlige verden.

Der skete noget for mig dernede i processen, som skal have hvile og kunne vokse og udvikle sig.

Min vej jeg var inde på er blevet mere kraftigt optegnet og lys. Jeg fandt noget og er kommet mere stærk og vidende hjem. Giv Joarcim og Eva endnu et knus fra mig.

Kh (Anonym)

Lad os holde pladsen i 24 timer - det er gratis og uforpligtende!

Fik du ikke bestilt den rejse, som du lige kiggede på? Har du brug for mere betænkningstid?

Udfyld bestillingsformularen, så holder vi pladsen i minimum 24 timer. Du binder dig først når du foretager en indbetaling

Rejsen kan ikke bestilles online.

Men du kan stadig lave en forespørgsel på rejsen!

Skriv dit navn og e-mail i boksen